GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόλις έφτασε...‏

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ  ένας φιλοσοφημένος  σκεπτόμενος άσσος    «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά  οικονομικός πρόσφυγας, αλλίμονό μου»  ...

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ
 ένας φιλοσοφημένος
 σκεπτόμενος άσσος 
 

«Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά
 οικονομικός πρόσφυγας, αλλίμονό μου» 
Μόλις έφτασε με το «εξπρές του μεσονυχτίου» και σας παρουσιάζουμε τον αποψινό καλεσμένο
του
press-gr, τον μουσουλμάνο Ραφίκ Τζιμπούρ, που εύχεται καλό Πάσχα στους Έλληνες φιλάθλους.
Από τις εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικούς πρόσφυγες
και λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα μας, οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι, όπως και οι ξένοι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας, αυτοί όμως καλοπληρώνονται και χειροκροτούνται από τους οπαδούς τους... Ένας από αυτούς είναι και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που  λέει συχνά «πέστε πως είμαι ένας οικονομικός πρόσφυγας που έφαγε ψωμί στο Πανιώνιο, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, αλλά αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλίμονό μου, ποιός ξέρει πόσο θα υπόφερα...».  Άλλο ο πεινασμένος Αφρικανός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κι΄άλλο  ο Σισσέ, που παίρνει δύο  εκατομμύρια ευρώ το χρόνο...
Όπως λένε, κάθε εποχή Ραμαζανιού, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι μπαλαδόροι δεν πάνε ούτε στη προπόνηση λόγω νηστείας, με πρώτο τον  Τζιμπούρ που έχει στη ντουλάπα του των αποδυτηρίων  και το χαλάκι προσευχής... Είναι τόσο θρήσκος που πιστεύει  ότι σε κάθε γκολ που βάζει έχει την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος του Αλλάχ (φωτογραφία) και γι΄αυτό του  ζητήσαμε  να  πει δυό λόγια για τη θρησκεία του.
   Ο Αλγερινός διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είναι ένας του "σωρού", αλλά όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, λένε πως είναι ξεχωριστός και φιλοσοφημένος και τον ακούνε συχνά να λέει «τι Βούδας, τι Κούδας, άλλο Ιησούς και άλλο Ιούδας...».
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ παραπέμπει στο παρακάτω κατατοπιστικό κείμενο, για τη θρησκεία του: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

10 σχόλια

  1. Χαχαχαά,άργησες.
    Οί αδερφοί Χασάν στόν ΠΑΟΚ,
    νίστευαν,δέν έπαιρναν τά πόδια τους
    αλλά μετά ήρθε ο Μαγκτί(παικταράς),
    Αιγύπτιος καί αυτός,αλλά τό Ραμαζάνι τό τηρούσε.
    ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ γιά τό πρωτάθλημα,αλλά
    έτρωγε στραγάλια επί 3 ημέρες.
    Μετά έπαιζε 30 λεπτά.
    Οί πρωτείνες έλυπαν.Κρίμα.
    Οί Αριανοί ακόμα τόν θυμούνται,
    όταν προκάλεσαι tet a tet.
    Nαί ρέ σέ φιλικό,είχαν διαταγή
    "νά τού δώσουν νά καταλάβει",
    αλλά αυτός σύκωσε τή μπάλα,
    τήν πήρε μετά 2 μέτρα καί οί
    κίτρινοι...τρακάρανε.
    Μπορεί νά υπάρχει στό youtube.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε θρησκεία έχει τους ιεράρχες και το παπαδαριό της που λέει τα δικά της για να ζήσεις τα παιδιά της τα δικά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, αυτά όλα τα έχουν επινοήσει άνθρωποι... Και τι έγινε που είσαι καλός μουσουλμάνος και προσεύχεσαι 5 φορές την ημέρα, άμα πιάνεις το σπαθί και αποκεφαλίζεις τους "άπιστους" θεωρώντας μάλιστα ότι κάνεις αγαθοεργία; Ή αν λες ότι είσαι χριστιανός και ρίχνει βόμβες τους άμαχους; Οι θρησκείες και αυτοί που τις εκπροσωπούν είναι (από παλιά) μια μεγάλη εξουσία. Εκμεταλλεύονται την αγωνία του ανθρώπου μπροστά στο θάνατο και την επιθυμία του για ζωή πέρα από τον τάφο. Τελικά, από αρχαιοτάτων χρόνων, χειραγωγούν τον κοσμάκη είτε χριστιανοί είναι αυτοί είτε μουσουλμάνοι είτε άλλοι. Γιαυτό και πάντα η πολιτική εξουσία πάει χέρι - χέρι με τη θρησκευτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Πάσχα για όσους έχουν γιατί υπάρχουν κι αλλοι που κοιμούνται στο δρόμο όπως είδα απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο περι ου κλωτσαδόρος ξεκίνησε από τον Εθνικό Αστέρα ή Ατρόμητο νομίζω με 30 χιλιάρικα μετά Πανιώνιο και ΑΕΚ και έφτασε σήμερα να κάνει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στο ένα εκατομμύριο Χρυσορυχείο η Ελλάδα για αυτον τον φιλόσοφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να είναι όχι λίγο αλλά πολύ μαλάκας και καθυστερημένος πνευματικά ο άνεργος και πατήρης που παει στο γήπεδο να πλακωθεί για μια ομάδα που ο κάθε ποδοσφαιριστής ή μπασκεετμπολιστας της πληρώνεται με εκατομμύρια..... Πρώτος εγώ που κάθομαι και βλέπω τηλεόραση Ρεάλ Μπαρτσελόνα των δισεκατομμυριούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μισή Αθήνα άδιασε και μετά μου λες ότι περνάμε δύσκολους καιρούς όλοι έχουν βάλει στη μπάντα καβάντζα από τα ξαφρίσματα στη κατσαρόλα του κράτους. Ραγιάδες του μπαξις και του ρουσφέτ οι τουρκαλάδες ξανάρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός δεν είναι τσιμπουρ αλλά τσιμπούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Αθήνα άδειασε, οι πολιτικοί πάνε στην επαρχία, Γιωργάκης Υδρα-Σπέτσες, Κωστάκης στα σύνορα, Αντωνάκης Πύλο-Ναύπλιο, Γιώργης στα χτήματά του (αυτός δεν παράγει περγαμώτα αλλά μάντολες) όλοι και όλες γενικώς αφου μας σουβλίσανε πάνε να σουβλίσουν και τον οβελία τους... Κι από κοντά οι μπάτσοι να τους προστατεύν από γιαούρτια και φάπες... Η πρωτεύσα στο έλεος 500 χιλιάδων λαθρομεταναστών, κλειστείτε στα σπίτια σας, βάλτε μπάρες στις πόρτες σιδεριές στα παράθυρα.... Εάλω η Πόλι....Τ΄ακούς Τσιμπουρ, άσε με τώρα κάνω τη προσευχή μου ευχαριστώντας τον Αλλάχ που θα μου δίνει ο Μρινάκης ένα εκατομμύριο το χρόνο, εκτός τα πριμ και τα μπαξίσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hey guys,

    Would you like to watch Hangover 2 full movie online? It is not released yet but you can watch it online already!

    Click here to [url=http://watch-hangover2-online.com/]watch Hangover 2 online free[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση