GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας...

Του Στέλιου  Μάινα http://www.aixmi.gr/ Στις ερωτήσεις των φίλων αν αισθάνομαι ασφαλής και πώς κυκλοφορώ, απαντάω οργισμένα, πλήττοντ...

Του Στέλιου  Μάινα
http://www.aixmi.gr/
Στις ερωτήσεις των φίλων αν αισθάνομαι ασφαλής και πώς κυκλοφορώ, απαντάω οργισμένα, πλήττοντας τη μικροαστική νοοτροπία, που υποτίθεται δεν έχω εγώ ο «προοδευτικός».
Επιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας παρά τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών των συμμοριών στην παρακάτω γωνία, παρά τα καλάσνικοφ που κροτάλιζαν δυο στενά απ’ το σπίτι μου, αφήνοντας πτώματα στην άσφαλτο.
Επιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας, παρά τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις των διαμερισμάτων όλης της περιοχής, και των κλοπών που θύμα τους τουλάχιστον τρεις φορές έχει πέσει και η γυναίκα μου.
Επιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας, παρά την -πρώτα περιστασιακά και τώρα μόνιμη- οσμή της αμμωνίας, έξω απ’ την είσοδο της πολυκατοικίας μου, των διπλανών στενών, της πλατείας, της ζωής μας.
Γιατί επιμένω να μένω στη πλατεία Βικτωρίας;
Γιατί θέλω να είμαι κοντά σ’ αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μου, γιατί θέλω να νιώθω την ανάσα -έστω και βρώμικη- της πόλης που αγαπάω, γιατί μου αρέσει η ποικιλία της, η ζωντάνια της, η φασαρία της, γιατί μ’ αρέσει να βλέπω την κυρα Μαρία να σέρνει το καροτσάκι της λαϊκής με...
 τη φλεβίτιδα της, γιατί θέλω να συμπαραστέκομαι στην Άννα με το απέναντι κομμωτήριο που βαράει μύγες, και τον Κώστα στο διπλανό καλλυντικάδικο που μετά από δυο χρόνια απραξίας αναγκάστηκε να το δώσει για να γίνει ένα ακόμα Paki.
Γιατί θέλω να νιώθω πώς δεν θέλω να αλλάξει τίποτα στη ζωή που σχεδίασα, να συνεχίσω να είμαι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους.
Κι όταν οι μετανάστες μας χτύπησαν τη πόρτα, τους δέχτηκα σαν δικούς μου ανθρώπους, σαν τους γείτονες που έχουν την ανάγκη μου και χρίζουν της προσοχής μου…
Δεν είχε ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπεράσπισης και της αλληλεγγύης μου για τους 300 απεργούς πείνας, όταν την Παρασκευή το βράδυ στις 8, έβγαλα το σκύλο μου την καθιερωμένη του βόλτα, μια ευκαιρία να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τους φίλους μου. Δεν είχα απομακρυνθεί πενήντα μέτρα απ’ το σπίτι μου, μιλώντας με κάποιον φίλο στο κινητό, όταν αισθάνομαι κάποιον από πίσω, να μου τραβάει το κινητό απ’ το χέρι. Μόνο που το δικό μου χέρι, αντανακλαστικά σφίγγει, και ο νεαρός μελαμψός άντρας με κοιτά σαν να μη πιστεύει πώς εγώ αντιστέκομαι…
Μου το αρπάζει, τελικά, και τρέχει, αλλά και πάλι, προς μεγάλη του έκπληξη, τον φτάνω φωνάζοντας συγχρόνως βοήθεια… Και τότε, αντί για βοήθεια, γίνεται το αδιανόητο.
Από το δρόμο πετάγονται πέντε -προφανώς συμπατριώτες του- που ρίχνουν με μίσος, με κατεύθυνση το κεφάλι μου, δυο γεμάτα μπουκάλια μπύρας, βρίζοντας με συγχρόνως. Ευτυχώς, και τα δυο μπουκάλια μπίρας δεν βρήκαν το στόχο τους, κατέληξαν όμως στη τζαμαρία του απέναντι μαγαζιού ανοίγοντας τρύπα σε κρύσταλλο ασφαλείας δώδεκα χιλιοστών…
(κλικ για μεγένθυση)

Οι φίλοι του αστόχησαν γιατί τυχαία βρέθηκαν δυο έλληνες και τους κράτησαν με κίνδυνο της ζωής τους. Δυο έλληνες με έσωσαν από τον ιδιότυπο λιθοβολισμό και από το σίγουρο λιντσάρισμα μου, αφού δυο από αυτούς μου έδειξαν πως κουβαλούν μαχαίρι και καλά θα έκανα να το βουλώσω, κινούμενοι απειλητικά εναντίον μου. Και τους ευχαριστώ δημόσια. Δυο Έλληνες τους σταμάτησαν ανάμεσα σε ένα πλήθος τουλάχιστον διακοσίων ανθρώπων, ως επί το πλείστον αλλοδαπών, που βρίσκονταν αδρανείς και αμετοχοι σε απόσταση το πολύ δέκα βημάτων από ένα περιστατικό ακραίας βίας, από μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, γιατί αυτός ήταν ο στόχος τους.
Όταν είσαι ζεστός δεν συνειδητοποιείς τον κίνδυνο, παρ όλα αυτά είδα και προσπαθώ να εξηγήσω το μίσος στα βλέμματα αυτών των ανθρώπων, που δεν ηξερα και δεν τους είχα κάνει τίποτα.
Ένιωσα ένας έλληνας που σώζεται από έλληνες στο σπίτι του, και ξαφνικά ένιωσα σαν να με διώχνει ο τόπος μου, σαν να μην τον αναγνωρίζω πια, κι ένιωσα έκθετος σε μια διογκούμενη και χωρίς στόχο και κατεύθυνση οργή, που ελπίζω να διαψευστώ, αλλά φοβάμαι πως θα ‘χει πολύ άσχημα αποτελέσματα.
Απευθύνθηκα στην αστυνομία, και υπέβαλλα μήνυση, μόνο και μόνο για να θυμάμαι πώς δεν έμεινα μετέωρος και αδρανής, και πήρα την καθιερωμένη απάντηση, «φταίει η ανοχή μας».
Και αναρωτιέμαι, πού είναι η Αστυνομία που εγώ σαν καλός φορολογούμενος πολίτης πληρώνω για να με προστατεύει;
Και αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής, γιατί όταν γίνεται πορεία και διαμαρτυρία, πλήθη και στίφη αστυνομικών εμφανίζονται παντού, κι αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει καταστολή και όχι πρόληψη, κι αναρωτιέμαι τι ακριβώς κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» για τον πολίτη του Ιστορικού κέντρου,
Αλλά, πάλι, δεν αναρωτιέμαι, καθώς είναι πασίδηλο πως αυτοί που μας κυβερνάνε ούτε μένουν ούτε έχουν περάσει ποτέ, ούτε και πρόκειται, από την πάλαι ποτέ ένδοξη γειτονιά μου, και νυν γκέτο απελπισμένων και αποκλεισμένων όλων των φυλών και των χρωμάτων.
Πριν από μερικές μέρες έγραψα ένα κείμενο συμπαράστασης στους απεργούς πείνας. Που αγωνίζονται για το αυτονόητο, να τους αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπους.
Μετά το γεγονός, εδραιώθηκε ακόμα πιο σταθερή η άποψή μου πως τους κυνηγημένους δεν τους κυνηγάς, τους εξαθλιωμένους δεν τους εξαθλιώνεις, τους βοηθάς, γιατί μόνο στους καιρούς της βαρβαρότητας αποδεικνύεις ποιος είσαι και τι δουλειά έχεις σ’ αυτό τον κόσμο.

56 σχόλια

  1. Ανοικτός στον λαό έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών και των οικογενειών τους έως τρίτου βαθμού συγγενείας, από την μεταπολίτευση και μετά! Πως μπήκε ο καθένας τους από οικονομικής πλευράς στην πολιτική, πως βγήκε ή πώς συνεχίζει ακόμα.

    Δημιουργία, ανοικτής στον λαό, Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, όπως σωστά το ζήτησε η Σοφία Σακοράφα.

    Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα αστικά ή ποινικά αδικήματα (η ίδια αριστερή γελοιότητα πρέπει να σταματήσει με το πανεπιστημιακό άσυλο).

    Δημεύσεις περιουσιών και δημόσιες εκτελέσεις για τα καθάρματα που θα βρεθούν βρώμικα! Ακούς ΚώσταΆκη;

    Τα δύο πρώτα συνδυαζόμενα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Το σύνολο δε των ενεργειών θα μπορέσει να θέσει τις βάσεις για μια σωστή διαχείριση της χώρας από εδώ και εμπρός και τότε και μόνο τότε η όποια προσπάθεια διάσωσής της θα μπορεί να ελπίζει σε κάποια επιτυχία.

    Αν αυτά δεν γίνουν τότε δεχόμαστε να "προσπαθούν" να μας σώσουν οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν. Δεχόμαστε οι λύκοι να φυλάνε τα πρόβατα, δεχόμαστε τους κλέφτες μέσα στα σπίτια μας και να μας κάνουν και κουμάντο!

    Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε τα απλά, αλλά τεραστίων επιπτώσεων, αυτά πράγματα! Τώρα πριν οι ξεφτιλισμένοι "εθνοπατέρες", πρώην κλεφταράδες και νυν "πατριώτες", μας πουλήσουν ως live-stock, για το καλό μας και το καλό της πατρίδας πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….
    Και μόνο αυτό να κάνετε, που έχετε κάνει πολλά ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθο-ποιός σημαίνει Φως! Σωστός ο Στέλιος, σε δύσκολες εξετάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 7.06

    Συμφωνώ να σώσουμε τους μετανάστες από την πείνα.
    Να φορολογήσουμε τους μαλάκες τους Ελληνες με 30% στους ήδη γαμημένους μισθούς τους.
    Το ποσόν αυτό θα το δίνουμε στους λαθραίους για να τρώνε, και να πηγαίνουν τζάμπα στα νοσκομεία.
    Επίσης προτείνω κάθε μήνα να διαλέγουμε 50 παρθένες και να τους τις δίνουμε για να έχουν να πορεύονται.
    Φίλε είσαι ηλίθιος.
    Οσο για σένα Μάινα είσαι ακόμα πιό ηλίθιος. Και λίγες έφαγες κόπανε.
    Μ'αρέσει που τους τραγούδησες κιόλας.
    Αλλά μάλλον δεν τους άρεσαν τα τραγούδια σου, οπότε και γι'αυτό οι ψιλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθλητισμος ΣΕΓΑΣ
    ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ

    ΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ?

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

    Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΕΧΕΙ? ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ? ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ?

    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ?

    ΤΑ ΠΙΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

    Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΖΑ

    Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ?

    ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ

    ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ?

    ΟΙ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΑΛΙ?

    Ο ΑΘΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Μαινα
    φαινεται σου αρεσει να παιρνεις την δοση σου
    αλλα να εισαι σιγουρος οτι εχουμε δωσει παρα πολλα στους λαθρομεταναστες και εχουμε εισπραξει το μισος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους κυνηγημένους δεν τους κυνηγάς τους αφήνεις να σε κυνηγάνε! Εσύ αυτόν τον κυνήγησες όμως γιατί πήρε κάτι δικό σου. Το δικό σου το υπερασπίζεσαι των άλλων όμως; Κακώς σε βοήθησαν οι "Ελληνες" έπρεπε να σε βοηθήσουν οι 300. Είδες το λες και μόνος σου με έσωσαν κάτι Έλληνες. Τους ξεχωρίζεις ρατσιστή! Τελικά εμένα τί με συμβουλεύεις να στηρίζω τους τρακόσιους ή τους Έλληνες;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε Μαϊνα
    λυπαμαι ΠΟΛΥ που επεσες θυμα αυτων των μαυροπιθηκων
    εστω και αργα τωρα θα καταλαβες οτι ΔΕΝ υπαγονται στην κατηγορια ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλα
    ειναι ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ
    μαυροι σαν την ψυχη τους
    δεν εχουν αισθηματα, ειναι χειροτεροι και απο τα ΖΩΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ειναι,
    γι αυτο πρεπει, αν επιμενεις να μενεις σε εκεινη την επικινδυνη γειτονια που λες,
    να στειλεις το σκυλο σου για εκπαιδευση
    να σε προστατευει απο τους σκυλοψυχους λαθραιους,
    εαν σου επιτεθει κανεις ποτε ξανα, να γινει σκυλοτροφη για τον σκυλο σου, αν και τετοια κτηνοσαρκα που ειναι, ειναι πιθανον να μην τα θελει ουτε ο σκυλος σου να τα Φαει . . . .
    Ειπες οτι ο μελαμψος πηγε να σου αρπαξει το κινητο.......
    Γιατι αραγε;........
    Για να το ΠΟΥΛΗΣΕΙ . . . . Σε ποιον; Σε κανενα ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ Ελληνα . . . . . .
    Αρα, πισω απο αυτα τα μαυρα σκυλια ειμαστε και ΕΜΕΙΣ οι Ελληνοφρενεις, αφου δεχομαστε ΚΛΕΜΜΕΝΑ αντικειμενα για να τα πουλησουμε χαριν του κερδους
    και αφου παμε σε αυτα τα σκυλομαγαζα να αγορασουμε φτηνα κινητα και αλλα ,,,, που γνωριζουμε οτι ειναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!
    Υπαρχουν ΕΦΙΑΛΤΕΣ και σημερα, δυστυχως!!!
    Οσοι θελετε να μεινετε ΕΛΛΗΝΕΣ, μ α κ ρ υ α απο αγορες φτηνες σε τετοια μαγαζακια κλεπταποδοχων ΠΡΟΔΟΤΩΝ Ελληνων, γιατι ετσι γινομαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτο το διαρκες εγκλημα . . . . .

    Ευχομαι κ. Μαϊνα να ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισοδιο αυτο σε βαρος σας.

    καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφε Στέλιο, καλά σου έκανε ο δυστυχισμένος και απελπισμένος αλλοδαπός θύμα του συστήματος του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού. Ένας πραγματικός κομμουνιστής, σύντροφε Μάϊνα, δίνει το κινητό του οικειοθελώς σε έναν δυστυχισμένο μαύρο και αγοράζει άλλο. Μπορεί ο μαυρούλης αυτός ο γλυκούλης να ήθελε να τηλεφωνίσει στην μητέρα του που αγωνιεί να μάθει νέα του από το πακισταν ή το μαρόκο, ή την αλγερία, ή το ιρακ, τι σημασία έχει; όλοι παιδια του ίδιου αλλάχ είμαστε. Εγώ στη θέση σου σύντροφε Μάϊνα δεν θα του έδινα μόνο το κινητό μου, αλλά και τον σκύλο μου και τα κλειδιά του σπιτιού μου να κάνει παρέα στην γυναίκα μου, κι' εγώ στη θέση σου , σύντροφε θα πήγαινα έγκλειστος στο κτίριο Υπατίτιδα, για ενεργή συμπαράσταση στους προλετάριους επαναστάτες που κάνουν απεργία πείνας. Θα έμενα εκεί , στο κτίριο Υπατίτιδα, μέχρι της τελικής δικαίωσης του αγώνα τους ή του θανάτου ΟΛΩΝ ΜΑΣ . Ηρωϊκώς. Εις τας επάλξεις εναντίον του συστήμστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΑΪΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ , ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΡΑΝ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ 'ΑΝΤΡΑΣ' ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!
    ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ?
    ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΕΣΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λες που ήταν η αστυνομία, ξέχασες που είμαστε όταν εξυβρίζονται και προπιλακίζονται οι αστυνομικοί από τα κάθε είδους καθάρματα?
    Που είμαστε να διαμαρτυρηθούμε για την ανεξέλκτη είσοδο στην χώρα των λαθρομεταναστών?
    Πληρώνουμε φόρους στο κράτος και που πηγαίνουν τα λεφτά μας? Δεν γνωρίζεις ότι πηγαίνουν και δεν φτάνουν για την νοσοκομειακή περίθαλψη των λαθρομεταναστών?
    Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο [εγώ πήγα] να δεις το ποσοστό των λαθρομεταναστών που νοσηλεύονται.
    Δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε εισαγόμενη εγκληματικότητα άγνωστη πριν μερικά χρόνια στην χώρα μας?
    Παλαιότερα στα 50 εγκλήματα μπορεί να ήταν ένα άγνωστο τώρα στα 50 είναι όλα άγνωστα, τι έχεις να πεις?
    Φίλε των 0706/130211, πόσους λαθρομετανάστες φιλοξένησες στο σπίτι σου, γιατί όπως καταλαβαίνω θα έχεις την οικονομική δυνατότητα.
    Εγώ βγάζω 100 με 120 την βδομάδα και με αυτά προσπαθώ να ζήσω την οικογένειά μου. Αν θες βοήθησε και εμένα, δηλαδή μόνιμη δουλειά και όχι ελεημοσύνη. Να ξέρεις ψάχνω να φύγω στο εξωτερικό για δουλειά.
    Αν θέλετε μάθετε τι ισχύει για λαθρομετανάστες και μη στην Ευρώπη , θα επιθυμούσα να εφαρμοζόταν και στην Ελλάδα.
    Το μόνο που καταλαβαίνω είναι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία.
    Καληνύκτα και εύχομαι σε όλο τον κόσμο ένα καλλίτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πισωγλέντηδες αναλάβατε δράση οι λαθρομετανλαστες σας αναζητούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορείς να μας πεις, γιατί δεν του έδωσες το κινητό σου να κάνει ένα τηλέφωνο ο φουκαράς.
    Τον ρώτησες άν είχε χρήματα και να του δώσεις κάτι τι, τον ρώτησε που κοιμάται και να του προτείνεις να τον φιλοξενήσεις?
    Τον ρώτησες αν θέλει να γίνει Έλληνας και να ψηφίζει?
    Τίποτα από αυτά δεν έκανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ...ΘΡΙΛΛΕΡΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ;

    ΑΝ ΦΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ...

    ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΛΕΣ" ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τελικά ρε μαινα πρέπει να εισαι πολύ μεγάλος μαλακας ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ντρέπεσαι που πήγες στην Αστυνομία?
    Τι πήγες για να πάνε να τον πιάσουν και να τον στείλουν στον Εισαγγελέα?
    Το σωστό το ξέρεις, έπρεπε να τον πάρεις στο σπίτι σου και να του δώσεις ό,τι σου ζητήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να φέρουμε άλλους 2.000.000 λαθρομετανάστες και να σκούζουμε μετά όταν γινόμαστε θύματα εγκληματικών πράξεων:
    "Που είναι η Αστυνομία,που είναι το κράτος"

    Σύντροφοι,δεν παίζεστε,απλά δεν παίζεστε.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. THN EPOMENH THA TOU KANOUN PIO KAKA PRAGMATA.KAI TOTE THA DOUME AN THA EXEI THN IDIA GNWMH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Μάϊνα σε ψάχνει ο Τσιπροτσύριζας για να σου δώσει το παράσημο της ανοιχτής παλάμης. Επιτρέπεται να κυνηγάς έναν κατατρεγμένο μετανάστη ρε Μάϊνα; Για ένα κωλοκινητό ; Θα σου δώσει ο Τσίπρας ένα τελευταίας γενιάς μην κάνεις έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ???

    ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ, ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΣΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ????

    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ?!?!?!

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ?!?!?

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ?!?!?

    ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" !!!!.

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ....

    ΜΑΚΑΡΙ "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ,
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ,
    ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ...

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΑΡΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ

    Μουφα το πειραματικο προτυπο σχολειο ειπε ο δρ Κουτουκος στην Μηλιωνη σημερα

    και καλεσε την Διαμαντοπολου ή να τα διορθωσει ή να παραιτηθει

    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσσ

    Μα πωε ειναι δυνατον το Πασοκ να εχει τοσο αμορφωτους Υπυργους?

    Μηνας Πασοκ

    13 Φεβ 2011 5:24:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Γελαει ο κοσμος με τις δηλωσεις Διαμαντοπουλου οτι θα κανει Προτυπα-Πειραματικκα σχολεια!

    Ενα σχολειο ή θα ειναι πειραματικο οπου θα γινονται πανεπιστημικες ερευνες και οι μαθητες μπαινουν με κληρωση

    ή θα ειναι Προτυπο για τα φυτα της λματ αστικης ταξης και οι μαθητες μπαινουν με εξετασεις !

    Τη διαφορα εξηγησε σημερα στην μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    αναμενονται εξελιξεις...

    Τακης πασοκ

    13 Φεβ 2011 6:14:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τόσο ξύλο έφαγες καί μυαλό δεν έβαλες, παρ΄ όλο πού έχουν ληστέψει και 3 φορές την γυναίκα σου οι λαθραίοι...



    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί φιλε μου δεν ήθελες να σε κλεψουν???? Κανονικά αντί να τον κυνηγάς για να τον πιασεις κ να παρεις πισω το κινητό σου, έπρεπε να τον κυνηγήσεις για να του δώσεις το πορτοφόλι σου, τα κλειδιά του σπιτιού σου κ ό,τι άλλο αξίας είχες επανω σου!

    όσο για το αν σε προστατεύει η αστυνομία, όποτε η αστυνομία προσπαθεί να μας προστατευσει, βγαινουν κατι προοδευτικάριοι, δημοκραταροι, "ευαισθητοι" άνθρωποι (καλή ώρα!) κ αρχιζουν να διαμαρτυρονται για την "αστυνομική βία κ αυθαιρεσία", μέχρι που τα φιλαρακια τους οι μεταναστες τους ριχνουν ένα μπερταχι ξυλο κ ύστερα βγαινουν κ διαμαρτυρονται............
    Άντε, κ εις άλλα με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω ότι σου αρέσει Μαινα το
    Συκο και στο τέλος θα το δοκιμάσεις και αυτό.
    Μετέ θα θέλεις κιαλλο και συ και η .... σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στην... Αντίπαρο δεν ήταν καλύτερα, ρε Στέλιο? Τι γυρεύεις στην πλατεία Βικτωρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στην... Αντίπαρο δεν ήταν καλύτερα, ρε Στέλιο? Τι γυρεύεις στην πλατεία Βικτωρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στέλιο θα φας κι άλλες από τους άπλυτους. Μπορεί να τους λυπάσαι, αλλά την επόμενη φορά μπορεί να σου κόψουν και κανά πόδι για να το φάνε με πατάτες στον φούρνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγνώμη ο Κύριος μένει σε διαφορετικό διαμέρισμα από την Κυρία;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγνώμη ο Κύριος μένει σε διαφορετικό διαμέρισμα από την Κυρία;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάπου διάβασα οτι ο Μάϊνας θα πρωταγωνιστήσει στη νεά ταινία του Σειρηνάκη "πονάω αλλά μ' αρέσει" μαζί με πέντε μαύρους. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ άκουσα οτι μετά από αυτό το συμβάν, ο Νταλάρας θα δώσει συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά κινητών τηλεφώνων για τους μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΑΙΝΑ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ Η ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΑΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ, Ε...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΗΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΑΪΝΑ
    ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ, ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΝ?
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?
    ΚΙ ΕΣΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ?
    ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΠΟΙΟΝ?
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΦΑΡΩΝΟΣ.
    ΣΠΙΟΥΝΟΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤόΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν θυμάσαι φίλε κ.Μάϊνα, και μία άλλη κυρία που είναι φανατική υπερασπιστής των μεταναστών, δέχθηκε επίθεση από αυτούς, στην οποία και κινδύνευσε η ζωή της.
    Δεν καταλαβαίνετε πια ότι το να παίρνετε το μεος τους γυρνάει μπούμεραγκ σε βάρος σας;
    Όσοι Έλληνες είναι εναντίον τους νομίζεις ´οτι κάνουν λάθος και εσείς είστε οι σωστοί;
    Τι θα πεις όταν οι ανθρωπιστικές ανησυχίες σου βρεθούν αντιμέτωπες με μια επίιθεση μεταναστών εναντίον του παιδιού σου;
    Θα επιμένεις στις λανθασμένες απόψεις σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εισαι καρφί και ρατσιστής ρε καθήκι , πήγες στην αστυνομία ρε πούστη και κατήγγειλες τούς φτωχούς Αφγανούς και Πακιστανούς ; Ο ρατσισμός δεν θα περάσει ρε κάθαρμα αντί να καθήσεις να σε γ....σουν οι φτωχοί που δεν εχουν λεφτά για να πάνε στα πορνεία για να ξεχαρμανιάσουν ετσι στιβαγμένοι που ειναι στα υπόγεια χωρίς γυναίκες εσύ πάς και τούς καταδίδεις στην αστυνομία .. ουστ και πάλι ουστ βρωμοακροδεξιέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να πώ την αμαρτία μου χάρηκα που εφαγε ξύλο αυτός ο "ανθρωπιστής" "προοδευτικός" λυπάμαι μόνο που δεν εφαγε περισσότερο γιατί απο την ανοχή αυτών των ψυχανώμαλων προοδευτικών δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ουτε οι μανάδες μας , ουτε οι γυναίκες μας , ουτε οι κόρες μας γιατί αν τις βιάσουν θα ΒΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ , και πάλι κρίμα , κρίμα που δεν σε στείλανε για μερικούς μήνες στο νοσοκομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν εσαι ανθρωπιστής φίλε Μάινα , μαζοχιστής του κερατά εισαι που πουλάει προοδευτικότητα ενώ του αρέσει το ξύλο και η βία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η μόνη ασφάλεια που νοιώθουν οι κάτοικοι των γκέτο ειναι οταν βλέπουν Χρυσαυγίτες να "περιπολούν " στούς δρόμους , ολα τα αλλα ειναι λόγια για να περνάει η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εισαι αστείος κύριε Μάινα , πολύ αστείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εισαι αστείος κύριε Μάινα , πολύ αστείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σαν δεν ντρέπετε κουλτουριάρης μ....... που δεν του έδωσε εκτός από το κινητό και το .......
    Την άλλη φορά να προσέξεις τα φιλαράκια σου.
    Μπορείς να μας πεις γιατί πήγες στην αστυνομία?
    Θέλεις να τους βρουν και να πάρεις εκδίκηση, όταν τους βάλεις στην ψειρού?
    Ή μήπως θέλεις να τους πάρεις σπίτι σου για ........ φιλοξενία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι ρατσιστής είσαι βρε κουλτουριασμένε, γιατί ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε Έλληνες και αλλοδαπούς?
    Ντροπή σε αυτόν τον ρατσισμό σαν ηθοποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βρε εσείς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ που ξεκινήσατε το δεν πληρώνω δεν πληρώνω σηκώνοντας μπάρες και υπολογίζοντας στον μιμιτισμό και που το πλασάρατε και ως «ΚΙΝΗΜΑ» για να πιάσετε και κανένα τζαμπατζή στα δίχτυα σας, ΜΗΠΩΣ έχετε τίποτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ δοσοληψίες με τους μεγαλοεργολάβους που θέλουν χρονική παράταση των συμβάσεων τους με το Δημόσιο έτσι που αντί να κερδίσουν ας πούμε ένα δις να κερδίσουν δυόμιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ΡΕ ΜΑΪΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ

    Προσκυνώ, τα είπες όλα...

    Πάντα ήμουν της γνώμης ότι οι ψευτοπροοδευτικοί δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο αμα το πρόβλημα αγγίξει τους ίδιους. Αυτός έχει παραεκτεθεί, πως να τα μαζέψει τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για κινητό έψαχνε ο αλλοδαπός ή για κάτι άλλο........?
    Δίνεις δικαίωμα με τα λεγόμενά σου να σε λένε ρατσιστή. Δεν ειναι σωστό να ξεχωρίζεις τον κόσμο σε Έλληνες και αλλοδαπούς. Όλοι άνθρωποι του ίδιου θεού είμαστε.
    Κάνε ένα καλό σε αυτούς τους ανθρώπους, τάισέ τους και φιλοξένησέ τους στο κονάκι σου.
    Εσύ δείχνεις καλός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://www.facebook.com/#!/pages/GIATI-ETSI-MOU-ARESO/110023332405937

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καλα να σου κανουν κυριε μαινα!! ολοι αυτο λεγαμε σημερα στο καφενειο!!! να δεις κι εσυ τι γλυκα που πουλας παραμυθι περι ρατσισμου....να δεις τι γλυκα κ εσυ!! οχι μονο εμεις!!! αντι να κανετε ολοι εσεις οι ψευτοεπονυμοι ενα κινημα ωστε να σωσετε τις γειτονιες που μεγαλωσατε που παιξατε τα πρωτα σας παιχνιδια, καθεστε και μας πουλατε παραμυθι περι....ρατσισμου, εσυ και οι ομοιοι σου, τατιανα και διαφορα αλλα ανθρωπιδια μας πουλατε ανθρωπισμο λες κ εμεις ειμαστε απανθρωποι και μονο εσειςε εχετε καλοσυνη μεσα σας......
    αμτε να χαθειται να χανεστε παλιοτομαρα λοιπον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΑΪΝΑ
    ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ, ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΝ?
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?
    ΚΙ ΕΣΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ?
    ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΠΟΙΟΝ?
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΦΑΡΩΝΟΣ.
    ΣΠΙΟΥΝΟΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤόΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τρώς μερικές, βάζεις δυο τσιρότα, πας στην αστυνομία, κάνεις μηνύσεις, βγαίνεις στα κανάλια, λες ... λες.....
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Έπρεπε να του ρίξουν κι έναν πούτσο.
    Θα του άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση