GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έξυπνοι, οι προβληματικοί και οι ταλαιπωρημένοι...

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα Η μεταγραφική περίοδος άρχισε και ο καλύτερος διπλωμάτης από ότι φαίνεται θα κερδίσει! Ο Ολυμπιακός με προβά...

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα

Η μεταγραφική περίοδος άρχισε και ο καλύτερος διπλωμάτης από ότι φαίνεται θα κερδίσει! Ο Ολυμπιακός με προβάδισμα 5 βαθμών κάνει κινήσεις δευτερευούσης σημασίας καθώς περιμένει μέχρι τις 17, που και επίσημα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει λόγος για άγχος στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων.
Μέχρι στιγμής, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιλέξει να...
ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με τον φέρελπι Μανιάτη και τον επιθετικό Κουμουρτζή για να δώσει βάθος στην επίθεση! Γιατί άλλωστε να δαπανήσει χρόνο και χρήμα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δείχνει να παραπαίει και σε μη ανάρρωση του ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο, όπως όλα δείχνουν!?!
Στον Παναθηναϊκό περιμένουν στις  17 του μήνα να λυθούν ίσως τα πιο ουσιαστικά προβλήματα της τελευταίας πενταετίας, ενώ πονοκέφαλο προκαλούν και οι τελευταίες δηλώσεις του Σισέ! Εδώ, θα έλεγα πως ταιριάζει και η γνωστή λαϊκή ρήση ''όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει''!  Όλοι πρόεδροι, όλοι διευθυντές, όλοι με άποψη..
Καταθέτω και τη δική μου άποψη λοιπόν και λέω πως στο ποδόσφαιρο κύριοι είναι απλά τα πράγματα! Ένας κάνει κουμάντο στη διοίκηση και ένας στα αποδυτήρια!
Η ΑΕΚ, τώρα, φαίνεται χαμένη στα δικά της προβλήματα, ενώ ο Παοκ βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων με τους Άραβες-Οντέι και με μοναδικό στόχο το κύπελλο.  Οι υπόλοιποι ακολουθούν ως ένα γκρουπ με μεγάλη απόσταση από τον πρώτο και το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στην ιστορική ΑΕΛ, με τον Πηλαδάκη να μοιάζει ανήμπορος και την ομάδα να οδεύει για την δεύτερη κατηγορία!
Αναμένουμε...

2 σχόλια

  1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΛ μέ κεφαλαία καί Παοκ μέ μικρά.
    Τό κ είναι αρχικό τής λέξης
    Κωνσταντινουπολιτών.
    ΠΑΟΚ είναι τζουτζούκα.
    Σωστά έγραψες ΑΕΚ,Κάπα Κεφαλαίο.
    Καί επειδή τό έγραψες επίτηδες,
    πρέπει νά είσαι ευτυχισμένη.
    Τή γλώσσα σου πρίν γράψεις,νά τή
    βουτάς στό μυαλό σου(?).
    Εκτός άν είναι κουρασμένη από κάθε
    άποψη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση