GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλίτωσαν το «κούρεμα» οι ελληνικές τράπεζες;...

Από το http://www.banksnews.gr/ Τις καταιγιστικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες, που δημιουργούν από σήμερα ένα τοπίο στις αγορές της Ευρωζών...

Από το http://www.banksnews.gr/
Τις καταιγιστικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες, που δημιουργούν από σήμερα ένα τοπίο στις αγορές της Ευρωζώνης, επιχειρούν να ερμηνεύσουν από χθες οι Έλληνες τραπεζίτες. Τα περισσότερα τραπεζικά στελέχη συμφωνούν, ότι με τις αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών απομακρύνεται ο κίνδυνος «κουρέματος» των ελληνικών τραπεζών και θα περιορισθούν οι πιέσεις στα ομόλογα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δρόμος της εξόδου από την κρίση στρώθηκε με… ροδοπέταλα.
Η προχθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin, που συγκλήθηκε με βασικό θέμα της ατζέντας τη διευθέτηση της κρίσης στην Ιρλανδία, τελικά έλαβε αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος αυτή τη δεκαετία. Οι καλές ειδήσεις από τις Βρυξέλλες, που έγιναν δεκτές με αρκετή ανακούφιση στους τραπεζικούς κύκλους της Αθήνας, είναι...
 δύο:
- Η απόφαση των υπουργών να εναρμονισθούν οι όροι του διεθνούς δανείου στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά το χρόνο αποπληρωμής, με αυτούς του πολυετούς δανείου στην Ιρλανδία αποτελεί μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη για τις τράπεζες, που αντιμετώπιζαν με δέος τις τεράστιες πληρωμές χρεολυσίων, οι οποίες θα έφερναν σε αδιέξοδο την Ελλάδα τη διετία 2014-2015. Η «ανάσα» που παίρνει η χώρα, για την αποπληρωμή του δανείου των 110 δις. ευρώ ως το 2020-2021, επιτρέπει και στο τραπεζικό σύστημα να διατηρήσει ελπίδες, ότι τελικά θα αποφευχθεί μια ιδιαίτερα επώδυνη για τις ελληνικές τράπεζες αναδιάρθρωση του εθνικού χρέους μέσα στην επόμενη τετραετία. Οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται θα πρέπει να οδηγήσουν και σε καλύτερη μεταχείριση των ελληνικών ομολόγων από την αγορά, περιορίζοντας τις πιέσεις στο τραπεζικό σύστημα.
- Σε ό,τι αφορά την Ιρλανδία, ως ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη καταγράφεται από τα εγχώρια τραπεζικά στελέχη η οριστική απόφαση να αποφύγουν το «κούρεμα» οι senior bondholders των ιρλανδικών τραπεζών, ύστερα από παρέμβαση του Ζαν Κλωντ Τρισέ. Οι τράπεζες και οι θυγατρικές τους εταιρείες, που έχουν δανείσει τεράστια ποσά στο ιρλανδικό τραπεζικό σύστημα θα πληρωθούν στο ακέραιο, κάτι που κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για την αξιολόγηση και των ελληνικών τραπεζών από τις αγορές. Ένα «κούρεμα» των πιστωτών των ιρλανδικών τραπεζών στις σημερινές συνθήκες, θα προκαλούσε έντονους κραδασμούς στη διατραπεζική και ακόμη εντονότερα προβλήματα αποκλεισμού και χρηματοδοτικής ασφυξίας στις ελληνικές τράπεζες, τονίζουν τραπεζικά στελέχη.
Όμως, οι χθεσινές αποφάσεις αφήνουν και αρκετές «σκιές», καθώς η κατ’ αρχήν συμφωνία που επιτεύχθηκε για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (European Stability Mechanism – ESM), που θα πάρει μετά το 2013 τη θέση του προσωρινού μηχανισμού στήριξης, έχει διπλή ανάγνωση:
1. Η γερμανική κυβέρνηση υποχώρησε ελαφρώς, σε ό,τι αφορά την πρότασή της για αυτόματη αναδιάρθρωση χρέους όσων χωρών προσφύγουν μετά το 2013 στον ESM. Δέχθηκε τη γαλλική συμβιβαστική πρόταση, να αποφασίζεται κατά περίπτωση αν απαιτείται αναδιάρθρωση χρέους, με τα ίδια κριτήρια που χρησιμοποιεί και το ΔΝΤ στα δικά του προγράμματα σταθεροποίησης οικονομιών. Δηλαδή, η αναδιάρθρωση του χρέους θα αποτελεί έσχατη καταφυγή, όταν πιστοποιείται η αφερεγγυότητα μιας χώρας, δηλαδή η αδυναμία της να εξυπηρετήσει κανονικά το χρέος της.
2. Όμως, έγινε δεκτή η βασική πρόταση της Γερμανίας, να φέρουν όλα τα ομόλογα που θα εκδίδονται στην Ευρωζώνη μετά το 2013 ρήτρες συλλογικής δράσης. Δηλαδή, πανομοιότυπες ρήτρες, που θα προβλέπουν ότι με απόφαση της πλειοψηφίας των δανειστών μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους, με επιμήκυνση, μείωση επιτοκίου ή και της ονομαστικής αξίας («κούρεμα»).
Η νέα αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης, προειδοποιούν τραπεζικά στελέχη, χωρίζει οριστικά τις χώρες-μέλη σε ισχυρές και ασθενείς και διαμορφώνει συνθήκες μόνιμα αυξημένου κόστους χρηματοδότησης για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμη και αν η χώρα καταφέρει να επιστρέψει στις αγορές για δανεισμό, τα ελληνικά ομόλογα θα ενσωματώνουν στο εξής ένα υψηλό ασφάλιστρο κινδύνου, λόγω της αυξημένης πιθανότητας αναδιάρθρωσης του χρέους.
Πόσο πιθανό είναι, όμως, μετά τις τελευταίες αποφάσεις, ένα «κούρεμα» των ελληνικών τραπεζών και των άλλων πιστωτών της Ελλάδας; Προς το παρόν χαλαρώνει ο κλοιός των πιέσεων, που είχαν δημιουργηθεί λόγω των σεναρίων άμεσης αναδιάρθρωσης του χρέους, εκτιμούν τραπεζικά στελέχη. Όμως, από χθες η Γερμανία έχει ανατρέψει ένα βασικό κανόνα της Ευρωζώνης («στην Ευρωζώνη δεν υπάρχουν χρεοκοπίες») και, αν η Ελλάδα δεν επανέλθει σε τροχιά βιώσιμης εξυπηρέτησης του χρέους, θα υπάρχει πλέον ένας καθιερωμένος μηχανισμός «κουρέματος» των πιστωτών, ο οποίος θα πλήξει κυρίως το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, που θα κληθεί τα επόμενα χρόνια, ελλείψει ενδιαφέροντος από ξένους επενδυτές, να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της χρηματοδότησης του Δημοσίου…

12 σχόλια

  1. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ( ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙ )ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

    ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .


    Το ΠΑΣΟΚ έφήβρε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και

    μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Η ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΛΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA ΠΙΣΩ EXEI H AXΛAΔA THN OYΡA. ΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?..ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟ 1/12 ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΑΝΤΛΟΥΣΕ 60ΔΙΣ Ε..ΤΟ 30% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!! ΑΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΔΙΣ ..ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΦΟΠΛΗΣΤΙΚΟ ΚΕΦαλαιο τισ of sort ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙΑΚΙΑΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΘΝ ΕΛΕΩ...ΚΡΙΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕΙ ΜΗ ΦΤΩΧΗΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΟΚΑΛΗΣ ΚΛΠ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΦΟΥΓΚΩΚΩΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΜΟΥΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΣΤΣ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΗΘΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα αυτοι δεν μας ελεγαν οτιοποιαδήποτε επιλογή προς επιμήκυνση του χρέους θα ήταν καταστροφική για τη χώρα? ΡΕ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ? ΡΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΙ ΓΑ...ΣΟΥ!!!
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ? ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ?
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ.ΕΙΝΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΑΓΚΑΖΕ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΕ ΒΟΥΝΑ ,ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΚΑΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΣΙΤΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΛΕΕΙ.ΛΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ,ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ,50.000.000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΜΟΙΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙΣ .ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ,ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΦΤΟΥΝ,ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΝΥΧΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Σκεπτισμος στην Μηλιωη
    οικουμενικη κυβερνηση Πασοκ ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Ακουγεται οτι ο δοκτωρας εχει στα χερια τοου αποδεικτικα εγγραφα του σκανδαλου ευρωπαικα προογραμματα Ασπαιτε κλπ.

    Ερχεται χαλασμος

    Νινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση