GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Αριστερή Πρωτοβουλία" για τον Θ. Πάγκαλο...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ Οι Έλληνες βιώνουν επώδυνα και τρομαγμένα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η έλλειψη ρευστότητα...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ

Οι Έλληνες βιώνουν επώδυνα
και τρομαγμένα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η έλλειψη ρευστότητας αυξάνει δραματικά τις συνθήκες της ύφεσης με αποτέλεσμα η οικονομία να αποδιαρθρώνεται. Οι μικρομεσαίοι βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και μετρούν 40.000 λουκέτα σε σχέση με τη περασμένη χρονιά. Εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν. Οι άνεργοι αυξήθηκαν σε ένα χρόνο κατά 34% και θα ξεπεράσουν φέτος τους 800.000. Το συνολικό ποσοστό της ανεργίας θα αγγίξει το 15%. Η γενικευμένη εργασιακή ανασφάλεια είναι το μέλλον του εργαζόμενου λαού. Στο δημόσιο τομέα έρχεται νέο κούρεμα μισθών και επιδομάτων. Οι αγρότες βρίσκουν κλειστές τις πόρτες των τραπεζών. Η εκπαίδευση δοκιμάζεται από τους ανώφελους νεωτερισμούς άκαπνων μανδαρίνων και το σύστημα υγείας μοιάζει να βρίσκεται υπό κατάρρευση θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των ασθενών.
Την ώρα που ο φόβος, η ανασφάλεια και ο τρόμος αποτελούν την καθημερινή συνθήκη του ελληνικού λαού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με...
ανοίκειους χαρακτηρισμούς δοκιμάζει την αντοχή όλων των πολιτών. Μετά το «μαζί τα φάγαμε», την «ανακάλυψη» της αντιπαραγωγικής δραστηριότητας των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, ήρθαν οι βαρύτατοι και παντελώς άδικοι χαρακτηρισμοί για τους δημόσιους υπάλληλους, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το στόχο των δηλώσεων.
Ο Υπουργός του φιάσκου των Ιμίων αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους. Η αισθητική διάσταση των λόγων αντανακλά τις αντιλήψεις του περί πολιτικής όπου ως φεουδάρχης καθυβρίζει τους υπηκόους του για να τους έχει υποταγμένους. Η κρίση δεν απαιτεί αυταρχική απαξίωση των πολιτών αλλά φρόνιμη συναίνεση την οποία ο κος Πάγκαλος την αντιλαμβάνεται με τη λογική “σκάσε και μη μιλάς”. Η έξοδος από την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση απαιτεί δημοκρατικό φρόνημα και ήθος που ο κος Πάγκαλος από τα λεγόμενά του και την ιστορία του δεν φαίνεται να διαθέτει. Γι' αυτό η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ καλεί τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όρια τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες.
Υ.Γ. Ο κος Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε την διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;

16 σχόλια

  1. Το άρθρο δείχνει πολύ καλό για αληθινό. Ρε μπας και είναι προβοκατόρικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε κοιτάξει ρε συντρόφια τον εαυτό σας στον καθρέφτη γιά να δείτε ποιός φταίει γιά την καταστροφή της χώρας; Αν δείτε τι έλεγε ο μεγάλος σας ηγέτης από το 74 και μετά ούτε ο Χάρυ Κλιν δεν τον φτάνει θα σκάσετε στα γέλια. Μεγάλα λόγια, μεγάλες βλακείες και οι τσέπες να φουσκώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εσείς τής Αριστερής Πρωτ/λίας
    είστε ΠΑΣΟΚ?
    Λάδι μέ νερό?
    Σήμερα βέβαια περίμενα νά ανάρτηση
    γιά τό μέλος σας +Τεμπονέρα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά εκείνο που αντιλαμβάνομαι είναι τα κλωτσήδια η κυβέρνηση θα τα φαει πρώτα από τους οπαδούς και ψηφοφόρους της.
    Τώρα αν μέσα σε αυτό το κόμμα υπάρχει και αριστερή πρωτοβουλία είναι ενα θέμα άκρως ενδιαφέρον.
    Αγαπητοί καιρός είναι να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια και να βρείτε κανένα άλλο κόμμα που εστω κατ' ελάχιστο έχει μια αριστερή θέση γιατι στο ΠΑΣΟΚ πλέον ουτε αριστερός ψάλτης δεν υπάρχει.
    Αυτό που υπάρχει σε αφθονία ειναι γλοιώδη παχύδερμα,νεοταξικά τσογλάνια, λαμόγια με φαρδιές τσέπες, οψιμα φασιστακια και κουραδόμαγκες του γλυκού νερού.
    Αν ψαχνετε για αριστερίζοντες σοσιαληστές προσκείμενους στην διακύρηξη της 3ης Σεπτεμβρη,είσαστε πολυ βαθειά νυχτωμένοι....
    Προς απόδειξη των ανωτέρω υπάρχει και δήλωση του κ Παγκαλου όπου μας λέει ξεκάθαρα...εγώ δεν ειμαι σοσιαληστης και αλλες τέτοιες μπαρούφες!!!!!!ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ...και όμως είναι αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης που θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη,ανάξια και καταστροφική.
    Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους περι καταστροφής του τόπου,υπάρχει ΕΠΟΣ ΛΑΜΠΡΟ στα τελευταια 30 χρονια απο το ΠΑΣΟΚ 81 -89 94-2004 18 ολοκληρα χρόνια εξουσίας διαφθοράς και κλεψιάς.
    Μονο ενας ηλιθιος με παρωπιδες θα πιστευε οτι ολα εγιναν μεσα στα 5 χρονια του καραμανλη ενω ολα τα αλλα χρονια τρωγαμε και πιναμε με δανεικα δεκαετιας και εικοσαετιας. Οχι οτι δεν εχει τις ευθυνες του ο Καραμανλης πολλες και σημαντικές για το κυβερνητικό του έργο αλλα οχι τωρα ξαφνικα τα οψιμα φασιστακια των κολλεγιών να μας φουμαρουν οτι για ολα τα κακα σε αυτο τον τοπο φταιει μονο η ΝΔ οταν στο ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΑΝ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. Πολλοι απο τους υπαρχοντες βουλευτες του ΠΑΣΟΚ σημερα ακομα ρευονται τα mc donalds που τους κερνουσε στο γραφειο του ο παντελώς αγνωστος για αυτους Κοσκωτάς αλλα τα εκατομυρια τα τσεπωναν χωρις κανενα δισταγμο υποστηριζομενοι απο τον συγχωρεμενο Κουτσογιωργα που κουνουσε τα ροζ χαρτακια εισαγωγης συναλλαγματος του Κοσκωτα στην βουλη. Να αφυπνιστειτε οσο το δυνατόν συντομωτερα γιατι αντε εμας που δεν ειμαστε και ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ προσπαθει να μας ταισει ταραμα ο καθε χθεσινός λεμες που εβαλε γραββατα και επιασε τον παπα απο τα α.......α εσας σας εχουν ταισει πολυ χορτο μα παρα πολυ χορτο ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΔΕ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ "ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ".
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ.
    ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ...
    ...
    ΛΑΓΟΣ (ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΓΟΣ !!!) ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ, ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!
    ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ
    1.ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΞΕΝΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΟ
    3. ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ"
    4. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΚΕΙΔΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
    5. ΣΙΣΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΠ...

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Η ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΝΕ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΘ ΕΒΡΑΙΟ!

    ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
    ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ MAΡIΑ THN SVMATEMPORA ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ?
    ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ?
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜA!

    DAMANAKI MARIA PROXENETE!
    DAMANAKI MARIA PORNO MAFIA STREEP!!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤE ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

    ΑΝΤΙ-ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ

    8 Ιαν 2011 2:16:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της zougla.gr σχετικά με τη βοήθεια που έσπευσαν να δώσουν η Μαρία Δαμανάκη και η Νόρα Κατσέλη σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!
    Όπως αναφέρει η zougla.gr, «τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η Νόρα Kατσέλη, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.»

    10 Ιαν 2011 6:07:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το ιστορικό της υπόθεσης όπως το περιγράφει η zougla, έχει ως εξής:
    «Το καλοκαίρι του 2008, στο γραφείο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργου Σανιδά, έφθασε μια «καυτή» ανώνυμη αναφορά. Μέσω αυτής καταγγελλόταν ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση εμπλεκόταν σε ένα δυσώδες παιχνίδι νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών, ότι το κατώφλι του Δικτύου περνούσαν κακοποιημένες-μαϊμού μόνο και μόνο για να χαρακτηριστούν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων, καθώς και ότι μερικές εξ’ αυτών λίγες ημέρες μετά την «κακοποίησή» τους βρίσκονταν να εργάζονται και να εκδίδονται σε μαγαζιά strip show που ανήκαν σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπόρων και όλως τυχαίως ήταν ο βασικός χορηγός του Δικτύου!

    10 Ιαν 2011 6:07:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τρελλα φραγκα με το πασοκ μαγκες.αγορασα καινουργια μερσεντες με κατι κοψιματα που εκανα στους μισθους απο τους μαλακες που μου δουλευουν.ανεβασα και τη τιμη στη βενζινα και οι μαλακες κανουν ουρα να φουλαρουν .τωρα θα διωξω και δυο ελληνες που μου δουλευουν χωρις αποζημειωση και θα παρω τζαμπα 5 πακιστανους.μολαμε τρελλα φραγκα μαγκες.παω για χλιδα.καινουργια μεζονετα στη κηφησια.ζητω ο σοσιαλισμος μαγκα μου.τοσα χρονια δεν ηξερα ο μαλακας και ψηφιζα νδ.
    αρε πασοκαρα.ολοι για την ελλαδα μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΕ ΤΙΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?



    www.indymedia.org31 Ιαν. 2010 ... ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ .....

    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΞΙΝΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ...


    www.indymedia.org/de/.../933932.shtml - Προσωρινά

    αποθηκευμένηPRESS-GR.blogspot.com: Σε νοικιασμένα υπόγεια και δωμάτια οι ...7 Ιαν. 2011 ...


    ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ MAΡIΑ THN SVMATEMPORA ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ? ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ? ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜA! DAMANAKI MARIA ...


    press-gr.blogspot.com/.../blog-post_4212.html - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: ... τα "φρουτάκια" ως πολιτική ανάπτυξης ...8 Ιαν. 2011 ...

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ...


    kafeneio-gr.blogspot.com/.../blog-post_6788.html - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ?

    ΣΤΗΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΑ!

    «Το Δίκτυο γνώριζε τα πάντα» καταλήγει ο Κώστας Σούλιος, ο οποίος, όπως λέει, έχει προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να βρει το δίκιο του καθώς ισχυρίζεται ότι έχει πέσει «θύμα κυκλώματος και σκευωρίας».


    Ποια η σχέση της Νίκης Ρουμπάνη με επιχειρηματία που έχει συλληφθεί

    Για ένα περίεργο πάρε-δώσε μεταξύ του επιχειρηματία που συνελήφθη ως μαστροπός και του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης καθώς και της προέδρου του Νίκης Ρουμπάνη κάνει λόγο ο Κώστας Σούλιος. Οπως προκύπτει ο... θερμός υποστηρικτής της οργάνωσης, ο οποίος τον Ιούλιο του 2007 συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Vitrine», με τη Νίκη Ρουμπάνη να δηλώνει τότε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι «ήταν χορηγός του Δικτύου», αλλά και ότι είχε «φέρει και θύματα να τα περιθάλψουν και να τις στηρίξουν», είχε ξοδέψει ουκ ολίγα χρήματα για δωρεές προς το Δίκτυο. Παράλληλα φέρεται να είχε αναπτύξει τόσο στενή σχέση με την πρόεδρό του σε σημείο που η δεύτερη να του έχει ζητήσει ακόμα και δάνειο!

    Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η «Espresso», το σωματείο εμφανίζεται να έλαβε από τον φούρνο του επιχειρηματία-μαστροπού: 300 ευρώ στις 14 Νοεμβρίου του 2005, 600 ευρώ στις 16 Νοεμβρίου του 2005 και 600 ευρώ στις 13 Δεκεμβρίου του 2005. Δηλαδή σε διάστημα ενός μήνα έλαβε χορηγίες ύψους 1.500 ευρώ!

    Την ίδια στιγμή η πρόεδρος Νίκη Ρουμπάνη εμφανίζεται στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006 να εισπράττει από το λογαριασμό του επιχειρηματία 7.000 ευρώ, με την ίδια να υποστηρίζει ότι «πρόκειται για δάνειο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις άμεσες ανάγκες της οργάνωσης και θα του επιστραφεί ατόκως μόλις λάβουμε τη χορηγία του υπουργείου Εξωτερικών».

    Αξιο αναφοράς πάντως είναι ότι ένα χρόνο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2007, η μία από τις δύο Ρουμάνες που κατήγγειλαν τον Κώστα Σούλιο για βιασμό, μαστροπεία κτλ, και φιλοξενήθηκε στο Δίκτυο, εμφανίζεται στο δικαστήριο και καταθέτει ότι εκείνη την περίοδο εργάζεται στο στριπτιζάδικο του «χορηγού» και δανειστή της κ. Ρουμπάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΕΠΑΙΝΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ -ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ - ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΥΓΕΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ Η ΕΞΩΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι δυνατόν ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης; Δεν ελέγχει τον εαυτό του και δεν είναι σε θέση να κλείσει το βρώμικο στόμα του. Υποτίθεται πως ο πρωθυπουργός του δίνει αξιώματα για να το βουλώσει, αλλά αυτός τον χαβά του. Ας τολμήσει επιτέλους ο κύριος Παπανδρέου να τον στείλει στο περιθώριο, γιατί μέσα στη φτώχεια μας θα αποκτήσουμε και σοβαρό αισθητικό πρόβλημα. Δεν αντέχουμε άλλο κ. πρωθυπουργέ, λυπηθείτε μας, μην μας φορτώνετε κι άλλο αυτόν τον αντιπαθητικό τύπο, δεν αντέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί ρωτάτε τον ΠΑΓΚΑΛΟ για τη διαφθορά και δεν ρωτάτε τα μέλη σας? Η υποκρισία σας δεν έχει όρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μας δουλεύουν ψιλό γαζί αυτοί οι κοπρίτες (κατά Πάγκαλον) της υποτιθέμενης πρωτοβουλίας.
    Ρε παλικάρια είστε άλλο κόμμα και δεν μας το λέτε ή κάνετε αντιπολίτευση στην θέση της αντιπολίτευσης (κυβέρνηση αντιπολίτευση σαν το vodal sasson 2 σε 1).
    Γιατί δεν φύγατε από το ΠΑΣΟΚ την νύχτα των Ιμίων παλικάρια? μήπως τότε είσασταν εσείς που τα τρώγατε και τώρα σας έχουν στην απέξω?
    Ρε δεν ντρέπεστε που μιλάτε κιόλας για τα Ίμια, ο σημίτης δεν είπε το μέγα "Ευχαριστώ"? επαναστατήσατε τότε? παραιτηθήκατε από το κόμμα?
    Αλλά μάλον τότε η κουτάλα ήταν γλυκιά που να τρέχεις για ένα κολόπανο ε?
    Κοπρίτες ε! κοπρίτες (αυτό από εμένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Μ'ΑΥΤΗ( ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    )ΑΝΗΚΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΕΙΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ γεωργακόπουλε, πάρε τα λαμόγια (άκη, χυτήρο, παπούλια, γιάννο, κατσιφάρα, κίμωνα, τι να κάνει αυτός;) και άντε να παίξετε καμμιά μπιρίμπα στης Μιμής, και μη ξαναζαλίσεις τ' ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση