GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥπερΠεριφερειάρχες & Περιφερειάρχες...

Γράφει ο Παύλος Γιαννίδης    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑ...

Γράφει ο Παύλος Γιαννίδης
  
ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ. ΟΙ...
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΜΗΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

5 σχόλια

  1. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή η οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντού και πάντοτε θα μπαίνει το καπέλλο !!!

    οταν ελλεγαν για τον "καλλικράτη" δεν ήξερα και δεν φανταζόμουν οτι θα εμπαινε το καπέλλο του "Υπερπεριφεριάρχη".

    Στην Κεντρική Μακεδονία βεβαίως χρειάζεται γιατί εκεί επέμειναν στο "αυτοδιοικητικό χτες" του Ψωμιάδη.

    Αλλά στην Δυτική Ελλάδα ...γιατί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΔΕΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΑ Α@@@@@@Α ΜΑΣ.
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΟΚΡΑΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ.

    Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ.
    Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ 51-52 ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΟΜΟ - ΟΧΙ ΟΜΟΡΟ - ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ, ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ: ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαίως και χρειάζεται έλεγχος, επειδή βρισκόμαστε στην ελλάδα και το δούναι - λαβείν μεταξύ αρχόντων και εκλεγμένων δεν έχει πάψει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση