GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 εντολές για 100 ημέρες...

20 σχόλια

  1. Αγαπητέ δεξιέ κ. Τζών, εσύ που ενοχλείσαι από το ποστ μου περί αχρείας Δεξιάς.

    Ορίστε λοιπόν…

    1. Το χρέος υπήρχε και προ του 81’ και μην σφυρίζεις αδιάφορα...(δες την επιστολή Αβέρωφ προς Ράλλη το 1980-παρακαλώ- ότι τα δημόσια οικονομικά είναι στο ναδίρ και ότι αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα "μας πήρε η κάτω βόλτα".

    2. Ο Ανδρέας ήταν πράγματι λαοπλάνος και λαϊκιστής, συμφωνώ μαζί σου...αλλά ο Κων/νος Καραμανλής τί ήταν??

    Πάντα υποστήριζα και υποστηρίζω, ότι η Ελληνική Δεξιά, σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά χριστιανοδημοκρατικά ή φιλελεύθερα κόμματα, είναι παράταξη δίχως ιδεολογία!!!
    Το ότι επικαλείται διάφορες έννοιες όπως «κοινωνικός φιλελευθερισμός» ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
    Ο μόνος συνδετικός ιστός, που συνδέει ενδοπαραταξιακά τους δεξιούς, είναι οι αναφορές στον εμφύλιο, στον Μεταξά, στον Παπάγο, στον αντι-κομμουνισμό, στην υπερσυντηρητική Εκκλησία, στο γκλομπ του χωροφύλακα, στον εθνικισμό, η κρυφή και φανερή συμπάθεια στη Χούντα και προπαντώς το Κράτος-Αγελάδα, που όταν το καταλαμβάνουμε πρέπει να μας ταΐζει και να μας διορίζει!!!!

    Ας γυρίσω στον Καραμανλή…Και ρωτάω:
    Δεν ήταν λαϊκιστής?? Ήταν δεξιός με τη διεθνή έννοια? Υπέρμαχος της ιδιωτικής οικονομίας??

    Όχι, φυσικά!!

    Πιό κρατικιστής από τον Καραμανλή (και τη φαύλη χούντα, επίσης) δεν υπήρξε!!!
    Αντί να ιδιωτικοποιεί εταιρίες (ως φιλελεύθερος γαρ)- δες Ολυμπιακή- αυτός εθνικοποιούσε ιδιωτικές και έχωνε μέσα πολίτες "καθαρών κοινωνικών φρονημάτων"!!!

    Άρα, ο Ανδρέας δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να ακολουθήσει αυτή την φαύλη Δεξιά πρακτική βολέματος και ρουσφετιού, αλλά με μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά!!!

    Για πρώτη φορά έβγαλε από την αφάνεια και άτομα της Άλλης Ελλάδας, αυτής της αποκλεισμένης από την εποχή του Εμφυλίου, τους πολίτες β' Κατηγορίας, τα μιάσματα κατ’εσάς τους δεξιούς!!!

    Αλλά ο Αντρέας, όσα αρνητικά κι αν έχει να του προσάψει κανείς, προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες κοινωνικές συνθήκες και ανάγκες.
    Έφτιαξε το Νόμο Πεπονή (2190/94), ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην διεφθαρμένη και ρουσφετο-κρατούσα Ελλαδίτσα.
    Έφτιαξε το ΕΣΥ (θυμάστε πριν κατά τη δεκαετία του 70’, πόσα τουριστικά λεωφορεία φεύγαν για τη Βουλγαρία σε "εκδρομές υγείας" και μαζί τους πολύτιμο συνάλλαγμα??) κλπ. κλπ.

    3. Όσον αφορά το χρέος- όλες οι χώρες έχουν χρέη, αλλά με μιά διαφορά!!
    Η πιο σημαντική παράμετρος ενός χρέους είναι το εάν είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ (ελέγξιμο δηλαδή).
    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ?

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως τον διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    παρατηρητή του ανοικτού ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως τον διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    παρατηρητή του ανοικτού ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....


    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ
    ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΟΜΠΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!....

    ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ...

    Ο Ιρλανδικός Τύπος για την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ: «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!»

    Ως κυβέρνηση «προδοτών του έθνους» θα περάσει στην ιστορία της Ιρλανδίας η δεξιά κυβέρνηση του Μπράιαν Κάουεν, που ώθησε τη χώρα στην ατίμωση της υπαγωγής σε καθεστώς υποτέλειας προς την ΕΕ και το ΔΝΤ, αν οι ιρλανδικές εφημερίδες αντανακλούν τα πραγματικά αισθήματα του ιρλανδικού λαού.

    «Αναίσχυντη παράδοση» έχει τίτλο η «Αϊρις Ντέιλι Μέιλ», καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση «ύψωσε λευκή σημαία» και «έθεσε τέρμα σε ενενήντα χρόνια ανεξαρτησίας» της Ιρλανδίας.

    «Μετά από δυο εβδομάδες αναίσχυντων ψεμάτων, η κυβέρνηση πάει να ζητιανέψει στις Βρυξέλλες λόγω της χρεοκοπίας της χώρας που προκάλεσε η πολιτική της» γράφει η «Αϊρις Σαν» και συμπληρώνει: «Από εδώ και πέρα μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες θα διαχειρίζονται τις τύχες μας. Μας απομένει όμως μια εξουσία: να τιμωρήσουμε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του έθνους μας».

    «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!», γράφει στο κύριο άρθρο της η φιλοκυβερνητική μέχρι τώρα εφημερίδα «Σάντεϊ Ιντιπέντεντ», η οποία είχε τίτλο «Η οργή ενός έθνους θα διώξει τον Κάουεν» και παρουσίαζε στην πρώτη σελίδα της, με τη μορφή... επικήρυξης, τα κεφάλια και των 15 μελών της κυβέρνησης με τους οκτάστηλους τίτλους: «Είπατε ψέματα, μας εξαπατήσατε, φύγετε τώρα για χάρη της Ιρλανδίας»!

    Ακόμη και η πιο δεξιά εφημερίδα της Ιρλανδίας, οι «Αϊρις Τάιμς», καλούν την κυβέρνηση να παραιτηθεί «για να λήξει αυτό το όνειδος», επειδή «δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να κυβερνά αφού έχασε και το τελευταίο ίχνος κύρους, οπότε όσο νωρίτερα λήξει η επιθανάτια αγωνία της τόσο το καλύτερο για όλον τον κόσμο». Μέσα στο κλίμα αυτό, με επιθέσεις οργισμένων πολιτών εναντίον των αυτοκινήτων υπουργών και με μια μεγάλη διαδήλωση να οργανώνεται το Σάββατο εναντίον της κυβέρνησης, την εγκαταλείπουν πανικόβλητοι οι εταίροι της στην εξουσία.


    (ΥΓ.ΣΑΟΥΛ ΤΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ,ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΘΕΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΜΕΡΙΤΗΔΕΣ,ΧΕΡΚΟΥΛ ΜΙΛΛΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ,ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ,
    ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάθε ορθογραφία ρε, διανοητικά καθυστερημένε φασίστα, χουντοδεξιέ!!!
    Γαμώ τον δωσίλογο παππού σου!!!

    Γαμημένη σκύλα, που δεν έχεις διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή σου!!!

    Γαμώ τον Παπαδόπουλό σου και τη Φρειδερίκη σου, Κουφιοκέφαλε φασιστόπουστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 24 Νοε 2010 10:53:00 π.μ.
    ==

    Αχρειο διποδο ζωο της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια).
    Εγω ειπα οτι το χρεος το 1974 ηταν ΜΗΔΕΝ , Μ Η Δ Ε Ν 0000000!!
    Ειπα επισης οτι το χρεος τον Οκτωβριο του 1981 ηταν σχεδον μηδενικο.
    Ο μακαριτης Αβερωφ ειπε αυτο που λες ,αλλα τοτε ειχε να διαχειρισθει και την πετρελαικη κριση ,οταν η τιμη του πετρελαιου απο 18 δολλαρια το βαρελι σχεδον τριπλασιαστηκε η και τετραπλασιαστηκε και συνεχεια ανεβαινε..
    Παρα ταυτα ΑΠΕΦΕΥΓΕ να δανεισθει η Ν.Δ.
    Μολονοτι η πιστοληπτικη ικανοτητα της ηταν τεραστια..

    Να παρε διποδο αχρειο ζωο της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) που μου αρχισες τις ..'γλυκες" κιολας καθαρμα...


    Η ιστορία του δημοσίου χρέους

    Η εξέλιξη του δημοσίου χρέους στην περίοδο 1980-2004 υπήρξε η δυσμενέστερη από όλα τα άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού το ελληνικό χρέος πενταπλασιάστηκε.

    Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 1980 χρέος αντιπροσώπευε μόλις το 22,9% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ), για να κινηθεί έντονα ανοδικά στη συνέχεια με ταχείς ρυθμούς ανά συγκεκριμένες περιόδους.

    Στο τέλος του 1981 το ύψος του χρέους ήταν στο 27,1%. Ακολούθησε η πολιτική αθρόων παροχών από την πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες γινόταν με δανεικά, όπως αποδεικνύει η πορεία του χρέους.

    Σε ένα χρόνο το δημόσιο χρέος έφτασε στο 30,6% του ΑΕΠ, το 1983 εκτινάχτηκε στο 35,1%, το 1984 στο 41,9% του ΑΕΠ και το 1985 στο 49% του ΑΕΠ.

    Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 1985 ακολούθησε το «σταθεροποιητικό πρόγραμμα» που είχε εκπονήσει ο τότε υπουργός Οικονομίας Κώστας Σημίτης. Συγκράτηση του χρέους σημειώθηκε μόνο το 1986, όταν διαμορφώθηκε στο 50,8% του ΑΕΠ. Από το 1987 και μετά αρχίζει ξανά ο καλπασμός, βοηθούσης της πολιτικής του «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα».
    Το 1987 το χρέος φτάνει στο 57,1% του ΑΕΠ, το 1988 αυξάνεται περαιτέρω στο 62,4% του ΑΕΠ και το 1989 ανέρχεται στο 65,7% του ΑΕΠ.

    Ακολουθεί η περίοδος της κυβέρνησης Ζολώτα, όπου το οικονομικό αδιέξοδο ήταν τεράστιο, αφού στα δημόσια ταμεία δεν υπήρχε ούτε δραχμή και το Δημόσιο δανείζεται με επιτόκια 24%-25%, προκειμένου να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
    Συνέπεια αυτών, αλλά και της αποκάλυψης χρεών του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ελλείμματα δημοσίων οργανισμών), το χρέος αυξάνεται στο 72,6% το 1990 και στο 80,1% του ΑΕΠ το 1992.

    Στο τέλος του 1993 το χρέος φθάνει στο 100,5% του ΑΕΠ και ακολούθησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, επί των οποίων το χρέος εξακολούθησε να κινείται ανοδικά.
    Αποκορύφωμα ήταν το 1997 (επί Κώστα Σημίτη) όταν διαμορφώθηκε στο 104,1% του ΑΕΠ.

    Ακολούθως υποχώρησε αναγκαστικά, αφού ήταν όρος της Συνθήκης του Μάαστριχτ αν το χρέος ήταν υψηλότερο του 60% του ΑΕΠ να ακολουθεί πτωτική πορεία, προκειμένου η χώρα να ενταχθεί στην ΟΝΕ.

    Το 2004 το χρέος έφτασε στο 98,6% του ΑΕΠ, ενώ το 2008 έκλεισε στο 94,6% του ΑΕΠ.

    ==
    Υποθετω οτι ξερεις να διαβαζεις διποδο ζωο της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) αλλα δεν φτανει ΜΟΝΟΝ αυτο.
    Χρειαζεται να καταλαβαινεις κιολας τι διαβαζεις αχρηστο παλιοσκυλο..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σημίτης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω Siemens

    Δεν είναι φάρσα, δεν είναι τρολλιά. Η πληροφορία προέρχεται από άτομο που εργάζεται σε ιδιωτική κλινική και συμμετείχε σε παροχή πρώτων βοηθειών.

    Ο Σημίτης έκανε προχθές απόπειρα αυτοκτονίας γιατί έμαθε ότι η Γερμανία έχει στοιχεία για προσωπικό χρηματισμό του από τη Siemens, στα πλαίσια του γνωστού πλέον σκανδάλου.

    Τον έχουν φυγαδέψει στο εξωτερικό για εξετάσεις και αποθεραπεία, για να μη μαθευτεί κάτι και για να μην υπάρξουν φωτογραφίες στον τύπο.

    Σύμφωνα με την πηγή της πληροφορίας, όλοι οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό και έχουν επικοινωνήσει με την κλινική για πρώτη ενημέρωση. Στη συνέχεια έπεσε σιγή ασυρμάτου και τώρα κάνουν ότι δε συνέβει τίποτα.

    Όπως και με την περίπτωση Ζαχόπουλου, που όλοι είχαν δει το dvd και όλοι λέγανε ότι δεν το είδαν...

    Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμα η
    ανάρτηση γιά την απόπειρα αυτοκτονίας του Σημήτη.
    Είναι ομως σίγουρο οτι
    ειναι ανίκανος ακόμη και γι αυτό εκτος αν είναι ένα ακόμη καραγκιοζιλίκη των ανθρώπων που
    .." δέν ήξεραν ή δέν ενημερώθηκαν για τις κινήσεις των συνεργατών τους.".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς "24 Νοε 2010 10:53:00 π.μ. "

    Ό, τι λες, να το υποστηρίζεις ΜΟΝΟ με επιχειρήματα (όπως κάνεις άλλωστε), και να μη γίνεσαι σχεδόν γραφικός με μπινελίκια, απειλές και χαζά ευφυολογήματα!
    Η στάση σου φίλε μου, προδίδει τρομερή ανασφάλεια και είσαι αρκετά επιπόλαιος!!! Στο λέω αυτό χωρίς να θέλω να παρεξηγηθείς, αλλά ενοχλήθηκα όταν έστειλα ένα σχόλιο σε ανάρτηση σχετικα με το επικερδές δουλεμπόριο στις τάξεις του οργανωμένου εγκλήματος της κ. Σαράφη... Σχεδόν στα "καπάκια" είδα απο κάτω το δικό σου αγενέστατο σχόλιο, σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου κατηγορώντας με ως δεξιό, άσε που δεν είμαι δεξιός ο μ@λ@κ@ς..., αλλά και να ήμουν δεν σε αφορά ,ούτε είσαι κριτής του κόσμου όλου!
    Εξακολουθώ να προβληματίζομαι για το φαινόμενο της άτυπης εκπροσώπησης από ορισμένους των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ρατσιστών στην Ελλάδα, που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, θρησκευτικά, διπλωματικά κοκ... και δεν θα σταματήσω να το λέω και ας μην αρέσει στους εργολάβους του ανθρωπισμού.
    Πριν από όλα (ιδεολογίες, πολιτικές παρατάξεις, ομάδες...) είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αδερφέ,οκ?

    Υ.Γ. Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά από όσα υποστηρίζεις, αλλά είσαι κοματικοποιημένος πολύ και κάνεις σε αρκετά σημεία λάθος εκτιμήσεις!!!
    Υ.Γ 2. Για την ιστορία, το μνημόνιο είναι ΟΝΤΩΣ συνέπεια της φαύλης διακυβέρνησης της προηγούμενης κυβέρνησης, της ΝΔ, αλλά δεν εξαντλείται εκεί μόνο το πρόβλημα, υπάρχει μια παγιωμένη νοοτροπία από τις κυβερνήσεις τις μεταπολίτευσης, με εξαίρεση (από ό, τι φαίνεται) της σημερινής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μόνος που μπορεί να ανησυχήσει απ’ τις αντιδράσεις της Κατσέλη είναι ο καφετζής του υπουργείου. Τσαντίζεται και δεν του αφήνει πουρμπουάρ....

    Δεν θα απολύσουν κανέναν στο Δημόσιο.
    Απλά θα τους πάρουν γραφεία και καρέκλες και δεν θα τους πληρώνουν

    Υπό αυτές τις συνθήκες μπορούν όλοι να συνεχίσουν να διαθέτουν τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα και με τις ευχές της Τρόικας

    Μάλιστα όσοι βάζουν και κάτι από την τσέπη τους θα προάγονται σε προϊσταμένους ορθίων και θα βάζουν στη σειρά τους υπόλοιπους


    Στο πρώην συγκρότημα Λαμπράκη γνωρίζουν τίποτα.....ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ;

    Νέες δηλώσεις θα κάνει αύριο ο κ Παπακωνσταντίνου, μετά την σύγχυση που προκάλεσαν οι σημερινές.
    Θα σας ενημερώσει για το τι ακριβώς δεν καταλάβατε καλά από τις προεκλογικές του δηλώσεις

    Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός;
    Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία.
Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός...

(Χάρρυ Κλην)

    Σε αντίθεση με εμάς, που είμαστε μες την γλώσσα έξω και περιμένουμε το χαμόγελο των ξένων και την επόμενη δόση του δανείου για να πληρώσουμε την αλλοδαπή υπηρέτρια και την δόση για τις διακοπές στην Αράχοβα, οι Ιρλανδοί ντρέπονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
    ΧΑΧΑ...ΧΑ XΑ ΧΑ ΧΑ...
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑ!

    ΚΟΥΙΖ: ΧΘΕΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΟΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 24 Νοε 2010 12:31:00 μ.μ.,

    μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο.
    Επίσης διευκρινίζω ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Είμαι ανένταχτος (όπως θα είδες κατηγορώ και τον Ανδρέα Παπανδρέου για λαϊκισμό).

    Εάν πάλι έχεις δίκιο, να με συγχωρείς!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -----------------------------------
    καλως τον διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    παρατηρητή του ανοικτού ΚΩΛΟΥ
    ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β.
    ===================================

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....


    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ==================================
    ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ,
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ................
    Η ΝΟΜΙΘΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΣΤΟ PRESS...
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
    ===================================

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ !!!
    ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    XEΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟΣ
    ΠΕΣΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!»

    ...γραφουν οι συμπολιτευομενες (!!!) εφημεριδες για τον Ιρλανδο πρωθυπουργο και την κυβερνηση που τους παρεδωσε στα χερια των τοκογλυφων.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ!
    Δεν ειναι δυσκολο, αν και εχουν για προστασια στρατιες απο εβραιους της μοσαντ.
    Καταλληλα οπλα μπορουν να βρεθουν, σκοπευτες καλοι υπαρχουν, ολα μπορουν να γινουν οταν υπαρχει θεληση._________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φίλε Παρατηρητή,
    το ξέχασα ήδη, κανένα πρόβλημα ,να είσαι καλά!
    και λίγο πιο "κουλ", γιατί αδικείς την επιχειρηματολογία σου φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μερικοί αχρείοι δεξιοί δεν θέλουν να καταλάβουν ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας, δεν είναι η ύπαρξη ή μη και το ύψος του δημοσίου χρέους (γιατί και το να μην έχεις καθόλου χρέος δείχνει στασιμότητα, νέκρα, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές) κατά τις προηγούμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, αλλά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ???

    Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα, κύριοι!!

    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!
    Κοιτά όσο είναι δυνατόν να το κρατά σε επίπεδα κάτω του 100% του ΑΕΠ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, για να μπορεί να υποστηρίζει το χρέος της.
    Το Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν 180 δις!!
    Το ΑΕΠ της χώρας την ίδια περίοδο ήταν 240 δις!!
    Υπολογίστε μόνοι σας τί ποσοστό επί του ΑΕΠ ήταν το δημόσιο χρέος!!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -----------------------------------
    ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ ο διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    Ο παρατηρητής του ανοικτού ΚΩΛΟΥ
    ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β.
    ===================================

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΧΛΕΠΑΣ.
    ==================================

    ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ,
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ................
    Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΣΤΟ PRESS...
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
    - και τώρα άρχισες να δικαιολογείς υπερωρίες Μουνοκολλάριε !!!!
    που δεν δικαιολογούνται.
    ===================================

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ !!!
    ΜΕΤΑΤΑΞΗ ...ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    XEΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟΣ
    ΠΕΣΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    * θα πάει και φυλακή ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ..ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΟΥ ΕΦΑΓΕ
    ΚΑΙ για τον μισθό και τις υπερωρίες που σε δικαιλογεί
    για να χυδαιολογεις.. ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
    ΜΟΥΝΟΧΥΣΙΑ ΣΚΥΛΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" !!
    Καμμία αίσθηση καθήκοντος ή ελάχιστη ντροπή για την πατρίδα.

    Γι αυτό επιμένω ότι φυλακίσεις και δημεύσεις περιουσίας είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που πρέπει να κάνουμε.

    Το ζητούμενο είναι να ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΟΥΝ δημόσια, να στιγματιστεί το όνομα το δικό τους και η ντροπή να αγγίξει τα παιδιά τους σε βάθος γενεών.
    Να ντραπεί το παιδί του πολιτικάντη/δικαστικού να βγει στον δρόμο.
    Να στηθεί μνημείο ντροπής αιώνιο που να στερήσει τον ύπνο από τα παιδιά τους και να τρομάζουν και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν και φέρουν το στίγμα.

    Να υποφέρουν τα παιδιά τους όπως υποφέρει ο ελληνικός λαός τόσα χρόναι ανεχόμενος την ξεφτίλα τους, την πουλημένη συνείδησή τους και την ντροπή που φέραν στην πατρίδα.

    Όλοι όσοι υπέγραψαν και υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα την υποθήκευση Ελληνικής γης προς όφελος των απατεώνων τραπεζιτών.

    Όλοι ΤΟΥΣ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    μμε-πασόκ-ντοριασμένες.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΤΟΡΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ..!
    ένα πιάτο φαί..ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑΦΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟΚ
    ΣΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΡΓΚΟ.

    ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    1%---2%.....
    ΣΤΑ ΗΔΗ ΣΦΙΓΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ
    ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΕΕ....ΚΑΙ........!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ???
    ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΜΕΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ......!!!
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ... μπάμ + κάτω +++++
    στην καλύτερή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση