GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωτήστε τους κυβερνητικούς υποψηφίους...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/    Στην Αθήνα όλα κινούνται στους γνώριμους ρυθμούς. · Το spread των Ελλην...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/  
Στην Αθήνα όλα κινούνται στους γνώριμους ρυθμούς.
· Το spread των Ελληνικών 10-ετών Κρατικών Ομολόγων έναντι των αντίστοιχων Γερμανικών συνεχίζει και σήμερα να διευρύνεται
· Η υστέρηση στην είσπραξη εσόδων και για το 10-μηνό (Ιανουάριος-Οκτώβριος), σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών συνεχίζει να παραμένει μόνιμο και συνεχώς επαυξανόμενο φαινόμενο
· Η πτώση της μεταποιητικής δραστηριότητας συνεχίσθηκε για 14ο μήνα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ήδη τεράστια ύφεση
· Οι κυβερνητικοί παράγοντες εξακολουθούν να δηλώνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι όλα πάνε καλά και δεν πρέπει η πορεία της χώρας υπό την άξια καθοδήγηση τους να διακοπεί λόγω της καταψήφισης των επίσημων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Όμως γύρω μας στον κόσμο κάτι αλλάζει…
Σήμερα πρωί-πρωί, οι Κεντρικές Τράπεζες της Αυστραλίας και της Ινδίας αύξησαν τα...
 επιτόκια, (ας θυμηθούμε ότι πριν λίγες ημέρες και η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας είχε αυξήσει τα επιτόκια). Τι συμβαίνει; …και 3 από τις μεγαλύτερες σύγχρονες οικονομικές δυνάμεις «σπάνε» την γραμμή των χαμηλών η μηδενικών επιτοκίων που έχουν επιβάλει η FED (Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ), ΕΚΤ, (BoJ Bank Of Japan – Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας) και η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας και προχωράνε σε αυξήσεις επιτοκίων;
Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, που καταντάει πλέον βαρετό, αλλά το επαναλαμβάνουμε ακόμα μία φορά μήπως βρεθεί κάποιος από το κυβερνητικό επιτελείο και μας ακούσει. Επίκειται νομισματική αναταραχή μετά την σύνοδο του G20 που θα γίνει στην Κορέα 11-12 Νοεμβρίου. Όλες οι μεγάλες οικονομικές δυνάμεις θα επιδιώξουν μέσα από την υποτίμηση των νομισμάτων τους να τονώσουν τις εξαγωγές τους, ώστε να ενισχύσουν την ανάπτυξη και να αποφύγουν την βαθιά και παρατεταμένη ύφεση.
Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο οι Κεντρικές Τράπεζες της Κίνας της Ινδίας και της Αυστραλίας αυξάνουν τα επιτόκια χορηγήσεων. Μειώνουν με αυτό τον τρόπο την πιθανότητα εμφάνισης υψηλού πληθωρισμού προκειμένου να καταστήσουν ακόμα περισσότερο ελκυστικές τις οικονομίες τους σε ξένους επενδυτές. Όλοι προετοιμάζονται με τον τρόπο τους και τα μέσα που έχουν για τον επικείμενο πόλεμο.
Το ίδιο κάνει φυσικά και ο Γιώργος Παπανδρέου, που βλέποντας ότι το περιβόητο μνημόνιο δεν περπατά, αναζητεί ηρωική έξοδο.
Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι όλα πάνε καλά και ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να καταψηφίσουμε το περιβόητο μνημόνιο, η αλήθεια είναι αυτή που δείχνουν τα αρχικώς αναφερόμενα δεδομένα.
Θέλουν οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του Γιώργου Παπανδρέου ακόμα ένα επιχείρημα για να πεισθούν ότι τους κοροϊδεύει η ηγεσία τους;
Ας ρωτήσουν λοιπόν οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του Γιώργου Παπανδρέου τους κυβερνητικούς υποψηφίους κάτι πάρα πολύ απλό.
Ο μηχανισμός στήριξης που αποφάσισε η ΕΕ στην πρόσφατη σύνοδο στοχεύει στο να σώσει μία χώρα που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, ή να σώσει το ευρωπαϊκό σύστημα από τις συνέπειες της χρεοκοπίας μίας χώρας της ευρωζώνης;
Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα πάρουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Δεκέμβριος είναι κοντά και εκεί θα φανεί η αλήθεια, αφού η ΕΕ σε συνεδρίαση της θα αποφασίσει το τελικό κείμενο και τότε όλα θα είναι γνωστά και ευανάγνωστα.
Αγαπητοί Φίλοι και Σύντροφοί, εάν ρωτήσετε θα σας πουν ότι είναι μία ακόμα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Παπανδρέου, που διασφαλίζει την χώρα μας την Ελληνική Οικονομία κλπ.
Εάν όμως περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο, θα μάθετε ότι ο μηχανισμός στήριξης δημιουργείται για να προφυλάξει το ευρωπαϊκό σύστημα από τις συνέπειες της χρεοκοπίας ενός κράτους της ευρωζώνης.
Επιβάλει καθεστώς ελεγχόμενης χρεοκοπίας και άμεσο αυστηρό ευρωπαϊκό δημοσιονομικό έλεγχο. Έτσι θα είναι σίγουροι ότι πριν αγορασθεί γάλα για τα μικρά παιδιά θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι Ευρωπαίοι Τραπεζίτες και δεν θα έχει πρόβλημα το Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα.
Σε αυτό συμφώνησε και προβάλει σαν μεγάλη επιτυχία ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αυτό φοβάται ότι μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα στην χώρα μας και γι’ αυτό προετοιμάζει την ηρωική του αποχώρηση.
Αγαπητοί Φίλοι και Σύντροφοί, μία δοκιμή θα σας πείσει: Ρωτήστε τους Κυβερνητικούς Υποψηφίους.

12 σχόλια

  1. Αν κάνετε το λάθος και ψηφίσετε μνημονιακούς τα χειρότερα δεν τα έχετε δει.
    Φορολογική λαίλαπα είναι προ των πυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    “Η οικονομική κρίση και η υποταγή ήταν προσχεδιασμένες από καιρό”.
    Από πολύ καιρό, θα προσθέσω.
    Ψάξτε για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (του Γιάννη Μαρίνου) το 1990!
    Αναφερόταν σε βρεταννικές προβλέψεις για ελληνοτουρκική σύρραξη, έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και επιστροφή στη δραχμή το έτος 2010 ή 2011.

    Από την πρώτη στιγμή πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως το όλο σκηνικό είναι στημένο .

    Από τα Δεκεμβριανά που μέχρι το ΔΝΤ και το μνημόνιο.
    Φυσικά και φταίμε εμείς .
    Εάν είχαμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία τα σχέδια τους δεν θα είχαν επιτυχία.
    Μας είχαν όμως διαβάσει από την αρχή και πολύ καλά μάλιστα.
    Οι νεοέλληνας μοιάζει με το παράδειγμα του άσωτου υιού όπου έχει κληρονομήσει ένα οικόπεδο όπου ο ίδιος δεν αναλογίζεται την άξια του.
    Ο τοκογλύφος όμως που γνωρίζει αρχίζει και τον δανείζει λίγο λήγω συνεχώς και συγχρόνως τον υποθηκεύει .
    Και ο ανέμελος υιός ξοδεύει και λέει ΄΄έλα μωρέ έχει ο θεός΄΄
    Και έρχεται η μέρα όπου το οικόπεδο έχει ποια όλο υποθηκευτεί και άσωτος υιός περιμένει ακόμα από τον θεό.
    Αυτό πάθαμε κύριοι.

    Και μην ξεχνάτε ότι η Γερμανία έχασε τον πόλεμο γιατί καθυστέρησε στην Ελλάδα.
    Οπότε το Δ΄Ράιχ ήξερε τώρα από που να ξεκινήσει!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ
    ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ν.Υ......

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΙΜΟ..ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΙ 40 ΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟ η 3ης ΝΟΕΜΒΡΗ 2010]

    Οι εκλογές για τα αιρετά μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσαν το πρώτο μήνυμα.

    Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι σκεπτόμενοι του ΠΑΣΟΚ [μέλη και οπαδοί] τιμώρησαν την ΠΑΣΚΕ των διαπλεκόμενων και των ανίκανων και δευτερευόντως το ΠΑΣΟΚ στο οποίο έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα.

    Η επιλεκτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων δείχνει την αμηχανία ΟΛΩΝ.

    Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ΥΠΗΡΞΕ σαφής υποχώρηση της ΠΑΣΚΕ και η εκλογή του Προέδρου της ΔΟΕ αποτελεί το κερασάκι που απλά αντανακλά μια πελατειακή σχέση και ένα μηχανισμό συντεχνιακών συμφερόντων που έχει βαθιές ρίζες στο χώρο των δασκάλων.
    Δεν πρέπει να περιποιεί τιμή οι πληρωμένη διαφήμιση του εν λόγω υποψηφίου , ούτε η συνεχής προβολή της φωτογραφίας του με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΔΜΘ.

    Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Η κρίση που υπάρχει στο χώρο της κυβερνητικής παράταξης είχε τα αποτελέσματά της και στο εκλογικό αποτέλεσμα.
    Η πολύ μεγάλη υποχώρηση των δυνάμεων της ΠΑΣΚΕ είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
    Η σιωπή αυτών που κινούν τα νήματα στην ιστορική παράταξη , αντλούν τη δύναμή τους από ένα πελατειακό μηχανισμό που αγγίζει τα όρια της διαπλοκής και την έχουν οδηγήσει στο αδιέξοδο με μονό τους προσόν την ισοβιότητα που τους εξασφαλίζουν «οι μηχανισμοί» και η μετριότητα αναφορικά με τα επιστημονικά, εκπαιδευτικά και διοικητικά προσόντα τους.
    Άλλωστε η μετριότητα των «συνδικαλιστικών στελεχών» είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα [ο κανόνας] στο χώρο των εκπαιδευτικών και γίνεται φανερή από τους κατέχοντες τις θέσεις στα ερευνητικά ινστιτούτα των εκπαιδευτικών οργανώσεων [Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ]

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

    Και μια πρόβλεψη
    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μήνυμα θα δοθεί και στις εκλογές του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ κοσμούν τα ίδια άτομα που έχουν οδηγήσει σε απαξία το συνδικαλιστικό – επιστημονικό κίνημα και τα οποία κλήθηκαν να προσφέρουν τις «πολύτιμες» υπηρεσίες τους και στην Τ.Α. με τις αυξημένες αρμοδιότητες για θέματα παιδείας. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…..

    Και μια τελευταία παρατήρηση για τους συναδέλφους της αριστεράς που εισέπραξε μια διαμαρτυρία για να δοθεί το μήνυμα στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Θα πρέπει να είναι «σεμνοί» ως προς τις πολιτικές τους εκτιμήσεις και να διαχειριστούν την ψήφο των συναδέλφων στην κατεύθυνση αναβάθμισης της παιδείας και όχι να συνεχίσουν μια αδιέξοδη διαμαρτυρία για την οποία το αριστερό κίνημα θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και στην Ελλάδα.
    ΓΙΑΤΙ είναι σίγουρο ότι δεν τους έχει δοθεί καμιά εξουσιοδότηση να «καταλάβουν τα ανάκτορα» και να οδηγήσουν πάλι στο αδιέξοδο τις εκπαιδευτικές και πολιτικές εξελίξεις που έτσι και αλλιώς θα υπάρξουν.[ο(η) προβληματισμένος(η) εκπαιδευτικός]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ, ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ !!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ, ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ !!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις εκλογές που έρχονται, μαυρίστε τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ και όλους τους περί αυτόν άσχετους και επικίνδυνους εντολοδόχους τους, ξεπουλημένους επιβήτορες του λαού!!!

    Το μνημόνιο, δεν το χρειαζόμασταν. ήταν επιλογή αυτού του ανίκανου παπάρα, για να μπούν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, στα πλαίσια εξυπηρέτησης των μεγάλων αφεντικών, για "επίλυση" Κυπριακού, Αιγαίου, Πετρελαίων, Σκοπιανού, με αντάλλαγμα την πρωθυπουργία (και ότι άλλο ήθελε προκύψει που θα το μάθουμε μετά απο 30 χρόνια).

    Ήδη όσοι ξένοι τα οικονομούν τώρα από το μνημόνιο και τα υψηλότοκα δάνειά του, τρέμουν με το φόβο ότι στις εκλογές που έρχονται, θα μαυριστούν τα υποχείριά και οι εντολοδόχοι τους.

    Μαυρίστε τους και μη φοβάστε τίποτε, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, δεν κινδυνεύει καμία Ελλάδα. Η τσέπη των εχόντων και κατεχόντων κινδυνεύει. Η Ελλάδα θα σωθεί.

    Είναι ο μόνος τρόπος να θορυβηθούν οι ξένοι, και να μηδενίσουν το «καπέλο τους στο επιτόκιο δανεισμού», να μειώσουν τα υπερκέρδη τους από τα τοκογλυφικά επιτόκια και απανοτόκια, και να χαλαρώσουν τα μέτρα-θηλιά στο λαιμό μας,γιατί κανένας απο τους δανειστές μας δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει τα λεφτά του. Διαφορετικά, αν θα υπερψηφιστεί ο εντολοδόχος τους, θα μας σβήσουν από το χάρτη.

    Δείτε το video:
    http://www.youtube.com/watch?v=YeJNdGVt96o&feature=player_embedded
    και θα πειστείτε, ότι αν αντιδράσουμε θα σωθούμε.

    Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

    Μετά τις εκλογές, θα μας πάρουν και τα σόβρακα.

    Το 2011 θα μας πάρουν και τη ζωή μας, και τη ζωή των παιδιών μας.

    "Ιθαγενής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. !0,59/4-11-10.
    Απέκρυψες ότι απότα 120 που λες ότι χρέωσε η ΝΔ το έλλειμα τα 100 είαν οι υψηλοί τόκοι της πασοκρατίας.
    Να μας πεις που επίσης πήγαν τα λεφτά από τις πωλήσεις των Εμπορικής, Ιονικής, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ, Ναυπηγία και λοιπά.
    Μήπως άλλα βλέπεις, άλλα ακούς και άλλα καταλαβαίνεις?
    Μήπως πληρώνεσαι για να γράφεις τα ψέμματα αυτά?
    Μήπως σου συμβαίνει κάτι στο μυαλό και πρέπει να τρέξεις για γενικές εξετάσεις
    σε ψυχιατρείο?
    Έχεις καταλάβει ότι αυτοί που πρσπαθείς ανεπιτυχώς να υπερασπισσθείς ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ για 100 και πλέον χρόνια στον Διεθνή Τοκογλυφικό Οργανισμό?
    Έχεις καταλάβει ότι σύνταξη δεν υπάρχει, η επόμενη ημέρα είναι ο θάνατός σου?
    Οι νέοι από τώρα σκέπτονται, τελειώνοντας το Λύκειο ή της σπουδές τους, σε ποία χώρα θα πάνε?
    Έχεις καταλάβει ότι πριν 70-80 χρόνια ή Ελλάδα ήταν καλλίτερη?
    Ξ Υ Π Ν Α σε λίγο δεν θα βρίσκεις ούτε θέση για την μετά θάνατο ζωή, μ΄αυτούς που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " Καιρός να γίνουν επαναστάτες οι δεξιοί. Αν δεν γίνουν, χαθήκαμε…
    Δεν θα ακολουθήσουμε τους πολλούς στην αδράνεια. Θα τους τραβήξουμε μπροστά.”

    Στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα εκ νέου άφιξης της Τρόικα εδώ, η κα Παπαρήγα είπε στην προχθεσινή της πολύ καλή παρεμπιπτόντως ομιλία, ότι το ΚΚΕ θα οργανώσει “συλλαλητήριο υποδοχής”.

    Να μην έχουμε αμφιβολία ότι θα είναι μεγάλη συγκέντρωση, αν κρίνω από τον κόσμο που είδα στο Πεδίο του Άρεως προχτές. Βέβαια ίσως ήταν κατάλληλα πλάνα του σκηνοθέτη, δε μπορώ να ξέρω.

    Γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει και από την πλευρά της ΝΔ αυτό ;

    Να ενωθούν δύο συγκεντρώσεις υποδοχής ;

    Είναι μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη κιόλας επίσημη “άφιξη” της Τρόικας εδώ.
    Υποδοχή στο Σύνταγμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ως ψηφορόρος έχω κάποιες απορίες... Τώρα που οι περιφερειάρχες θα πηγαίνουν απευθείας στις Βρυξέλες για να παίρνουν κονδύλια, αν εκλεγεί ο Ψωμιάδης τι θα γίνει αφού δεν κατέχει ούτε την αγγλική, πόσο δε μάλλον τη γαλλική ;
    ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ: Ο Ζορό σε τι γλώσσα θα συνεννοείται;
    ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: Πόσοι μεταφραστες μπορούν ν' ανέβουν στο άλογο του;
    ΑΠΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ: Θα του μεταφράζουν και τα τραγούδια, ή θ' αλλάξει ρεπερτόριο;
    Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει ....
    Με εκτίμηση Σ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο GAP τακτοποίησε τις μπίζνες με τις μίζες που πήρε και θέλει να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, προφασιζόμενος εκλογές γιά τη πατρίδα του.

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ.

    ΞΕΡΕΤΕ ρε...ΤΙ δέσιμο που σας περιμένει.
    ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

    το πασόκ κάθε μέρα που περναέι
    γίνεται η χειρότερη βρισιά.
    Και εσείς θα έχετε την στάμπα
    σαν τις κουρεμένες πόρνες των Ναζι
    προγόνων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο GAP τακτοποίησε τις μπίζνες με τις μίζες που πήρε και θέλει να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, προφασιζόμενος εκλογές γιά τη πατρίδα του.

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ.

    ΞΕΡΕΤΕ ρε...ΤΙ δέσιμο που σας περιμένει.
    ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

    το πασόκ κάθε μέρα που περναέι
    γίνεται η χειρότερη βρισιά.
    Και εσείς θα έχετε την στάμπα
    σαν τις κουρεμένες πόρνες των Ναζι
    προγόνων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Το γλυκό της Κυριακής:
    Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους"________________

    Γλυκό για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

    Υλικά :
    1 πασόκος
    2 καπότες
    400 γρ αμμοχάλικο
    Άφθονο σάλιο
    Ξύσμα από τ’ αρχίδια σας
    Καθόλου λύπηση και καθόλου λιπαντικό

    Διαδικασία :
    Ακούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. Ακούμε τις απειλές περί πρόωρων εκλογών του ιδίου.

    Καυλώνουμε. :
    Φοράμε τη διπλή καπότα για να μη κολλήσουμε τίποτα από το βρωμόκωλο σκατόψυχο πασόκο.
    Στήνουμε τον πασόκο στα 4.
    Του τοποθετούμε στην κωλοτρυπίδα (το κέντρο της σκέψης του) το αμμοχάλικο.

    Αρχίζουμε το πήδημα :
    Με το που αρχίζει τα «αχ» και «ωχ» ξύνουμε τ’ αρχίδια μας (το ξύσμα που λέει παραπάνω).

    Συνεχίζουμε απτόητοι παρά τις οιμωγές να τον γαμάμε ασυστόλως.

    Τον φτύνουμε για την προδοτική του στάση.
    Συνεχίζουμε το πήδημα χωρίς λιπαντικό και χωρίς λύπηση.

    Την ώρα που ετοιμαζόμαστε να χύσουμε, βγάζουμε το διπλοκάποτο και του κάνουμε ΑΤΜ (=Ass To Mouth, που λένε και στην επίσημη γλώσσα του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής) και promptly τον χύνουμε στη μάπα.

    Αφού τον «γλασσάρουμε» με το ψωλόχυμα, τον αφήνουμε και του κλείνουμε ραντεβού για τη Δευτέρα για να το εμπεδώσει.

    Καλά γαμήσια.


    EΠΙΣΗΣ πρόγνωση καιρού την Κυριακή:

    Βροχή θα πέφτουν οι ΨΩΛΕΣ για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση