GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

142 έδρες για το ΠΑΣΟΚ, αν γίνονταν τώρα εκλογές...

...σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ της Alco Από τον Στάθη Παλαιολόγο Σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ της Alco για το Πρώτο Θέμα, αν γίν...

...σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ της Alco
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
Σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ της Alco για το Πρώτο Θέμα, αν γίνονταν τώρα εκλογές τα κόμματα θα έπαιρναν τα εξής ποσοστά:
ΠΑΣΟΚ 21,5%
ΝΔ 19,4%
ΚΚΕ 8,5%
ΛΑΟΣ 5,7%
ΣΥΡΙΖΑ 3,2%.
Εκτός της Βουλής θα έμεναν η  Δημοκρατική Αριστερά (2,3%), οι Οικολόγοι (2%) και η Δημοκρατική Συμμαχία (1,7%).
Στην περίπτωση που επαληθεύονταν στις κάλπες αυτά τα ποσοστά και η αποχή εκινείτο σε αυτό το μεγάλο μέγεθος που δείχνει και το γκάλοπ, πόσες βουλευτικές έδρες θα έπαιρνε κάθε κόμμα;
Το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε...
 τουλάχιστον 142 έδρες.
Η ΝΔ 84 έδρες.
Το ΚΚΕ 36 έδρες
Ο ΛΑΟΣ 24 έδρες
Ο ΣΥΡΙΖΑ 14 έδρες

18 σχόλια

  1. Άντε σιγά σιγά να κάνουμε τα δύο μεγάλα κόμματα,μικρά.(Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε να φύγουν οι βολεμένες προηγούμενες γενιές των πρασινοφρουρών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΕς ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,ΠΟΥ Η ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΟΣ ΓΚΑΝ ΜΑΣ ΕΡΡΙΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΓΙΑΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΑΟΥ.Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OTI NA ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΤΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΣΥΦΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το 35,7 πόσες έδρες παίρνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα,χα,χα-χι,χι,χι
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ
    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΜΙΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ"

    ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    "ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΥΧΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΔΑΚΤΥΛΟ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πω..πω...ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΘΑ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΤΕ ΡΕ..ΜΕ 20%
    142 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!!

    162 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????
    ΟΡΕ ΧΟΥΝΤΑ
    ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ Ο ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ
    Τη μεταφορά του έκπτωτου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ σε νοσοκομείο μιας φυλακής στο Κάιρο διέταξε ο γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου, έπειτα από γνωμοδότηση γιατρού ότι είναι σε θέση να ταξιδέψει.

Ο Μουμπάρακ κατέφυγε στο θέρετρο...

    Σαρμ ελ-Σέιχ της Ερυθράς Θάλασσας έπειται από λαϊκή εξέγερση που τερμάτισε την 30χρονη διακυβέρνησή του. Θα πρέπει τώρα να ανακριθεί για κατηγορίες διαφθοράς και φόνου.


    Ο Μουμπάρακ εισήχθη σε νοσοκομείο στο Σαρμ ελ-Σέιχ με μια απροσδιόριστη ασθένεια την ημέρα που οι εισαγγελείς διέταξαν την κράτησή του για ανακρίσεις και μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την ιατρική κατάστασή του.


    Το κυβερνών στρατιωτικό συμβούλιο της Αιγύπτου, που ανέλαβε την εξουσία όταν ο Μουμπάρακ παραιτήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, βρίσκεται υπό έντονη πίεση να οδηγήσει τον πρώην πρόεδρο σε δίκη.

    ΠΑΣΟΚΟΙ...ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΑΡΑ....
    ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ >>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ
    ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ
    ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ 1,7%
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΟΚΤΩ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,
    ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ)
    ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ :
    136 ΠΑΣΟΚ
    77 ΝΔ
    34 ΚΚΕ
    23 ΛΑΟΣ
    13 ΣΥΡΙΖΑ
    9 Δ.Α
    8 ΟΙΚ
    Ο ΔΗ.ΣΥ

    ΑΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΞΗΣ
    ΚΟΜΜΑΤΑ : ΣΥΡΙΖΑ,ΔΑ,ΟΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιουχάρισμα και στην Ξενογιαννακοπούλου στο Ληξούρι.

    Χτες το απόγευμα γιουχαρίστηκε η υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μαζί με την «επίλεκτη» παρέα της από Νομάρχες και στελέχη νυν και πρώην.

    Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στην πλατεία του Ληξουρίου και οι ατάκες περί λαμογιών και ξεπουλημένων έδιναν και έπαιρναν από...
    τον απλό κόσμο και κατοίκους.

    Ούτε στα χωριά τους οι πολιτικοί πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "142 έδρες για το ΠΑΣΟΚ, αν γίνονταν τώρα εκλογές..."

    H xώρα χρειάζεται μια επαναστατική κυβέρνηση που θα προβεί σε 4-5 βασικά πράγματα πχ κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών- ασυλίας δήμευση περιουσιών των κλεφτών και φυλάκιση, διαχωρισμός εκτελεστικής-νομοθετικής-δικαστικής εξουσίας,δημιουργία ανεξάρτητου νομοθετικού σώματος με παράλληλη μείωση των βουλευτών στους 150 και μετά να επαναπροκηρύξει εκλογές.

    Όλα τα άλλα είναι φλυναφήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ;ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ;ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δειχνουν τους γελοιους τους οικολογους πρασινους (ανθελληνες αριστερους δηλαδη) το διελυμενο συριζα με τους αλητηριους αβανταδωρους της κυβερνησης και αγαπημενα παιδια της αμερικανικης πρεσβειας και δεν μας δειχνουν το ποσοστο εκπληξη της χρυσης αυγης!!!!
    οτι μα οτι και αν κανετε παλιοτομαρα το ποταμι φουσκωσε, ξεκινησε και δεν γυριζει πισω!!!!
    Ολοι οι...εναπομεινωντες ελληνες ψηφιζουμε χρυση αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.37

    M AYTO TON KAHMO ΘΑ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ελλάδα χρειάζεται νέο αίμα στη Βουλή, δηλ. νέους και άφθαρτους ανθρώπους που δεν σχετίζονται με τον παλαιοκομματισμό. Τέτοια είναι μόνο η ΝΤΟΡΑ.

    Το ποσοστό που θα πάρει στις επόμενες εκλογές προκύπτει μαθηματικά: Στην Κρήτη θα πάρει 80%. Το ποσοστό αυτό αν το διαιρέσουμε με τους 4 Νομούς της Κρήτης, σημαίνει οτι θα πάραι 20% απο κάθε Νομό. Δεδομένου οτι οι Νομοί της Ελλάδας είναι 54, άρα το πανελλήνιο ποσοστό της θα είναι 54Χ 20%=1080%. Αυτό σημαίνει οτι θα εκλέξει (1080%/100%)Χ300=3.240 Βολευτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ

    Ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Ευτυχης Δαμιανακης ξυλοκοπηθηκε πριν λιγες μερες στο χωριο ΚΑΝΤΑΝΟΣ, ΧΑΝΙΩΝ οταν τον προσκαλεσαν να κατεβει να τον κερασουν μια ρακη συμφωνα με καλες πληροφοριες !!!

    Οι ντοπιοι ηταν πολλοι και εξαγριωμενοι και εδειραν και τους συνοδους του βουλευτη !!!

    Τα τοπικα και αλλα μεσα
    κανουν ακομα τουμπεκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση