GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη γραμμή του ...ΣΕΒ

Από τον Βασ. Βασιλείου    Παρακολουθούσα στο ALTER, στη πρωινή ζώνη, γνωστό δημοσιογράφο.  Μου κάνει εντύπωση η προκλητικότητα, το πάθος ...

Από τον Βασ. Βασιλείου  
Παρακολουθούσα στο ALTER, στη πρωινή ζώνη, γνωστό δημοσιογράφο.  Μου κάνει εντύπωση η προκλητικότητα, το πάθος με το οποίο υπερασπίζεται την τρόϊκα κάθε φορά που είναι σε πάνελ.
Τι συμβαίνει;
Εχει περάσει το σεμινάριο που έγινε για...
 τους δημοσιογράφους;;; Ή είναι επηρεασμένος από τις απόψεις του ΣΕΒ;
ΑΞΙΟΣ ο μισθός του.

11 σχόλια

  1. Δεν λεγονταθι δημοσιογραφοι αυτοι,αυτοι ειναι τα υποζυγια της παγκοσμιοποιησης,φτυστε τους και μην ξανεβλεπετε τηλεοραση οταν εχει ενημερωτικες ταχα εκπομπες και ειδησεις.
    Οχι οτι συνιστω να βλεπετε Μπικ κατι και μαστερ κατι και τις αλλες μαλακιες,βγειτε εξω,παιξτε σκακι,καντε σεξ καντε κατι τελως παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε το λαμόγιο ή ξερόλας ανήκει στους μιζαδορολήπτες και γλυφει τα αφεντικά του. Δεν έχει δική του προσωπικότητα, ούτε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις το αγράμματο ανθρωποειδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για αγορασμένο βρωμοφερέφωνο. Αυτού του είδους δημοσιογραφίσκοι ανήκουν στα σκουπίδια της δημοσιογραφίας.
    Η δημοσιογραφία εξ αιτίας τέτοιων συμπεριφορών είναι απαξιωμένη, γι αυτό ιδίως η έντυπη οδηγείται σε παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πουλημένα τομάρια ειναι κάτι σαν αυτόν τον βλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO ΔΝΤ ΘΑ ΣΥΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΤΡΑ ,ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To θράσσος ΠΑΣΟΚ και των δεξιών λακέδων του(ΛΑΟΣ,Ντόρα) δεν έχει όρια. Λένε:”η ΝΔ είναι απομονωμένη στο Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα”.

    Δηλαδή επειδή ο Σαμαράς δεν έκανε το χατήρι σε Γερμανούς και λοιπούς και αυτοί του “κάνουν μούτρα” έρχονται οι Σάντσο Πάντσα του Μνημονίου και κατηγορούν τη ΝΔ ως απομονωμένη από το ΕΛΚ την ώρα που η δήλωση Γιούνκερ επιβεβαιώνει ξεκάθαρα την θεώρηση Σαμαρά για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο και για το ποιοι(εγχώριοι και ξένοι) έχουν τις ευθύνες.

    Η δε δήλωση Γιούνκερ πως “έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες” γκρεμίζει οριστικά το μύθο του τάχατες εκσυγχρονιστή Σημίτη και κηλιδώνει με τον πιο επίσημο-ευρωπαικό-τρόπο την άθλια ιστορία του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική πολιτική ζωή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝ
    ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΕΚΕΝΩΣΗΣ

    Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. ΞΕΦΤΙΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΓΛΥΩΔΕΣ - ΓΕΛΟΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ.

    ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανάχωμα Δημαρά, με φερετζέ Ντόρας..
    Η αυτοϊκανοποίηση του συστήματος.
    ====================================
    (η γνωστή δια χειρός μαλακία του ανδρικού οργάνου και των γυναικίων ΔοΝηΤών ΔΝΤ) ======================

    Η τακτική του ΠΑΣΟΚ, να δημιουργεί αναχώματα σε προεκλογικές περιόδους δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
    Στο ίδιο κλίμα η υποψηφιότητα του Γ. Δημαρά λειτουργεί ως «αποροφητήρας κραδασμών» από το σεισμό που έχουν προκαλέσει στη κοινωνία τα μέτρα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (μετακινούμενοι ψηφοφόροι), που δε βρίσκονται μέσα στους μηχανισμούς, αλλά κινούνται δορυφορικά από αυτό, βρίσκουν την αντι-μνημονιακή επιλογή τους, στο πρόσωπο του ανεξάρτητου βουλευτή.

    Είναι όμως αυτή η επιλογή αντιμνημονιακή και κατά πόσον έχουμε να κάνουμε με έναν ανεξάρτητο βουλευτή εκτός συστήματος;

    Επί της αρχής ο Δημαράς ψήφισε «παρόν», που απέχει πολύ από το να είσαι «κατά του μνημονίου». Για αυτό το λόγο δεν αρθρώνει σαφές αντι-μνημονιακό λόγο.

    Σε αυτή τη πολιτική συγκυρία των αυτοδιοικήτων εκλογών η Ντόρα Μπακογιάννη, διεκδικεί να πάρει ρόλο μέσα στο πολιτικό σύστημα, χρησιμοποιώντας και ποντάροντας σε μία επιλογή χωρίς ταυτότητα και πολιτικό στίγμα.

    Βλέποντας πως τη πρώτη κίνηση Σαμαρά να δώσει το προσωπικό τόνο στη Νέα Δημοκρατία, με την επιλογή του καινούργιου Βασίλη Κικίλα, βάλθηκε να την αποδημήσει.

    Και όλα αυτά στη προσπάθειά της να διατηρήσει τον άτυπο τίτλο της «οιονεί υποψηφίας της Νέας Δημοκρατίας».

    Ενισχύει το Δημαρά με τον Κουρούση, διαρρέει πως ο στενός της κύκλος θα τρέξει υπόγεια για αυτόν, και αναλώνεται σε απαξιωτικές εκτιμήσεις για την επιλογή Σαμαρά.

    Από την άλλη ο Δημαράς «αρπάζει» την ευκαιρία να παίξει το ρόλο του υπερκομματικού και πολυσυλλεκτικού, για να διεισδύσει στο χώρο της ΝΔ και να λειτουργήσει ως ανάχωμα των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ.

    Και επειδή χωρίς ΜΜΕ, εγκυρότητα δεν υπάρχει, Δημαράς και Μπακογιάννη βρίσκουν φιλόξενη στέγη στα Studio του Ταύρου, με επιστέγασμα ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις. Σε αυτές η επιλογή Σαμαρά βάσει σχεδίου αποδομείται και το εκλεκτό ανάχωμα με φερετζέ Ντόρας τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης και δείχνει να αποτελεί τον ιδανικό εραστή της Περιφέρειας.

    Και το σύστημα αυτοϊκανοποιείται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον 11,05μμ/091010, έχω να συμπληρώσω ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αγράμματος χαζοδημοσιογράφος, δεν κάνει ούτε για ρακοσυλλέκτης, εάν δεν πει καλά το ποίημά του, θα του κόψουν την επιχορηγία.
    Είναι σαν ένα γαιδούρι που το φορτώνεις να κάνει το δρομολόγιο, αν ξεφύγει πέφτει σφαλιάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση