GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει την εμπλοκή του στην υπόθεση των υποβρυχίων...

Από τον Γιάννη ΜΠΕΛΤΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Τα δημοσιευόμενα σε Κυριακάτικη εφημερίδα για το πρόσωπο και την εμπλοκή μου στην υπόθεση τ...

Από τον Γιάννη ΜΠΕΛΤΣΙΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Τα δημοσιευόμενα σε Κυριακάτικη εφημερίδα για το πρόσωπο και την εμπλοκή μου στην υπόθεση των υποβρυχίων είναι ανακριβή αποκυήματα φαντασίας. Ουδέποτε υπήρξα ταμίας οποιουδήποτε, ουδέποτε έλαβα οποιαδήποτε προμήθεια ουδέποτε συμμετείχα σε οποιαδήποτε ομάδα ή Τeam Α και ουδέποτε υπήρξα εκπρόσωπος εταιρείας ή προσώπου σε αυτή την υπόθεση.
Η διοχέτευση αυτών των ψευδών πληροφοριών γίνεται από εμπλεκόμενους στο πλαίσιο είτε δικαστικής διαμάχης για επίλυση ιδιωτικής διαφοράς είτε απολογίας κατηγορούμενων, με....
 προφανή στόχο την προάσπιση ατομικών συμφερόντων ή την απόκρουση βαρύτατων ποινικών κατηγοριών.
Για το διάστημα της συμμετοχής μου σε κυβερνητικές θέσεις είμαι περήφανος γιατί υπηρέτησα με απόλυτη αφοσίωση στα καθήκοντα μου με διαφάνεια και εντιμότητα.
Μετά την οικειοθελή αποχώρησή μου από την ενεργό πολιτική δράση το 1990, ασκώ διαφανή και έντιμη επιχειρηματική δραστηριότητα ως πολιτικός μηχανικός με διάφορες γνωστές στις δημόσιες αρχές εταιρικές μορφές.
Με την εταιρεία Ferrostaal είχα από το 2000 έως το 2003 νόμιμη επιχειρηματική συνεργασία, με γραπτή συμφωνία που είχε κατατεθεί στην οικεία ΔΟΥ και αφορούσε αποκλειστικώς και μόνο έργα υποδομής στη περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με εξοπλισμούς,  έργα και προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Το εμφανιζόμενο σε ορισμένα ΜΜΕ ευφάνταστο σενάριο με τον κεντρικό ρόλο, που μου αποδίδεται, θα καταρρεύσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων, όπου τελικώς αποκαλύπτεται η αλήθεια και προστατεύεται η τιμή κάθε θιγόμενου πολίτη.

13 σχόλια

  1. Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο… για όλους ή για λίγους;

    ti leei o dr Koytsoykos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ALLOS MAGALONTAVANTZIS. AS ANOIXOUN TOUS LOGARIASMOUS TOU STHN EUROPH KAI STA KAYMAN ISLANDS.
    ALLA POIOS EXEI TA @RXIDIA NA KANH KATI TETOIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….
    Και μόνο αυτό να κάνετε, που έχετε κάνει πολλά ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dεν διαψεύδει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι η Ελλάδα συμφώνησε να αγοράσει δύο νέα γερμανικά υποβρύχια τύπου 214 καταβάλλοντας 50% μεγαλύτερο τίμημα από το κόστος που πληρώνει η Τουρκία για πανομοιότυπα σκάφη.
    KATA TA ALLA DIAPSEUDEI THN EMPLOKH TOU !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοικτός στον λαό έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών και των οικογενειών τους έως τρίτου βαθμού συγγενείας, από την μεταπολίτευση και μετά! Πως μπήκε ο καθένας τους από οικονομικής πλευράς στην πολιτική, πως βγήκε ή πώς συνεχίζει ακόμα.

    Δημιουργία, ανοικτής στον λαό, Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, όπως σωστά το ζήτησε η Σοφία Σακοράφα.

    Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα αστικά ή ποινικά αδικήματα (η ίδια αριστερή γελοιότητα πρέπει να σταματήσει με το πανεπιστημιακό άσυλο).

    Δημεύσεις περιουσιών και δημόσιες εκτελέσεις για τα καθάρματα που θα βρεθούν βρώμικα! Ακούς ΚώσταΆκη;

    Τα δύο πρώτα συνδυαζόμενα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Το σύνολο δε των ενεργειών θα μπορέσει να θέσει τις βάσεις για μια σωστή διαχείριση της χώρας από εδώ και εμπρός και τότε και μόνο τότε η όποια προσπάθεια διάσωσής της θα μπορεί να ελπίζει σε κάποια επιτυχία.

    Αν αυτά δεν γίνουν τότε δεχόμαστε να "προσπαθούν" να μας σώσουν οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν. Δεχόμαστε οι λύκοι να φυλάνε τα πρόβατα, δεχόμαστε τους κλέφτες μέσα στα σπίτια μας και να μας κάνουν και κουμάντο!

    Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε τα απλά, αλλά τεραστίων επιπτώσεων, αυτά πράγματα! Τώρα πριν οι ξεφτιλισμένοι "εθνοπατέρες", πρώην κλεφταράδες και νυν "πατριώτες", μας πουλήσουν ως live-stock, για το καλό μας και το καλό της πατρίδας πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθλητισμος ΣΕΓΑΣ
    ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ

    ΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ?

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

    Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΕΧΕΙ? ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ? ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ?

    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ?

    ΤΑ ΠΙΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

    Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΖΑ

    Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ?

    ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ

    ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ?

    ΟΙ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΑΛΙ?

    Ο ΑΘΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>

    Πως γίνεται απο την μιά να λές ότι είσαι αθώος και δεν γνωρίζεις τίποτα
    και απο την άλλη να γνωρίζεις ποιοί είναι οι εμπλεκόμενοι, τις διαμάχες τους, τα ατομικά τους συμφέροντα, για ποιο λόγο το κάνουν και το τι τους περιμένει;

    Και στη συνέχεια μας ψυχαγωγείς με επιχειρηματικά σου επιτεύγματα που δεν σε ρωτήσαμε . .

    Φαινεσαι χλωμός κι εχεις χάσει και βάρος.

    <>



    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Μπέλτσιο ,μήπως γνωρίζεις πώς και με τι λεφτά, ο σύντροφός σου Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε:
    Α) τον προκλητικό γάμο του στο Παρίσι,
    Β)τα βαφτίσια του γιου του με τις πανάκριβες πορσελάνινες μπομπονιέρες ,
    Γ)τις διακοπές του στη βίλα που είχε μείνει ο Κοκός (τ. Βασιλιάς),
    Δ)το σπίτι του (μέγαρο) στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου;
    Γιατί δεν μιλάς!
    Δεν αισθάνεσαι,ότι ξεφτίλισε ένα ολόκληρο κίνημα λαού ;
    Μήπως φοβάσαι την οργή του και το..στόμα του;
    Το άλλο το λαμόγιο, τον Γιάννη Σμπώκο τον ξέρεις;
    Μαζί τα φάγατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΚΗ.ΜΗ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ.ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΝΟ αν αντιδρασει δυναμικα ο κοσμος και στελει τα λαμογια στον αγυριστο, αλλαζοντας ριζικα το πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα και αναδεικνυοντας ικανους πατριωτες ηγετες θα αλλαξει η κατασταση.
    Ολοι λοιπον στις 23 Φλεβαρη για να πεταξουμε τα λαμογια στα σκουπιδια, οπου και ανηκουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, γαμήστε το θρασύμι και τους μέχρι τετάρτου βαθμού συγγενείς του όπου τους βρείτε. Φωτιά και τσεκούρι σας περιμένει ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας παρακαλώ μην σχολιάζετε είναι και κάποιας ηλικίας ο άνθρωπος, μην τον στεναχωρείτε.
    Θα είναι κρίμα να πάθει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε σεις ΔΕΝ επαναλαμβάνω ΔΕΝ θα πάει κανείς στη χούψη. Τάχουν πάρει ΌΛΟΙ γιαυτό φοβάται ο ΈΝΑΣ τον ΆΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση