GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

200.000 ευρώ κόστισε το γλέντι του δημάρχου της Τρίπολης...

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο 200.000 ευρώ κόστισε το γλέντι του δημάρχου της Τρίπολης για τον Αντώνη Σαμαρά, περίπου του ποσό με το οποίο ...

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο
200.000 ευρώ κόστισε το γλέντι του δημάρχου της Τρίπολης για τον Αντώνη Σαμαρά, περίπου του ποσό με το οποίο θα ζούσαν με επίδομα ανεργίας καμιά 40 άνεργοι για ένα ολόκληρο χρόνο. Τα σχετικά παραστατικά αναρτήθηκαν ήδη στον ιστότοπο της Διαύγειας.  Περίπου 7.000 ευρώ ήταν μόνο το κόστος που αφορά το τραπέζωμα του Αντώνη και των παρατρεχάμενων του. 
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την Τρίπολη και παρέστη σε όλες τις εορταστικές διαδικασίες με φειδώ στις κινήσεις και αρκετά μουδιασμένος, περιτριγυρισμένος από ένα μπουλούκι Γκρούεζες (ο κομματάρχης του Μαυρογιαλούρου) με τον φόβο των Ιουδαίων και των γιαουρτιών που τελευταία κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο Ελληνικό FIR Και παρά το σφιχτό προστατευτικό κλοιό, εκεί που περίμενε γιαούρτι ο Αντώνης του έκατσε ο Τατούλης, που του πρότεινε χειραψία και του ευχήθηκε Καλή Ανάσταση, με ό,τι μπορεί να...
 κατάλαβε ο αρχηγός της ΝΔ που έχασε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου δύο φορές στην ίδια εκλογική αναμέτρηση των περιφερειακών εκλογών του Νοεμβρίου. Ανάλογο με την ήττα βέβαια εκείνη ήταν και το ύφος του Αντώνη Σαμαρά, που αποσβολωμένος από το "θράσος" του Περιφερειάρχη να υψώσει το κεφάλι του πάνω από αυτό του τέως ηγεμόνα της Πελοποννήσου, τον χαιρέτησε ξερά και τυπικά.
Τώρα βέβαια η δήλωση Τατούλη για "άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό" είναι βέβαιο ότι δεν ακούστηκε στην ομήγυρη του προέδρου της ΝΔ που με παλαιοκομματικούς όρους, ξιφουλκώντας με το παρελθόν ψάχνει για στρατηγικό πλεονέκτημα που θα ανατάξει την κατηφόρα που έχει πάρει η παράταξη. Και η άρνηση αυτή απέναντι στο φαινόμενο Τατούλη, από τον Αντώνη Σαμαρά, συγκλίνει με την πρακτική των κομματαρχών του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο οι οποίοι ξιφουλκούν με τον Πετράν για να συντηρήσουν τα παλαιοκομματικά δικά τους κεκτημένα.
Θυμάμαι την φράση που ακουγόταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και ήταν ακριβώς η ίδια με αυτή που ακουγόταν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, "άλλαξε τα όλα" και βλέπω τον μεν ένα πρωθυπουργό να μην μπορεί να αρθρώσει πολιτικό ρόλο στο δικό του Υπουργικό Συμβούλιο, και τον άλλο να συρρικνώνει την δεξιά παράταξη προσπαθώντας να απενοχοποιήσει το κομματικό παρελθόν του οργανισμού που παρέλαβε με όρους νέας ομερτάς. Και κανένας από τους δύο να μην μπορεί να καταλάβει ότι η σημασία του "άλλαξε τα όλα" είναι ταυτόσημη με τη σημασία του "άδολου και ακομμάτιστου πατριωτισμού".

14 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΟΥΣ.ΑΜΟΛΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.


    και ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΣΟΚ... Πάνο Παπαδόπουλο
    ********************************

    ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ "ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ"
    Ή ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ;

    Από το : enimerosi24.gr

    Με την παρέα του «αμαρτωλού ρεβεγιόν», στο «Creta Palace» αυτή τη φορά, προτίμησε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα
    ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος.

    Αφού έριξε την τζούφια «βόμβα» για την ανωνυμία των blogs μέσω της...«Καθημερινής» μιλώντας για «δημοσιογραφία εκβιαστών» και «μαύρου χρήματος», αποζήτησε την παρέα του
    ζεύγους Σιφουνάκη και Νίκου Παπανδρέου στο 5άστερο θέρετρο του Ρεθύμνου.

    Μάλιστα για ευνόητους λόγους απέφυγε τις πολλές μετακινήσεις, χωρίς ωστόσο να στερηθεί στο ελάχιστο τις τοπικές λιχουδιές τις οποίες απόλαυσε μαζί με άλλες, αφειδώς, στο αγρόκτημα «Agreco» που φημίζεται για την γαστριμαργική του παράδοση !

    Δεν γνωρίζουμε, αλλά ελπίζουμε αυτή τη φορά ο αντιπρόεδρος να απέφυγε τις «προσφορές» των φίλων του που τον έφεραν σε δύσκολη θέση ...
    (για χάρη των παιδιών)..
    την πρωτοχρονιά που μας πέρασε στην πλατεία Συντάγματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πιος σας ειπε οτι ο Σαμαρας δεν ειναι τα ιδια σκ..α με το χοντρο που ηταν πριν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραλίγο να γίνει … Τιτανικός το κανό του Γιώργου.

    Μετά το ποδήλατο, σειρά είχε και το περίφημο κανό του Γιώργου Παπανδρέου να υποστεί… βλάβη, αυτό πάντως μεσοπέλαγα. Σύμφωνα με ασφαλείς, μάλιστα, πληροφορίες τις οποίες επικαλείται σε σημερινό δημοσίευμά του ο “ΕΤ”, ο πρωθυπουργός κινδύνευσε σοβαρά, όταν λίγο έξω από την Ύδρα, και σε μια πολύ δύσκολη περιοχή για τους κωπηλάτες, έπεσε σε κακοκαιρία και το κανό… χάλασε.

    Στα στενά της Ύδρας κυκλοφόρησαν πληροφορίες που θέλουν τον κ. Παπανδρέου να πέφτει στη θάλασσα, αλλά για καλή του τύχη εκεί δίπλα όλως τυχαίως περνούσε ένα σκάφος του Λιμενικού το οποίο και περιμάζεψε τον πρωθυπουργό, ο οποίος προφανώς αισθάνθηκε δικαιωμένος για τις δηλώσεις του περί… Τιτανικού. Από το Λιμενικό έσπευσαν να υποστηρίξουν πως ο κ. Παπανδρέου δεν ήθελε να βρίσκεται… εκεί γύρω σκάφος του Λιμενικού, όμως τα παιδιά σε μια ακόμα πράξη ηρωισμού και μιας και δεν είχαν και τίποτα καλύτερο να κάνουν πασχαλιάτικα παρακολουθούσαν διακριτικά τους δεκάδες κωπηλάτες που αυτή την περίοδο καταφθάνουν στην Ύδρα.

    Το ότι φόρτωσαν μάλιστα και το κανό και το έφεραν στο λιμάνι της Ύδρας δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ολόκληρο πρωθυπουργικό κανό, αλλά το ότι ήθελαν να εξεταστούν από ειδικούς τα αίτια της βλάβης. Ήταν μηχανική βλάβη ; Υπήρχε δολιοφθορά σε κάποιο κουπί ; Εμβολίστηκε από κάποιο τουρκικό κανό ;
    Τη στιγμή που σχεδόν ένα στα τρία σκάφη του Λιμενικού είναι «καθηλωμένο» και περιορίζονται ακόμα και οι διακομιδές των ασθενών από τα μικρά νησιά του Αιγαίου από τις περικοπές στα κονδύλια για συντήρηση και επισκευή, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μετέφεραν με φουσκωτό του Λ.Σ. το κανό του πρωθυπουργού, μόλις ολοκλήρωσε τις αθλητικές του δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών στο νησί του Σαρωνικού.

    Ο «Ελεύθερος Τύπος» επικοινώνησε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Σούλη, ο οποίος δήλωσε : «Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Υδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από το σκάφος του Λ.Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του.
    Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα».

    Το κανό λοιπόν σώθηκε, το ίδιο και το κύρος του πρωθυπουργού, άγνωστο βέβαια παραμένει αν σώθηκε και κάνας δύσμοιρος που αρρώστησε πασχαλιάτικα σε κάνα ακριτικό νησί με το Λιμενικό να ψάχνει για σκάφος.
    Μετά, πάντως, το ατύχημα με το ποδήλατο και τη «βύθιση» του κανό, ίσως ο πρωθυπουργός αποφασίσει να ασχοληθεί με κάνα ανεμόπτερο.

    Εξάλλου, από «Απάτσι» και «Σινούκ» έχουμε μπόλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΣΑΝ.

    ΣΑΜΑΡΑΣ, ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ (Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ), Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ

    ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


    ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΥΜΗΤΕ ΤΟΝ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΥΦΗΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Το κανό του ΓΑΠ χάλασε στην Υδρα και το πήραν σηκωτό"


    αχρηστος παντου

    ασχετος παντου

    πανηλιθιος φλωρος.

    Στα αρχίδια μας ρε τι έκανε ο μπέμπης,διακοπές ήταν το παιδί τι να κάνει.Παλιπαιδισμό εχει ο αχρηστος.

    Εγω εμαθα οτι σηκωθηκαν τα κουπια και τον πλακωσαν στις κουπιες μεσοπελαγα !!

    Χαθηκε κανενας περαστικος καρχαριας.. ναναι εκει ?

    Ούτε το κανό δεν μπορεί να οδηγήσει…θέλει να οδηγήσει και ολόκληρη χώρα τρομάρα του…από εδώ και στο εξής μόνο με τη μαμά στην παραλία να παίζει με τα κουβαδάκια του.


    Απλά και μόνο ΓΙΑ ΑΥΤΟ αυτό είναι.
    Τίποτα άλλο δεν είναι.
    Ενα πρωθυπουργικό μηδενικό.


    Οί πληροφορίες λένε,ότι προσπαθούσε νά βρή τήν ##όπισθεν## ( a stern )κι έτσι τήν έκατσε τήν.......βάρκα!!!

    Καλά πού δέν πέταγε κανένα F16 καί στήν προσπάθειάν του νά μιμηθή τόν Τόμ Κρούζ (TOP GUN),νά ήθελε νά βάλη τήν ##όπισθεν## στό μαχητικό Α/Φ!!!!!
    Καί νά πέταγε καί πάνω από τήν βουλή!!!!


    Ενα κομμάτι πλαστικό χωρίς κινούμενα μέρη και πολύπλοκους μηχανισμούς και κατάφερε ο μεγάλος "στοχαστής" να του προκαλέσει βλάβη...τα συμπεράσματα δικά σας.
    ΑΝΑΡΙΩΤΕΜΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ?!


    Και γιατί δεν τον άφησαν να ανοιχτεί μεσοπέλαγα με χαλασμένο κανώ μπας και γλυτώναμε ;


    Μαμά, είναι μακρυά η Αμερική ?
    Κλείστο και τράβα κουπί.

    Βρε σύ γαπ, δεν τους φορά, τους
    ΟΥΚ.. και στολές υπηρετικού προσωπικού που είναι και πιό άνετες ;

    - Μασαγε τσιχλα για αυτο……
    Γαπ αφου δεν μπορεις και τα δυο μαζι.

    Τραμπάλα ξέρει να κάνει ή θα έχουμε δράματα ?

    Και γιο γιο να του παρει η ΜΑΓΚΥ - Φρειδερικη υπαρχει κινδυνος να βγαλει
    κανενα ματι….

    Κατανταει εκνευριστικο να ασχολουμαστε συνεχεια με εναν ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ !!!


    Το πιο σίγουρο και ασφαλές για τον Giorgos είναι το χόκεϋ επί σκατών..
    Το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι να γλυστρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Λαμόγια" και "ξεπουλημένοι" ήταν οι φράσεις που φώναζαν οι κάτοικοι όταν πέρασαν από μπροστά τους η υπουργός μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου βρέθηκε στην Κεφαλονιά για το Πάσχα αλλά η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κάτοικοι παρόλο που ήταν έντονη δεν ήταν ιδιαίτερη θερμή.

    Οι Κεφαλονίτες που συνάντησαν την Υπουργό μαζί Νομάρχες και πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στην πλατεία Πετρίτση του Ληξουρίου, τους γιουχάρισαν φωνάζοντας "λαμόγια" και "ξεπουλημένοι".

    ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΒΒΑΤΑ ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ..
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ...
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ..
    ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ..
    .....ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΕΦΕΤΟΣ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ! ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ....
    "ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΚΟΡΔΙΟΝ''.......!!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ..ΤΟ ΞΥΝΟΜΟΥΤΡΟ..

    ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΡΕΑ ΤΗΣ
    ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΤΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΑΛΙΑΔΑ''...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΓΟΥΔΙ......!!!!!!
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ.
    '' ΤΗΝ ΑΛΙΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ''....
    ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

    ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ..ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ.....ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ '' ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΛΑΜΑΔΑ ''............ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Τατούλης είναι μάγκας, ανιστόρητοι χαμαιλέοντες της πολιτικής υποκουλτούρας !!!!

    Μόνον να προσέξει δυο πράγματα.

    Πρώτον: να μαζέψει την ρέπουσα σε αλαζονεία και αχόρταγη δημοσιότητα αντιπεριφερειάρχη του Ντίνα , που νομίζει ότι είναι κάτι από Αικατερίνη η Μεγάλη έως Βαρώνη της κεντρικής Ευρώπης του 16 ου αιώνα , τρομάρα της.............

    Γιατί τα φώτα της δημοσιότητας όταν πέσουν πάνω σου , ξαφνικά , αν δεν έχεις το γνώθι σαυτόν, αυτογελιοποιήσε και ρέπεις στη γραφικότητα.
    Είναι θέμα και παιδείας θα μου πείς, η τήν έχεις η δέν την έχεις!!!!!

    και δεύτερον : ο Πετράν να δώσει παιχνίδι και ... μπάλα στούς πολιτικούς συνεργάτες του,ανεξαρτήτως παράταξης και προέλευσης.
    Γιατί η περίτρανη νίκη του , που γκρέμισε το κάστρο του συντηρητισμού στο Μοριά ήταν με τη βοήθεια όλων.......ανεξαιρέτως.

    Και μετά δουλειά , φίλτατοι.

    πολύ δουλειά ,να αλλάξει η μοίρα του ξεχασμένου τόπου μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΕΛΕΩ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΓΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ.ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ !

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ V-PRC ΓΙΑ ΤΑ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

    ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Στη μια μονάδα κλείνει η ψαλίδα της διαφοράς μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας σε δημοσκόπηση της V-PRC που δημοσιεύεται στο...
    περίοδικό "Επίκαιρα"
    το οποίο κυκλοφορεί αύριο.

    Από τα πρώτα στοιχεία της μέτρησης που έχουμε στη διάθεσή μας, προκύπτουν αρκετές μεταβολές στο πολιτικό σκηνικό.

    Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου το ΠΑΣΟΚ να περάσει στη δεύτερη θέση. Την έχουμε όλη τη μέτρηση στη διάθεσή μας, αλλά για να μην πάρουμε τη δουλειά του περιοδικού, ολόκληρη θα την αναδημοσιεύσουμε αύριο από τα "Επίκαιρα".
    Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε μόνο την πρόθεση ψήφου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση