GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΝΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ, ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

Από τον Ζαχαρία Ζούπη , Πολιτικό Αναλυτή ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΡΩΤΟ : «Οργισμένοι πολίτες» με επικεφαλής -όπως καταγγέλλεται- τον Υποψήφιο Δήμα...

Από τον Ζαχαρία Ζούπη,
Πολιτικό Αναλυτή

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΡΩΤΟ: «Οργισμένοι πολίτες» με επικεφαλής -όπως καταγγέλλεται- τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγ.Αναργύρων του ΣΥΡΙΖΑ ,πάνε σε κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ,επιτίθενται κατά του Υπουργού Υγείας Α.Λοβέρδου και κατά άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ! Υβρίζουν ,προπηλακίζουν ,χτυπάνε. Με τον μανδύα του «αγανακτισμένου» και του «οργισμένου» καταφεύγουν σε ωμές αντιδημοκρατικές πρακτικές που προδικτατορικά χρησιμοποιούσαν οι παρακρατικές, ακροδεξιές ομάδες. Καταφεύγουν σε...
νεοφασιστικές πρακτικές στο όνομα της Αριστεράς. Το αστείο; Ο Α.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτουν «σκευωρία σε εξέλιξη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ»! Είναι φανερό. Δεν έχουν χάσει απλά την μπάλα. Δεν έχουν χάσει απλά κάθε σχέση με τις ιδέες και τις αξίες της προοδευτικής παράταξης και της Αριστεράς ζώντας μέσα από τον παλιμπαιδισμό τους την επαναστατική φαντασίωση που ποτέ δεν βίωσαν. Είναι και θρασύδειλοι. Δεν έχουν την τόλμη να υπερασπιστούν τις επιλογές του. Κρύβονται. Είναι άραγε αυτό αγωνιστικότητα; Ανοησίες. Νομίζουν ότι ο παιδιάστικος ,βαρετός από την επανάληψη δήθεν ακτιβισμός τους θα αποτελέσουν τον σπινθήρα κινημάτων αντίδρασης. Όσο σχέση έχουν με αυτό το κίνημα και μια στοιχειώδη αριστερή αντίληψη, τόσο σχέση έχει και η «Χρυσή Αυγή» με την Δημοκρατία.
Ερώτηση: Αναρωτήθηκαν αυτοί οι «πρωτοπόροι του αγώνα» τι θα σήμαινε απέναντι στους λιγοστούς αντισυγκεντρωσιάρχες να αντιδρούσαν αυτοί που πραγματοποιούσαν την εκδήλωση; Ή μήπως αυτό ήθελαν; Όποιος δεν έχει πολιτική ,επιδιώκει την προβολή του δια ασήμαντων ενεργειών που προβάλλονται από μια-δυο κάμερες.
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Στελέχη του φοβερού και τρομερού κινήματος «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» μπαίνουν με το έτσι θέλω στην Τροχαία Κορίνθου ,κλέβουν κλήσεις που έχουν κοπεί και τις καίνε! Παίρνουν και καλά τον νόμο στα χέρια τους. Τον δικό τους νόμο εννοείται γιατί η αντίληψή τους δεν προσιδιάζει με το σεβασμό των νόμων και των θεσμών. Φτηνοί τσαμπατζήδες ,αρνούνται να πληρώσουν το κόστος των ενεργειών. Τσάμπα μάγκες κλέβουν κλήσεις σαν κοινά κακοποιά στοιχεία. Είναι δε τόσο αγωνιστές που προπηλακίζουν όποιον θέλει να πληρώσει διόδια ,ενώ -προκαλώντας γέλωτα- καταγγέλλουν το «σκληρό αστυνομικό κράτος» (!) αν η αστυνομία εμφανιστεί και ζητήσει τα στοιχεία τους. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο αστεία. Όταν συλλαμβάνεται στέλεχος του «Δεν πληρώνω» -από αυτούς που μπούκαραν αλά Ράμπο στην Τροχαία - πραγματοποιείται και συγκέντρωση συμπαράστασης! Ερώτημα: αν την επόμενη φορά που θα κάνουν μπλόκο ,αντιδράσουν εκατοντάδες πολίτες που θέλουν να πληρώνουν κανονικά ,τι θα κάνουν; Έχουν αναρωτηθεί τι μπορεί να συμβεί στις Εθνικές Οδούς; Ίσως να μην τους ενδιαφέρει βέβαια. Η δημοκρατικότητά τους εξαντλείται στα όρια της αντίληψης ότι μια ομάδα των είκοσι έως πενήντα ατόμων μπορούν όποτε θέλουν και όπως θέλουν να επιβάλλουν τη θέλησή τους σε εκατομμύρια πολίτες. Έρπων φασισμός εν ολίγοις.
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΡΙΤΟ: Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αντιδρούν στην «νέα πρωτοβουλία» εις βάρος τους! Εκδίδουν μάλιστα και ανακοίνωση, όπου καταγγέλλουν την επίθεση που δέχονται από ισχυρά συμφέροντα! Τι είχε συμβεί; Μια μέρα πριν είχαν εξαφανιστεί τα ευρήματα των δύο βοηθών του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη. Ποιο ήταν το αντικείμενο της έρευνας; Επιχορηγήσεις από την ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ. Το ύψος των «χορηγιών» διόλου ευκαταφρόνητο. Από το 1999 μέχρι και το 2010 άγγιξαν τα 25,2 εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, οι αγωνιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ,αυτοί που «χτυπιούνται από ισχυρές ,σκοτεινές δυνάμεις» επιχορηγήθηκαν μέσα σε δέκα χρόνια με 25,2 εκατομμύρια ευρώ! Αυτός και αν είναι πόλεμος κατά συνδικάτου. Και αν τα ευρήματα «χάθηκαν» ,υπάρχουν φαντάζομαι αποφάσεις Υπουργών και τιμολόγια που πιστοποιούν ότι από το 2004 και μετά, το συνδικάτο εισπράττει περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την Επιχείρηση για ποικίλους λόγους. Αναφέρουμε ενδεικτικά: «Μετακινήσεις μελών του στο εξωτερικό», «Ανάπτυξη κοινωνικών προγραμμάτων» ,»προγράμματα κοινωνικού και αγροτικού τουρισμού»! Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος ορισμός του κρατικοδίαιτου εργατοπατερισμού και της τσάμπα μαγκιάς ,τότε ποιος θα μπορούσε να είναι; Μάλιστα, όλα αυτά σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα με τον κύριο Φωτόπουλο αντί να ντρέπεται να εμφανίζεται περίπου ως νέος Τσε Γκεβάρα. Αλήθεια γιατί δεν κόβονται εδώ και τώρα αυτές οι επιχορηγήσεις; Τι εξυπηρετούν; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Οι πολύωρες ,καθημερινές μάχες στην Κερατέα συνεχίζονται. Εκεί έχει δημιουργηθεί μια περίεργη κατάσταση όπου οι κάτοικοι αντιδρούν για την δημιουργία ΧΥΤΥ ,όταν γύρω από την περιοχή τους υπάρχουν αμέτρητες ανεξέλεγκτες χωματερές όπου πετιούνται σκουπίδια ,δημιουργώντας το μέγιστο περιβαλλοντικό κίνδυνο. «Σύμμαχοι» των κατοίκων και οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων που βρήκαν πεδίον δόξης λαμπρόν «να συγκρουστούν με το ισχυρό κράτος». Πριν λίγες μέρες μάλιστα πετάχτηκαν μολότοφ σε σπίτια αστυνομικών και κινδύνευσαν να καούν παιδιά! Τόσο σοβαρός αγώνας αναπτύσσεται ,τόσο μεγάλος αγώνας που έκανε μάλιστα και τον Μίκη Θεοδωράκη να συμπαρασταθεί! Ε όχι! Το κύτταρο της Φυλής φτάνει σε σημείο κορεσμού και σύντομα το Λεκανοπέδιο θα φτάσει στο σημείο να μην έχει που να εναποθέσει τα απορρίμματα πέντε εκατομμυρίων πολιτών. Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός που είχε καταληχθεί σε διάλογο με την Αυτοδιοίκηση ,ποτέ δεν υλοποιήθηκε και από καμιά Κυβέρνηση. Το πολιτικό κόστος βλέπετε. Τώρα πρέπει να εφαρμοστεί. Τελεία. Ας αφήσουν δε διάφοροι τις ηρωικές δηλώσεις ,γιατί προκαλούν. Κάποιοι από αυτούς που καταγγέλλουν τη δημιουργία του ΧΥΤΥ ως κίνηση εξυπηρέτησης συμφερόντων ,καλό θα ήταν να μας πουν πρώτα αν ξέρουν ποιοι διαχειρίζονται κάποιες από τις ανεξέλεγκτες χωματερές ,αν κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια από αυτό, την ίδια ώρα που εκδηλώνουν την αγανάκτησή τους για την υποβάθμιση της Κερατέας! Ας αποκαλυφθεί επιτέλους αυτή η υποκρισία!
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΕΜΠΤΟ: Ξαφνικά κάποιος Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα (με το opengov διορίστηκε άραγε;) ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να εκτελέσει εφημερία ,λόγω έλλειψης υλικών και πληρότητας κλινών! Ακολούθησε δικαιολογημένα ,οργή και σάλος. Εκατοντάδες ασθενείς που θα χτυπούσαν την πόρτα του Νοσοκομείου ως επείγοντα περιστατικά θα την έβρισκαν κλειστή. «Μα που πάμε» ψιθυρίσαμε όλοι. Κι όμως ο έλεγχος που ακολούθησε αποκάλυψε ότι και υγειονομικό υλικό υπήρχε και ασφαλώς διαθέσιμα κρεβάτια! Εν ολίγοις ,η ανευθυνότητα ,το αποκρουστικό πρόσωπο των νταβατζήδων του χώρου της υγείας σε όλο το μεγαλείο σε συνδυασμό με την εξόφθαλμη ανικανότητα διορισμένων διοικήσεων. Έτσι όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτι σωστά. Όταν οι γιατροί θεωρούν τα κρεβάτια δικά τους, όταν οι Διοικητές κάνουν χατίρια ή απλά και απαίδευτα δέχονται αυτά που τους λένε οι Υπηρεσίες. Αυτά δεν είναι λάθη. Είναι εγκλήματα κατά των πολιτών. Καλό δε θα είναι αφού το συγκεκριμένο παράδειγμα έδωσε την αφορμή ελέγχου και πραγματοποίησης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, να επανεξεταστεί από μηδενική βάση ο τρόπος λειτουργίας των κρατικών νοσοκομείων. Από μόνη τους αποτελούν ένα προκλητικό σκάνδαλο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ακόμα και τώρα στη δίνη μιας τρομακτικής οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα αδυνατεί να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Αδυνατεί να προχωρήσει σε μια βαθιά, ειλικρινή προσπάθεια εθνικής αυτογνωσίας. Συνεχίζει, συνεχίζουμε όλοι με μια από τα ίδια. Για όλα φταίνε άλλοι. Για όλα συνωμοτούν κάποιοι εις βάρος μας. Για όλα δεν έχουμε καμία ευθύνη. Για όλα υπάρχει μια εύκολη δικαιολογία ,μια καρικατούρα αντίδρασης ,μια ψευδεπίγραφη αντίσταση. Η Ελλάδα σαπίζει και όχι μόνο λόγω των οικονομικών μεγεθών. Η Ελλάδα κινδυνεύει και όχι μόνο λόγω του χρέους. Αν δεν αλλάξουμε σκεπτικά, ιδέες ,αντιλήψεις ,τρόπο ζωής τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Είναι πολύ απλό. Είναι τόσο φανερό.

23 σχόλια

  1. Οι διάφορες μέχρι τώρα κυβερνήσεις που έχουν νομιμοποιήσει την παρανομία ευθύνονται για τη κατάντια της κοινωνίας και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Έχουν δράσει με τέτοιο τρόπο που έχουν σπρώξει το νόμο στην έκπτωσή του, στο γκρεμό. Ποιο είναι λοιπόν σήμερα το στάτους, η θέση του νόμου στην ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι φοβερά αμερόληπτος χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που στο βίντεο, φαίνονται οι συνοδοί του υπουργού να σπρώχνουν και να χτυπούν το νεαρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλάβαμε πάρα πολύ καλά ποιάς κομματικής πλευράς είστε πολιτικός αναλυτής, οπότε δικαιολογούμε την "αγανάκτησή" σας.

    Θα ήταν όμως πιο φρόνιμο να κρατούσατε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, γιατί το 99% του κόσμου έχει αντίθετες απόψεις και κατά συνέπεια εσείς βρισκόσαστε έτη φωτός μακριά από την αντίληψη του κόσμου.

    Βέβαια εσείς θα κερδίσετε κάποια κομματική θέση ή αμοιβή (αν δεν έχετε κερδίσει ήδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζούπα τα , ανόητε

    Περιμένεις διορισμό στο χρεοκοπημένο κρατικό μηχανισμό του Πασοκ ?

    ΑΑ καλά...φάε το σκατόν τώρα
    και σιγά σιγά για να διαρκέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΖΟΥΠΗ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια! Με λίγα λόγια παρουσιάσατε το προβλήμα μας το γιατί δηλαδή προσπαθούν κάποιοι δηθεν προοδευτικοί να μην αλλάξει τίποτα . Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    ΤΕΡΑΤΑ...ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΚΡΕΠΑΛΗΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
    καταγωγή ΑΠΟ ΣΚΩΛΗΞ. *



    * σκωληξ(σκουληκι)= αηδιαστικο ερπετοειδές τρεφόμενο ως παράσιτο από γειτονικές φωλιές ή από μαύρα κοράκια (πράσινου ή μαύρο χρώματος, γλυώδους, γλιτσερου και μιξοειδούς και αποκρουστικής εμφάνισης )

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ..ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΟΝΤΑ
    ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ.

    καθώς σήμερα 21/4
    έχουν επέτειο ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΤΟΥ ΄67 ΤΟΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ±±±±±±±±±±±±±±±±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίες πράγματι και καθαρές διαπιστώσεις! Το 'ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ"; Η κυβέρνηση να σκύψει κάτω χωρίς να βλέπει γύρο της και να σκουπίσει , να σαρώσει την κοπριά. Να καθαρίσει "την κόπρο της χώρας" χωρίς φόβο αλλά με πάθος! Ας βγει επιτέλους ο Πρωθυπουργός να κηρύξει από τη Βουλή τον πόλεμο ανοιχτά κατά των αντιδρώντων με ονόματα και στοιχεία και ας δηλώσει πως όλα αυτά από αυτή τη στιγμή μπαίνουν μπροστά και να πάνε να κόψουν το σβέρκο τους όσοι θέλουν διαφορετικά. Η κυβένηση έχει τη δύναμη! Έχει τη θέληση; Αν δεν την έχει ... δρόμο... Είμαστε ΠΑΣΟΚΟΙ πριν από το ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί κανένα πΑΣΟΚ να μας απογοητεύσει: Τελεία!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΖΟΥΠΗ.ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ.ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύρις Ζούπη,
    Πολλά Συγχαρητήρια γιά το άρθρο σας.
    Αγγίζει τον πυρήνα των προβλημάτων και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το γιατί είμαστε στο βάραθρο.
    Αν δεν πάψουμε να είμαστε οι ανενημέρωτοι και ψευτοσυναισθηματικοί Ελληναράδες της παλαιάς κοπής και δεν γίνουμε σκεπτόμενοι πολίτες, ενημερωμένοι πολίτες, που κρίνουν αντικειμενικά την πολιτική και τους πολιτικούς και δεν πάψουμε να βλέπουμε τα πράγματα με τα χρωματιστά κοματικά γυαλιά, δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να ορθοποδήσει και να προοδεύσει πραγματικά αυτός ο τόπος.
    Με εκτίμηση
    Κ.Β. Αντωνόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..."

    Καταρρέει το Ναυτικό Νοσοκομείο – Μόνο εν ενεργεία στελέχη και έκτακτα μπορεί να εξυπηρετήσει

    Σοκάρουν τα ντοκουμέντα του Onalert για το Ναυτικό Νοσοκομείο, το μοναδικό ουσιαστικά του Ναυτικού, που μόλις πριν μερικούς μήνες απόκτησε και ογκολογική μονάδα

    Βασικά υλικά δεν υπάρχουν. Όσο για το προσωπικό; Πλημμελέστατη η στελέχωση και ελειπής η εμπειρία σε κρίσιμες κλινικές...
    Όλες οι λεπτομέρειες στο Onalert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Της... περαίωσης και στα αυθαίρετα – 1.000.000 ιδιοκτήτες πάνε... ταμείο

    Το ... αποτυχημένο για τη σημερινή κυβέρνηση την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση μέτρο της περαίωσης είναι η συνταγή που ... γεμίζει τα ταμεία και τώρα τείνει να γίνει εισπρακτικός μπούσουλας αφού σε κάθε άλλο τομέα ο εισπρακτικός μηχανισμός απέτυχε παταγωδώς!

    Έτσι η κυβέρνηση ετοιμάζει συνταγή... ημιυπαίθριων και στο θέμα των περίπου ενός εκατομμυρίου αυθαιρέτων.


    - Μην ψαρωνετε, μην δινετε για το κρατος ουτε ενα ευρω,
    μολις Πτωχευσουμε ολα αυτα τα προστιμα τα "βεβαιωθεντα" το κρατος θα τα σβησει καθως εκ των λεηλασιων των εφοριων δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.


    - Μην δινετε ΤΙΠΟΤΑ στο δημοσιο, αφηστε το να κοψει το λαιμο του. στην τελικη δωστε του, ο,τι σας προσφερει και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κε Ζούπη συγχατηρήρια.Επι τέλους τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.Βαρεθήκαμε τους επαναστάτες της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά,βρε 12:36 έχεις τέτοιο λήθαργο ή εγκεφαλοικό πρόβλημα που όσα νοσοκομεία κια αν επισκεφθείς δε θα βρεις γιατριά! Δεν έζησες τη χούντα και το κάθαρμα αυτό που μας στήσανε για να ανατρέψει τη δημποκρατική πορεία της χώρας γι αυτό τα γράφεις αυτά. Θα σου πω ένα κι αν το καταλάβεις θα βγεις λίγο κερδισμένος. Το πρώτο που αναφέρεις :το χάρισμα των χρεών. Το έκανε και ο Μεταξάς και μάλιστα πιο ριζοσπαστικό: χάρισε και τα ιδιωτικά χρέη!! και στις δύο περιπτώσεις τα χρέη που χαρίστηκαν πληρώθηκαν από τους συνεπείς πολίτες. Οι κακοπληρωτές είδαν πως έρχεται καιρός και κόποιος θα τα χαρίσει σε βάρος κάποιων άλλων και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε από τους κουφιοκεφαλάκηδες σαν την αφεντιά σου που θέλατε, και θέλετε, να ζείτε χωρίς κόπο μεγάλη ζωή και με δανεικά! κάποιος θα τα πληρώσει! ποιος; ο κουτός! Εσύ είσαι ο έξυπνος! Άντε από εκεί που ήλθες! Και το ξεκλήρισμα των ανθρώπων που είχαν γνώμη, που είχαν μυαλό και δύσκαμπτη σπονδυλική στήλη τους κατέστρεψε με φυλακίσεις και εξορίες , χαζοκούτι! Αλλά έτσι σκέπτονταν και οι δοσίλογοι και συνεργάστηκαν με τον κατακτητή για να περνάνε καλά! Αυτός είσαι και όμοια σκέπτεσαι και θέλεις και να ειρωνευθείς, ψωμοζήτη, οσφυοκάμπτη!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά,βρε 12:36 έχεις τέτοιο λήθαργο ή εγκεφαλοικό πρόβλημα που όσα νοσοκομεία κια αν επισκεφθείς δε θα βρεις γιατριά! Δεν έζησες τη χούντα και το κάθαρμα αυτό που μας στήσανε για να ανατρέψει τη δημποκρατική πορεία της χώρας γι αυτό τα γράφεις αυτά. Θα σου πω ένα κι αν το καταλάβεις θα βγεις λίγο κερδισμένος. Το πρώτο που αναφέρεις :το χάρισμα των χρεών. Το έκανε και ο Μεταξάς και μάλιστα πιο ριζοσπαστικό: χάρισε και τα ιδιωτικά χρέη!! και στις δύο περιπτώσεις τα χρέη που χαρίστηκαν πληρώθηκαν από τους συνεπείς πολίτες. Οι κακοπληρωτές είδαν πως έρχεται καιρός και κόποιος θα τα χαρίσει σε βάρος κάποιων άλλων και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε από τους κουφιοκεφαλάκηδες σαν την αφεντιά σου που θέλατε, και θέλετε, να ζείτε χωρίς κόπο μεγάλη ζωή και με δανεικά! κάποιος θα τα πληρώσει! ποιος; ο κουτός! Εσύ είσαι ο έξυπνος! Άντε από εκεί που ήλθες! Και το ξεκλήρισμα των ανθρώπων που είχαν γνώμη, που είχαν μυαλό και δύσκαμπτη σπονδυλική στήλη τους κατέστρεψε με φυλακίσεις και εξορίες , χαζοκούτι! Αλλά έτσι σκέπτονταν και οι δοσίλογοι και συνεργάστηκαν με τον κατακτητή για να περνάνε καλά! Αυτός είσαι και όμοια σκέπτεσαι και θέλεις και να ειρωνευθείς, ψωμοζήτη, οσφυοκάμπτη!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια κ. Ζούπη για τις απόψεις σας. Πάρτε μας και μια πίπα τώρα για να ξεθολώσουμε από τις μαλακίες σου βρωμερό πασοκικό σκουλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από τον Ζαχαρία Ζούπη,
    Πολιτικό Αναλυτή

    lollollollol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tiς δεκάδες ανακρίβειες του άρθρου του "πολιτικού αναλυτή" τις θέλετε αλφαβητικά ή σε τυχαία σειρά;

    Κυρ Ζούπη μου όταν γράφεις τόσα τέρατα, καλό θα είναι να μην κοτσάρεις την "επιστημονική" σου ιδιότητα. Σε κάνει να φαίνεσαι ακόμη πιο τούβλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ.Β.Αντωνόπουλε,
    Σε συγχαίρουμε!
    Κέρδισες με την αξία σου μια δημόσια θέση!
    Μια και έγραψες φαρδειά πλατειά το όνομά σου, θα γνωρίζουμε και σε ποιά διεύθυνση θα σου στείλουμε τον διορισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τον ΙΜΜ,
    Πασοκάκι; Πασοκάκι;
    "Αντιστασιακάκι","Αντιστασιακάκι";
    Μέλος της επάρατης Μεταπολίτευσης που αφήνει τα παιδιά μας άνεργα και γεμάτα κατάθλιψη;
    Ντροπή σου να υπερηφανεύεσαι για την κατάντεια που έχετε φέρει στη χώρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν αξίζει καν να αντικρούσει κάποιος επι της ουσίας την μαλακία του Ζούπη.
    Μόνο το ΖΟΥΠΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ.
    Φτάνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση