GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Kώστας Μπακογιάννης ανάμεσα στο πλήθος...

Από τον Δεξιό Είρωνα Προτίμησε να παρακολουθήσει την ομιλία της μητρός του από το υψηλό διάζωμα, δίπλα σε απλούς οπαδούς της Ντόρας Μ...

Από τον Δεξιό Είρωνα

Προτίμησε να παρακολουθήσει την ομιλία της μητρός του από το υψηλό διάζωμα, δίπλα σε απλούς οπαδούς της Ντόρας Μπακογιάννη. Ντυμένος απλά και με την συνακόλουθη απλότητα και άνεση χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους υποστηρικτές της νέας προσπάθειας.
 Συνοδευόταν από τη σύζυγό του και χειροκροτούσε έντονα σε στιγμές όπου η Ντόρα αναφέρονταν σε νέους κατά τη διάρκεια του λόγου της.
Καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας, παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον την ομιλία και αγωνιούσε για τις αντιδράσεις του κόσμου. Φωνές και δυνατά χειροκροτήματα δημιουργούσαν στιγμιαία ανακούφιση, αλλά...
 το άγχος ήταν έκδηλο στις εκφράσεις του...

12 σχόλια

  1. Ζήτω η "ανεξαρτησία" της πολιτικής ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει σημασία που βγήκε δήμαρχος στο Καρπενήσι.
    Μπορεί να τον διορίσει και πάλι "ειδικό της σύμβολο" στο κόμμα της ελιάς αλλά, αυτή την φορά, θα τον πληρώνει από την τσέπη της κι' όχι, όπως όταν τον είχε στο Υπουργείο Εξωτερικών, από το υστέρημα του ελληνικού λαού.
    ΥΓ: Γιατί αυτή η "ελιά" να μου θυμίζει το "Ελιά- Ελιά και Κώτσο Βασιλιά" δεν ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο κοσμοϊστορικό γεγονός ότι ανάμεσα στο πλήθος ήταν και η μεγάλη προσωπικότητα του αιώνα!

    Καλό παιδί, αλλά γιατί θα πρέπει να απασχολεί τα ΜΜΕ ότι φορούσε απλά ρούχα λές και θα περιμέναμε να φοράει φράκο;

    Κάτι σαν Ομπάμα ή Πούτιν, ένα πράγμα;

    Ας συνελθουμε επιτέλους έστω και τώρα που είμαστε στο τελευταίο στάδιο προ της καταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ!
    η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΕ ΜΙΚΡΕ: ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΚΑΜΜΑΡΙΛΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογικό είναι να χειροκροτά τη μάνα του. Ποιος θα τον ήξερε ; Από το πουθενά δήμαρχος Καρπενησίου ; Και τώρα η μάνα του ζητά να αφήσει στο δρόμο 300.000 δημοσίους υπαλλήλους...
    Και αυτός χειροκροτά.
    Αλλά δεν φταίει αυτός...
    Εμείς φταίμε που μυαλό δεν βάλαμε και δεν τους στέλνουμε απο κει που ήρθαν.
    Λεφτά για κόμματα και παράτες ; Να φαν και οι κότες.
    Και εσύ νέε, μείνε άνεργος μέχρι τα 40 ή με μισθό 500 ευρώ. Και χειροκρότα το Ντοράκι και το κάθε Ντοράκι και Γιωργάκη.

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Βρείτε τα Ντοράκια και τα Γιωργάκια σε όλη την Ελλάδα και ΞΕΧΕΣΤΑ ΤΑ. Ειδικά, αν τα ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ Η
    (ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ ,ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ) ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ , Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΤΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ( Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ , Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ, Ο ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ , Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΟΡΑΚΗΣ ) ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ.. .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ.

    ΔΙΟΡΙΣΕ ΒΡΕ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

    ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ...
    ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΖΟΧΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ .

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ (Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ) ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κεντρικό πολιτικό πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα είναι η στελέχωση των κομμάτων εξουσίας , η ανάδειξη αρχηγών ,δημαρχών η περιφερειαρχών , με αντιδημοκρατικές επιλογές ,που παγιδεύουν την πολιτική στη μονοπώλησή της από την οικογενειοκρατία, την φαυλοκρατία ,την πλουτοκρατία.

    Η πολίτικη και εθνική μας γάγγραινα της οικογενειοκρατίας επιμένει...

    Οι εφιάλτες της δημοκρατίας εφορμούν ...

    Η πρωθιερέια της πολιτικής διαπλοκής και το περιβάλλον της οι δημοσυντήρητοι υποτακτικοί , επιμένουν...

    Ο λαός και οι ψηφοφόροι τους τους περιμένουνε με ανοιχτές τις παλάμες…

    Όχι για να τους εκλέξουν αλλά για να τους γιαουρτώσουν η να τους φασκελώσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνωμην για το 12.09. Λαθος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ. Ο ΓΙΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ, Η ΚΟΡΗ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ........ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ;


    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ;


    ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΥ.ΣΗ. Μονοπρόσωπη ΕΠΕ είναι ;

    Μου άρεσε η ομιλία της Ντόρας σήμερα στην Παγκρήτιο ή κάτι τέτοιο. Κι απ’ ότι είδα από ηλικίες, μιλάμε για βετεράνους της απαγωγής του στρατηγού Κράϊπε.

    Άκουσα ότι μερικοί σύντεκνοι με τις καλτσούνες ήρθανε από το λιμάνι και χαθήκανε στου Παπάγου. Ρωτούσανε το δρόμο για το ζήπεδο του Μπαντμιτόνε.

    Παρεμπιπτόντως ανακοίνωσε στους κοντοχωριανούς, τους συμμαθητές της και τα βαφτιστήρια του μπαμπά την ίδρυση της νέας οικογενειακής εταιρείας – κόμματος. Εν προκειμένω πρόκειται για μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

    Οπότε πρέπει κι εγώ να τηρήσω την υπόσχεση μου και να στείλω ως συνεισφορά τα 29 Ευρώ κι 11 λεπτά, εις ανάμνησιν της αποφράδος 29/11 κι ένα κινέζικο μπρίκι, εις περίπτωσιν που τα ‘παιξε η γερμανική καφετιέρα. Α, ο λόγος του άντρα, είναι λόγος.

    Ήταν ολοφάνερη η αγωνία της, αφού να φανταστείτε φόρεσε ότι βρήκε και βγήκε. Aυτομπιζαρίστηκε δε, ερήμην, τρεις (3) φορές.

    Πάντως, αδέρφια, αυτό που έγινε, είναι πρωτοφανές, κατάλυση της έννομης τάξης σε ζωντανή μετάδοση. Διότι, κύριοι, σ’ αυτή τη χώρα το να πουλάς αλίπαστα και κατεψυγμένα για φρέσκα είναι αγορανομική παράβασις.

    Πρωτόμπαρκοι, η Ντόρα, ο Κιλτίδης, ο Μαρκογιαννάκης κι οι ιδέες του…Μάνου; Ήταν ένα μικρό καράβι…Ήταν βεβαίως-βεβαίως κι ο Μαυρίκης εκεί. Φαντάζομαι ως ειδικός στις τηλ-επικοινωνίες με τον λαό και το υπερπέραν.

    Όσα έλεγε είχαν την φρεσκάδα και τη ζωντάνια που ‘χει το μάτι της ρέγκας στη λαδόκολλα, πριν την πλύνεις από τ’ αλάτι. Κι η ρέγκα είναι ρέγκα, αδέρφια. Παστή και ψόφια μήνες ή και χρόνια.

    Τέτοιο νταλκά που ‘χει να γίνει σώνει και καλά Πρόεδρος, θα πήγαινε ακόμη και στη συνέλευση της Ενώσεως Εθνικοφρόνων Αρβυλοποιών. Το ξανάπαμε, υπήρχε πράγματι η Ένωση, μην ρωτάτε. Το ‘χα δει μαθητής στον τηλεφωνικό κατάλογο, όταν τα τηλέφωνα στην Αθήνα ήταν εξαψήφια κι η Ντόρα διαμόρφωνε τις «φρέσκες» ιδέες της.

    Άλλαξε, λέει, άλλαξε και βγήκε να μιλήσει στους «συμμάχους».
    Έτσι τους έλεγε. Συγγνώμη αλλά δεν της είπανε ότι ο πόλεμος τελείωσε ; Ο Σκυλακάκης που είναι και ταξιδεμένος έπρεπε να την έχει ενημερώσει, ότι η Καγκελαρία έπεσε και ο Αδόλφος ηττήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση