GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο η Nτόρα έλαβε το μήνυμα από του αντιπροέδρου το γιαούρτωμα ...

...και μαθαίνει με ταχύρρυθμα εντατικά πώς να πιλοτάρει αεροσκάφος διαφυγής Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη http://twitter.com/#%21/a_m...

...και μαθαίνει με ταχύρρυθμα εντατικά πώς να πιλοτάρει αεροσκάφος διαφυγής

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
http://twitter.com/#%21/a_m_papagiotis

Είναι γνωστό ότι την πρώην υπουργό Εξωτερικών την δένει μια βαθιά και χρόνια φιλία με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, γι' αυτό και δημοσίως ποτέ δεν αποδοκίμασε τις δηλώσεις του. Εξάλλου, έχει και η ίδια ανάλογες σκέψεις για τους διορισμένους -και μη- στο Δημόσιο, απλά δεν έχει το θάρρος να της δημοσιοποιήσει στα μέσα. Μετά, όμως, τους προπηλακισμούς -για πολλοστή φορά- του κ. Πάγκαλου στη Κερατέα, αποφάσισε να...
μάθει πως να πιλοτάρει πολεμικός αεροσκάφος, για κάθε ενδεχόμενο...

7 σχόλια

  1. Γιουχάραν και τον Σηφουνάκη.
    Σηφουνάκη, σα να μη σε πάνε μου φαίνεται…. Αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί σου…ιδικά ΕΣΕΝΑ!

    Διαβασα οτι και τον Νικολακη στα Καλαβρυτα τον κραξαν μεσα σε ταβερνα, και τον πεταξαν εξω.

    Επισης και τον Κολγκειτ, στο Θεατρο Αθηνων , τον κραξαν αλλα δεν τον βγαλαν εξω.
    καλα παμε...


    Τους εκδήλωναν τον ενθουσιασμό τους.
    Μην ακούτε τί λέγεται.
    Οι δημοσκοπήσειςε λένε μόνο την αλήθεια....χιχιχιχιι

    Το περίεργο δεν είναι ότι τους την πέφτουν.Το περίεργο είναι ότι το κράξιμο τους ξενίζει !
    Οποία αλαζονεία…
    Εχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη…

    30 χρόνια ατιμώρητης κλοπής και εθνοδιαλυτικής δράσης τους έκαναν να πιστεύουν ότι έχουν και δίκιο..
    τα Τομάρια πασοκ...πολυτελείας.


    Θυμάστε την Τρέμη που φοβέριζε τον Τζαβάρα ότι οι πολίτες θα τον πάρουν με τις πέτρες ; Σήμερα με το γάντι τον Πάγκαλο, η κυρα-Τρέμη ασχολιόταν με τον Σύριζα και το τί παλιομάγαζο είναι που τάχα την έπεσε στην ταβέρνα.. πολύ αδέκαστη.
    Αν τις είχε φάει ο Τζαβάρας θα ήταν καλά....Πουτάνα ?


    Σε οικειοθελή κατ’οίκον περιορισμό τους βλέπω γιατί σε λίγο θα πέφτουν σφαλιάρες και κλωτσιές..
    Εδώ όλα θα πληρωθούν μέχρι κεραίας.________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη δεν θελει γιαουρτωμα.χαπια κατα του αλτζχαιμερ θελει διοτι το παιζει οτι μολις βγηκε στην πολιτικη και την ξαφνιαζει η βρωμια που βλεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδιά μήπως είναι από παλαιότερες εποχές, γιατί η εικόνα της εδώ τη δείχνει πολύ νέα, πράγμα που δεν προκύπτει από τωρινές φωτογραφίες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντρίστροφη μέτρηση για στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ για την απομακρυνση του Γ. Παπανδρεου
    Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011, 11:30


    Πραγματοποιείται σήμερα στο Παρίσι η σύνοδος ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας και αραβικών χωρών προκειμένου να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες για τη στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα. Ο αντιπρόσωπος της Γαλλίας στον ΟΗΕ προέβλεψε ότι θα αναληφθεί στρατιωτική δράση «εντός ωρών από το πέρας της συνόδου».

    Η διεθνής κοινότητα ετοιμάζεται πυρετωδώς να θέσει σε εφαρμογή το ψήφισμα του ΟΗΕ. Οι μαρτυρίες από τις περιοχές που ελέγχει η ελληνική αντιπολίτευση κάνουν λόγο για συνέχιση των εχθροπραξιών απο τις δυναμεις της αστυνομιας και του ΠΑΣΟΚ απεναντι στον λαό.
    Το Αλ Τζαζίρα μεταδίδει ότι η Θεσσαλονικη δέχεται επίθεση με όλμους. Κάτοικοι της πόλης Λάρισα, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών, ανέφεραν ότι δέχονταν χθες συνεχείς βομβαρδισμούς, ενώ οι ΗΠΑ κατηγορούν τον Παπανδρεου ότι συνεχίζει την προέλαση του προς την Θεσσαλονικη.

    Με διάγγελμά του την Παρασκευή ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, διεμήνυσε προς την Αθηνα ότι οι όροι του ψηφίσματος του ΟΗΕ επιβάλλουν άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών και δεν είναι διαπραγματεύσιμοι. Λίγο αργότερα, η αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Σούζαν Ράις, είπε στο CNN ότι ο Παπανδρεου παραβιάζει τους όρους του ψηφίσματος.

    Ο ελληνο-αμερικανος ηγέτης από την πλευρά του δήλωσε στο Αλ Τζαζίρα ότι το ψήφισμα του ΟΗΕ δεν έχει νομιμοποίηση. «Πρόκειται για στυγνή αποικιοκρατία. Δεν έχει καμία νομιμοποίηση. Θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Μεσόγειο και την Ευρώπη», είπε ο Παπανδρεου.

    Κρίσιμη σύνοδος
    Στη Γαλλία, που μαζί με τη Βρετανία οδηγούν την κούρσα για στρατιωτική επέμβαση, θα συνέλθουν σήμερα εκπρόσωποι των συμμαχικών χωρών του ΝΑΤΟ, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και ηγέτες αραβικών κρατών.

    «Θα έχουμε μία σύνοδο στο Παρίσι με όλους τους εμπλεκομένους στις επιχειρήσεις και τη διπλωματική προσπάθεια. Γι αυτό νομίζω ότι θα είναι η σωστή στιγμή για να σταλεί το τελικό μήνυμα», είπε στο BBC ο γάλλος πρεσβευτής στον ΟΗΕ. «Υποθέτω ότι μετά τη σύνοδο, πιστεύω τις επόμενες ώρες, θα ξεκινήσουμε τη στρατιωτική επέμβαση», πρόσθεσε ο πρεσβευτής Ζεράρ Αρό.

    Ο Ομπάμα στο διάγγελμά του επεσήμανε ότι οι στρατιωτικές ενέργειες θα έχουν ως στόχο να αλλάξουν τις συνθήκες σε όλη την Ελλαδα –και όχι μόνο στην Ανατολή που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς- και κάλεσε τις δυνάμεις του Παπανδρεου να αποσυρθούν από τις δυτικές πόλεις, Αρτα και Ιωαννινα, καθώς και από το ανατολικό μέτωπο.

    «Όλες οι επιθέσεις εναντίον πολιτών πρέπει να σταματήσουν», είπε ο Ομπάμα. «Ο Παπανδρεου πρέπει να σταματήσει την προέλαση των στρατευμάτων του προς την Θεσσ/νικη και να αποκαταστήσει την παροχή νερού, ρεύματος και αερίου σε όλες τις περιοχές. Πρέπει να επιτραπεί να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Ελλαδας.

    Είμαι κατηγορηματικός. Αυτοί οι όροι δεν είναι διαπραγματεύσιμοι. Αν ο Παπανδρεου δεν συμμορφωθεί, το ψήφισμα θα εφαρμοσθεί δια της στρατιωτικής δράσης».

    Οι επιθέσεις συνεχίζονται

    Στο Βόλο οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δέχτηκαν χθες επίθεσεις από πυροβολικό και άρματα μάχης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γιατρού στο Reuters, τουλάχιστον 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς που έγιναν μετά την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός.

    Η σοσιαληστρικη κυβέρνηση της Αθηνας επιμένει ότι δεν έχει προχωρήσει σε καμία στρατιωτική ενέργεια. Ο αναπληρώτης υπουργός Εξωτερικών της Ελλαδας, Δρουτσας, είπε στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση δεν έχει διατάξει καμία επιχείρηση μετά την κατάπαυση του πυρός. Κάλεσε δε την Κίνα, τη Γερμανία, τη Μάλτα και την Τουρκία να στείλουν παρατηρητές προκειμένου να εποπτεύσουν την τήρηση της εκεχειρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έχει τους λόγους της ! Γνωρίζεται κάτι περισσότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρη έλα τώρα εδώ μας το παίζει παρθένος ο Γιωργάκης, η Ντόρα σε ενοχλεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει πανσέληνο και είναι τόσο ωραία …
    βγήκε ο δράκουλας με την Ντόρα του παρέα,
    ψάχνουν συμμάχους για να τους ποιούν το αίμα.


    Οι Μητσοτακικοί και οι υποτακτικοί τους μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…

    Όποιος συμμαχεί η υποστηρίζει η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση