GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή τα "ηπειρωτικά κληροδοτήματα"...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Καταγγελίες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τα "Ηπειρωτικά κληροδοτήματα" Αποφασισμ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Καταγγελίες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τα "Ηπειρωτικά κληροδοτήματα"
Αποφασισμένα τα κόμματα να αλλάξουν το καθεστώς διαχείρισης.
Ανοίγει το θέμα των «Ηπειρωτικών κληροδοτημάτων» ύστερα και από τις έντονες καταγγελίες τόσο του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Μιλτιάδη Παπαϊωάννου όσων και όλων των βουλευτών που συμμετέχουν σε αυτήν, που έκαναν λόγο «για απίστευτη κακοδιαχείριση, αδιαφάνεια και παιχνίδια σκοπιμότητας». Παράλληλα, ήταν καθολική η απαίτησή τους «να υπαχθούν επιτέλους υπό τον έλεγχο, την διαχείριση και την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών». Παρά το ότι ο...
 παριστάμενος υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, δεσμεύτηκε για κατάθεση «ενός θεσμικού πλαισίου που θα επιτρέπει επαρκέστερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο για την αξιοποίηση των εθνικών κληροδοτημάτων, που θα καθιερώνει απόλυτη διαφάνεια και δυνατότητα πρόσβασης όλων των ενδιαφερομένων», και παρά το ότι ανέφερε ότι «είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου», οι βουλευτές δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Αντέδρασαν έντονα, κάνοντας λόγο για ασαφείς υποσχέσεις και ζήτησαν από το υπουργείο να έχει στην επόμενη συνεδρίαση πλήρως αποσαφηνισμένη θέση για το πώς συγκεκριμένα προτίθεται να το αντιμετωπίσει.
«Στα Γιάννενα δεν τηρείται το Σύνταγμα»
Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος τόνισε: «Στα Γιάννενα δεν τηρείται ούτε το Σύνταγμα ούτε η ισονομία. Οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεν έδωσαν την πρέπουσα προσοχή. Δεν υπήρχε βάση δεδομένων των εθνικών ευεργετημάτων. Για αυτό και το Σύνταγμα ζήτησε να γίνει. Δεν γνωρίζουμε ποια ή πόσα είναι. Πόσα είναι σε εκκαθάριση. Λείπει η διαφάνεια, ο έλεγχος, και είναι ανησυχητικό ότι αρμόδιο όργανο όπως είναι ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ενώ τα διαπιστώνει όλα αυτά και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα, ποτέ δεν εφαρμόστηκαν. Θέλουμε στις επόμενες συνεδριάσεις να μας δώσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα». «Το θέμα των εθνικών κληροδοτημάτων κρατάει 90 χρόνια. Είναι ένα σκοτεινό σημείο. Εμπλέκεται και το υπουργείο Παιδείας. Και ανάμεσα στα δύο υπουργεία παίζονται διαχρονικά παιχνίδια. Πρέπει να απαντήσετε αν είστε αποφασισμένοι να εφαρμόσετε τον νόμο 8414/ του 1973 ή αν θα φέρετε άλλη νομοθετική πρωτοβουλία», επεσήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τσούρας, ζητώντας ταυτόχρονα να δώσει το υπουργείο Οικονομικών και ένα γραπτό πόρισμα για τα κληροδοτήματα των Ιωαννίνων. Η αναφορά του κ. Κουσελά ότι θα πρέπει μέχρι τις 20/2/2011 η Ειδική Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί εδώ και ένα χρόνο, να υποβάλει τη σχετική μελέτη και το σχέδιο νόμου, δεν μείωσε τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες.
Τα φιρμάνια του Σουλτάνου
Οι ηπειρώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας, Βαγγέλης Παπαχρήστος και Χρήστος Κατσούρας αλλά και ο Γιώργος Φλωρίδης, καθώς και οι Σταύρος Καλογιάννης, Βύρων Πολύδωρας από τη ΝΔ και Ιωάννης Κοραντής του ΛΑΟΣ, έκαναν λόγο για τεράστιο εθνικό θέμα που αφορά την έλλειψη ελέγχου, εποπτείας και διαχείρισης της αμέτρητης περιουσίας των περίπου 9.000 κληροδοτημάτων των Ιωαννίνων. «Δεν έγινε ποτέ κανένας έλεγχος. Με φιρμάνια του Σουλτάνου γίνεται διαχρονικά η διαχείρισή τους. Είναι γνωστό ότι διάφορες δυνάμεις επενεργούν και δεν εφαρμόζεται ο ισχύον νόμος του 1984», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Παντούλας. «Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα από αυτή την Επιτροπή ότι η διαδικασία και όλες οι ενέργειες θα είναι υπό τον έλεγχο της Βουλής. Δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί αυτές τις δυνάμεις που χρόνια δεν αφήνουν να προχωρήσει ο νόμος», τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Παπαχρήστος. «Κανείς δεν γνωρίζει πόση είναι η περιουσία τους, ποια είναι σε εκκαθάριση, πώς ασκείται η διαχείρισή τους. Δεν έχει γίνει ποτέ έλεγχος και θα πρέπει το υπουργείο Οικονομικών να ξεκινήσει επιτέλους να το κάνει», σημείωσε ο κ. Καλογιάννης. «Είναι επιτακτική η ανάγκη σωστής διαχείρισης και αξιοποίησης της τεράστιας περιουσίας των ευεργετών του έθνους», είπε ο κ. Πολύδωρας. «Η υπόθεση των ηπειρωτικών κληροδοτημάτων δείχνει διαχρονικά την έλλειψη βούλησης για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.
Το ζήτημα που ανοίγει είναι τεράστιο και ενέχει και ιστορικής σημασίας γεγονότα», ανέφερε μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη. «Ανοίξαμε ένα τεράστιο ζήτημα που έχει βαθιά πλοκάμια και έχει διαπιστωθεί ότι υπήρξε απαράδεκτη καθυστέρηση για την επίλυσή του. Είναι αυτονόητο γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Εμείς ως επιτροπή θα ξανακαταθέσουμε τις προτάσεις μας και θα ζητήσουμε λύσεις. Θέλουμε από το υπουργείο Οικονομικών συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Και το θέμα των κληροδοτημάτων των Ιωαννίνων θα λυθεί ξεχωριστά από τα άλλα», τόνισε κλείνοντας τη συζήτηση, ο κ. Παπαϊωάννου. Οι βουλευτές Θανάσης Τσούρας από το ΠΑΣΟΚ και Προκόπης Παυλόπουλος από τη ΝΔ ανέλαβαν να καταρτίσουν συγκεκριμένη νομική πρόταση, την οποία η Επιτροπή Θεσμών θα γνωστοποιήσει στο υπουργείο Οικονομικών.

10 σχόλια

  1. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΖΑΠΑΙΩΝ ΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΒΕΡΩΦ ΤΩΝ ... ΤΩΝ...ΤΩΝ...ΤΩΝ...

    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΣΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ Η ΕΒΡΑΙΑ.
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

    ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΛΕΒΑΝΤΙΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.
    ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΘΑΧΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ .
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΑ.
    ΟΥΣΤ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπαδαρια παντα πισω απο απο τις καταστροφες του εθνους ,παντα με τους εχθρους του πραγματικου ελληνισμου ,ο λυκος αυτος με προβια καταστρεφει και θα κανει το ιδιο οσο θα υπαρχουμε ως ΠΡΟΒΑΤΑ .Αφου σε συνεργασια με την αλλη φυλη που εχουν κοινη ριζα -θεω κατεστρεψαν την ΠΑΔΕΙΑ-κοινωνια τωρα εχουν ως σκοπο και την οικονομικη ΑΡΑ και βιολογιικη εξαρτηση μας απο ΑΥΤΟΥΣ ..ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κομισιόν: Μόνοι σας βάλατε φωτιά στα spreads!

    Aυτή είναι η είδηση του 2010.
    Όταν φτάνει η Κομισιόν να κατηγορεί τον ΓΑΠ σημαίνει πως τελείωσε και γι αυτούς.

    Πάρτε αυτο το δημοσίευμα και διαδώστε το παντού να μάθουν όλοι, από τα πιο καθεστωτικά χείλη, ποιός καταστρέφει, με σύστημα και από πρόθεση, τούτο τον τόπο.
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010
    Αυτοκτόνησε Υπάλληλος για να μην του πάρουν το σπίτι και το εφάπαξ οι τράπεζες
    Το άκουσα χθες στην τηλεόραση και δεν κάθισα να σκεφτώ εάν είναι αλήθεια ή ψέμα, εξάλλου το μύνημα που θέλουν να μας περάσουν, γιατί να μην ισχύει και εδώ; Το είπε η Τηλεόραση άρα είναι αλήθεια. Για αυτό όμως θα μιλήσουμε άλλη φορά.
    Αυτοκτόνησε λοιπόν ο άνθρωπος αφού η οικονομική κρίση τον έφερε στο έσχατο σημείο, μεγένθυνε τα ήδη τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχε, λόγω κυρίως κάποιων προβλημάτων υγείας μελών της οικογενείας του και για να μην πέσουν στα χέρια των αρπακτικών που όλο και πιο πολύ τον πλησιάζανε, το σπίτι αλλά και το εφάπαξ που θα έπαιρνε, πήρα την μεγάλη απόφαση και έδωσε τέλος στην ζωή του.
    Δεν μπήκα στον κόπο να μάθω άλλα, αλλά αυτό μου αρκούσε για να καταλάβω, που οδηγούμαστε ως κοινωνία και κυρίως ως πολιτεία, ως κράτος. Στα σκαριά είναι χιλιάδες απολύσεις, άνθρωποι θα βρεθούν από την μια στιγμή στην άλλη στους δρόμους, περιουσίες θα χαθούν, και όλα αυτά ως παράπλευρες απώλειες μιας κρίσης που μας επιβλήθηκε με την κακή διαχείριση της δημόσιας οικονομίας.
    Αλλη μιας ανάλυση για το ποιος έφταιγε δεν θα ωφελούσε. Μετά το 1981 όταν η χώρα είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, περάσανε 30 χρόνια. Στην ηγεσία της χώρας βρεθήκανε πολλοί πολιτικοί άνδρες και ακόμα περισσότεροι στα έδρανα του κοινοβουλίου. Και από όλους αυτούς κανείς δεν έκλεψε, κανείς δεν έβλαψε αυτή την χώρα; Τότε γιατί μας συμβαίνει αυτός ο εφιάλτης; Ποιος θα ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια που κλαίει τον αδικοχαμένο άνθρωπο της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό δεν αντιμετωπίζεται ούτε με επιτροπές, ούτε με νόμουςΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χεστηκες για το εβρ.. παπαδαριο ...κριμα τηνεφαγες τηδημοσιευση σχοlioy EYTYXΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε δεξιά λαμόγια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Ο λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!


    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βουρ ορνια στο παπαδαριο την αλλη κατοχικη δυναμη .που σε συνεργασια με την αλλη φθκη και τον κοινο θεω τους (ΓΙΑΧ) χαρη στο χαζο λαο μας καταστρεφουν.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΩΕΡΩΦ ΚΑΙ ΚΑΣΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος
    «Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,
    δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»
    ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ καλο ξυπνημα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EINAI
    Κυβερνηση προδοσιας ……απλα….
    MAΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
    ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ……
    ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΙΜΙΩΝ ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ…..
    ΚΟΙΝΩΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΑ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ….
    ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση