GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να παραιτηθούν όλοι οι αιρετοί των Χανίων...

Από το http://www.flashnews.gr/ Να δηλώσουν πως θα παραιτηθούν για το θέμα του Εφετείου , κάλεσε όλους τους αιρετούς των Χανίων, ο βουλευτ...

Από το http://www.flashnews.gr/
Να δηλώσουν πως θα παραιτηθούν για το θέμα του Εφετείου, κάλεσε όλους τους αιρετούς των Χανίων, ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως το πρωί της Δευτέρας 21/3 πήγε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής περιμένοντας και τους άλλους τρείς βουλευτές των Χανίων για να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, αλλά ουδείς εμφανίστηκε.
Παράλληλα
ο κ.Μαρκογιαννάκης επισημαίνει πως ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε δεσμευτεί πως δεν θα...
προχωρήσει το Προεδρικό Διάταγμα για την ίδρυση Εφετείου Ανατ.Κρήτης πριν γίνει η συνάντηση που είχε ζητηθεί από τους εκπροσώπους των Χανίων με τον Πρωθυπουργό.
Κάνει λόγο
για ταπείνωση των βουλευτών , καθώς η συνάντηση θα γίνει με την γραμματέα του Πρωθυπουργού και γνωστοποιεί ότι ο ίδιος σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα παραστεί στην συνάντηση αυτή που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης 22/3
Δείτε
ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση του βουλευτή Χανίων κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

7 σχόλια

  1. Ας αφήσουμε μόνο τα ΜΑΤ να παρελάσουν για να αισθάνονται ασφαλείς οι υπουργοί.
    Ο Πρωθυπουργός βεβαια θα βρίσκεται στην ασφάλεια των Βρυξελλών για να αποτελειώσει ότι άφησε και αν τα πράματα δεν πάνε και καλά, αυτός θα είναι αλλού..

    Θα αναβιωσουν σκηνες απο αξεχαστο παλιο ελληνικο κινηματογραφο.ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ και η σκηνη απο “πολεμο”με παστες και τουρτες στο ζαχαροπλαστειο.
    Να του’ ρθειειειει…!!!!!

    Ζήλεψαν την μάσκα ομορφιάς της λιπώδους μάζας.
    Υπάρχει άφθονη.
    “Γιαούρτια υπάρχουν”,
    κατά το “λεφτά υπάρχουν”.
    Αν και προτιμώ τα κλούβια αυγά.

    Καλως να ερθουν !!
    ΧΟΡΗΓΟΙ...Φαληριμένες γαλακτοβιομηχανίες Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί δεν παραιτήθηκε μόνος του;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ!!!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ "ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ!
    ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ!

    Τον θυμάστε τον Δημήτρη Τζιώτη; Είναι πρόεδρος της εταιρείας επικοινωνίας Clever bank. Παλαιότερα υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ως «σφήνα» μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου (τότε πολλοί είχαν χαρακτηρίσει...
    γραφική την υποψηφιότητά του, αν και οι γνωρίζοντες λένε πως κατόρθωσε να αποπροσανατολίσει και βοήθησε τελικά να εκλεγεί ο Γιώργος).

    Υποψήφιος δήμαρχος Βουλιαγμένης (αμφισβήτησε τον Κασιδόκωστα, του επιτέθηκε αλλά έχασε, τελικά, με πενήντα πόντους διαφορά) !

    Μετέχει στην στενή ομάδα Νίκου Παπανδρέου- Χάρη Παμπούκη για τις επενδύσεις. Έχει ιδρύσει το Green Tank που μεταξύ άλλων βοηθάει τη Χριστίνα Χριστοφάκη του Πάγκαλου και έχει κατεβάσει επενδυτική πρόταση για τις Αλυκές Αναβύσσου (που ανήκουν στα ΕΤΑ), κάποιοι λένε για να προετοιμάσει το έδαφος στον Μαντωνανάκη του Grand Resort που εποφθαλμιά την συγκεκριμένη έκταση.

    Στενός σύμβουλος του Γιάννη Σπανουδάκη στον ΟΠΑΠ, έχει αναλάβει καμπάνιες αρκετών εκατομμυρίων για το branding του οργανισμού, Και συχνός συνδαιτημόνας του Νίκου Παπανδρέου, σύμβουλος κατά καιρούς και του ίδιου του Γιώργου.

    Όπως αποκαλύπτει λοιπόν, το Fimotro, σήμερα, το 2005, έστειλε πρόταση στον Καντάφι (μέσω του ιδρύματος στο οποίο μετείχε κι ο Γιώργος) και του ζητούσε τη δουλειά για να την αναβάθμιση της εικόνας (branding) της Λιβύης στον δυτικό κόσμο !

    Αποκαλεί, δε, τον Καντάφι «αυτού μεγαλειότητα» (κλικ). Λέγεται ότι στον Καντάφι τον σύστησαν άνθρωποι πολύ κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου.

    Απίστευτο κι όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H 4η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος, το Ηράκλειο, δεν έχει Εφετείο, επειδή έτσι γουστάρει ο Μητσοτάκης και η κόρη του.
    Αυτό είναι κράτος δικαίου??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..ΜΙΛΗΣΕ Ο..."Άνδρας".....τρομάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας δών να παραιτείστε κι ας πεθάνω !!!
    Μα την αφήνετε τη "ματζαδούρα" μωρέ ??? Ποιόν απειλείτε ?? τον εαυτό σας ???
    Καλά τόσο ιλίθιους μας περνάτε ???

    Έ Λ Ε Ο Σ Π Ι Α ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός θα πάει φυλακή. Αν όχι για βατοπέδι και C4i, σίγουρα για τα ελικόπτερα. Θα πάει φυλακή.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση