GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. Γκιουλέκας και η TV100...

Από τον Χρήστο Μάτη Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης   Σχολιάζοντας την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Κώστας Γκιουλέκας στην ερώτηση που του...

Από τον Χρήστο Μάτη
Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  
Σχολιάζοντας την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Κώστας Γκιουλέκας στην ερώτηση που του έκανε σχετικά με την πρόταση της παράταξης «Ενεργοί πολίτες -Οικολογία στην Πράξη», για πλήρη απεξάρτηση των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων από τη διοίκηση του δήμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Μάτης, δήλωσε:
«Ο Κώστας Γκιουλέκας δεν θέλει να είναι συνέχεια της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου. Όμως απέρριψε την πρόταση μας για πλήρη απεξάρτηση των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων από τη διοίκηση του δήμου.
Είναι προφανές ότι δεν θέλει να είναι συνέχεια του Παπαγεωργόπουλου, αλλά γοητεύεται από τις...
 πρακτικές του. Θέλει μία τηλεόραση, που να λιβανίζει τη διοίκηση και όχι ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών και των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση. Έτσι όμως το ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του δήμου Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση και θα απειληθούν οι θέσεις εργασίας δεκάδων εργαζομένων. Το διακινδυνεύει για ένα λιβανιστήρι. Ας αναλάβει τις ευθύνες του.»

5 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ .

    (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ TV 100, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ , ΚΥΡΙΕ; (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ)


    ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημοτικό ραδιόφωνο FM 100 και η δημοτική τηλεόραση TV 100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, διότι δεν προσφέρει σε τίποτα η ύπαρξή τους. Κοστίζουν δε υπέρογκα ποσά, ΧΩΡΙΣ να είναι κερδοφόρα. Οι εργαζόμενοι μπορούν να βρούν αλλού δουλειά, διότι έχουν περιζήτητες ειδικότητες. Άλλωστε ο (κάθε) δήμος δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες του. Και με τα λεφτά που κοστίζουν τα δύο αυτά "ιδρύματα", μπορούν να γίνουν πλείστα όσα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάλαβα, τι θα πει: στην ερώτηση που του έκανε ο δημοιογράφος για την Μακεδονία έκανε γαργάρα; Απάντησε ότι απο την αρχή άτομα απο τον Οικολογικό χώρο ( και ο ίδιος)ήταν υπερ μιας σύνθετης ονομασίας, κοινά αποδεκτή και απο τις δύο μεριές. Μάλιστα μίλησε και για το σχέδιο Πινέιρο, υπερ του οποίου έχουν ταχθεί οι Οικολόγοι Πράσινοι. Τότε μόνο το ΚΚΕ είχε μια τέτοια θέση, κάτι το οποίο το είπε στην εκπομπή και ο υποψήφιος του ΚΚΕ. Όσο για το άλλο "που είναι θέμα της εξωτερικής πολιτικής", το ίδιο δεν είπε και ο Μπόλαρης και ότι το χειρίζεται η κυβέρνηση; Αλλά στην Ελλάδα της λάσπης και του δογματισμού, οι απαντήσεις δεν μετράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;

    ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑ ΒΑΡΔΑΡΙΑ .


    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ;


    ΕΕΕΕΕΕΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δες αυτό
    2010-09-28_852139.wmv

    Αν και «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση