GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυχτερινή συνάντηση 100 ΟΝΝΕΔιτών...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ; Πάνω από 100 γνωστά στελέχη της ΟΝΝΕΔ από οργανώσεις της Αθήνας, της επα...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;
Πάνω από 100 γνωστά στελέχη της ΟΝΝΕΔ από οργανώσεις της Αθήνας, της επαρχίας και της ΔΑΠ συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ σε απόμερο παραλιακό μαγαζί, “σχετικό” με τον τίτλο της ανάρτησης. Απ'όσα μάθαμε από παρευρισκόμενο, η συντριπτική ....
πλειοψηφία ήταν στελέχη που υποστήριξαν λυσσαλέα το σημερινό Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για την αρχηγία, αλλά και τον Κώστα Χατζή (ακραιφνή σαμαρικό)στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος έκανε και το κάλεσμα για τη χθεσινή μάζωξη.
Τα μαντάτα όμως είναι πολύ άσχημα για την “παρεούλα” της Συγγρού.  Οι πληροφορίες λένε ότι η απογοήτευση για την πορεία του κόμματος και η οργή για τα πρόσωπα που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις-κλειδιά ξεχείλιζε στους νεολαίους που πήραν στην “πλάτη τους” το Σαμαρά το Νοέμβριο του 2009. Φράσεις όπως “αναβαθμίστηκαν τα golden boys και τα λαμόγια”, “είναι αστείοι αυτοί που περιτρυγυρίζουν το γραφείο Προέδρου” και “τα βρήκαμε με τους εκβιαστές και τους φούφουτους και χάσαμε τους νεοδημοκράτες” είναι οι ηπιότερες, που μπορούν να μεταφερθούν. Αν τα λένε αυτά οι σαμαρικοί, φανταστείτε τι γίνεται με τους υπόλοιπους....

5 σχόλια

  1. Πάθαμε Μπακογιαννίτιδα!

    Και εκεί που περιμέναμε την κυβέρνηση να μας εξηγήσει και να υπερασπιστει το σχεδιο ιδιωτικοποιήσεων εχει παρει σβαρνα τα κανάλια για να μας πείσει για τα καλα του ξεπουλήματος η..... κ. Μπακογιάννη..ΔΛΔ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ.

    Η δημαγωγός και λαικιστρια πολιτικός που τάζει πλουτο στο απειρο μέλλον δια της φτωχειας και της εξαθλίωσης στο χειροπιαστό παρόν. (αυτό δεν είναι ο ορισμός της έξαπάτησης του πολίτη ;)
    Με πια νομιμοποίηση ;

    Οι ιδεες του νεοφιλελευθερισμού εχουν γνωρισει συντριπτική ήττα απο την ελληνικη κοινωνία οπου όλα τα σχηματα που κατέβηκαν σε εκλογές με σημαία τον νεοφιλελευθερισμο τα....
    τελευταία 30 χρόνια Μανου, Ανδριανόπουλου και τωρα της Ντόρας εχουν πιασει πάτο.

    Σοφά ο ελληνικός λαός έχει γυρίσει τη πλάτη σε μια ιδεολογία που εχει καταστρέψει όλες τις χώρες όπου εφαρμόστηκε ακόμη και τις ΗΠΑ ( όπου ο Ομπαμα προσπαθεί να φτιαξει ΕΣΥ για να μην πεθαίνει ο κόσμος απο την πρωτόγνωρη φτώχεια).
    Παρολα αυτα με την δυναμη που τους δίνουν οι νταβατζήδες των καναλιών, τα λομπι εκ Βρυξελλών και Ουάσιγκτον, και ο πακτωλός των πολυεθνικών οι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμου υπερεκπροσωπούνται όχι μόνο στον τηλεοπτικό χρόνο αλλα και στην κυβερνητική πολιτικη.
    Υπεράσπιση της δημόσιας περιούσίας εναντια στα ιδιωτικά μονοπώλια ψηφίζει ο ελληνικός λαός ιδιωτικοποιήσεις, μιζες και ξεπούλημα του βγαίνουν.

    Αν αυτο δεν ειναι ο εξευτελισμός καθε έννοιας λαικης κυριαρχίας και δημοκρατίας τι είναι ;
    Η κ. Μπακογιάννη, οι εκπρόσωποι της αγοράς, οι εκπροσωποι του νεοφιλελευθερισμού, η ντοπια και διεθνη ελιτ των αρπακτικων-επενδυτών και των πολυεθνικών εταιρειών κανουν οτι δεν ακουν το ξεκάθαρο μύνημα του ελληνικού λαού:

    Δεν πουλάμε !
    Η τελευταία τους και πιο άθλια κινηση ήταν η μέσω του Μνημονίου και του κοινοβουλευτικου πραξικοπήματος του ΓΑΠ επιβολη των πολυποθητων "διαρθρωτικών αλλαγών" και του ξεπουληματος της χώρας που βέβαια καμια σχεση δεν εχει με τους δημοσιονομικούς δεικτες που διαρκώς χειροτερεύουν.

    Απεναντι σε αυτη την πραξικοπηματικη εξέλιξη και την καταλυση της συνταγματικής τάξης ο λαός εχει την απάντηση:
    Η Κερατέα δείχνει το δρόμο !

    Είμαστε ιδιοκτήτες του τόπου μας !
    Οι λαοί είναι πιο δυνατοί απο τις εταιρείες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλειστές ολες οι περιφερειακές διοικήσεις της ΕΥΔΑΠ γιατι κανεις υπάλληλος δεν παταει εδω και 10 μέρες
    Φυσικά ο μισθος τους πεφτει κανονικά
    Τα κοπρόσκυλα της ΕΥΔΑΠ δεν μπαίνουν καν στον κοπο να αιτηθουν κανονικης αδειας

    ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Οι πολίτες δολοφονούνται-αυτοκτονούν και εκβιάζονται από τις τράπεζες και τα Δικηγορικά γραφεία ενημέρωσης, εκβιασμού κατασχέσεων δολοφονιών υπερδανεισμένων!!

    Δεν απέτυχε ο κρατικός τομέας, αλλά οι αμερικάνικες ιδιωτικές τράπεζες. ... ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη, και εστειλε αρθρο στο πρεςς

    Καλό Πάσχα και Kαλη Ανάσταση - επανάσταση!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση