GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεμινάριο από τον ΟΗΕ στην Κω για τα θύματα βασανιστηρίων...

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Διαχείριση Ασύλου στην Ελλάδα», θα πραγματοποιήσει στην Κω σεμι...

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Διαχείριση Ασύλου στην Ελλάδα», θα πραγματοποιήσει στην Κω σεμινάριο, με θέμα «Θύματα Βασανιστηρίων και προστασία τους στο πλαίσιο της Ελληνικής διαδικασίας του ασύλου», την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 16.00- 20.30, στο ξενοδοχείο «Πανόραμα-Κυπριώτης», στο Ψαλίδι (Κως).
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπροσώπους τοπικών φορέων, όπως το Επαρχείο, οι Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές Κω, ο Δήμος και η Νομαρχία, ο τοπικός δικηγορικός σύλλογος, τοπικές οργανώσεις και κοινωνικοί φορείς, καθώς και σε...
 ενεργούς πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα ζητήματα αυτά.
Από τις 18.00 - 20.30 θα αναπτυχθεί από την κυρία Μαρία Πίνιου-Καλλή, Γιατρό - Ειδική Εμπειρογνώμονα, το εξειδικευμένο αντικείμενο των θυμάτων βασανιστηρίων και θα απευθύνεται κυρίως σε ιατρικό-φαρμακευτικό προσωπικό.
Στη συγκεκριμένη ενότητα θα εξετασθούν ζητήματα που αφορούν τον εντοπισμό, τη διαπίστωση και την αντιμετώπιση ανθρώπων που είναι θύματα βασανιστηρίων, ενώ θα περιλαμβάνει και βασικές αρχές σχετικής διεθνούς και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των θυμάτων βασανιστηρίων.
Iστοσελίδες: http://www.unhcr.gr/  (Ελληνικά)
                     http://www.unhcr.org/   (Αγγλικά)

2 σχόλια

  1. Τά Γκουλάγκ ζούνε πάντα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάμε πόσοι θέλουν τους μουσουλμάνους...
    1. Όσοι Έλληνες αισθάνονται πρόσφυγες στον τόπο μας.
    2. Όσοι ελληνοποιήθηκαν στη συνέχεια όπως ο Πρωθυπουργός μας.
    3. Όσοι πιστεύουν οτι δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα μεταξύ των χωρών και των ανθρώπων, όπως οι αναρχοκομμουνιστές και οι ανθρωποαγαπησιάρηδες πασόκοι.
    4. Το αδελφάτο των ιπποτών του Δήμου Αθηναίων.
    5. Το αδελφάτο των αρχιεπισκόπων-αρχιμανδρητών που πιστεύει οτι οι μουσουλμάνοι μπορεί να φοβήσουν και να συσπειρώσουν το χριστιανικό κοπάδι που τους έχει φύγει απ' το μαντρί, την Εκκλησιά ήθελα να πώ.
    6. Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες άλλων θρησκευμάτων που βρίσκονται στον τόπο μας, βλ. εαμοβούλγαροι, οι οποίοι δεν μας χωνεύουν καθόλου.
    7. Τα αναρχοπρεζόνια που προμηθεύονται την μαύρη και άσπρη σκόνη απ' τους αφγανούς.
    8. Οι άστεγοι- αναρχικοί, λόγω ιδεολογίας.
    9. Οι ξεκούτηδες γέροι που προμηθεύονται το μαύρο-άσπρο αιδοίο από τα κυκλώματα αυτά.
    10. Οι Έλληνοχλιμίντζουρες αστοί και μικροαστοί που εκμεταλλεύονται τους αραπάδες μούσλιμ, για εργατικό ή δουλικό προσωπικό.
    Όλοι οι παραπάνω είναι υπέρ των μούσλιμ λεθροματαναστών.
    Και ο κατάλογος συνεχίζεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση