GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεώργιος Παπανδρέου (1)...

Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης thanikolaidi@hotmail.com    ΕΙΧΕ το «παρελθόν» του ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αγωνιστής απ’ τα νιάτα του, φυλα...

Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης
thanikolaidi@hotmail.com  
ΕΙΧΕ το «παρελθόν» του ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αγωνιστής απ’ τα νιάτα του, φυλακή απ’ τον Πάγκαλο (1925) κι ας ήταν προσωπικός του φίλος, ωστόσο, αντικομουνιστής όσο το υπαγόρευαν οι καιροί και η συνείδησή του. Στη Μ. Ανατολή για αντίσταση, ξανά στη φυλακή για τη δράση του και ο «πρώτος» της Απελευθέρωσης να σηκώνει τη σημαία στο Σύνταγμα. Με τον ιστορικό του λόγο να κλείνει με το «πιστεύομεν και εις την λαοκρατίαν» κι ας μην την πίστευε. Συντονισμένος με τον «δαίμονα της Ελλάδας» ονόματι Τσώρτσιλ για να στήσουν τα «Δεκεμβριανά» και Πρωθυπουργός, όταν η Αθήνα «καιγόταν» για 33 μέρες. Του το «κράτησαν» οι αριστεροί και τον πολέμησαν ως το τέλος του και με το (μεταγενέστερο) σύνθημά τους «Παπανδρέου πού θα πας…».
ΤΑ δύσκολα χρόνια πέρασαν, τα «πέτρινα» άφησαν τα...
 σημάδια τους στην ψυχή των ηττημένων και ο Γεώργιος Παπανδρέου «αναγεννήθηκε». Πήρε απάνω του την υπόθεση της δημοκρατίας, ίδρυσε την «Ένωση Κέντρου», κήρυξε τον «Ανένδοτο Αγώνα» του (1961) και τον ακολούθησαν οι δημοκράτες με την κραυγή «1-1-4)». Η δεξιά είχε το Παλάτι (της), έκανε και τις εκλογές της (29.10.61), όπου ψήφισαν τα δέντρα κι οι αποθαμένοι. Δεν άργησε να’ ρθει ο Νοέμβρης του ’63 και, σαν σήμερα, οι εκλογές έδωσαν την (ισχνή) πλειοψηφία στην «Ε.Κ.» και στον «Γέρο της Δημοκρατίας» την πρωθυπουργία. Η δημοκρατία χαμογέλασε τους κατατρεγμένους και τα πρώτα φιλολαϊκά μέτρα άνοιξαν τον δρόμο για τον εκλογικό θρίαμβο του 53% (16.2.64).
Ο Παπανδρέου πανίσχυρος (πια) Πρωθυπουργός, στον τόπο που τον διαφέντευε το Παλάτι και σκοτώναν’ βουλευτές με τρίκυκλα. Τι κάνουμε ως…Αμερικανοί και ντόπια αντίδραση; Εκπαραθυρώνουμε τον Πρωθυπουργό του 53%; Κατεβάζουμε τα τανκς; Ας μη βιαστούμε. Οι αποστάτες «ενεδρεύουν» με σιδερωμένη ρεντιγκότα, ο Μητσοτάκης τους συντονίζει και οι «Πρωθυπουργοί» εναλλάσσονται με ένα νεύμα του βασιλιά που θέλει να…κυβερνά. Ο Παπανδρέου «τρώγεται», ο Καραμανλής στο Παρίσι μέχρι…νεωτέρας και η ΕΡΕ του Κανελλόπουλου στην εξουσία! Χωρίς να’ χουν μεσολαβήσει εκλογές!! Ο δρόμος (για τανκς) άνοιξε, η Χούντα φόρεσε τα καλά της, οι «εθνοσωτήρες» πιασαν’…δουλειά (αύριο η συνέχεια).

25 σχόλια

  1. Τό Νο1 καί πατριάρχης τής οικογένειας τών λαμογιών καί προδοτών.
    Ό Δόν Κορλεόνε τής πολιτικής!!!

    Ξεφτίλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
    Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
    Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
    Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
    Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
    Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
    Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΤΖΗΣ.
    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ.
    ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ-ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ.


    Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΧΟΥΓΙΑ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΛΑΚΑ ΦΡΑΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που’ ν’ ο παπάς?
    Οι αξιοπρεπείς όταν έβλεπαν ( κάμποσα χρόνια πριν στην οδό Αθηνάς ) να παίζουν τον παπά απείχαν. Το ίδιο και γω. Το ίδιο και οι χίλιοι δυό και βάλε. Οι παπατζήδες, μειονεκτικοί σε όλα, (εκτός από τον “παπά”) πάντα κέρδιζαν όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι. Καμιά φορά κέρδιζαν και οι κράχτες, για λογαριασμό του παπατζή και εν μέρει για δικό τους. Πάντα, όμως έχαναν αυτοί που συμμετείχαν. Αλλά και οι άλλοι έχαναν από την αισθητική της τριτοκοσμικής τότε οδού Αθηνάς. Τώρα, μαζί με την ήδη τριτοκοσμική Ελλάδα, τόσο άξιοι και αξιοπρεπείς συμπολίτες μας δυστυχώς δέχονται να χάνουν ( και πολλά μάλιστα) από τους μειονεκτικούς κατά τα άλλα παπατζήδες.


    * παπατζής = διαχρονικά η Οικογένεια. τώρα "οικογένεια" ο Γιαχωβάς να την κλανει Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ:



    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, τονίζουν ειδικοί αναλυτές, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής:

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1%

    (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ. Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .

    Έτσι το Κράτος θα επιστρέψει στην τρόικα και στο Δ.Ν.Τ. τα δανεικά και βγαίνουμε από την επιτήρηση. Επίσης να βγουν ειδικά ομόλογα για Ομογενείς, ειδικά έντοκα γραμμάτια για τα 320 δις ευρώ καταθέσεις των Ελλήνων!


    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ Η ΕΧΘΡΑ ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1821 ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ .ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ , ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΡΗΤΟ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ (ενσωμάτωση 99,56%)

    ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    40,26%

    ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    24,47%

    ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    18,38%

    ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ
    9,21%

    ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    4,01%

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    3,67%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΥΔΗ.ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΔΕΝ ΓΕΡΝΑ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ.ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ. ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ Η ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑΝΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ .
    ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ Γ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κόπανε Νικολαΐδη:

    Η πληρης φραση του Παπανδρεου ήταν: "Πιστευομεν και εις την λαοκρατίαν..ΑΛΛΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑΝ ΝΟΟΥΜΕΝ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΝ.

    και κράτος δεν είναι δορυφόρος της Σοβιετικής Ένωσης, η νομος η θέληση του αρχηγού της προοδευτικής ανθρωπότητας Stalin, που θέλαν να επιβάλλουν τα καθίκια του ΚΚΕ.

    και η Αθήνα «καιγόταν» για 33 μέρες στα Δεκεμβριανά από το ΚΚΕ, που έστειλε τον στρατό του να επιτεθει στους Άγγλους συμμαχους ενώ ο πόλεμος κατά της ναζιστικής Γερμανίας συνεχιζόταν. τόσο ενδιέφερε τους δοσίλογους του Stalin ο αντιφασιστικός αγώνας.

    Ο Σάββας Αργυρόπουλος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της Αθήνας εκείνη την περίοδο, γράφει σχετικά:
    «Τα Δεκεμβριανά δεν άρχισαν με απόφαση κανενός οργάνου, τέτοια απόφαση τουλάχιστον δεν ανακοινώθηκε, ούτε δημοσιεύθηκε. Κανένα σώμα του κόμματος δεν πήρε τέτοια απόφαση. Ούτε και αυτή ακόμα η Επιτροπή Πόλης της Αθήνας, της οποίας ήμουνα μέλος, δεν συζήτησε ούτε μελέτησε την περίπτωση της ένοπλης σύγκρουσης μα ούτε και είχε κανένα τέτοιο σχέδιο. Η οργάνωση της Αθήνας από καιρό δούλευε με εντολές. Δεν γινόταν πια συζήτηση. Όπως πολύ χαρακτηριστικά μας το είχε πει ο Φάνης σε μία σύσκεψη των γραμματέων της Αθήνας, "Σύντροφοι, πρέπει να ξέρετε, το κόμμα από τώρα και πέρα θα δουλεύει με εντολές»... (Σ. Αργυρόπουλος: «Προσφυγιά – Αντάρτικο - Εξορία», σελ. 157-158).

    Ο Βασίλης Μπαρτζώτας, Γραμματέας της ΚΟ Αθήνας εκείνη την εποχή, στο βιβλίο του «Εθνική Αντίσταση και Δεκέμβρης 44», σελ. 355, γράφει:
    «Το απόγευμα προς το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου 1944 ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή και έμπαινε σε μας το δίλημμα: Ή τώρα ή ποτέ. Μπορούσαμε και μόνο με τις δυνάμεις του Α' Σώματος Στρατού του ΕΛΑΣ Αθήνας να κάνουμε γενική έφοδο και να νικήσουμε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΕΛΛΛΕΖΟΙ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ. ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ,ΣΚΑΨΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΖΗΤΑΤΕ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΙ..ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΟΙ .ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το παιντί με το κολάν το μαύρο εννοείς...
    το Ρομπέν των Λαμογιών ;

    ατύχησες γλυκιά μου...

    Ακόμα προσπαθεί απο χθές να κλείσει
    την ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ στο ξεσκισμένο του
    κολάν..
    Και άρχισαν και άσχημα να τον βαράν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρης Κλ.8 Νοε 2010, 11:12:00 μ.μ.

    Ο Γεώργιος Παπανδρέου το 1932 είχε δηλώσει : "Εφόσον υπάρχουν άνθρωποι στερούμενοι άρτου, στέγης και ιατρού, ουδείς δικαιούται να είναι πλούσιος".
    Επίσης το 1944 στο Λίβανο είχε δηλώσει: "Ο ελληνικός λαός δεν κάμνει επιλογήν τυράννων , αρνείται την τυραννίαν".
    Αυτός ο πολιτικός ΄Ανδρας, άνοιξε ,με τους ανένδοτους αγώνες κατά του κομματικού κράτους της δεξιάς , τη λεωφόρο της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι εθνοσωτήρες μίλησαν!! μίλησαν οι άσχετοι πως μπορούν να βγάλουν την χώρα από το μνημόνιο !! Αυτοί ξέρουν, μόνο αυτοί διότι κλέψανε και φάγανε τον σκασμό, αποκτήσανε μεγάλη εμπειρία, και θα κάνουν πάλι τα φακιρικά τους!! Σε 5 χρόνια έφαγαν όσα έφαγαν οι άλλοι στα 20 !!! ΡΕΚΟΡ, μπράβο τους !!!

    ναι, είναι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ, πάντα τους είχε αυτή η παράταξη!!

    Αφού κέρδισαν και τις εκλογές της 7 Νοεμβρίου, δικαιωμένος ο αυτιστικός Σαμαράς, τελικά το πίστεψαν οι ΝΔούδες,καλά να πάθουν,αυτός τους αξίζει !!!να τον χαίρονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΣΟΝΣΟΝ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ !!, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!!.
    ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ !!!
    (μήπως δεν έχει απο αυτά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Sygxaritiria gia to arthro. To gegonos oti prodose olous tous agonistes kata twn Nazi Germanwn stin Ellada eno itan stin Mesi Anatoli, to oti dielise ton strato kai edose entoli na sylifthoun kai na mpoun oloi oi anti-vasilikoi/koumounistes axiomatikoi tou stratou stin Mesi Anatoli kato apo tis diatages tou Churchill kai twn Agglown,to oti anoize ton dromo me tous allous prodotes filovasilikous gia tous Agglous na apokleisoun tin Athina..eee? (Vevaia i xazomara twn koumounistwn me ton anegkefalo Zaxariadi den eixe orio). To oti itan autos pou dhmiourgise ta xeronisia (Makroniso, Gyaro, etc) Ola auta ta gegonota giati den ta grafeis? Opoios psaxnei kai diavazei tin istoria zerei kala poioi einaioi PRODOTES autis tis xwras tote kai tora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 100 χρονια διαρκεί αυτό το σαράκι
    της πουστροκοικογένειας που χαζοφέρνει
    κια τα ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.......

    αι σιχτίρ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ
    ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ-ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλλά η Ελλάδα δεν είναι μια τεράστια χώρα. Δεν αποτελεί επαρκές εποικοδόμημα. Δεν είναι μια αυτοκρατορική παρουσία.

    Για να υπάρχει χρειάζεται ήρωες, αγωνιστές, ονειροπόλους, αποφασισμένους ανθρώπους. Κοινωνιστές σημαντικούς.
    Ευεργέτες αξεπέραστους. Ανθρωπιστές τεχνοκράτες. Ποιητές της ζωής και της πράξης. Η Ελλάδα για να ζήσει χρειάζεται πάνω και πέρα από όλους ιδεαλιστές της Ελευθερίας και της Ευημερίας. Πατριώτες για τους πολλούς και το Εθνος και όχι για τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

    Αυτοί οι διαφορετικοί χτίζουν Πατρίδες και τις διατηρούν ζωντανές και όχι οι Ραγκούσηδες και οι Παπακωνσταντίνου, που σπρώχνονται μεταξύ τους ποιος θα ανοίξει την «κερκόπορτα» για να περάσει η απώλεια και ο βαρβαρισμός του εξανδραποδισμού.


    Ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του είναι ανακόλουθοι με το ιστορικό δίλημμα που θέλησε να προβάλει: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Υποσχέθηκε τον σοσιαλισμό και υπηρετεί τη βαρβαρότητα.

    Δεν παίζει ρόλο πότε θα αμφισβητηθεί από την πλειοψηφία. Αύριο ή μεθαύριο….

    Το πρόβλημα είναι ότι έχει ηττηθεί από χθες ή από προχθές και με τη διακαναλική του συνέντευξη μετέτρεψε τον εαυτό του και την πολιτεία του σε αναλώσιμο και διόλου αξιοσέβαστο μέγεθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!!.

    .....................

    Είσαι μαλάκας από κούνια!!!!
    Δέν μάς λές λοιπόν,πώς ό αρχιμαφιόζος σιδερένιος έκανε ακαδημαϊκή καριέρα στίς ΗΠΑ όντας Τροτκιστής,επί εποχής Μακ-Αρθουρ ήτοι διωγμοί κάθε συμπαθούντα τόν κομμουνισμόν ακόμη καί 3ης γενιάς, σέ όποιο κοινωνικό επίπεδο κι άν ευρίσκετο,δηλαδή καλλιτεχνικό,επιστημονικό (Οπενχάιμερ κ.λ.π),
    επιχειρηματικό,Ακαδημαϊκό,πολιτικό?
    Πώς κατώρθωσε νά επιβιώση καί νά αναδειχθή σέ ακαδημαϊκούς θώκους ό σιδερένιος αρχιμαφιόζος???
    Πώς καί διατί???
    Πώς έφυγε από Ελλάδα διά ΗΠΑ συνοδεία τού Αμερικανού πρέσβη,μέχρι τήν είσοδο τού αεροπλάνου,επί Παπαδόπουλου καί πώς/διατί παρέλαβε τό διαβατήριό του,προσωπικά από τόν Παττακό???

    Ή Ιστορία καί τά απόρρητα στοιχεία της,θά αναδείξουν κάποια στιγμή τόν πραγματικόν ρόλον τού αρχιμαφιόζου στά Ελληνικά πολιτικά δρώμενα.
    Καί τότε είναι σίγουρο,ότι θά τόν καταγράψη στίς μελανότερες σελίδες της,μάζί μέ άλλους Εθνικούς προδότες!!!

    Τόν καριόλη!!!
    Τόν προδότη!!!!
    Τόν αρχιμαφιόζο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είχε δίκαιο ο γέρος, βλέπε παπαρηγα, βλέπε Κανέλη,η οποία δε σέβεται τίποτα και κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση