GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες: Καταγωγή αίματος ή συνείδηση κοινωνίας;...

Toυ Φώτη Κουβέλη Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς http://www.aixmi.gr/ Το Δ’ τμήμα του Σ.τ.Ε., με επταμελή σύνθεση, έκρινε αντισυν...

Toυ Φώτη Κουβέλη
Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς
http://www.aixmi.gr/

Το Δ’ τμήμα του Σ.τ.Ε., με επταμελή σύνθεση, έκρινε αντισυνταγματική τη ρύθμιση του ν.3838/2010, κατ’ εφαρμογή της οποίας αλλοδαποί που διαμένουν στη χώρα μας άσκησαν εκλογικό δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου. Οριστική απόφαση για το ζήτημα αυτό θα λάβει η Ολομέλεια του Σ.τ.Ε., στην οποία παραπέμφθηκε η υπόθεση λόγω της σπουδαιότητάς της.
Η απόφαση του Δ’ τμήματος του Σ.τ.Ε. δέχεται, μεταξύ άλλων, ότι ο συνταγματικός νομοθέτης «εμερίμνησε να διαφυλάξει την εθνική ομοιογένεια του κράτους, μεταξύ των άλλων και δια της θεσπίσεως δικαίου ιθαγενείας, του οποίου οι ρυθμίσεις εβασίζοντο, κατ’ αρχήν, στο σταθερό κριτήριο του δικαίου του αίματος», δηλαδή την καταγωγή από Έλληνες γονείς.
Με ορθές τις παραδοχές, που αφορούν στο Σύνταγμα, ότι...
 η αναγνώριση του εκλογικού δικαιώματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε πολίτες άλλων κρατών-μελών της Ε.Ε. που κατοικούν στην Ελλάδα δεν προσκρούει στην καθολικότητα της ψηφοφορίας και ότι στην ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως ο νόμος ορίζει και δεν απαιτείται να είναι πάντα ή αποκλειστικά εξ αίματος Έλληνες, τίθεται το ερώτημα: Πόσο πολιτικά και κοινωνικά είναι συμφέρον να μην έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν στις τοπικές κοινωνίες, πολίτες που μετέχουν σ’ αυτές και κοινωνούν την πραγματικότητά τους;
Πόσο κοινωνικά είναι συμφέρων ο αποκλεισμός της πολιτικής συμμετοχής αυτών των πολιτών, όταν ζητούμενο είναι η ουσιαστική συσσωμάτωσή τους στην ελληνική πραγματικότητα, η οποία δεν μπορεί, πλέον, να ορίζεται με το δόγμα των «κλειστών συνόρων» και με τη χώρα να μετέχει στο ολοκλήρωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Η απόφαση του Δ’ τμήματος του Σ.τ.Ε. εξ αντικειμένου εντάσσεται σε μια «αμυντική πολιτική» έναντι της μεγάλης παρουσίας ξένων πολιτών στη χώρα μας και τροφοδοτείται από την απουσία ουσιαστικής μεταναστευτικής πολιτικής.
Εξ’ αντικειμένου, επίσης, αντιστοιχείται με αντιλήψεις που εισηγούνται και διεκδικούν τον λαό ως άθροισμα των πολιτών με «κοινή καταγωγή αίματος» και όχι ως έκφραση της δυναμικής των πολιτών που γεννιέται και προκύπτει ως κοινή συνείδηση με όρους κοινωνίας.
Το όλο ζήτημα, στις πολλαπλές του διαστάσεις, εντάσσεται πλέον στην πολιτική αντιπαράθεση, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται για να υπηρετήσει ψευδεπίγραφα κομματικές σκοπιμότητες. Η έκβαση της αντιπαράθεσης θα εξαρτηθεί σημαντικά από την αντίδραση της ίδιας της κοινωνίας, που την πιέζουν φοβίες και προβλήματα που δημιουργεί η απουσία ουσιαστικής και ολοκληρωμένης πολιτικής.

25 σχόλια

  1. Ο Πακιστανός ο Αφγανός ο Σουδανός; , Ο Μαροκινός...θα αποκτήσουν συνείδηση της Ελληνικής κοινωνίας οπως απέκτησαν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης ; και αν δεν αποκτήσουν τι θα γίνει ; σε τι περιπέτειες μας βάζετε; ειστε βλάκες η πληρωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κουβέλη γελιοποιείσαι , σταμάτα τις "ανθρωπιστικές" προσεγγίσεις και πήγαινε να δείς τα γκέτο των Αθηνών για να καταλάβεις τι συμβαίνει, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφικές απόψεις ξεπερασμένων αριστερών, σας βαρεθήκαμε και τώρα αρχίσαμε να σας συχαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουβέλη τώρα σε ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες γιατί εχουν σας εχουν ανάγκη , σε λίγα χρόνια που θα βγάζουν δικούς τους δημάρχους ( πχ Αθήνα) να ερθεις να μας τα ξαναπείς αλλά να δεχθείς και τις σφαλιάρες σου γιατι πολιτικοί σαν εσένα μας οδήγησαν και μας οδηγούν στην καταστροφή και κάποια στιγμή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το λαμόγιο ο Κουβέλης συμφώνησε με το Μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ και επικρότησε την καταστροφή του Ελληνικού λαού με τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση. Τώρα έρχεται και υβρίζει τους δικαστές γιατί δεν τον βολεύει η απόφαση. Θέλουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη κε Κουβέλη ή όταν μόνο μας βολεύει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέγατε ρε Κουβέλη απο τον εμφύλιο ( εκθεισιασμός του Ανατολικού Μπλόκ κοκ) μέχρι σήμερα και πείτε μας που επαληθεύθηκαν οι προβλέψεις σας και οι απόψεις σας; πουθενά , γιατι να ειστε και τώρα πιστευτοί , ειστε εκτός πραγματικότητα κύριοι , η ζωή ι ιδια σας εχει ξεβράσει και μανιωδώς προσπαθείτε να κρατηθείτε στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην κοσμάρα σου ρε Κουβέλη , βρίσκεται μέσα στο γραφείο σου και αφού εχεις σώσει τούς Ελληνες προσπαθείς να τούς πείσεις να συνυπάρξουν με βάση "την συνείδηση της κοινωνίας" με 17 διαφορετικές ράτσες Μουσουλμάνων , αφού σας αφήνουμε ακόμα και μιλάτε ειστε τυχεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
    Δεν πληρώνω διόδια
    Δεν πληρώνω ΜΜΜ
    Δεν πληρώνω βενζίνη
    Δεν πληρώνω ΦΠΑ
    Δεν πληρώνω Φόρους
    Δεν πληρώνω Χαράτσια
    Δεν πληρώνω τόκους
    και λαμόγια

    Πώς θα γίνει να μην πληρώνω και τους 300ς

    ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσπαθειΑ εισοδου στην βουλη ως νεοταξιτικο δεκανικι... κριμα για έναν ανθρωπο που ειναι "κυριος" πραγματικος, αλλά βαδιζει ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ λαθεμένο δρομο, και το ξερεικαι ο ιδιος.
    μπραβο στο ΣΤΕ που οταν ολοι ειμασταν γονατισμένοι αυτο σταθηκε ορθιο και μας εδειξε οτι υπαρχουν ακομη ΑΝΘΡΩΠΟΙ (και θα υπαρχουν οσο υπαρχουν ελληνες)
    δειτε και τα επιχειρηματα του και τις αποφάσεις αλλων χωρων όπως η ΙΤΑΛΙΑ και ΑΥΣΤΡΙΑ( 20 χρονια μπροστα)
    ΟΧΙ στην μαζικη εισδοχή που το ειδαν αυτο σε πια χωρα του κόσμου; Αλλιώς αυτή η γωνια θα προσευχεται στον ΑΛΛΑΧ στην σκια του ορθου λόγου και της ακροπολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να ειναι πολλά τα λεφτά Κουβέλη γιατί δεν φαίνεσαι βλάκας ,το αντίθετο δείχνεις πολύ πονηρός και "συστημικός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε σ’ αυτήν την Αίθουσα απέναντι σ’ αυτούς που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί ότι υπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων και ότι δυστυχώς, αυτό που αποκαλούν προοδευτικότητα, τελικά είναι βαθύτατος συντηρητισμός, Το δίκαιο εδάφους, το οποίο επικαλούνται, είναι το δίκαιο του εκάστοτε εισβολέα-κατακτητή, του εκάστοτε εποικιστή, του καθένα ο οποίος καταπατεί το ζωτικό χώρο του άλλου. Αυτή η πραγματικότητα επικρατεί με βάση το αγγλοσαξονικό δίκαιο. Όσοι επικαλούνται, λοιπόν, το δίκαιο εδάφους, επικαλούνται το δίκαιο του κατακτητή και έτσι μπαίνουμε σε μια λογική αποικιακή.
    Το δίκαιο αίματος είναι σαφώς το δίκαιο του γένους, των αυτοχθόνων, των ανθρώπων που ζουν σε μια περιοχή και ζητάνε να προστατεύσουν την ιστορία, τον πολιτισμό τους, τα ήθη, τα έθιμα τους, τον τρόπο ζωής τους. Ένα μικρό ποσοστό μεταναστών είναι ανεκτό. Όταν αυτό υπερβαίνει ένα επίπεδο, πλέον έχουμε μέχρι και δημογραφική αλλαγή και θα γίνει συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών για το δημογραφικό ζήτημα.
    Κάποιοι αδιαφορούν για αυτά, γιατί αυτοί δεν είναι κοσμοπολίτες, είναι διεθνιστές δήθεν. Για να είσαι όμως, διεθνιστής, πρέπει να έχεις εθνική συνείδηση. Αν έχεις μόνο ταξική συνείδηση, τότε είσαι όργανο μιας αναρχίζουσας αντίληψης για την προοδευτικότητα. Και η παραδοσιακή αριστερά τελεί εν συγχύσει σ’ αυτό το ζήτημα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ την έχει «πατήσει» και ο κ. Πρωτόπαπας και όλοι τους.
    Το Συμβούλιο της Επικρατείας, υποχρεωμένο να ερμηνεύσει συνταγματική επιταγή και εντολή, ακυρώνει έναν νόμο, ο οποίος έγινε καθ’ υπέρβαση από τους ζηλωτές μιας νέας Βαβυλωνίας που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα. Δεν τους πέρασε και είμαστε περήφανοι που βάλαμε θέμα συνταγματικότητας σ’ αυτή τη Βουλή. Θεωρούμε βαθύτατα προοδευτικό να είσαι αλληλέγγυος στους ανθρώπους, να έχεις πραγματικά ανθρωπιστικές αξίες και να προστατεύεις καταρχήν τους πολιτισμούς, όπως μειοψήφησε η Ελλάδα σε παγκόσμιους Οργανισμούς, έχοντας απέναντι τις ΗΠΑ και τους συνοδοιπόρους της. Αναφέρομαι στην UNESCO αναφέρομαι και σε μια μεγάλη μάχη για την προστασία των τοπικών πολιτισμών.
    Άλλο πράγμα είναι η ιθαγένεια που τη δικαιούνται όλοι οι Έλληνες το γένος και άλλο η υπηκοότητα, που πρέπει να τη ξεχωρίσουμε νομικά. Δεν το έχει κάνει αυτό η Κυβέρνηση, γιατί στην υπηκοότητα αυτός που μας κορόιδεψε και την πήρε ή αυτός ο οποίος με τις πράξεις του τις εγκληματικές πρέπει να του αφαιρεθεί, στην ιθαγένεια δεν του αφαιρείται ποτέ, γιατί γίνεται πλήρης πολιτογράφηση, ενώ στην υπηκοότητα μπορεί να αφαιρεθεί, γιατί ο υπήκοος αναφέρεται στο κράτος, ενώ ο ιθαγενής στο έθνος.
    Αυτές οι έννοιες δεν έχουν ξεχωρίσει. Τελούν εν συγχύσει όλοι όσοι όργανα της νέας τάξης πραγμάτων ηγεμονεύονται από ιμπεριαλιστικές λογικές, από λογικές του καταπατητή, του εισβολέα, όλων αυτών οι οποίοι θέλουν να πάρουν γη και ύδωρ και το οποίο οι αρχαίοι Έλληνες τουλάχιστον απέδειξαν ότι δεν το έδιναν ποτέ. Σήμερα, όμως, όπως βλέπετε δεν θα μας πάρουν μόνο ύδωρ, αλλά και υδρογονάνθρακες, για να τελειώσω χαριτολογώντας.
    Στο νομοσχέδιο εμείς είμαστε συγκεκριμένοι. Δεν θα μας καθορίσει η θεωρία των αναγκών, η οποία μπορεί να έχει και πλασματικές ανάγκες και που δεν έχει προχωρήσει το ΚΚΕ ούτε σ’ ένα βήμα στη ψυχολογία για να ερμηνεύσει τα ζητήματα. Είναι ακόμα στην εποχή του σταχανοφισμού και των ανακλαστικών. Οι πλασματικές ανάγκες, οι τεχνητές ανάγκες που φτιάχνει το σύστημα είναι και αυτές κινητήρας. Δεν μπορούμε να πούμε σε κάποιον: «Ξέρεις κάτι; Εσύ κακώς έχεις αυτές τις ανάγκες. Εμείς θα σου υποδείξουμε ποιες δικαιούσαι. Τις υπόλοιπες, τις απαγορεύουμε». Διότι έτσι εφαρμόζεται ο κρατικός καπιταλισμός ή ο κρατικός σχεδιασμός, η δικτατορία του προλεταριάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσείς φεύγεται και η χρυσή αυγή ερχεται ...ηλίθιοι προβοκάτορες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελα Κουβέλη να μας τα πείς αυτά στον Αγιο Παντελεήμονα, παρεπειμπτόντως πάρε και εκείνον τον αστείο με την ομελέττα τον Καμίνη που νομίζει οτι ειναι δήμαρχος των Αθηναίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προκειμένου να χτυπήσετε την Ελλάδα ειστε πρόθυμοι να συμμαχήσετε και με τον διάολο οχι μόνο με τούς μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χάρισμα σε πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς γιατρούς του ΙΚΑ και όχι μόνο!
    Λίγους μήνες μετά την επί Μητσοτάκη καθιέρωση της συμμετοχής 25/100 από τους ασφαλισμένους στα προς αγορά για χρήση τους φάρμακα, έτυχε η σύζυγος μου να έχει ένα οξύ πόνο προς την πλάτη στο ύψος των νεφρών και πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ της περιοχής μας εκτάκτως χωρίς ραντεβού, εκεί επειδή ήταν και σε άσχημη κατάσταση προσφέρθηκαν οι έχοντες ραντεβού να περάσει στον γιατρό ο οποίος ευγενέστατος δεν είχε καμιά αντίρρηση.
    Την εξέτασε αμέσως χωρίς να μου ζητήσει μάλιστα να βγω έξω και σε λίγο είχε αποφανθεί περί τίνος επρόκειτο ( πρόβλμα στα νεφρά) και μας ζήτησε το βιβλιάριο του ΙΚΑ για να γράψει την συνταγή του.
    Ευγενέστατος και εγώ απέναντι στον ευγενέστατο γιατρό του το δίνω αμέσως το πήρε, το άνοιξε και άρχισε να γράφει…. Έγραψε μια σελίδα φάρμακα, γράφει μια δεύτερη σελίδα φάρμακα, και έγραψε και στην τρίτη δυο σειρές, έβαλε την υπογραφή του και το σφράγισε και μου πάρτε τα και σε λίγες μέρες θα είναι καλά.
    Τον ευχαριστήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτούς που μας είχαν δώσει την σειρά τους και πήγαμε στο φαρμακείο να πάρουμε τα φάρμακα.
    Ο φαρμακοποιός αφού μας γέμισε μια μεγάλη τσάντα με κουτιά μας λέει, η συμμετοχή σας είναι 5200 δραχμές… μου πέσανε τα αυτιά κυριολεκτικά αλλά τι να κάνω αυτά είπε ο γιατρός και στο κάτω κάτω ήταν για την σύζυγο μου. ( Το ποσό αυτό ήταν το ¼ του μισθού μου)
    Όταν βγήκαμε από το φαρμακείο και κρατούσα την τσάντα, μου βάραινε τόσο πολύ το χέρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι αν σύζυγος μου τα πάρει όλα αυτά μπορεί να γίνει καλά με το νεφρό της που διαπίστωσε ο ευγενέστατος γιατρός ότι είχε πρόβλημα, αλλά κάπου αλλού θα την βλάψουν.
    Έτσι παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ξεκίνησα με το αυτοκίνητο και πήγαμε στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε , εκεί μας δέχτηκαν ένας επιμελητής μαζί με έναν ειδικευόμενο, δεν τους είπαμε για το ΙΚΑ αλλά μόνο για το πρόβλημα και τους αφήσαμε να μας πούνε αυτοί ανεπηρέαστοι τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει.
    Έτσι σε λίγο ο επιμελητής σε ένα φύλλο χαρτί από το μπλοκάκι του γράφει δυο λέξεις και μου το δίνει, τον ρωτώ τι είναι αυτό και επειδή πρέπει να τα είχα χαμένα εκείνη την στιγμή και να φαινόταν, με καθησυχάζει λέγοντας μου δεν είναι ακριβό, πιθανόν να κάνει γύρω στις 220-230 δραχμές, τότε τα έχασα πραγματικά, τον ρωτώ τι φάρμακο είναι και μου λέει ένα διουρητικό είναι, θα πλακωθεί στο νερό και αυτό θα την βοηθά στην ούρηση για να φύγει λίγη άμμος που πιθανώς έχει και θα ησυχάσει.
    Τότε σηκώνω την τσάντα του την δίνω και τον ρωτώ, αυτά γιατί μας τα έδωσαν από το ΙΚΑ για τον ίδιο σκοπό;
    Πήρε την τσάντα σαν χαμένος τώρα αυτός και άρχισε να την αδειάζει στο τραπεζάκι του που γρήγορα γέμισε, κοιτούσε το ένα κουτί κοιτούσε το άλλο ξυνότανε, έσφιγγε το πηγούνι του και ξαφνικά βγαίνει στην πόρτα του ιατρείου του σφυράει σαν βοσκός και κάποιοι γιατροί που το ξέρανε το σφύριγμα βγήκαν στον διάδρομο να δουν τι θέλει.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ…..
    Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι κυρίως ρημάξανε τα Ασφαλιστικά ταμεία, γιατί πιθανότατα κάποιοι να άρπαξαν χοντρά λεφτά από αυτά μιας κι έξω, αλλά αυτό γινόταν καθημερινά και ίσως από χιλιάδες γιατρούς……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καινούρια φάμπρικα αυτή το, δεν πληρώνω δεν πληρώνω των Ψευτοαριστερούληδων, δεν τους έκατσε να τους αυγατίσει η Κούνεβα μετά το γιουχάρισμα που φάγανε, ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
    Δεν τους έκατσε η δουλειά με τους μετανάστες που κουβάλησαν στην Νομική καθώς το πράμα πήγαινε για μεγάλο μακελειό στην Αθήνα και όχι μόνο, ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
    Τώρα πάλι με το δεν πληρώνω δεν πληρώνω ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ!
    Τέτοια Σαδομαζοχιστική αντίληψη της Πολιτικής δεν έχω ξαναδεί, τύφλα να έχει ο NΤΕ ΣΑΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ/ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

    ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ
    ΚΑΦΕ/ΦΑΓΗΤΟ/ΠΟΤΟ ΚΤΛ..

    ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..

    ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ/ΜΑΓΕΙΡΑΣ/ΜΠΑΡΜΑΝ ΚΤΛ ΕΚΕΙ..
    ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙ Η ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,
    ΜΥΞΕΣ / ΧΥΣΙΑ / ΚΑΚΑΔΙΑ ΚΤΛ..
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΚΤΛ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ..

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ,
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΑ 300 ΠΑΡΤΑΛΙΑ.
    ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ.

    ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΣΚΑΣΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ.

    ΣΚΑΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΛΗΤΗ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ, ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...

    ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ....

    ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΥΒΕΛΗ, ΑΛΗΤΑΡΑ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ?!?!?

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ (ΑΠΟΔΙΑΡΘΡΩΣΗ) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καιρός γιά απλή λογική. Αν δεν ενσωματωθούν 1 με 2 εκατομμύρια αλλοδαποί στο εργατικό δυναμικό της χώρας με πλήρη δικαιώματα, τότε πολύ σύντομα, συντάξεις γιοκ. Τα γκέτο των ελήνων πεινασμένων ηλικιωμένων χωρίς σύνταξη, θα είναι το μέλλον μας. Οι δήθεν ελληνάρες, που στην καλύτερη περίπτωση είναι φραγκόσποροι και στη χειρότεροι τουρκόσποροι (διότι κακά τα ψέματα, οι κατακτητές εδώ πηδούσαν και δεν έφερναν αιδοία από τον τόπο τους), καλά θα κανουν να σκεφτούν το μέλλον τους και όχι το πώς θα ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά Κουβέλη κράτα τις θεωρίες σου γκια το ΚΑΠΗ στο οποίο θα βρεθείς στις επόμενες εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5 Φεβ 2011 8:27:00 π.μ.

    Την περίπτωση κινήτρων για αυξηση του Ελληνικού πληθυσμού δεν την σκέφτεσαι ; Εισαι υπέρ των εισαγωγών ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ σε συτή την βιομηχανική χώρα; Εισαι τόσο αστείος ωστε να θεωρείς ανίκανους ακόμη και αναπαραγωγή τους Ελληνες; Tην περίπτωση να εισαι φασιστας την εχεις σκεφτεί ; ψάχτο θα βρείς πολλές ομοιότητες με την εισαγωγή εργατών την περίοδο του Χίτλερ στην Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε μου, τα κίνητρα για την αύξηση του ελληνικού πληθυσμού ευπρόσδεκτα είναι. Σου διαφεύγει όμως ότι τα κίνητρα αυτά θα αποδώσουν μετά από μια 20ετία αφού τότε θα ενταχθούν οι "καρποί" τους στην παραγωγή. Καλά κρασιά δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση