GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποδοκιμασίες στον Θ. Πάγκαλο στην Ελευσίνα...

Από το http://www.peramatozoa.info To βιντεο είναι απο την υποδοχή του Πάγκαλου στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, στα εγκαίνια που έγιναν σήμ...


Από το http://www.peramatozoa.info
To βιντεο είναι απο την υποδοχή του Πάγκαλου στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, στα εγκαίνια που έγιναν σήμερα 7-4-2011. Παρά το σχετικα μεγάλο όγκο υποστηρικτών της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ που είχαν προσέλθει για να... "πανηγυρίσουν" τη μεταφορα του Κέντρου Υγείας του Γεν.Νοσοκομείου "ΘΡΙΑΣΙΟ" σε νέα κτίρια ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου, έπεσε το σχετικό γιουχάισμα.

17 σχόλια

  1. Ένας γιουχάρει (προφανώς αυτός που τραβάει, αφού δεν δείχνει κανένα διαμαρτυρόμενο και παίζει ντουμπλαζ διαμαρτυρίες από κάποιο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όσο σιωπά ... ΆΞΙΑ ΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ του μισθού του ως Α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής .. και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ του νομοθετικού έργου του ΠΑΣΟΚ

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    From: a_konstantin@live.com
    To: pangalos@otenet.gr
    Subject: Χαιρετίσματα από Σουηδία
    Date: Fri, 24 Sep 2010 10:11:21 +0200

    Κύριε Πάνγκαλε ...

    Από τη συνέντευξη Βαγγέλη Αποστόλου για το σκάνδαλο της Σκύρου
    http://skyrosnea.pblogs.gr/2008/10/h-synentefxh-toy-baggelh-apostoloy.html

    “...Όλα τα παραπάνω καλύφθηκαν, δυστυχώς, εκ των υστέρων και νομοθετικά με την προσθήκη την ύστατη στιγμή (δεν υπάρχει στο Σχέδιο Νόμου) στο άρθρο 15 του .. Ν. 3208/03 .., της φράσης: «Τα δάση και οι δασικές εν γένει εκτάσεις των περιοχών…. και της νήσου Σκύρου του Νομού Ευβοίας, τα οποία υπέκειντο σε διαχείριση, ως ιδιωτικά, σύμφωνα με την 70534/30-11-1894 διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζονται ως ιδιωτικά» (ε)...”

    Αυτό το “(δεν υπάρχει στο σχέδιο νόμου)”
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
    ποιος ο συντάκτης του? και ποιος ο τεχνοκράτης της σύνταξής του?, ποιος προιδέασε ποιος προέτρεψε και ποιος είχε την φαεινή ιδέα? για την παραποίηση του πνεύματος του Νομοθέτη, μέσω του κείμενου προσθήκης στο νόμο, παρά του ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο πνεύμα του Νομοθέτη στο Σχέδιου τού Νόμου του, και ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ έξω από το Σχέδιο Νόμου, ΚΑΤΑ την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, έκανε ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    Τα ανωτέρω αποτελούν στοιχεία ΑΝΑΦΟΡΑΣ προς ΚΡΙΣΗ σας και λόγω της αρμοδιότητά σας, για τα περαιτέρω, ως αντιπρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ!

    Με εκτίμηση για το επίπονο και δυσβάστακτο έργο που επιτελείται.

    Κύριε Πάνγκαλε ...
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΊΖΕΙ ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ?ΜΑΖΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΥΤΟΣ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΟΙ 50 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ..!!

    Και αυτοι Παγκαλε αλβανοι πληρωμενοι και συριζαιοι?

    Παγκαλε εισαι ο μεγαλυτερος ξεφτιλας και ρεζιλης ολοι σε βριζουν και δεν μπορεις να πας ουτε σε εκδηλωση οργανωμενη απο το ΠΑΣΟΚ.

    8 Απρ 2011 5:44:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι οργανωμένες αποδοκιμασίες από τους ΣΥΡΙΖΑίους, τους ΚΚΕδες και τους πάσης φύσεως αναρχικούς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος και η άλωσή του από τα "συμφέροντα" που υποτίθεται ότι "πολεμούν".
    Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν και ανεγκέφαλοι δεν το καταλαβαίνουν.
    (Κάπως έτσι μας ήρθε ουρανοκατέβατη η χούντα)
    Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουμε ΟΛΟΙ, βουλιάζει!
    Εμείς θα κάνουμε μπάνιο ,όπως σκιτσογραφεί ο Κ.Μητρόπουλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάγκαλος (και οι όμοιοί του ) πρέπει να γνωρίζει πως την Ύβρη ακολουθεί πάντα η Νέμεσις...

    Απόκομμα απο άθρο του κ ΓΙΑΝΝΑΡΑ.
    (Σε τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια ιστορικής παρουσίας, το ελληνικό όνομα μάλλον δεν γνώρισε τέτοιον διεθνή εξευτελισμό.
    Aνεξέλεγκτοι, ατιμώρητοι, κυβερνάνε ακόμα σήμερα τη χώρα οι αυτουργοί του εγκλήματος. Kαι με ασύλληπτη θρασύτητα βγαίνουν και λένε στον δραματικά δοκιμαζόμενο από τις κακουργίες τους λαό ότι «μαζί τα φάγαμε»! Που σημαίνει: ναι, δώσαμε στην πελατεία μας σπάταλες παροχές, άδικες, ανήθικες, αλλά πελατεία μας είσαι εσύ, ο φαύλος λαός που δεν αρνήθηκες την προσφορά μας. Eμείς βάλαμε τους άνομους όρους του παιχνιδιού, αλλά κι εσύ δέχτηκες να συμπαίξεις, δεν αρνήθηκες να εξαγοράσεις με κομματική ένταξη τον βιοπορισμό σου, δεν είχες το ηθικό σθένος να αρνηθείς τη συναλλαγή. Λοιπόν, «μαζί τα φάγαμε».
    Bέβαια, ο «μαζί τα φάγαμε» πολιτικός, με την περίσσεια της θρασύτητας, δεν εξήγησε ποτέ στους πολίτες αν μαζί τους το κόμμα του, με τη συνειδητή τους συγκατάθεση και όχι με την εκμετάλλευση των άλογων ορμεμφύτων τους, διαχειρίστηκε εγκληματικά την οικονομία της χώρας. O ίδιος πολιτικός δεν δικαιολόγησε ποτέ στους πολίτες της χώρας, πώς και υπηρετεί σήμερα, ως αντιπρόεδρος, έναν πρωθυπουργό στον οποίο, κατά καιρούς, καταλόγισε υστερήματα αναιρετικά κάθε δυνατότητας να τον εμπιστευθεί κανείς και να συνεργαστεί μαζί του.
    Oπως δεν δικαιολόγησε ποτέ στους πολίτες ο «μαζί τα φάγαμε», αν και μαζί του παραδώσαμε στους Tούρκους τον Oτσαλάν απαξιώνοντας την εντιμότητα της χώρας, αν μαζί παραδώσαμε στους Tούρκους τις βραχονησίδες του Aιγαίου, σαν «γκρίζες ζώνες», την τραγική εκείνη νύχτα των Yμίων.
    Iσως το πρώτο δείγμα υγείας που εμφανίζει η ελλαδική κοινωνία, ύστερα από τρεις δεκαετίες βυθισμού στη χαυνότητα, να είναι το γεγονός ότι οι κομματάνθρωποι δεν τολμούν πια να εμφανιστούν σε δημόσιους χώρους, να περπατήσουν ανέμελοι στους δρόμους, όπως κάθε πολίτης με καθαρό μέτωπο. Ξέρουν ότι τους παραμονεύει παντού η αποδοκιμασία.)

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ...ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Πάγκαλος αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα της πασοκικής αθλιότητας και της καθεστωτικής εξαχρείωσης.

    «Εκφράζει με τον πλέον βροντώδη, αλλά και αποκρουστικό τρόπο την «εκσυγχρονιστική» κατάντια και αθλιότητα του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ…»

    «…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…»

    Η κυνική του αυθάδεια και η αχαλίνωτη χυδαιότητα του Πάγκαλου αποτυπώνονται καθημερινά σε κάθε του πράξη και σε κάθε του λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΧΕΙΑ ΓΑΣΤΕΡΑ ΤΕΡΠΝΟΝ ΟΥ ΤΕΙΚΤΕΙ ΝΟΑ...

    O ΠΑΝ - ΓΚΑΛΟΣ ,Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ ,Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    TΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑ-ΣΟΚ …ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΗΣ ΠΑΤΣΑΣ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΥΘΕΟ-ΔΩΡΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΕΝΤΩΣΕΙ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
    ΗΡΘΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΒΡΩΜΕΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ !!

    Με τις αποδοκιμασίες πολιτών κατά πολιτικών προσώπων να αυξάνονται, το αίσθημα της ανησυχίας και του φόβου διακατέχει τους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος ακόμα και για την περίοδο του Πάσχα.

    «Φέτος οι πολίτες δεν θέλουν να σουβλίσουν μόνο… αρνί», ακούστηκε να λέει βουλευτής ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα σε συζήτηση με συναδέλφους του στο Περιστύλιο, όταν η κουβέντα άρχισε να.....περιστρέφεται στο τι θα κάνουν κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

    Κοινή εκτίμηση των περισσοτέρων, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», είναι ότι αυτή τη στιγμή οι «καυτές» ζώνες των «στόχων» μιας πιθανολογούμενης εκδήλωσης επιθετικών διαθέσεων εκ μέρους ατόμων ή ομάδων πολιτών κατανέμονται ως εξής: ....


    Στην πρώτη και πλέον χαρακτηριζόμενη ως «ομάδα υψηλού κινδύνου» είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και γαλάζια στελέχη που διετέλεσαν υπουργοί στις κυβερνήσεις Καραμανλή.
    Στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνονται βουλευτές οι οποίοι μέχρι πρότινος εθεωρείτο ότι είχαν προνομιακή μεταχείριση από τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς εμφανίζονταν συχνά στα τηλεοπτικά στούντιο.

    Το κλίμα που επικρατεί στα υπουργικά και τα βουλευτικά γραφεία έκανε αισθητή την ύπαρξή του, όταν πρόσφατα με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου τέθηκε το ζήτημα της διαμόρφωσης της λίστας με τους πολιτικούς που θα έπρεπε να είναι παρόντες-παρούσες στις ειδικές εξέδρες των επισήμων κατά την ώρα των παρελάσεων.
    Η απροθυμία σχεδόν όλων να απαντήσουν θετικά στην προοπτική να είναι εκείνοι στις επίσημες θέσεις προσέλαβε διαστάσεις τσουνάμι.

    Η αίσθηση των κινδύνων από πιθανές μικρές ή μεγαλύτερες κοινωνικές εκρήξεις γίνεται για τους βουλευτές ακόμα ισχυρότερη, απολαμβάνοντας καθημερινά και σε 24ωρη βάση τα εξαιρετικά ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας-αστυνομικής προστασίας που έχουν ληφθεί πέριξ και εντός του Κοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πήγε ο Πάγκαλος στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας της Ελευσίνας. Συγγνώμη με δικά του λεφτά το έφτιαξαν ή με αυτά των ασφαλισμένων και των φορολογούμενων. Εγώ ζώ στην Γερμανία 20 χρόνια και τέτοιο τριτοκοσμικό καραγκιοζιλίκη δεν έχω ζήσει. Ποτέ δεν έχω δει γερμανό πολιτικό να πηγαίνει σε εγκαίνια κτιρίων, γεφυρών και δρόμων. Αυτού του είδους τα έργα στην Γερμανία πραγματοποιούνται καθημερινά. Μήπως τελικά είμαστε τεταρτοκοσμική χώρα με τεταρτοκοσμικούς πολιτικούς.
    Συγγνώμη για την ενόχληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΝΩ.
    ΒΔΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DEN EINAI KOPRITES RE PAGALE
    SKATOKOPRITOKIFHNES NA TOUS LES
    SKETO KOPRITES TOUS KAKOFENETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι οργανωμένες αποδοκιμασίες από τους ΣΥΡΙΖΑίους, τους ΚΚΕδες και τους πάσης φύσεως αναρχικούς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος και η άλωσή του από τα "συμφέροντα" που υποτίθεται ότι "πολεμούν".
    Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν και ανεγκέφαλοι δεν το καταλαβαίνουν.
    (Κάπως έτσι μας ήρθε ουρανοκατέβατη η χούντα)
    Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουμε ΟΛΟΙ, βουλιάζει!
    Εμείς θα κάνουμε μπάνιο ,όπως σκιτσογραφεί ο Κ.Μητρόπουλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άραγε γιατί δεν μας δείχνει πόσοι είναι οι αποδοκιμάζοντες με το μεγάφωνο;
    Μάλλον γιατί δεν είναι ούτε δέκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για αυτό 12,53
    Πανικός στα κόκκινα φανάρια‏...
    Μπουρδέλο γίνανε και τα … μπουρδέλα..

    όλες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ και οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ του ΠΑΣΟΚ.
    πάντως..
    ΕΧΕΤΕ εξασφαλισμένη θέση
    στην ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ του Μπουτάρη ΣΑΣ στην Θεσσαλονίκη

    Όπου θα γαμιέστε μέχρι θανάτου
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    απλά πράγματα.



    φιλάκια
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    που υποφέρει και θα υποφέρει
    για τα επόμενα 50 χρόνια
    τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΜΠΡΟΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΑΣΟΚ
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ...

    Άσυλο ρεντίκολο - O οικογενειακός καυγάς της Αποστολάκη τιμώρησε τη Βουλή

    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ..ΓΙΑΤΙ ;

    Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης... καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να... πληρώσει ... πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και....
    7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα!

    Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφαγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

    Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαικά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!


    ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΙΛΕΝΑ,
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ...
    ΟΟΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΟ

    NA ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΚΟΜΑΤΟ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με μπράβους εμφανίστηκε ο Πάγκαλος στην Ελευσίνα... γλύτωσε τα γιαούρτια,
    δεν γλίτωσε τη γιούχα όμως (βίντεο)


    Προσέξτε στην αρχή του βίντεο τους μπράβους-ασφαλίτες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους διαδηλωτές και το σημείο απ όπου θα περάσει ο Πάγκαλος... όλοι κοντοκουρεμένοι,
    με κοστούμια,
    γυρνάνε και ρίχνουν κλεφτές ματιές στους διαδηλωτές, φοράνε μαύρο γυαλί κ.λπ... κάνουν μπάμ:

    Επιστροφή στην περίληψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση