GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογραφής συνέχεια: Υπέρ του Αλογοσκούφη και κατά Μιχελάκη ο Γ. Βαρβιτσιώτης...

"Οργή και θλίψη" για τα συμβαίνοντα στη ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις για την απογραφή της κυβέρνησης Καραμανλή, εξέφρασε ο Γιάννη...

"Οργή και θλίψη" για τα συμβαίνοντα στη ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις για την απογραφή της κυβέρνησης Καραμανλή, εξέφρασε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος μάλιστα σε «ανόητους νεοπαγείς Ηρακλειδείς» που κάνουν κακό στο κόμμα. «Είναι τουλάχιστον ανόητοι διότι δεν επικρίνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε μια κακή κατάσταση επικρίνουν ότι την απεκάλυψε», υποστήριξε για να επισημάνει στη συνέχεια πως «αν δεν την απεκάλυπτε, τότε θα κατηγορείτο για κουκούλωμα». Ο Γ. Βαρβιτσιώτης καταλόγισε στον εκπρόσωπο της ΝΔ Γ. Μιχελάκη ότι υπέπεσε σε ολίσθημα λέγοντας ότι δεν φταίει ο Πρωθυπουργός αλλά μόνο ο υπουργός του ο κ. Αλογοσκούφης. Όπως είπε, πρόκειται για ολίσθημα «διότι....
 πρώτον ένα τέτοιο γεγονός δεν θα ελαμβάνετο ποτέ από μόνο του, από τον υπουργό, αλλά θα είχε την συμπόρευση και τη συγκατάθεση οπωσδήποτε του πρωθυπουργού, εκτός εάν ο πρωθυπουργός ήταν αδιάφορος, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε, και άρα δεύτερον, είχε εγκριθεί από τον πρωθυπουργό a priori». «Ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ», σημείωσε και εκτίμησε χαρακτηριστικά πως «οι νεαροί αυτοί που εμφανίζονται τώρα, δεν έχουν διαβάσει το πρόγραμμα ΝΔ ή ακόμα χειρότερο ενώ το γνώριζαν, ήθελαν να ξεγελάσουν το λαό μη εφαρμόζοντας το πρόγραμμα μετά τις εκλογές».
«Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή δεν υπάρχει δόλος, υπάρχει άκρατη ανοησία διότι ζουν όλοι αυτοί στο δικό τους κόσμο», υπογράμμισε στο ίδιο ύφος.

5 σχόλια

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΛΕΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογώ , πως ο Κος Βαρβιτσιώτης,
    έχει απόλυτο δίκαιο, σε όσα γράφει.
    Το αστείο, όμως είναι, ότι,
    μερικά χαζόψαρα της Ν.Δ.,τσιμπάνε
    στις προκλήσεις του πασοκ,έτσι,
    ώστε να δημιουργούν κατάσταση στό κόμμα της Ν Δ και να αφήνουν
    ανενόχλητον τον τον Γιωργάκη ,
    να φλομώνει τον Ελληνικό λαό,
    από τα συνήθη ,παπανδρεϊκά ψέμματα.
    Κι΄ακόμη... ένα μήνυμα στο
    κ. Σαμαρά. Κε Σαμαρά , άφησε κατά μέρος την αγιαστόύρα και ανέβασε τον τόνο της φωνής σου κατά 7vol.
    γιατί, δεν σε βλέπω καλά ,εσένα και το κόμμα σου.Εκτός αν θέλεις
    να είναι ετσι...κακομοίρικο
    Ken

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Μιχελάκης, δήλωσε ότι: " η απογραφή Αλογοσκούφη ήταν λάθος και δεν φταίει ο Καραμανλής παρά μόνο ο Αλογοσκούφης "

    1. Ο Μιχελάκης, αν εκφράζεται εν' αγνοία του Σαμαρά, θα πρέπει να είναι βλάκας, γιατί δεν τον ενοχλεί η παραληφθείσα το 2004 από το ΠΑΣΟΚ άθλια κατάσταση των οικονομικών, τον απασχολεί όμως έντονα το γεγονός ότι η τότε κυβέρνηση την αποκάλυψε και δεν την συγκάλυψε.
    Θα έπρεπε δηλ. κατ' αυτόν, η Ν.Δ. να την απέκρυπτε, δηλ. να έκαμνε αυτό για το οποίο κατηγορούσε τόσα χρόνια τον Σημίτη (ο οποίος με ψευδή και παραποιημένα στοιχεία μας έβαλε στη νομισματική ένωση χωρίς να έχουμε τις οικονομικές και δημοσιονομικές προϋποθέσεις και τώρα πληρώνουμε τη νύφη), αυτό για το οποίο την εγκαλεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, και επίσης αυτό που έκαμνε τα τελευταία της χρόνια ο Παπαθανασίου, με αποτέλεσμα να μας εγκαλεί η ΕΟΚ γιατί δεν ήξερε ο Αλμούνια πόσο τελικά ήταν το έλλειμα της Ελλάδος το 2009 ( 6%, 8%, 10% ή 12%)????. Προτείνει δηλ. ο Μιχελάκης, να έκαμνε τότε ο Αλογοσκούφης, το αντίθετο απ' αυτό που διακηρύττει σήμερα ο Γιωργάκης (να δίνουμε πραγματικά στοιχεία στην ΕΟΚ και όχι ψεύτικα)

    2. Ισχυριζόμενος ο Μιχελάκης οτι δεν έφταιγε ο Καραμανλής, αλλά μόνο ο Αλογοσκούφης, είναι σαν να ισχυρίζεται εμμέσως ότι ο Καραμανλής ήταν ανίκανος να χαράζει γραμμή ή και ακόμη χειρότερα, ήταν ανίκανος να γνωρίζει τί έφτιαχνε ο κάθε υπουργός του. Τον εμφανίζει δηλ. "απλώς να προεδρεύει". Όμως ένας manager που "απλώς προεδρεύει", είναι ανίκανος να διοικεί και πολλαπλασίως ανίκανος να ηγείται. Αυτό υπαινίσσεται για τον Καραμανλή? Αυτό θέλει να κρατήσουμε και δεν μας το λέει ευθέως?

    3. Η προφανής αλήθεια, γιατί είναι δύσκολο να συμβαίνει άλλο τί, είναι ότι ό,τι έκανε ο Αλογοσκούφης (και ειδικότερα η ληφθείσα τότε πολύ σοβαρή απόφαση για απογραφή) ήταν σε απόλυτη γνώση του τότε Πρωθυπουργού, και μάλιστα υπεδείχθη στον Αλογοσκούφη ή και αποφασίστηκε από κοινού.

    4. Για τους ίδιους λόγους, υποθέτω ότι και η δήλωση του Μιχελάκη δεν έγινε εν αγνοία του Σαμαρά αλλά εν γνώσει του Σαμαρά, ή και κατ΄εντολήν του.
    Όμως, στην τελευταία περίπτωση, υπάρχουν δύο πολύ ανησυχητικά στοιχεία για την Νέα ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά-Μιχελάκη, τα οποία δεν υπήρχαν στην περίπτωση Καραμανλή-Αλογοσκούφη:

    α. Αν η δήλωση του Μιχελάκη έγινε εν αγνοία του Σαμαρά, τότε και ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη λογική του Μιχελάκη, είναι ακατάλληλος να διοικεί τη Νέα ΝΔ και ακατάλληλος να ηγείται γιατί απλώς προεδρεύει και δεν γνωρίζει τί κάνουν οι υφιστάμενοί του.

    β. Αν πάλι η δήλωση Μιχελάκη έγινε εν γνώσει του Σαμαρά ή και κατ΄εντολήν του, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
    β1. Ή τον Καραμανλή των θεωρούν ικανό να ηγείται, οπότε ο ισχυρισμός τους προδίδει άγνοια (από μέρους τους) βασικών αρχών του management και της ηγεσίας και δεν μπορούν συνεπώς, ούτε ο ένας να ηγείται (ο Σαμαράς) ούτε ο άλλος (ο Μιχελάκης) να εκπροσωπεί τον "ηγέτη", πριν στρώσουν τον πισινό τους και μελετήσουν αμφότεροι κάποια βιβλία για management και leadership.

    β2. Ή αμφότεροι, Σαμαράς και Μιχελάκης, θεωρούν τον Καραμανλή ακατάλληλο να ηγείται, και το διακήρυξαν εμμέσως πλην σαφώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σαμαράς ενοχλεί πολύ τον ΣΚΑΙ

    Φαίνεται ότι μετά το … ξαναγράψιμο της επανάστασης του 1821, στο Συγκρότημα του Φαλήρου έχουν αναλάβει, εργολαβικά, ένα καινούργιο έργο: την υπονόμευση του Αντώνη Σαμαρά.

    Γράφαμε πριν από δυο μέρες για τις συμβουλές προς ….υποψήφιους αποστάτες που έδινε από το ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε.

    Σήμερα ανέλαβε δράση ο έτερος Καππαδόκης. Ο πρώην τραπεζοϋπάλληλος και …αγαπημένος των συναδέλφων του, ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

    Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αλαζονείας και πολιτικής χυδαιότητας, χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. «.. προσωρινό αρχηγό του τμήματος της Δεξιάς..»

    Είναι προφανές ότι εκεί στο ΣΚΑI δυσκολεύονται ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι έχασε η εκλεκτή τους, η κα Μπακογιάννη, αλλά τι να κάνουμε; Οι οπαδοί της Ν.Δ. είχαν διαφορετική άποψη! Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει ο κ. Παπαδημητρίου – επειδή ως πρώην τραπεζοϋπάλληλος μάλλον μόνο περί τα τραπεζικά είναι ειδήμων – ο κ. Σαμαράς είναι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκλεγείς μάλιστα μέσα από μια εντυπωσιακή κινηματική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν πάνω από 800. 000 μέλη και φίλοι της Ν.Δ.

    Για πόσον καιρό, λοιπόν, θα βασανίζονται ακόμα μέχρι να αποδεχθούν την πραγματικότητα;

    Δεν γνωρίζω επίσης ποιες είναι οι γνώσεις σας του κ. Παπαδημητρίου και του κ. Πορτοσάλτε από τη Συνταγματική μας τάξη (μάλλον περιορισμένες θα είναι), αλλά ο κ. Σαμαράς, είναι θεσμικός παράγων της πολιτείας μας. Ως εκ του κανονισμού της Βουλής είναι και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης.

    Πέρα, λοιπόν, από το φαιδρό του πράγματος μπορούν να μας πουν ποια διάταξη του Συντάγματος επιτρέπει τέτοιες … δημοκρατικές απόψεις;

    Με ποιο δικαίωμα εκφράζονται μ’ αυτόν τον απρεπή και απαξιωτικό τρόπο εναντίον μιας παράταξης και ενός αιρετού πολιτικού αρχηγού;

    Γιατί καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία και υπονομεύουν τους θεσμούς;

    Γιατί περιφρονούν τους πολίτες και προσβάλουν βάναυσα τη δημοκρατική νομιμότητα και τις δημοκρατικές διαδικασίες;

    Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι τους ενοχλεί πολύ ο κ. Σαμαράς!

    Δεν είναι του χεριού τους! Και γι αυτό του επιτίθενται!

    Τους ενοχλεί γιατί δεν του αρέσει η ιστορία που επιχειρούν να ξαναγράψουν.

    Τους ενοχλεί γιατί δεν είναι συνοδοιπόρος των συμφερόντων που εκφράζουν.

    Τους ενοχλεί γιατί δεν συμφωνεί με τις πολιτικές που προωθούν οι εκλεκτοί και οι προστατευόμενοί τους.

    Τους ενοχλεί γιατί αντιτίθεται σθεναρά στα σχέδια που απεργάζονται.

    Όμως, προς τι αυτός ο εκνευρισμός;

    Γιατί παρεκτρέπονται;

    Μήπως επειδή βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι ;



    ΧΕΣΙΜΟ... Εκεί κατάντησε η Ελλάδα. Να πιάνει στο στόμα του τον Σαμαρά ο …Μπάμπης.
    Το ανθρωπάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ?
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ.
    ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.
    ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 18 ΜΗΝΕΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
    ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ?
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση