GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξαν τις μπάρες...

Διαδοχικά άνοιγαν χθες Κυριακή , οι σταθμοί διοδίων από την Τρίπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, λ...

Διαδοχικά άνοιγαν χθες Κυριακή, οι σταθμοί διοδίων από την Τρίπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης κατά των τσουχτερών τιμών. Με σύνθημα "Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε", οι επιτροπές αγώνα... σε όλη την Ελλάδα κάλεσαν τους οδηγούς να αντισταθούν στο χαράτσι των μεγαλοεργολάβων και δηλώνουν έτοιμες να αναμετρηθούν στα δικαστήρια για την νομιμότητα των διοδίων.

5 σχόλια

  1. ε , σιγα μην ιδρωσει η εταιρια που τα κλεισαν για λιγες ωριτσες .

    Το θεμα ειναι η επιτροπη να τα κλεισει μονιμα με βαρδιες ολο το 24ωρο και καθε φορα που περναω να δινω στην επιτροπη 0,50 λεπτα ( και ο καθε οδηγος φυσικα ) , διοτι με τετοιους δρομους αυτο ειναι το σωστο αντιτιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαραίτητο να ξυπνήσουμε.
    Οι σοσιαληστές, με την σοσιοληστρική επιδρομή σε βάρος μας
    ΜΕΙΩΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ κλπ

    Για τους βουλευτές ξέρετε τι έκανε
    ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιλαμβάνεστε τι κατσαδα θα φάει ο ΓΑΠ απο τον εθνικό εργολάβο που έχει απώλεια εσόδων απο τα διόδια.
    Μετά το κατσάδιασμα στο Πεντελικό παραμονή δημοτικών εκλογών ,ΤΗΝ ΑΠΡΟΛΑΛΥΠΤΗ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ στην κυβέρνηση ,που γράφει πρωτοσέλιδα με διαστρέβλωση ειδήσεων ,τώρα που το αφεντικό χάνει ζεστό μετρητό χρήμα θα έχουμε νέο τράβηγμα αυτιού.
    Σύντροφοι έχουμε γίνει ξευτίλα και θα μας φράψει η ιστορία με μαύρα γραμματα ως οι ηλήθιοι που κατέστρεψαν την χώρα τους.
    Ο ΓΑΠ κλπ δεν έχουν συναίσθηση της ανασφάλειας και της αγωνίας μας ,γιατί δεν θα πεινάσουν ότι και να γίνει και στο χειρότερο σενάριο θα πούν προσπαθήσαμε αποτύχαμε ,φταίνε οι άλλοι και άντε γειά.
    Το πακέτο θα το φάμε εμείς σύντροφοι και θαναι μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εζησα και γώ σαν περαστικός το κλίμα..

    Είδα μετά από καιρό χαρούμενους ανθρώπους για 3 ΕΥΡΩ και μόνο. Σκεφτείτε που μας έφτασαν τα κοράκια να χαιρόμαστε ακόμα και για 3 ΕΥΡΩ. Ομως τέτοιες χαρές θα πρέπει να τις ζούμε κάθε μέρα.

    Τέτοιες χαρές αλλά και πολύ μεγαλύτερες (π.χ. στάση πληρωμών σε τράπεζες, ΔΕΚΟ, Εφορίες, Νταβατζήδες) θα πρέπει να τις κάνουμε καθημερινή μας πρακτική.

    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.

    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Πασόκ, Η Νέα Δημοκρατία, Το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Το ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Δημοκρατική Αριστερά, ΟΙ Οικολόγοι Πράσινοι, Η Δημοκρατική Συμμαχία, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ των Φαρμακοποιών να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους τους!
    Ρε που ζούμε ! Μπας και Αληθινή Κυβέρνηση και Κράτος είναι οι Φαρμακοποιοί και οι παραπάνω που το δεχτήκανε αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση