GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται δύο φορές με το ίδιο ρούχο...

Από το yourstar.gr Η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» τους πάντες. Το έχουμε πλέον εμπεδώσει. Και έχει χτυπήσει όχι μόνο τους σταρ της ...

Από το yourstar.gr
Η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» τους πάντες. Το έχουμε πλέον εμπεδώσει.
Και έχει χτυπήσει όχι μόνο τους σταρ της εγχώριας σοουμπιζ, αλλά και εκείνους της διεθνούς. Η είδηση δεν είναι ότι η Rihanna φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Μαϊου του περιοδικού Cleo, το οποίο κυκλοφορεί στην Αυστραλία. Είναι ότι εντοπίσαμε την τραγουδίστρια να φορά το ίδιο φόρεμα με αυτό που.. .είχε επιλέξει για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του Marie Claire τον Δεκέμβριο του 2010!
Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο. Αν και οι περισσότεροι θαυμαστές τους την αίσθηση ότι έχουν τόσα πολλά ρούχα που δεν ξέρουν τί να πρωτοδιαλέξουν, είναι γεγονός ότι πολύ συχνά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οσο και εάν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θέλουν να περνούν μια άλλη εικόνα. Το λευκό φόρεμα της Robyn Fenty, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Rihanna, άφηνε λίγα στην φαντασία, ωστόσο ήταν ένα ρούχο déjà vu!!! To είχαμε ξαναδεί τα Χριστούγεννα του ’10. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. ‘Η έχει φορέσει ξανά το ίδιο ρούχο, ή – που είναι και το πλέον πιθανό – οι υπεύθυνοι του περιοδικού έχουν χρησιμοποιήσει τις ίδιες φωτογραφίες και έκαναν τηλεφωνική ή έστω απλή συνέντευξη της τραγουδίστριας χωρίς πολλά πολλά. Κι αυτό γιατί η πόζα της στα δύο εξώφυλλα είναι ακριβώς η ίδια. Τα χέρια της είναι περασμένα πίσω από το κεφάλι της, ενώ και το χτένισμά της είναι πανομοιότυπο με αυτό της περυσινής χρονιάς.
Κατά τα άλλα, η ποπ σταρ αποκάλυψε ότι ήταν «σκύλα» με τον Russell Brand όταν τον πρωτογνώρισε. «Τον γνώρισα σε μια τηλεοπτική συνέντευξη. Ήταν η χειρότερη συνέντευξη που μου έχουν κάνει» λέει η Rihanna, η οποία μόλις αργότερα κατάλαβε ότι ήταν πραγματικά «αστείος» και όχι «ηλίθιος», μιλώντας για τον σύζυγο της καλής της φίλης Kate Perry, ο οποίος της είχε πάρει συνέντευξη πριν από λίγους μήνες.

2 σχόλια

  1. Greek National Debt Clock:

    € 326,898,744,048


    δύο φορές με το ίδιο ρούχο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Δεν υποκυπτουμε!

    καλα εκανε ελεγε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη για τον Ιερωνυμο

    oi ebraikew trapezew eferan thn krish apo tiw kompinew toyw!

    Μας περνουν για βλακες οι του ΔΝΤ??

    Στο 8% ειναι η μιζα του υπογραφοντος τα δανεια της σκλαβιας
    ολα ηταν στημενα απο πριν


    Γιαυτο διωξαν τα εντιμα στελεχη απο την Κυβερνηση και βαλαν αδελφουλες και πουτανιτσες!

    Μαρκος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση