GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταμείο Αλληλοβοήθειας...

Από την Μαρία Τσεκούρα   Για πείτε μας ρε φωστήρες του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Υπουργείου Εσωτερικών γιατί δεν δίνετε το καταστατικό...

Από την Μαρία Τσεκούρα  
Για πείτε μας ρε φωστήρες του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Υπουργείου Εσωτερικών γιατί δεν δίνετε το καταστατικό του Ταμείου στους υπαλλήλους;
Γιατί δεν τους λέτε ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα που οι ίδιοι καταβάλλουν κάθε μήνα;
Είναι αλήθεια ότι βρέξει χιονίσει ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου λαμβάνουν κάθε μήνα 600-700 ευρώ;
Γιατί δεν έχετε συνεδριάσει ακόμη για να δώσετε το βοήθημα που συνήθως δίνεται μέχρι 10 Δεκεμβρίου;
Κύριε Πρόεδρε περιμένουμε απάντηση, μπορείς να απαντήσεις ή...
 κωλύεσαι;

5 σχόλια

  1. To έκρον άωτον του θράσους είναι να είσαι δ.υ. και να μιλάς για κρατήσεις.Δηλαδή από που γίνονται αυτές οι κρατήσεις?
    Από τη στιγμή που δεν πρέπει να παίρνεις καθόλου μισθό, αφού καταλαμβάνεις μια θέση εργασίας που κανονικά δεν υπάρχει,παραπονιέσαι κι από πάνω?
    Καθόλου δεν σας λυπάμαι για αυτά που πρόκειται να πάθετε.Τα αξίζετε και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ κι ενα μήνα αδημονούμε για την Τετάρτη 15 του μηνός.
    Ζούμε για την μέρα αυτή. ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ έχουν κηρύξει απεργία για μια ολόκληρη ημέρα!

    Μετά την Τετάρτη, η Ελλάδα θα είναι τελείως διαφορετική….

    ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζουν όλοι αυτοί ?
    Γιατί σκούζουν τώρα ?
    Σοσιαλισμό δεν ήθελαν ?
    Ας φάνε τώρα σοσιαλισμό...

    Α… και μην ξεχνάμε το κλασικό κουρκούτι “ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει δεξιά”
    χο! χο!...............ΥΠΕΡ μαλάκες !


    Ο κόσμος χρειάζεται και λίγη εκτόνωση.
    Το περπάτημα (μετά την αποχή) κάνει καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Το Πασοκ δεν υποχωρει γιατι εχει ιδεολογικο καθοδηγητη τον δρ Κουτσουκο, τον ηγετη των εντιμων πρασινοφρουρων τον προστατη των υπερδανεισμενων

    τον ανθρωπο που θα καθαρισει "παραδικαστικα κυκλωματα" που υπαρχουν σσε βαρος του κοσμακη!

    Ακουγεται οτι η απατη ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθια Μακρη Μποτσαρη φτανει στο τελος της και μαζι της θα συλληφθουν επιορκοι εισαγγελεις και δικαστες που ειχαν στο συρταρι την υποθεση διαφθορας εις βαρος του Δημοσιου

    Ακουγεται οτι μπορει να συλληφθει μια Εισαγγελεας που "καλυπτε" πολλα πορισματων του Σωματος Επιθεωρητων.....η Ε.Ρ.

    Μαζι της "καιγονται" ολοι οι εισαγγελεις του Πρωτοδικειου Αθηνας που αναμενεται να σκορπισουν στην επαρχια και στα συνορα....

    Η σαπιλα θα φυγει συντομα!

    Καλα Χριστουγεννα!

    Χριστος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του χαζογιωργάκη φέρνει άρον – άρον σήμερα στη Βουλή και αύριο ψηφίζει το νομοσχέδιο που καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις, απελευθερώνει τις απολύσεις, απελευθερώνει κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία. Σφαγιάζει τους μισθούς στις ΔΕΚΟ.

    Η βιασύνη της να κλείσει το θέμα την Τρίτη μια μέρα πριν την απεργία της ΓΣΕΕ έχει αρκετά αίτια και συμβολισμούς. Δεν είναι τις ώρας να καταπιαστούμε μ’ αυτά. Το κυριότερο που θέλει να πετύχει η κυβέρνηση (του χαζογιωργάκη επαναλαμβάνουμε), μια και την ημερομηνία 15/12 την είχε βάλει εδώ και καιρό η πουλημένη κλίκα της ΓΣΕΕ (χωρίς μάλλον να γνωρίζει τις «χρονολογικές» ανάγκες της κυβέρνησης), είναι να περιορίσει και να εκτονώσει τις αντιδράσεις στις 15 του μήνα.

    Η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν καλά ότι οι δικοί τους γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, μαζί με τους υπόλοιπους γραφειοκράτες, χρόνια ολόκληρα ακολουθούν το δρόμο του κλεισίματος των κινητοποιήσεων μόλις τα νομοσχέδια περνάνε.

    Η επιχειρηματολογία του κακομοίρη είναι γνωστή: «τι να κάνουμε, τώρα περάσανε». Όπως και του «αγωνιστή» και του «ταξικού» είναι γνωστή: «θα αντιπαλέψουμε το νομοσχέδιο με άλλα μέσα, θα το πάμε στα δικαστήρια, θα το καταργήσουμε στην πράξη, θα το πάμε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο».
    Με αποτέλεσμα να κλείνουν οι κινητοποιήσεις, να εκτονώνεται ο κόσμος, να ξεπουλιούνται οι αγώνες και…
    Φτάσαμε μέχρι την μαύρη – για την εργατιά και τους εργαζόμενους – Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2010.
    Τα παραμύθια τελείωσαν.

    Η 15 Δεκέμβρη θέτει απέναντι σε όλους καθαρά θέματα και διλλήματα. Πάμε σε μια απεργία διαμαρτυρίας και εκτόνωσης ή πάμε σε μια απεργία που το πρώτο που θέλει είναι να καταργηθεί το νομοσχέδιο της 14/12 και μαζί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης; Δεν θα μπω στην διαμόρφωση των αιτημάτων και των τακτικών. Έχουν πολύ μεγάλη σημασία και δεν τα υποτιμάω καθόλου.
    Είναι άλλωστε θέματα συζήτησης και αποφάσεων των δρώντων οργανισμών. (και λίγο των γραφειοκρατικών, λόγο υποχρέωσης) Διότι βεβαίως είναι άλλο να λες πάρε πίσω το χτεσινό νομοσχέδιο, άλλο πάρτα πίσω όλα, άλλο μη πληρώνεις το χρέος, άλλο να πληρώσει το κεφάλαιο, άλλο η παραγωγή και ο πλούτος στους εργάτες.

    Θέλω μόνο να σταθώ – χωρίς επαναλαμβάνω να υποτιμώ καθόλου τα αιτήματα και τους στόχους – στην ίδια την ημέρα της απεργίας. Δεν πρέπει απλά να πετύχει, πρέπει να γεμίσουμε τους δρόμους, να δημιουργήσουμε τέτοια γεγονότα που να κλονίσουν συθέμελα την κυβέρνηση του χαζογιωργάκη, το ΔΝΤ, την ΕΕ, ολόκληρο το σύστημα των μηχανισμών του κεφάλαιου, το ίδιο το κεφάλαιο. Υπάρχει μόνο μια προϋπόθεση γ’ αυτό. Να αφήσουμε κατά μέρος την πεπατημένη. Να σταματήσουμε τις πορείες – παρελάσεις και να παραμείνουμε όσο γίνεται περισσότερο στους δρόμους γύρω από την Βουλή ή όπου αλλού κρίνεται σκόπιμο. Να σταματήσει η πεπατημένη των γρήγορων παραταξιακών ή σωματειακών παρελάσεων για να μη μας κατηγορήσουν για ταραχοποιούς ο Άδωνις, το Mega και όλο το σκυλολόι του συστήματος και των ΜΜΕ. Να σταματήσει η πεπατημένη των χάπενινγκ, των συμβολικών καταλήψεων, για να πάρουν τα κανάλια. Ότι είναι να γίνει, να γίνει πραγματικό. Όχι συμβολικό. «Υλικό», όχι εικονικό.

    Αλλιώς δεν θα μας φταίει μόνο το κακό το ριζικό μας που θάλεγε και ο Βάρναλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 80% των Δ Υπαλληλων ειναι ΠΑΣΟΚ.
    Το ΠΑΣΟΚ διευρυνε και την πελατειακη του βαση με παροχες τυπου Αντιστασιοακες Συνταξεις σε οποιον ζουσε σε βουνο !!! αλλα και στο Συνταγμα. Εφαγαν αδικα… πολλοι πολλα $$ και ειναι εντεταλμενοι ΠΑΣΟΚΟΙ πλεον για 2 γενιες.

    Ολοι Πασοκ ειναι εκει, απο την κορυφη μεχρι τα νυχια! η ΝΔ ηταν τοση ανικανη στην τελευταια διακυβερνηση της που ουτε εναν εκφωνητη της ΕΡΤ δεν μπορουσε να αλλαξει!!

    Το Πασοκ ειναι καθεστως και ειναι γεγονος ! ειναι παντου !

    Πρέπει να το διαλύσουμε τώρα.
    Πριν αυτοί μας διαλύσουνε σαν χώρα
    και σαν λαό. * δεν θέλουν και πολύ ακόμα με το ενεργούμενο ηλίθιο, που εκτελεί κάθε εντολή απο Ν.Υork.

    Και αυτά τα ΖΩΑ σαν τον διανοητικά Ανάπηρο Δρ της Μαλακίας ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ και τα όμοιά του ΒΟΟΕΙΔΗ....... εξακολουθούν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ !!!

    Ακόμα και αν αρχηγός του
    είναι ένας ΗΛΙΘΙΟΣ κυριολεκτικά, αυτό υπονοεί ο Γιανναράς στη σημερινή “Καθημερινή”, που εκτομίζει τη φοβερή φράση
    ότι ο ΓΑΠ έχει
    “σχεδόν βλέμμα πτηνού” :
    ================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση