GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκαλείται εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ...

Από τον Κοινοβουλευτικό ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Μόλις τώρα άρχισαν να ειδοποιούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως, τη μία...

Από τον Κοινοβουλευτικό
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μόλις τώρα άρχισαν να ειδοποιούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως, τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου.
Η συνεδρίαση τυπικά αφορά τα νέα μέτρα αλλά η ομιλία του κ. Παπανδρέου θα έχει...
 ευρύτερο και καθοριστικό πολιτικό ενδιαφέρον.

11 σχόλια

  1. Θαυμάζω αυτούς που ξέρουν τα εκ των προτέρων! Πως το κάνετε; για να το μάθουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO O DR kOYTSOYKOS
    A TOYW SVSEI APO TIE EKLOGEW KAI THN AYTOKAKASTRVFH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ. ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ.
    ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.
    Υ.Σ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κ."ΜΠΟΥΛΗΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ 2.500 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΜΟΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ E-MAIL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακολουθώ τον Πρετεντέρη να χαμογελά με εκείνο το π...στικο χαμόγελο κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ με μια έξαψη που μάλλον γρήγορα θα πάθει εγκεφαλικό. Και η Τρέμη αποπίσω όχι σιγοντάρει, αλλά καθοδηγεί την πολιτική με καμουφλαρισμένο άκομψα ενδιαφέρον για τη χώρα ενώ είναι καταφάνερο πως θα ήταν ευτυχής αν η χώρα βούλιαζε για να βουλιάξει μαζί και το ΠΑΣΟΚ! Τέτοια τα παιδιά του ΜΕΓΑ. Αποκοντά και ο Τσίμας-κρίμα το παιδί! Όσον αφορά τη Βάσω τι να πεις; γέρασε και παριστάνει τη νέα! Δεν ξαίρει άραγε πως το λίφτινγκ δεν ξανανειώνει; Μεγάλη οιοκονομολόγος κι αυτή καλά θα κάνει ο Παπανδρέου να τη στείλει γιατί πολύ μας κάνει να ξερνάμε. Να και ο Σαμαράς με υποσχέσεις. Να και ο Χατζηνικολάου με το ύφος δέκακαρδιναλίων κατατροπώνει τους πάντες! Τα αφεντικά όλων έχουν δώσει εντολές στα παιδιά να ξηλώσουν τον Παπ. γιατί τρέμουν το πρόγραμμά του που προβλέπει πως αύριο θα τους στοχοποιήσει!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ..Η ΧΟΥΝΤΑ και δικαστική
    του ΠΑΣΟΚ των ΖΩΩΝ και ΦΥΤΩΝ.
    Ποινή – χάδι στον Μαντέλη....


    Σε φυλάκιση 3 ετών ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ καταδίκασε το 3μελες Εφετείο Αθήνας τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη για υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ..
    ΠΑΣΟΚΟ ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΦΤΕΣ ?

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ

    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ
    ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκαλυψη

    Ακουγεται οτι ο δρ Κουτσουκος

    θα καταθεσει στο Σωμα Επιθεωρητων νεα στοιχεια για την υοθεση Ευανθια Μποτσαρη Μακρη που ακομα "διδασκει" παρα τα συντριπτικα στοιχεια σε βαρος της

    Την Διαμαντοπουλου Αννα την ενδιαφερουν τα Προτυπα , αλλα δεν την ενδιφερει η διαφθορα τα πλαστα πτυχια η πλασματικη προυπηρεσα της Μποτσαρη Μακρη !

    Ολοι μαζι τα φαγανε?

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκαλυψη

    Ακουγεται οτι ο δρ Κουτσουκος

    θα καταθεσει στο Σωμα Επιθεωρητων νεα στοιχεια για την υποθεση Ευανθια Μποτσαρη Μακρη που ακομα "διδασκει" παρα τα συντριπτικα στοιχεια σε βαρος της

    Την Διαμαντοπουλου Αννα την ενδιαφερουν τα Προτυπα , αλλα δεν την ενδιφερει η διαφθορα τα πλαστα πτυχια η πλασματικη προυπηρεσα της Μποτσαρη Μακρη !

    Ολοι μαζι τα φαγανε?

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μια χειροβομβιδα εκει μεσα θα ητανε οτι πρεπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που αποτελούν σήμερα την κορυφή της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ολοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ξεπληρώσει τη Siemens μέχρι κεραίας υποσχέθηκε ο Παπακωνσταντίνου στους Γερμανούς...
    Εύγε!!!
    ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    Το απόλυτο καραγκιοζιλίκι του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησής του!!!

    Ενώ χθες ο νταής της παρέας, Καστανίδης, έλεγε μέσα στη Βουλή ότι οι "κανοναρχούντες Γερμανοί θα πρέπει να απολογηθούν, γιατί οι δικές τους εταιρείες είναι πρωταθλητές της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο" την ίδια ώρα ο Παπακωνσταντίνου σαν πάπια, όπως είναι όλοι τους όταν βγαίνουν στο εξωτερικό δήλωνε στην Handelsblatt ότι

    θα πληρώσει όλα τα χρέη της χώρας προς γερμανικές εταιρίες...

    Ναι σ' αυτές τις εταιρίες που ο τσάμπα μάγκας Καστανίδης θα τσακίσει και όπως είπε θα στείλει γράμμα στη Siemens να απολογηθεί και θα της βάλει πρόστιμο ανεξάρτητα από την απόφαση της δικαιοσύνης!!!

    Σύμφωνα με το Spiegel τα χρέη της Ελλάδας προς γερμανικές εταιρίες είναι 500 εκ. ευρώ ενω το δημόσιο χρωστάει σε ιδιώτες περί τα 6 δις.

    Από τα 500 εκ σε Γερμανούς τουλάχιστον τα 7 εκ είναι οφειλές στην Hochtief η οποία συμμετέχει στην κατασκευή δύο αυτοκινητόδρομων... ενώ στη Siemens χρωστάει και θα αποπληρώσει μέχρι κεραίας όπως υπόσχεται, μερικές δεκάδες εκ ευρώ... στην ίδια Siemens που ο νταής Καστανίδης θα της βάλει πρόστιμο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση