GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να και το ρεπορτάζ των "Νέων" που επιβεβαιώνει το Press-gr...

Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου...

Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.
Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου. Δεδοµένου ότι η ηµεροµηνία των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών ορίζεται διά νόµου, αρκεί µια απλή τροπολογία για...
 τη µετάθεσή τους. Στην περίπτωση αυτή θα αποτρεπόταν η πρόσθετη αναστάτωση που θα προκαλούσε µια τρίτη εκλογική αναµέτρηση µέσα σε διάστηµα ενός µήνα.
Οπως εξήγησε ο Πρωθυπουργός στους συνεργάτες του την περασµένη Τετάρτη, οι πρόωρες εκλογές «είναι µονόδροµος» από τη στιγµή που οι κάλπες της 7ης Νοεµβρίου θα καταγράψουν αποδοκιµασία των υποψηφίων που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, ειδικά στις περιφέρειες.
Καταγράφουν άνοδο. Αν και οι δηµοσκοπήσεις που έγιναν µετά τη Δευτέρα, οπότε και ο κ. Παπανδρέου διατύπωσε το δίληµµα των εκλογών της επόµενης Κυριακής, καταγράφουν µία σαφή άνοδο της συσπείρωσης της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της οποίας αυξήθηκε σηµαντικά και η διαφορά στην πρόθεση ψήφου µεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δηµοκρατίας, στο Μέγαρο Μαξίµου επιµένουν ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου δεν µπλοφάρει αλλά είναι αποφασισµένος να πάει σε εκλογές, για να λήξει η οµηρεία του ίδιου και της κυβέρνησης».
Αποφασισµένος. Σύµφωνα µάλιστα µε τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπανδρέου εµφανίζεται τόσο αποφασισµένος, που είναι πιο πιθανό να προκηρυχθούν εκλογές για τον επόµενο µήνα, παρά αυτές να αποφευχθούν. Η ιδέα των πρόωρων εκλογών ωρίµασε στο ΠΑΣΟΚ από τη στιγµή που διαφάνηκε αρχικά η απώλεια της µεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, της Αττικής, και στη συνέχεια η διαπίστωση ότι στον β’ γύρο, το ΠΑΣΟΚ θα κινδύνευε να βρεθεί µπροστά σε µετωπικά σχήµατα, τα οποία θα είχαν ως αποτέλεσµα την ήττα των κυβερνητικών υποψηφίων.
Πρωτοβουλία. Σε µια συνεδρίαση της Οµάδας Στρατηγικού Σχεδιασµού την περασµένη εβδοµάδα υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, αποφασίστηκε να υπάρξει διόρθωση της στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και να δοθεί στην ψήφο της 7ης Νοέµβριου πλην όλων των άλλων και χαρακτήρας «ψήφου εµπιστοσύνης στην κυβέρνηση». Και παρά τις απόψεις που διατυπώθηκαν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθεί το ΠΑΣΟΚ πως σύρεται στην ατζέντα της Νέας Δηµοκρατίας που έθεσε εξ αρχής θέµα αντιµνηµονιακής ψήφου στις εκλογές, αποφασίστηκε να γίνει το βήµα και να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η απόφαση ήταν συγκεκριµένα, να δώσει ο Γ. Παπανδρέου συνέντευξη (απορρίφθηκε πρόταση για το Ζάππειο και κατέληξαν στη διακαναλική) και αφού προηγηθεί µια διαρροή ότι «παίζει θέµα πρόωρων εκλογών», στο πλαίσιό της ο Πρωθυπουργός να αφήσει ανοιχτή την πόρτα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ως αποτέλεσµα ενός πιθανού αρνητικού αποτελέσµατος στις εκλογές του Νοεµβρίου.
Απόλυτα βέβαιος. Οι κριτικές που δέχθηκε ο Πρωθυπουργός για την απόφασή του από το σύνολο σχεδόν του Τύπου, δεν πτόησαν το Μαξίµου. Ολες οι πληροφορίες, από συνοµιλητές του Πρωθυπουργού, αλλά και συνεργάτες του, συγκλίνουν στην άποψη ότι ο ίδιος είναι απολύτως βέβαιος για την ορθότητα της κίνησής του και για το αποτέλεσµα που αυτή θα έχει. Θεωρεί ότι µε την κίνηση αυτή και µε δεδοµένη την κατάσταση που απεικονίζουν οι δηµοσκοπήσεις για ΠΑΣΟΚ και Νέα Δηµοκρατία, η νίκη του ΠΑΣΟΚ και η πλειοψηφία είναι εξασφαλισµένες. Κυρίως όµως πιστεύει ότι η πολιτική απόφαση στην οποία έχει καταλήξει, θα απαλλάξει τη χώρα από περιπέτειες καθώς θα δώσει στην κυβέρνηση την ευχέρεια να διαχειριστεί µε λυµένα χέρια τις κρίσιµες από κάθε άποψη αποφάσεις που πρέπει να λάβει, µε δεδοµένες τις πιέσεις της τρόικας για νέα µέτρα έπειτα από την αναθεώρηση προς τα πάνω του ελλείµµατος.
«Οχι στην οµηρεία». «Δεν µπορούµε να πάµε σε διαπραγµατεύσεις µε δεµένα χέρια. Δεν µπορεί να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας σε αυτή την κρίσιµη φάση, µια κυβέρνηση υπό την οµηρεία της αντιπολίτευσης. Οι πολιτικές που ακολουθούµε, είναι πολιτικές για τη διάσωση της χώρας. Πώς µπορούµε να συνεχίσουµε αυτή την προσπάθεια, όταν υπάρχει µια αντιπολίτευση που όχι µόνο αµφισβητεί την προσπάθεια, αλλά και την υπονοµεύει ευθέως», φέρεται να είπε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, επεξηγώντας την επιµονή του στο στοίχηµα που έχει θέσει.
Το µπόνους. Κυβερνητικά στελέχη υποστήριζαν σχετικά ότι µε τις 8 µονάδες διαφορά που εµφανίζεται να έχει σήµερα το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δηµοκρατίας, ο εκλογικός «νόµος Παυλόπουλου» (χαρίζει 50 έδρες µπόνους στο πρώτο κόµµα), µε τον οποίο θα πραγµατοποιηθούν οι εκλογές, θα δώσει και πάλι µια άνετη πλειοψηφία στο κυβερνών κόµµα, έστω και αν αυτή είναι ελαφρώς µειωµένη σε σχέση µε την πλειοψηφία που σήµερα διαθέτει. Επισήµαιναν ακόµη ότι µια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον επόµενο µήνα θα µπορούσε να επιτείνει τα εσωκοµµατικά προβλήµατα της Νέας Δηµοκρατίας, καθώς λογικά, ο πρόεδρος του κόµµατος Αντ. Σαµαράς δεν θα άφηνε να χαθεί η ευκαιρία για να εκκαθαρίσει το κόµµα από βουλευτές που δεν πρόσκεινται σ’ αυτόν, αλλά λ.χ στην Ντόρα Μπακογιάννη.
Με λίστα. Υπενθυµίζεται σχετικά ότι αν πραγµατοποιηθούν πρόωρα εκλογές το διάστηµα ώς τον Μάρτιο του 2011 οπότε και συµπληρώνεται το 18µηνο από τις προηγούµενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, οι εκλογές αυτές θα πραγµατοποιηθούν µε λίστα και όχι µε σταυρό προτίµησης, όπως προβλέπει ο εκλογικός νόµος.

10 σχόλια

  1. Αυτοι ειναι οι χαζο-bloopers:

    διαβαστε:

    http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κυβερνηση.Το πρωι ακουσα δηλωσεις του Ραγκουση -που αλλου-στο ΜΕΓΚΑ ΒΟΘΡΟ.

    “Το Μνημόνιο είναι τα όπλα μας, τα πυρομαχικά μας. Η αντιπολίτευση δε βάλλει εναντίον των εχθρών. Βάλλει εναντίον των όπλων. Εχουμε βγει στη μάχη μαζί με τον ελληνικό λαό και αυτοί πισώπλατα αντί να χτυπάνε τον εχθρό χτυπάνε τα όπλα και τα πυρομαχικά. Ο πρωθυπουργός λέει “ελληνικέ λαέ να έχεις επίγνωση ότι αυτός που έχει βάλει σκοπό να πλήξει τα μόνα όπλα και πυρομαχικά που έχουμε, αν αυτός αποκτήσει δικαίωμα με τις εκλογές ή αργότερα να μου πει ότι δεν δικαιούμαι για να πολεμώ, εγώ θα σε ρωτήσω, ελληνικέ λαέ, αν έχω δικαίωμα να πολεμώ”

    Στην απαντηση ποιος ειναι ο εχθρος απαντησε “η τροικα!”

    Δεν μου εχει μεινει αντερο
    για αντερο........ΠΙΑ !!!
    Να χέσουμε και την Ντολλάρα ρε ξάδελφε χαμπουρκερπώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη λογικη του Παπανδρεου θα πρεπει να τον ανακυρηξουμε ισοβιο πρωθυπουργο για να μην διεγειρονται οι αγορες!Αν ειναι δυνατον!Ο εκβιαζμος καλα κρατει…

    Επαναδιαπραγματευση.......;
    γιατι;
    δεν ηξερε απο πριν τις συνεπειες;
    Μα αφου αυτος ωρυοτανε οτι “δεν γινοτανε αλλιως” μαζι με τον αλλο τον Δωσιλογο τον Καρατζαφυρερ.
    Τωρα που αρχισαν τα βρισιδια και οι προπηλακισμοι αλλαξε θεση;

    Γιατί σαμπως ξέρει τι του γίνεται, αφου μας έχωσε καλά καλά και υπογράψαμε θα μας το παίζει αντιμνημόνιο σε λίγο.

    όπως ο πατέρας του με τις αμερικανικές βάσεις..

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ
    ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ
    ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ >>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Γκέμπελς ρε παιδιά; Οι άνθρωποι τον έχουν ξεπεράσει προ πολλού…
    Ο Γκέμπελς μπροστά τους ήταν ερασιτέχνης.


    Τα ΝΕΑ χρησημοποιούν γκεμπελικές τακτικές επειδή πολύ απλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται
    ανατρέχοντας στο αρχείο μου έπεσα πάνω στο περιοδικό ΤΟΤΕ,τεύχος Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2008
    όπου διάβασα τα εξής ωραία για το περιβόητο Συγκρότημα Λαμπράκη
    -μαζί με την ημικρατική Γερμανική εταιρία ”Μούντους” ,που υπάγονταν στο Υπουργείο Προπαγάνδας του Γκέμπελς,ίδρυσαν κοινή εταιρία(51% οι Γερμανοί,49% ο ΔΟΛ)
    -στα τυπογραφεία του ΔΟΛ τυπώνονταν ως και προπαγανδιστικά φυλλάδια στην Αραβική που προορίζονταν για την Μέση Ανατολή
    -επί Κατοχής το Συγκρότημα Λαμπράκη ξεπλήρωσε δάνεια που είχε πάρει επί Βενιζέλου αλλά και επί Μεταξά,με πληθωριστικές κατοχικές δραχμές,δηλαδή αέρα κοπανιστό
    -μετά την Απελευθέρωση τα Αθηναϊκά Νέα και το Ελεύθερον Βήμα έκλεισαν βάση σχετικού Νόμου για τα έντυπα που συνεργάστηκαν με τις Κατοχικές Αρχές και μάλιστα κατασχέθηκαν ως ανήκοντες σε γερμανικά συμφέροντα!
    -τελικά μές την δίνη του Εμφυλίου παίρνουν άδεια να ξανακυκλοφορήσουν,αλλά ως ΝΕΑ -σκέτο-και ως ΒΗΜΑ-σκέτο
    -ο Δημήτρης Λαμπράκης λίγο πριν την Απελευθέρωση καταφεύγει στη Μέση Ανατολή προκειμένου να λάβει δάφνες αντιστασιακού,μόνο που οι Άγγλοι δεν τσιμπάνε και τον κλείνουν στην φυλακή!
    αυτά τα όλίγα,όσοι θέλετε ψάξτα και βρείτε το σχετικό τεύχος του ΤΟΤΕ,περιέχει θησαυρό πληροφοριών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γκέμπελς υστερούσε μέσων μαζικής παραπληροφόρησης.-
    Tα χρηματοδοτούμενα σημερινά κανάλια του Πασοκ θυμίζουν εποχή Χέρφιλντ, όπου ο διαχρονικός Χυτήρης μας ενημέρωνε για τη διούρηση του αφέντη του.-

    Σήμερα το πολύ ” πες πες” φέρνει αντίθετα από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Γκαίμπελς τύπου Παπαχρήστου, αληθινού” δημοσιογραφίσκου” και Πεταλωτή, αληθινού ανδρεικέλου, μόνο γέλεια προκαλούν και σφοδρή αντίδραση.
    Δεν πτοείται κανένας από μας.

    Αντώνη Σαμαρά, χτύπα τους όπου μπορείς. Για να αποκαλυφθεί η δολοπλοκία και κενότητά τους.
    Οσο πλησιάζει η 7η Νοεμβρίου, χάνουν τον ύπνο τους και γίνονται ακόμα πιό επικίνδυνοι.

    Των πρασιφυλάδων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ, και οι καλοί τους μαθητές δεν κουρά… ουρά… ουρά…
    ζοντε ποτέ.

    Γελάει ο κόσμος με τα κανάλια που προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Πρωθυπουργό σαν Αγιο Γεώργιο που νίκησε την Γερμανίδα Πρόεδρο.
    Αν είναι δυνατόν σε χαχόλους απευθύνονται ?

    απάντηση : ΝΑΙ...και σε ζώααα Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ''ΤΑ ΝΕΑ'' ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΦΑΤΟΝ!
    ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλογικό πραξικόπημα ετοιμάζει τώρα ο δοσίλογος Τσογλάνογλου ΓΑΠ.

    Αυτά μόνο το πασοκ μπορεί να τα σκεφτεί και να τα πράξει..
    ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ..

    Τα “χρωματιστά” ψηφοδέλτια,
    να΄ναι καλά…
    Πράγματι πρόκειται για αδίστακτο μηχανισμό νομής της εξουσίας. Μπορούν να κάνουν τα πάντα.

    Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες ώστε να τους στείλουν πακέτο στον εξ από δω. Η ΝΔ ελπίζω να έχει γνώση της εκτροπής που μαγειρεύουν και να αντιδράσει δυναμικά. Με ανησυχεί η νωθρότητα που παραδοσιακά είχε η Ρηγίλλης. Αυτό το Σ/Κ μου κάνει εντύπωση που ο Σαμαράς απέχει από την προεκλογική δραστηριότητα τη στιγμή που ο GAP μιλά σε Αγ.Αναργύρους, συμμετέχει στον Μαραθώνιο της Αθήνας και περιοδεύει στην Κοζάνη.

    Αν εχω καταλάβει τον τρόπο σκέψης και δράσης του Αντώνη, μάλλον προετοιμάζει τη συνέντευξη της Δευτέρας…

    Οι πατριώτες δεξιοί αφήστε τους καναπέδες και κατεβείτε στους δρόμους.
    Βρίστε τους , φτυστε τους , φασκελώστες τους , μη τους αφήσετε να πάρουν ανάσα.
    Για να έχουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας πατρίδα και όχι προτεκτοράτο-εργαστήριο του σιωνιστικού ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φθασαμε και εδω οπου ειχα γραψει απο τον Αυγουστο περι εκλογων και ελεγχομενης χρεωκοπιας στην συνοδο αρχηγων της ΕΕ.
    Τα πραγματα εξελιχθηκαν οπως ακριβως προβλεψαμε.
    Τα μαθηματικα ειναι τοσο απλα και το μονο που χρειαζεται ειναι να τα διαβαζεις με καθαρο μυαλο και χωρις την πολιτικη πολυλογια που τα συνοδευουν, η συγκριτικη στατιστικη μελετη που βασιζεται στην προγνωση-προβλεψη μεσω ιστορικων στοιχειων και πεπραγμενων, η πιθανοτητα αποκλισης +/- ειναι πολυ μικρη οταν εχεις ολα τα δεδομενα προς αναλυση.
    Οταν μια αγελαδα της κοβεις τον σανο, το χορτο,το κριθαρι, της στενευεις το μερος που κοιμαται αρα δεν κοιμαται,δεν παρεχεις την απαιτουμενη θερμανση,την απαιτουμενη καθαριοτητα,δεν την βγαζεις για βοσκη και περιμενεις να σου αυξησει την ποσοτητα γαλακτος που σου διαθετει στραγγιζοντας τον οργανισμο της, μοιραια στα χερια σου θα εχεις ενα ψοφιμι για τον χασαπη και αυτο εφοσον προλαβεις να την σφαξεις ζωντανη με οτι κιλα της απεμειναν.
    Οι φοροι που επεβαλλε η κυβερνηση σε μια χωρα με οικονομια που στηριζεται σε γυαλινα ποδια ηταν δυσαναλογοι, οπως και ο χρονιος δανεισμος απο ολες τις κυβερνησεις μεταπολιτευτικα.
    Τα δανεια τα παιρνεις για να αναπτυξεις δραστηριοτητες και επενδυσεις που θα σου αποφερουν αποσβεσεις και κερδη για να πληρωσεις τον δανειστη σου, δεν τα ενθυλακωνεις παραμυθιαζοντας τον κοσμο και κλεβοντας ασυστολα καθε δημοσιο ταμειο.
    Ηταν Ηλιου φαεινοτερο οτι θα φθαναμε εδω που ειμαστε απο την συσσωρευση των δανειων με συνεπεια να δανειζομαστε εως και σημερα για πληρωσουμε αλλα δανεια που ληξανε η ληγουν, χωρις ποτε να σκεφτουμε οτι αυτο ειναι ατερμωνο και το μονο που πετυχαινουμε ειναι να αυξανουμε το χρεος μεταθετωντας τον χρονο απο βραχυχρονιο σε μεσοπροθεσμο και σε σπανιες περιπτωσεις μακροπροθεσμο,θεωρωντας σωτηρια τον επαναδανεισμο μας με ευνοικους ορους!!!ο παραλογισμος σε ολο το μεγαλειο του!!!! Φθασαμε εδω οπου φθασαμε απο τις επιλογες των ανικανων και ανεπαρκων πολιτικων που κυβερνησαν την Ελλαδα κληρονομικω δικαιωματι ληστευοντας καθε ικμαδα αναπτυξης και πλουτου αυτου του τοπου στελνωντας τον στα βαραθρα της χρεωκοπιας που ακομα και σημερα δεν θελουν να παραδεχθουν και να τιμωρηθουν για τα εγκληματα που διεπραξαν οι πολιτικοι. Αποδιδουν τις ευθυνες σε ολους μιλωντας περι διεφθαρμενου λαου και σαν διεφθαρμενος λαος κυβερνατε απο τους εκαστοτε διεφθαρμενους πολιτικους και οχι ταγματα αγγελων.
    Η υποσχεσιολογια,τα ψευδη,η κομπορημοσυνη καποιων ανεπαγγελτων κρατικοδιαιτων γενεες ολοκληρες πολιτικων και αυτεπαγγελτων σωτηρων με επεα πτεροεντα εσκασαν οπως σκαει το μπαλονι αποδεικνυωντας ακομη μια φορα την ανικανοτητα και ανεπαρκεια που τους διακρινει.
    Αυτες οι εκλογες οποτε και αν γινουν,αν γινουν, θα ειναι προφαση για φυγη(το ιδιο εργο το ειδαμε πριν 1 χρονο) και αποποιηση ευθυνων απεναντι σε ενα λεηλατημενο λαο που τον οδηγησαν στην απολυτη καταντια και ξεφτιλα θετωντας απαραδεκτα διλληματα στον λαο περι υποστηριξης της πολιτικης της κυβερνησης η μη.Ποιας πολιτικης; ποιου σχεδιου σωτηριας; σε ποιο χρονοδιαγραμμα βασιζεται; με ποια αναπτυξη υγιειους πλουτου; Με την φοροκαταιγιδα που επεβαλλαν και προκειται να υποβαλλουν καταστρεφοντας ακομα και υγιεις παραγωγικες μοναδες της οικονομιας που ακομα και σημερα μαχονται σε ενα παντελως αρνητικο περιβαλλον; με την συρρικνωση των εισοδηματων αρα και την μειωση της καταναλωσης;Τον δεικτη ανεργιας να ανεβαινει οπως ο υδραργυρος το καλοκαιρι;το δυσβαχτο χρεος μ/ο 33000 ευρω που φερει καθε Ελληνας στην πλατη του; ολοι αυτοι που σημερα επωμιζονται τις συνεπεις και δεν εχουν καταστραφει η δεν τα εχουν παρατησει ακομη περιμενετε να δωσουν τα δις που χρειαζονται και δεν υπαρχουν; Ελεος πλεον!!!μην ζητατε συνενοχους στο εγκλημα εισαστε μονοι σας και κυριοι υπαιτιοι της χρεωκοπιας.
    Ο λαος πλεον ειναι απεναντι σας και οχι συνενοχος σας.
    Τα χειροτερα επονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο
    απο το καθεστώς.
    Το έχουμε πει τόσες φορές το Πασοκ δεν είναι κόμμα,είναι συμμορία.

    Βαδίζει στα χνάρια του ντάντυ που ήξερε πολύ καλά απο εκλογικά πραξικοπήματα…Ελπίζω μόνο να κάνει το λάθος και να κάνει εκλογές να τελειώνουμε μια και καλή απο τον χολεριασμένο πασοκισμό.


    Μακάρι να κάνει το εκλογικό πραξικόπημα!
    50% θα πάρει ο Σαμαράς στις εθνικές εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Δεν θα γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο

    ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θαγινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    απλα θα φυγουν οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα μυστκα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση