GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΕΣ» μέχρι Σάββατο 16 Απριλίου...

Από την Ακτή Πειραιώς Η παράσταση των: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Σάκη Μπουλά, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Γιά...

Από την Ακτή Πειραιώς
Η παράσταση των:
Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Σάκη Μπουλά, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Γιάννη Ζουγανέλη..

Έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία, το Σάββατο 16 Απριλίου κατεβάζει αυλαία η παράσταση «Διαόλου κάλτσες» στη μουσική σκηνή Ακτή στην οδό Πειραιώς.
Η παρέα των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Σάκη Μπουλά, Δημήτρη Σταρόβα (που προσήλθε στο δεύτερο μισό της σεζόν), Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και του Γιάννη Ζουγανέλη..
..κέρδισε το ενδιαφέρον και προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου.
Καλά τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες, χιούμορ, σάτιρα, interactive και stand up comedy στοιχεία ήταν τα συστατικά της παράστασης που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις μουσικές προτάσεις του χειμώνα.
Από τις 29 Απριλίου και για περιορισμένες παραστάσεις, οι «Διαόλου κάλτσες» ανηφορίζουν στη Θεσσαλονίκη, στη μουσική σκηνή Stage.

1 σχόλιο

  1. Η εν λόγω κομπανία της αρπαχτής, αν ξεγελαστείς και πας να την ακούσεις, σε στοιβάζει στα τραπεζοκαθίσματα χειρότερα από τον τρόπο που στοιβάζουν τα γουρούνια στα χοιροστάσια οι χοιροβοσκοί. Όσοι λοιπόν θέλετε να αισθανθείτε μέλη αγέλης πηγαίνετε να τους «απολαύσετε»…
    Κατά τα λοιπά οι εν λόγω καλλιτέχνες και δρώντες πολίτες θεωρούν ότι μια τέτοια αντιμετώπιση του πελάτη δεν είναι καθόλου ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, (άσε που δεν ξέρουμε και τι γίνεται με τις εξόδους διαφυγής σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση