GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενδιαφέρον για την ΑΕΚ από όμιλο επενδυτών‏...

Από τον Γιώργο Στάμο Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» ο όμιλος επενδυτών με επικεφαλής τον Γιώργο Δαλακούρ...

Από τον Γιώργο Στάμο
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» ο όμιλος επενδυτών με επικεφαλής τον Γιώργο Δαλακούρα, εξετάζει το ενδεχόμενο, βέβαια υπό προϋποθέσεις, να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στελέχη του επενδυτικού ομίλου ήρθαν σε επαφή με τον κ. Δαλακούρα και συζήτησαν την προοπτική να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Βέβαια, σε αυτήν την προοπτική έθεσαν όρο, ο οποίος είναι να μη διαρρεύσει σε πρώτη φάση και πριν υπάρξουν εξελίξεις η ταυτότητά τους.
Παράλληλα, όπως φέρεται, τα στελέχη αυτά...
 εξέφρασαν στον κ. Δαλακούρα και την ανησυχία τους για την επιρροή που ασκεί στα της ομάδας η «Original 21».
Ο επενδυτικός όμιλος φέρεται να έχει κάνει έρευνα μέσω ορκωτών λογιστών στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, ενώ όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», ενήμερος για το ενδιαφέρον είναι εδώ και ενάμιση μήνα ο Πέτρος Παππάς.
Στον επενδυτικό όμιλο συμμετέχουν και παλαιοί παράγοντες της ομάδας, όπως ο Νίκος Στράτος, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Γεράσιμος Έρτσος και ο Γιώργος Κασσαβέτης. Ο τελευταίος, που την περίοδο 1991/92 υπήρξε αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ επί διοίκησης Γενεράκη, φέρεται να προτείνεται για τη θέση του προέδρου εφόσον συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.
http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=35155

3 σχόλια

  1. Και εδω καταστρεφουμε δρόμους για να προστατεψουμε τις καταπατήσεις και τα καμμένα μιας εικοσαετίας.

    ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

    ΦΟΛΑ ΣΤΟΥς ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε σεις 1.000.000 κόσμος ειναι χωρίς δουλειά κι εσείς ασχολείσθε με το ποιός θα πάρει την ΑΕΚ; Πόσο κρετίνοι είσθε μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση