GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα έκλειναν τη γραμμή ΟΣΕ στο Περιβόλι...

Τους έπεισαν Τόνια Αντωνίου και Θωμάς Στάϊκος να το αναβάλουν Από το   lamiafm1.gr Στο παραπέντε να κλείσουν τη σιδηροδρομική γραμμή ...

Τους έπεισαν Τόνια Αντωνίου και Θωμάς Στάϊκος να το αναβάλουν

Από το  lamiafm1.gr

Στο παραπέντε να κλείσουν τη σιδηροδρομική γραμμή Λειανοκλαδίου-Θεσσαλονίκης ήταν έτοιμοι οι αγρότες του Περιβολίου Δομοκού που διαμαρτύρονται για την...
έλλειψη διόδου πρόσβασης στα κτήματά τους.
Τη Δευτέρα το μεσημέρι, δεκάδες αγρότες με τα τρακτέρ τους απείλησαν να κινηθούν προς τη γραμμή του ΟΣΕ και να την κλείσουν γιατί η ΕΡΓΟΣΕ -που κατασκευάζει το έργο της νέας χάραξης έχει- δημιουργήσει προσκόμματα στην οδική πρόσβασή τους προς τα χωράφια τους.
Λίγο πριν κινηθούν προς τη γραμμή, πήγαν επιτόπου μετά την εκδήλωση για τη μάχη του Παλαμά, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάϊκος και η  βουλευτής του Νομού Τόνια Αντωνίου.
Εκεί, βρήκαν τους αγρότες αγανακτισμένους και αποφασισμένους για δυναμικές κινητοποιήσεις.
Τόσο ο κ.Στάϊκος όσο και η κα Αντωνίου τους διαβεβαίωσαν ότι αύριο Δευτέρα θα επικοινωνήσουν πάλι με τον γενικό Διευθυντή της ΕΡΓΟΣΕ, ώστε  την Τρίτη να  πάνε  επιτόπου  διευθυντικά στελέχη της εταιρίας και να δώσουν λύση στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Το θέμα αυτό είχε αναδείξει  ο FM-1 την περασμένη εβδομάδα, με τον εκπρόσωπο των αγροτών κ. Καμάρα να κάνει λόγο για καταστροφή τους, αφού με το έργο που έχει κατασκευαστεί είναι υποχρεωμένοι για μια απόσταση λίγων χιλιομέτρων που απέχουν να χωράφια τους να υποχρεώνονται σε  περιπολία 20 χιλιομέτρων!
Ο κ. Στάϊκος τους υπενθύμισε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την ΕΡΓΟΣΕ και είναι κλεισμένο ραντεβού, εκεί στο Περιβόλι, την ερχόμενη Τρίτη, σε περίπτωση δε που η  ΕΡΓΟΣΕ αθετήσει τη δέσμευσή της, τόνισε ότι θα είναι μαζί τους ακόμη και αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση