GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλοία του ΝΑΤΟ στην Πάτρα...

Η φωτογραφία είνα ι από την επίσκεψη νατοϊκών πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας, στo πλαίσιo της άσκησης «Αριάδνη 10», στην ευρύτερη περιοχή το...

Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη νατοϊκών πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας, στo πλαίσιo της άσκησης «Αριάδνη 10», στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.

6 σχόλια

  1. Αδέρφια αυξάνουν πάλι τα διόδια προς Πελοπόννησο. Την άλλη βδομάδα που θα πάω Κλαμάτα, σκέφτομαι να ακολουθήσω την παληά εθνική οδό. Αυτή που ακολουθούσαμε πριν πολλά χρόνια. Δηλαδή από Άργος, Ναύπλιο, φαι στους Μύλους, Αχλαδόκαμπο και μέσα από την Τρίπολη στην Μεγαλόπολη. Μπορεί να κάνω καμιά ώρα παραπάνω, αλλά δεν θα δώσω το 20ρικο σ΄αυτούς που πάντα κονομάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ,ΩΡΑΙΟΥΣ .ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον 5.26, τον πρωτο φίλο: Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι μήπως βάλουν μυαλό οι Μπομπολαίοι και όσοι μας πίνουν το αίμα. Ουστ ρεεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1919,τό ΚΚΣΕ αποκτά παρακλάδι στήν
    Ελλάδα.ΚΚΕ στό λιμάνι τής Πάτρας.
    Γιατί νά τό κρύψομεν άλλωστε?
    Μετά μετανάστευσαν στό Βόλο.
    Κατόπιν στά Χανιά.
    Λιμάνια όλα έεεεε?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta ploia pantvs sigoyra anhkoyn sto ellhniko polemiko nanytiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση