GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Μελίνα των Μαρμάρων...

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ… Σήμερα με αυτό που έζησα μαζί με άλλους 300 συμφοιτητές μου στη Νομική Αθηνών...

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ…
Σήμερα με αυτό
που έζησα μαζί με άλλους 300 συμφοιτητές μου στη Νομική Αθηνών που σπουδάζω με έκανε να φύγω με δάκρυα ντροπής και αγανάκτησης… Είμαι 20 ετών όσο ο παππούς μου πολεμούσε στο Αλβανικό μέτωπο αλλά εγώ σήμερα το 2011 έμεινα απλά 1,80 μέτρα από μάρμαρο!
Σήμερα το πρωί γράφαμε εξεταστική στο εμπορικό δίκαιο στον 5ο όροφο. Ξαφνικά κάπου μετά τις 11 γινότανε χαμός από φωνές και δυνατή μουσική από τα τραπεζάκια των αριστερών φοιτητικών παρατάξεων.
Οι επιτηρητές πληροφορούνται πως ομάδα με άγριες διαθέσεις παρεμποδίζουν την....
 εξεταστική βρίζοντας όσους φοιτητές γράφουν ως φασίστες και ακροδεξιούς ενάντια στους 300 λαθρομετανάστες. Η επίκουρος καθηγήτρια μας είπε αν έρθουν από το αμφιθέατρο 10 που γράφαμε να μην αντιδράσει ουδείς. Πράγματι ξαφνικά εισβάλουν καμιά 30 μαυροντυμένοι ουρλιάζοντας και βρίζοντάς μας. Ενώ μας έβριζαν και μας απειλούσαν επί δέκα λεπτά ως μη ανθρωπιστές που απλώς γράφουμε το μάθημά μας και ενώ όλοι μας είχαμε μείνει αγάλματα, μία κοπέλα ελληνίδα με όνομα χαρακτηριστικό για τα αγάλματα βρήκε το σθένος και αντέδρασε… Τι το ήθελε η Μελίνα και το έκανε...
Όρμησαν επάνω της με βρισιές και την κτύπησαν ενώ μία από την ομάδα (δεν μπορώ καν να τη χαρακτηρίσω φοιτήτρια νομικής θα ήταν προσβολή προς εμάς) της άρπαξε την κόλλα και την έκανε κομματάκια! Ναι, η ανθρωπίστρια – φιλάνθρωπος, πήρε την κόλλα της Μελίνας που αντέδρασε σαν παλικάρι μέσα στα «αγάλματα» και της την έσκισε! Τελικά στο άσυλο όποιος μιλάει το πληρώνει ακριβά! Και σαν να μην έφτασε αυτό την απειλούσαν ότι θα της κάνουν κακό γιατί ξέρουν ποια είναι.
Η Μελίνα σήμερα 31/11/2011 φυγαδεύτηκε για να σωθεί από τους «ανθρωπιστές – προοδευτικούς» που νοιάζονται για τον πόνο των 300 λαθρομεταναστών όπως κάποια άλλη Μελίνα είχε φυγαδευτεί να σώσει τη Δημοκρατία μας.
Η Μελίνα μίλησε να προστατέψει εμάς τα αγάλματα και τα αγάλματα όπου παραμείναμε αγάλματα στο φόβο της τρομοκρατίας και της βίας της μειοψηφίας.
Δεν ξέρω να η Μελίνα είναι ή έφυγε καλά. Ξέρω ότι έφυγα με δάκρυα ντροπής σκεφτόμενος ότι αν ήμουν τότε εγώ στη θέση του παππού μου δεν θα υπήρχε έπος του 40 αλλά ντροπή και υποδούλωση. Η δημοκρατία δεν υπερασπίζεται από αγάλματα αλλά από «Μελίνες» που δίνουν ψυχή στα μάρμαρα.
Είμαι ένα φοβισμένο άγαλμα δεν κάνω για νομικός αλλά ούτε για Έλληνας πολίτης, θα αφήσω τις σπουδές. ‘Έτσι και αλλιώς το δίκαιο των τραμπούκων μαυροφόρων και των λαθρομεταναστών θα περάσει. Δεν έχουμε μέλλον εμείς…
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ… ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΛΙΝΑ – ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΠΠΟΥ.
Νίκος Π.

10 σχόλια

  1. Ας οψετε ο μεγαλος ''πατριοτης '' ΤΣΙΠΡΑΣ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυγό έκανες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην εγκαταλείψεις! Η Μελίνα δεν εγκατέλειψε! Πάψε να ντρέπεσαι. Όλοι έχουμε στιγμές αδυναμίας, φόβου, δειλίας πες το όπως θες. Και μπορεί και να μην μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές εντελώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μαχόμαστε. Η ζωή είναι μια μάχη για πάντα. Ανασκουμπώσου και χρησιμοποίησε την συνειδητοποίηση που έχεις της κατάστασης για να κάνεις κάτι εκεί που μπορείς να κάνεις και να προσφέρεις όπου και όπως μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περιμένετε; Τα κατάντησαν μπουρ.... τα πανεπιστήμια οι οπαδοί του Τσίπρα και όχι μόνο. Και αφού διέλυσαν τα Πανεπιστήμια έχουμε ακόμα όνειρα για ανόρθωση της Ελλάδας. Μας διέλυσαν οι ξευτίλες και δεν αντιδρά κανεις
    Ο ΛΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον υπογράψτε τα άρθρα σας...

    μπλιαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανώνυμε της 9.31 μμ να υπογράφουμε τα άρθρα όπως εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
    ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    200-300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 300 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ....
    ΜΠΑΧΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η δημοκρατια και ο ...."ανθρωπισμος" του 2%.....
    γαμω τη τηλεοπτικη μου δημοκρατια μεσα......
    ετσι μου ερχετε να ...αυτοεξοριστω στο παριση, να γραφω ποιηματα κατα της ....κακιας χουντας, να πινω σαμπανια (που ασφαλως θα πληρωνω με αμερικανικα δολαρια) και μετα θα ερθω στο ελλαντισταν θα γινω βουλευτης η συνδικαλιστης η ερευνητης σε κανα ινστιτουτο θα αμολαω και καμια γελοιοτητα περι....ανθρωπινων δικαιοματων (που θα αφορα τους αλλους και οχι εμενα βεβαια) και που ξερεις μπορει να γινω και υπουργος καμοια μερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΑΙΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ
    ΠΑΛΙΝ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!
    ΕΣΥ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ ΜΙΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.
    ΑΝ ΤΡΙΤΩΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ.
    ΜΑΓΙά ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Νίκο.....μήπως λέγεσαι και Φώσκολος στο επώνυμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση