GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια χώρα Άσυλο...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Λοιπον φτασαμε κι' εδω να κατεβαινει μια τεραστια ομαδα παρανομων μεταναστων,να μπαινει...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Λοιπον φτασαμε κι' εδω να κατεβαινει μια τεραστια ομαδα παρανομων μεταναστων,να μπαινει μεσα στο χωρο ενος Πανεπιστημιου, να ζηταει εκβιαστικα νομιμοποιηση και να ασχολουμαστε ολοι με αυτο την ωρα που ο Ελληνικος λαος περναει τις χειροτερες στιγμες του.
Το αλλαλουμ που υπαρχει σε αυτη την χωρα ειναι απεριγραπτο, ο καθενας κανει οτι θελει, δεν υπαρχει τιποτα που να δειχνει οτι ειμαστε μια συντεταγμενη χωρα,ολα ενα μπαχαλο και ολα προχειρα και κακομοιρικα.
Οι ευθυνες πανε απο τον εναν στον αλλον οπως παντα,ο Κυριος Ξεσταυλωτης να μας λεει οτι ολα εγιναν σωστα... καλα αυτος και να καει η χωρα απο την μια ακρη εως την αλλη παλι οτι καηκε σωστα θα μας πει.
Την ιδια ωρα στο Νταβος ...αυτο το φτωχοχωρι οι πλουσιοι συσκεπτονται και...
 αποφασιζουν πως θα κανουν τους λαους των χωρων τους φτωχωτερους,φυσικα οι ανακοινωσεις που γινονται ειναι αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα.
Και ο δικουλης μας ο ξενος εκει απο κοντα,μην γινει συσκεψη και λειπει,θα την ακυρωσουν αμεσως,κανει επαιτειες και παρακλησεις για την σωτηρια της χωρας.
Την χωρα εχει πεισμωσει να την σωσει,τι να την κανεις μια χωρα που εχει σωθει οταν ο λαος της υποφερει;
Να την πουλησεις.....
Ε αυτο και αν ειναι μπαχαλο....απο την μια τα μισα κομματα το παιζουν μητερες Τερεζες,απο την αλλη οι φασιστακοι της δεξιας κανουν κυρηγματα περι νομιμοτητας,στην μεση εμεις,και οσοι εχουν υποστει τις κλοπες,τις βιαιοτητες των εγκληματιων απο αυτους τους μεταναστες.
Ενας λαος σε συγχιση,ενας λαος σε πανικο.
Ενα ασυλο και για εμας παρακαλω.

16 σχόλια

  1. Πασοκ

    Δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στην Νομικη και ΔΕΝ θα καταργηθει το ασυλο ειπε ο δρ Κουτσουκος εξω απο την Νομικη Σχολη


    Καλουμε την Πρυτανεια του Πανεπιστημιου να κοιταξει τα προβληματα της διαφθορας στο Πανεπιστημιο και να αφησουν το θεμα Μεταναστων.

    Η Ραικου Ελενη να μην δωσει αδεια γιατι εκτος απο τις μηνυσεις που εχει εναντιον της για την καλυξη σκανδαλων της δεξιας θα προστεθουν και αλλες!!

    Να λυθει το θεμα ειρηνικα!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αρεσει Μακη που γραφεις και πασοκ διπλα στο ονομα σου,αν δεν ειναι το επωνυμο σου ισως να ντρεποσουν λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαγωθειτε κολοαριστεροι και σοσιαληστες πασοκοι. εκει εκει... στη β νομικη. δεξιος που τα ελεγε πριν χρονια που ησασταν μωρα στα μυαλα τυπου εξω η εοκ και νατο και συνεχιζετε με δντατο. χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΗ ΣΙΜΕΝΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΊΤΙΑ !!!!!

    ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ...

    ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ....

    Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ .....

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που έχουν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο σκοπός της μεταφοράς των λαθρομεταναστὠν από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο; Αν οι προθέσεις τους ήταν αγνές και ανθρωπιστικές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση και έκτροπα θα είχαν αποδεχτεί να εγκατασταθούν σε άλλο μέρος. Αλλά αρνήθηκαν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Με την αιτιολόγηση ότι δεν είναι μόνιμη λύση!
    Οι αλληλέγγυοι αντιρατσιστές θέλουν βία, ει δυνατόν νεκρούς. Τώρα το άσυλο έχει αρθεί, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και διαπραγματεύονται για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αυτός είναι ο τρόπος τους να βοηθάνε τους αδικημένους αλλοδαπούς, να τους οδηγούν σε σύγκρουση με την πολιτεία από την οποία υποτίθεται ότι τους βοηθούν να ζητήσουν κάτι;
    Οι πρώτοι που αδιαφορούν για το μέλλον των μεταναστών, λαθραίων ή μη, είναι οι πρωτοστατούντες στην στήριξή τους. Θέλουν να παίζουν πολιτικά βρώμικα παιχνίδια και τους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Είναι απάνθρωποι!!!
    Απ’ ότι πληροφορούμαι η αστυνομία είναι έτοιμη να μπει στην Νομική. Ακόμη φοβάμαι για προβοκάτσια. Ελπίζω να υπάρχει αίσιο τέλος χωρίς παρατράγουδα γιατί μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να “ λάκισε” και να τα ρίχνει τώρα στους ίδιους τους απεργούς πείνας, αλλά οι άλλοι υποστηρικτές τις κίνησης αυτής είναι πιο αδίστακτοι, επικίνδυνοι κι ελεγχόμενοι. Τους έζησα στα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την αστυνομία το κάθε λάθος μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπές.
    αἰέν ἀριστεύειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στην Νομικη και ΔΕΝ θα καταργηθει το ασυλο ειπε ο δρ Κουτσουκος εξω απο την Νομικη Σχολη


    Καλουμε την Πρυτανεια του Πανεπιστημιου να κοιταξει τα προβληματα της διαφθορας στο Πανεπιστημιο και να αφησουν το θεμα Μεταναστων.

    Η Ραικου Ελενη να μην δωσει αδεια γιατι εκτος απο τις μηνυσεις που εχει εναντιον της για την καλυξη σκανδαλων της δεξιας θα προστεθουν και αλλες!!

    Να λυθει το θεμα ειρηνικα!!

    Μακης Πασοκ

    27 Ιαν 2011 8:42:00 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ .ΑΛΟΘΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΚΕΙΑ ΓΑΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ .ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΛΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως πάει θα φύγουμε εμείς για να μείνουν στήν Ελλάδα οι εγχρωμοι τριτοκοσμικοί,αφού ετσι αρέσει
    στούς Συριζαίους, τρομάρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακη
    Ωραια στημενο το σκηνικο ξεχασαμε την Ζημενς ( Ακη,Μαντελη,Τσουκατο και σια )τα πασοκοκαναλα παραπληροφορουν ,δεν γνωριζαν οι υπηρεσιες ασφαλειας ολη την διαδρομη των λαθρομεταναστων(τους πληρωσαν και τα εισητηρια με κρατικα λεφτα οι ΜΚΟ)στο τελος να δεις θα φταιει ο Καραμανλης.
    Στην Αθηνα υπαρχουν αστεγοι που κοιμουνται σε χαρτοκουτα αλλα δυστυχως ειναι Ελληνες και δεν τους βλεπει ο Αρχιεπισκοπος που κανει εκδηλωσεις σε ναους μονο για τους λαθρομεταναστες.
    Το Ελληνικο πνευμα που δεν κατακτηθηκε ποτε προσπαθουν να το φυλακισουν η σημερινη πολιτικη και πνευματικη ηγεσια της Χωρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για να πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων με αυτά φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν δεν ειναι το επωνυμο σου ισως να ντρεποσουν λιγο?

    27 Ιαν 2011 9:04:00 μ.μ.


    ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ "ΚΑΛΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ "ΧΩΘΟΥΝ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στήν tv αναφέρθηκε ότι κατασχέθηκε
    τό ΤΑΧΙ πού μετέφερε λανθρομετανά-
    στες στό λιμάνι τής Κρήτης.
    Αυτοί βέβαια παράνομοι όντες,
    έφθασαν καί κατέλαβαν τή Νομική.
    ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΑΝΤΕ
    ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΑΤΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΟΙ ΠΡΟΣ
    ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΙ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, OTAN ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ,ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ Η ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕ:

    1) ΜΙΣΘΟYΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    2) ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ
    3) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
    4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.
    5) ΦΑΓΗΤΟ
    6) ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
    7) ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ (ΠΟΡΝΕΙΑ,ΚΛΟΠΕΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ,Κ.Α.)
    8) ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΡΑΧΤΗ 12,5 ΧΙΛ.
    9) ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    10) ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
    11) ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ
    12) ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    13) ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
    14) ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    15) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ
    16) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση