GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμίνης θέτει υπό άμεσο έλεγχο τον Κακλαμάνη...

Επιβεβαιώθηκε το Press-gr για τους "τοποτηρητές" στο δήμο της Αθήνας. Φύλλο και φτερό ο "Αθήνα 9,84"... Από τον Χρήστο...

Επιβεβαιώθηκε το Press-gr για τους "τοποτηρητές" στο δήμο της Αθήνας. Φύλλο και φτερό ο "Αθήνα 9,84"...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη

Συνάντηση σε εξαιρετικό, κατά κοινή ομολογία, κλίμα είχαν στο δημαρχιακό μέγαρο ο απερχόμενος δήμαρχος Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης και ο νεοεκλεγείς Γιώργος Καμίνης.
Ο κ. Καμίνης ζήτησε ουσιαστικά να τεθούν αμέσως υπό τον έλεγχό του οι δραστηριότητες κρίσιμων δημοτικών επιχειρήσεων, όπως ο "Αθήνα 9,84" και η "Τεχνόπολη", να παγώσει κάθε διαδικασία πλην των τρεχουσών, να ενημερωθεί για όλα τα οικονομικά στοιχεία και να μην λαμβάνεται καμία απόφαση χωρίς την έγκρισή του, επιβεβαιώνοντας έτσι την αποκάλυψη του Press-gr ότι μπαίνουν "τοποτηρητές" του στο δήμο της Αθήνας...
Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με το ΑΠΕ ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε σε γενικές γραμμές για ζητήματα του δήμου, αλλά και για κάποια θέματα επικαιρότητας, όπως ο εορτασμός των Χριστουγέννων στην...
 Αθήνα. Αμφότεροι αποφάσισαν να συνεργαστούν για το καλό της πόλης, «μεγιστοποιώντας τα σημεία στα οποία συμφωνούν και ελαχιστοποιώντας τις μεταξύ τους διαφορές», αν και όπως πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης, οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αφού μέσα από το διάλογο μπορούν να καταλήξουν σε θετικά συμπεράσματα.
Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι έως το τέλος του χρόνου, θα έχει ενημέρωση και από άλλες δημοτικές υπηρεσίες, ώστε από τις 2 Ιανουαρίου του 2011, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, να έχει μια πλήρη εικόνα των αιτημάτων του δήμου.
Αναφορικά δε θέμα του χριστουγεννιάτικου εορτασμού, ο κ. Καμίνης ανέφερε πως ο κ. Κακλαμάνης μπορεί να χειριστεί το θέμα αυτό κατά το δοκούν. Ωστόσο, πρόσθεσε, πρέπει να ισορροπήσει η κατάθλιψη που βιώνουν οι πολίτες σήμερα, λόγω οικονομικής κρίσης, με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

12 σχόλια

  1. ΚΑΜΙΝΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ .ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 9.84

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε υα αναλαβει ο Ψινακης τα καθηκοντα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτό.....
    έν τή παλάμη καί ούτως βοϊσομεν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΣΩ ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ ,ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. Ο ΓΕΡΟ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΥΑΛΑ.Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ.ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΡΕΙ. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ 9,84 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΜΟΣΧΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι πολυ αργα .πληροφορουμαι απο εργαζομενους στο Δημο οτι αδειαζουν φακελους και τους παιρνουν στο σπιτι τους
    Ολα τα λαμογια του Κακλαμανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έφαγε το μαύρο σκοτάδι τον Κακλαμανη ...για το ανύπαρκτο έργο που νόμισε οτι με το Ψινάκη θα κάλυπτε τα κενά του !
    Έμεινε στα ποσοστά του ΛΑΟΣ ο μπουμπούκος ...που πίστευε ότι η γραφικότητα η μπουρδολογία , και το σελεμπριλίτικι θα του εξασφάλιζαν διψήφιο νούμερο και θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στην πολιτική από την τηλεοβιβλιοπώληση.

    Έφαγε το μαύρο σκοτάδι τον Κακλαμανη ...για το ανύπαρκτο έργο που νόμισε οτι με το Ψινάκη θα κάλυπτε τα κενά του !!!

    Τα λάθη του Νικήτα είναι πολλά και δύσπεπτα. Κρίμα, γιατί κάποτε που βρεθήκαμε στα ίδια μετερίζια είχα διαφορετικήν άποψη γι’ αυτόν! Από δεξιός ευρωσκεπτικιστής και αβερωφικός κατήντησε ντοράκι και πολιτικός παρτενέρ του Ψινάκη!

    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ…ΚΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΣΑΣ AΠOΧΑΙΡΕΤΑΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΙΒΓΑΙΝΑΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρωτιέμαι, επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου “δεμένο” από κανένα κόμμα και καμία ηγεσία, όσο και να εκτιμώ πάρα πολύ τον Αντώνη Σαμαρά και να τον στηρίζω ως απλός οπαδός πολίτης...

    Δεν είχε η Κεντροδεξιά παράταξη έναν σοβαρό υποψήφιο, όχι Ντόρο-κόπρο-σκυλο , όχι κωλο-τουμπα, όχι ολίγον ροζ, όχι ολίγον Μυκονιάτη- Κωλο - νακιώτη. Έναν σοβαρό, αποφασισμένο, επιτυχημένο, οικογενειάρχη άνθρωπο, ώστε να τεθεί αυτός επικεφαλής της προσπάθειας στον Δήμο Αθηναίων;
    Γιατί αυτή η φτώχια, γιατί αυτή η δειλία της Δεξιάς; Μήπως τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας; Μήπως η δική μας μετριότητα επέτρεψε στην Πασοκ-Αριστερά να κυριαρχήσει παντού;

    Το μη χείρον βέλτιστον (για τους Αθηναίους …) είναι πως φεύγει από το δημαρχείο ο Κακλαμάνης (ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και αμφιλεγομενος που πίστευε μεσα του , πως ο θώκος του δημάρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκε για πάντα…
    (Τώρα που θα φύγει ο Νικήτας μην ξεχάσει να πάρει μαζί του και όλους τους φούστιδες και τα φουστάκια ,μα πάνω από όλα τα άπληστα Ντορακια…)

    H ONNEΔ της εποχής Μιχαλολιάκου ( Αβερωφ ) τραγουδούσε ….

    «για τη Σημαία και το Σταυρό αν χρειαστει και στο βουνό, εμείς δεν ξέρουμε ζυγό» .
    Σημερα τραγουδαει …«Για Μύκονο και για τα ευρώ , θα κάνω και κονσομασιόν»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΛΛΑΔΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ .

    Οι αρχαίοι Αθηναίοι εφευρέτες, αρχιτέκτονες και δημιουργοί της Δημοκρατίας , του Παρθενώνα και του κλέους της Ελλάδος ,στερούσαν το δικαίωμα από έναν κίναιδο να καταλάβει οποιοιδήποτε σημαντικό η ασήμαντο δημόσιο αξίωμα.
    Διότι γνώριζαν ότι οι ξεδιάντροποι κίναιδοι προκαλούν την δημοσιά αιδώ και είναι επιρρεπείς λόγο του αχαλίνωτου πάθους των στον εκβιασμό ,ορεξάτοι στην διαφθορά και πρόθυμοι στην κατάληψη της κάθε εξουσίας ,για κατάχρηση του δημοσίου χρήματος , προς εξυπηρέτηση του πανάκριβου πάθους των .
    ( Ο κίναιδος πρέπει να αγοράσει αυτό ,το όποιο συνήθως δεν πουλιέται και όταν αγοράζεται είναι πανάκριβο !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΜΕΙΣ ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤEΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Ή ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ...ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ (ΣΤΗΝ LE SPOT +PEPPER ) ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΚΑΜΙΑ 30 ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΤΟ Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΜΙΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ!

    Ο «άρτος» θα είναι λιγοστός τα Χριστούγεννα που έρχονται, όμως για «θεάματα» υπάρχουν... ελπίδες τουλάχιστον στο κέντρο της Αθήνας, όπου μόνον οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές θα κοστίσουν 1,7 εκατ. ευρώ!

    Κάνοντας, προφανώς, πράξη το προεκλογικό σύνθημα του Νικήτα Κακλαμάνη για «πόλεμο στη μιζέρια», ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να κατακυρώσει με το παραπάνω κόστος σε δύο εταιρείες ( της LE SPOT ως συνήθως ) το έργο του χριστουγεννιάτικου στολισμού. Στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται συναυλίες, παραστάσεις ή άλλα δρώμενα στους δρόμους της Αθήνας.
    Όσο αφόρα τις ξανά χρησιμοποιημένες κατασκευές, αυτές θα τοποθετηθούν στην πλατεία Συντάγματος, το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο .

    Αχ βρε ψωροκώσταινα πότε θα απαλλαγείς από τις διαχρονικές-διακομματικες βδέλλες (ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ) που σου ρουφάνε το αίμα από κάθε πλευρά και από κάθε κρατικό φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την όλη διαδικασία για την επιλογή των κατασκευαστών του χριστουγεννιάτικου στολισμού επιμελήθηκε ο «Αθήνα 9.84» (Καφεζας+Βαφειαδης+Ξεπαπαδακος) ο οποίος πέρυσι κάλυψε και το ανάλογο κόστος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο δημοτικός ραδιοσταθμός (με την πληθώρα των αργόμισθων και την μηδενική ακροαματικότητα ) αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για να συνεχίσει τη λειτουργία του επιχορηγείται από άλλον δημοτικό φορέα, τον Πολιτισμικό Οργανισμό, ο οποίος όμως συνήθως αναλαμβάνει το κόστος άλλων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

    Τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές του Δήμου Αθηναίων, που θα τοποθετηθούν σε Ζάππειο-Εθνικό Κήπο ανέλαβε (ως συνήθως κατά συρροή και κατά- εξακολούθηση αναλαμβάνει τα τελευταία 8 χρόνια ) έναντι πιθανού κόστους 680.000 ???(πλέον ΦΠΑ 23%) η εταιρεία του Μάκη Σεριάτου η γνωστή Le Spot, (θυγατρική της ASHLEY & HOLMES,) οποία στο πρόσφατο παρελθόν επί Ντόρο-κρατιας-Σκυλακακη , έπαιρνε και παίρνει όλες τις δουλειές του δήμου ΑΘΗΝΑΙΩΝ και τον προτιμούσαν κατά σύστημα όλοι οι κρατικοί φορείς του Δημοσίου ( όπως ο ΟΤΕ , η ΚΟΣΜΟΤΕ,ο ΟΠΑΠ, ο ΟΣΕ ,το ΠΑΣΟΚ το εκσυγχρονιστικό !!! ,η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η Καραμανλικη , η Σαμαρικη...και η ξεσαμάρωτη …ΚΤΛ. )

    Τις κατασκευές στο Σύνταγμα και κάποιους κεντρικούς πεζοδρόμους ανέλαβε η εταιρεία Pepper ( θυγατρική- αντικαταστάτρια της CINEGRAM που χρεωστάει ακόμη και της Μιχαλούς)


    Όπως μας είπε η κ. Σιδερή (σύμβουλος), είχε καταψηφίσει τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές και το περασμένο έτος που είχαν προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ...αλλά όμως τις δουλειές κάποιες αφανείς θυγατρικές τις έκαναν και τα λεφτά κάποιοι ξεφωνημένοι τα εισέπραξαν…

    Η έλλειψη διαφάνειας και ο νεποτισμός πέταξε έξω από τον Δήμο Αθηναίων, τους άπληστους και αδηφάγους υποτακτικούς της Ντόρας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μπουτάρης, ο Καμίνης και η μετά θάνατο δικαίωση ενός μεγάλου Έλληνα.

    http://greekpanorama.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση