GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ιπποκράτους η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ...

15 σχόλια

  1. Συλλαλητήριο για γιουχα λοιπόν στην ....Ιπποκράτους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σκέτοι ΠΑΣΟΚοι - όλοι τους!

    Γράφει ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των μισθών.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που......
    ψήφισαν την περικοπή των συντάξεων.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των δώρων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο με τις «επικαιροποιήσεις» του. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που με την ψήφο τους προσκάλεσαν στην Ελλάδα, αρωγό των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το ασφαλιστικό τερατούργημα, αυτοί που «εξασφάλισαν» στον εργαζόμενο δουλειά χωρίς σύνταξη ως τον τάφο. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που σήκωσαν τo χεράκι τους και ψήφισαν τα μέτρα που εκτίναξαν την επίσημη ανεργία στο 15%, τα «λουκέτα» στα μαγαζιά στο 20% και την ύφεση στο μείον 6,6%. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την «εκ περιτροπής» επιστροφή των εργασιακών σχέσεων στην εποχή των ειλώτων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της καταστρατήγησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν για να μπορούν οι εργοδότες να απολύουν εργαζόμενους όταν θέλουν, όσους θέλουν και όποτε θέλουν. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων των φόρων τρεις φορές σε ένα χρόνο. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της κατάργησης και συγχώνευσης σχολείων και νοσοκομείων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τη ληστεία του λαού μέσω του «Καλλικράτη».Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - όλοι τους! - είναι εκείνο το εκλεκτό σώμα το οποίο στηρίζει και διακινεί το θράσος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε».

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - με το ένα χέρι ψηφίζουν για να φορτώνονται νέα δανειακά χρέη στο λαό και με το άλλο χέρι ψηφίζουν για να χαρίζονται 108 δισ. ευρώ στις τράπεζες.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - ψήφισαν αυξήσεις στα διόδια, αυξήσεις στο ρεύμα, αυξήσεις 40% στα εισιτήρια των συγκοινωνιών.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι - όλοι τους! - του ιδίου κόμματος με τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη της υπόθεσης «Ζήμενς», τους «πράσινους» Βατοπεδινούς, τους «σοσιαλιστές ναυάρχους» των υποβρυχίων που «γέρνουν», τους «Σόρος» της χρηματιστηριακής απάτης και τους «Πινδάρους» της Ολυμπιακής λαμογιάς.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - περιφέρονται ανά την επικράτεια σφετεριζόμενοι και διαπομπεύοντας την έννοια και τον όρο «σοσιαλιστής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολοτούμπα Παπακωνσταντίνου: Ξαφνικά δεν ξέρει πότε θα βγεί η Ελλάδα στις αγορές!!!

    Σήμερα μετά από δεκάδες συνεντεύξεις ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να κάνει την κολοτούμπα και να τελειώσει με το ψέμμα που έλεγε εδώ και ένα χρόνο ότι η Ελλάδα θα δανειστεί από τις διεθνείς αγορές μέσα στο 2011 ή στο τέλος του 11 όπως έλεγε τελευταία.

    Ουσιαστικά παραδέχεται σε συνέντευξή του στους Financial Times ότι
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

    Τόσους μήνες που τα λέγαμε και τα λέγανε όλοι, μιας και ήταν προφανές ακόμα και σε ερασιτέχνες αυτός επέμενε να μας παραμυθιάζει ότι θα δούμε φως στο τούνελ στο δεύτερο εξάμηνο του 2011!!!

    Δεν έχουν περάσει μεγαλύτεροι ψεύτες από τους σημερινούς από την ελληνική πολιτική τους τελευταίους 2 αιώνες... ξεπέρασαν και τον μέγιστο λαοπλάνο Ανδρέα!

    Τώρα λέει απλά ένα "ΔΕΝ ΞΕΡΩ" και καθάρισε!!!
    Αυτός ο ερασιτέχνης κομπογιαννίτης συνεχίζει να είναι υπουργός Οικονομικών... λογικό!!!
    Ποιος να τον αλλάξει;
    Ο ΓΑΠ που είναι τρις χειρότερος;

    Διαβάστε τι δήλωσε στους FT:

    Το ζήτημα της επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές ομολόγων θα ξεκαθαρίσει μετά το καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times. «Μία εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει πριν το καλοκαίρι και πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη βοήθεια στην Πορτογαλία», δήλωσε ο υπουργός.

    Συνεχίζοντας, για το θέμα αυτό, είπε: «Μπορώ να καταλάβω όσους βλέπουν την τρέχουσα κατάσταση και λένε, “δεν θα έχεις ποτέ μια αγορά (σ.σ.: για το ελληνικό χρέος)”, αλλά μπορώ επίσης να παραπέμψω στην εικόνα του περασμένου Οκτώβριου και Νοέμβριου, όταν τα spreads είχαν μειωθεί κατά 350 μονάδες βάσης μέσα σε 40 ημέρες, πριν αρχίσουν και πάλι να ανεβαίνουν».

    Καλά θα μπορούσε να τους παραπέμψει και
    στον Οκτώβριο του 2009, όταν τα spread ήταν στις 130-140 μονάδες...
    αλλά δεν το θέλουμε
    γιατί τότε Κυβερνούσε η ΝΔ και ο Καραμανλής που "κατέστρεψαν" την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσα θελουνε....; 77.....; χαχα.....
    τα 3 θα παρουνε,
    καθηστε να το δειτε πειτε τους...
    πυρ στο ανδρο ρτης ακολασιας και της διαφθορας.
    στο Μπουρδέλο της Πιπποκράτους..

    Βουλευτές Πασοκ...
    Αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του λαού
    (να παραφράσω εναν στίχο απο ενα τραγούδι του Πορτοκάλογλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 1.57 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοελληνικη Ιστορια οπως δεν εχει (ακομα) γραφτει
    ΜΕΤΑ τη μεταπολιτευση με τον Καραμανλη, τον θειο, Πρωθυπουργο, ολοι ελπιζαμε σε μια καλυτερη εποχη απο την δικτακτορια και ώ του θαυματος ακουστηκε η μαγικη λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ για ολους ταχα δηθεν.
    Περασαν 7 χρονια και ηρθε ο Ανδρεας που βρηκε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ξανα λιτοτης ταχα δηθεν.

    Το 89 επεσε το ΠΑΣΟΚ εν μεσω οικονομικων σκανδαλων (κατι σαν το τωρα....) και ηρθε η κυβερνηση εθνικης ενοτητας με την ιστορικη συμφιλιωση του Φλωρακη με την δεξια και Πρωθυπουργο τον Τζανετακη και τον Ζολωτα.
    Ομως δεν μπορουσαν να πληρωσουν μισθους και συνταξεις (κατι σαν το τωρα...). Παλι εκλογες και στην εξουσια ερχεται ο Μητσοτακης που αρχιζει να πουλαει οτι εβρισκε μπροστα του, τσιμεντα, οτε, ΔΕΚΟ και παει λεγοντας.
    Τον ριχνει ο Σαμαρας με τον Συμπιλιδη για το θεμα διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας και κατ' επεκταση των Σκοπιων και ερχεται παλι ο Ανδρεας χειρουργημενος και βρισκει αδεια ταμεια.
    Με την επιδεινωση της αρρωστιας του αναλαμβανει ο Σημιτης και εξαγγελει νεο προγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ και προσαρμογης.
    Αυτο το εργο παιχθηκε μεχρι το 2004 οπου αφου πηραν, οτι ειχε ο λαος αποταμιευσει με χρονια δουλειας, στο Χρηματιστηριο και φαγανε αγνωστο ποσα, καταχρεωσαν με δανεια την χωρα (κατι σαν το τωρα...) για την αναληψη των Ολυμπιακων αγωνων και μοιραια πεσανε σαν ωριμα φρουτα.

    Μετα ήρθε ο Καραμανλης ο νεωτερος, φρεσκος και με ονειρα επανιδρυσης του κρατους απο την σηψη και την διαφθορα. Παρελαβε παλι(!) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ οικονομια με σωρεια σκανδαλων με υπευθυνους και υπαιτιους. Ομως ουδεις ποτε τιμωρηθηκε και αντ αυτου εβαλε τον Αλογοσκουφη να μοιραζει και να χαριζει δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες που σακατεψαν την κοινωνια, μαζι με μια καστα οικογενειων που εδω και χρονια ρουφανε το αιμα του Δημοσιου.
    Εδω αρχιζει ο χορος των σκανδαλων ομολογα Βατοπεδια siemens κουμπαροι, sex και βια, Βαρθολομαιος αυτοκτονιες dvd,δικηγοροι σε καταθλιψη, της "Ελλαδας" δηλαδη εν μεσω κρισης.
    Το επανιδρυση εγινε επανα-χαλασμα και ο φρεσκος εφυγε ηρωικα νυχτα!
    Ηρθε ο ευγενικος ΓΑΠ να παραλαβει κι αυτος(!) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να χτυπησει την διαφθορα και να φτιαξει εκ νεου το κρατος που πλεον δεν υφισταται!
    Αυτη περιπου ηταν διαδρομη των τελευταιων 35 ετων με τα προσωπα αυτα πρωταγωνιστες.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ;
    Για εμας οι φοροι και η λιτοτητα και για καποιους αλλους ο ακρατος πλουτισμος, χλιδη, προκληση και σταρχιδισμος.
    Μηπως πρεπει κατι να κανουμε πλεον σαν Λαος και οχι σαν λαλάκες υπηκοοι φεουδαρχων;
    Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την δημευση των περιουσιων ολων των πολιτικων που εμπλεχτηκαν σε σκανδαλα έμμεσα ή αμεσα;
    Μηπως καποιοι κυριοι μεγαλοσχημοι πρεπει να βλεπουν την ζωη τους πισω απο τις μπαρες;
    Ρωταω μηπως ειναι ωρα να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο των συντεχνιακων και κομματικων συμφεροντων μας.
    Γιατι και οσο βαθυς και να ειναι ο υπνος, καποτε ερχεται το ξυπνημα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    Tamis

    * Φύλο: Άντρας
    * Τόπος: ΑΘΗΝΑ : Ελλάδα

    Για Μένα

    Ακούω, ακούω, ακούω ακόμα και αν δεν συμφωνώ....
    Ενδιαφέροντα

    * Να γνωρισω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ΣΚΕΨΗ και ενδιαφεροντα πέραν από τις σαπουνοπερες και απο την "εγκυκλοπαίδεια" των ειδησεων... των Μ.Μ.Ε. (Μεσων Μαλακυνσης Εγκεφαλων)

    Αγαπημένες Ταινίες

    * Κοινωνικές
    * Περιπέτειες . . . .

    Αγαπημένη Μουσική

    * everything!

    Αγαπημένα Βιβλία

    * Αυτά που ανεβάζουν τον άνθρωπο και τον ελευθερώνουν... Οι επιστολές του ΠΑΥΛΟΥ η η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ είναι από τα κύρια
    -------------------------------
    ΑΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσα στην χλιδη ο πρωθυπουργος της φτωχειας..

    εχει παθει πλακα ολη η ευρωπη με την χλιδη
    που τον περιβαλλει στα ταξιδια του

    περα απο την τεραστια συνοδεια του και
    τους συμβουλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεσα στην χλιδη ο πρωθυπουργος της φτωχειας..

    εχει παθει πλακα ολη η ευρωπη με την χλιδη
    που τον περιβαλλει στα ταξιδια του

    περα απο την τεραστια συνοδεια του και
    τους συμβουλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΟΒΕΡΔΟ//ΚΛΟΥΝ ερωτηση: πως τα εφαγες ; χτυπητα, μελάτα, σφιχτά ή μαρεγκα ; ...........

    Πουλημένοι, κλέφτες, ψεύτες ΠΑΣΟΚΟ.
    Φυλακή και δήμευση της περιουσίας τους.

    Αλλιώς ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.


    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.......
    ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕΝ ΗΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΤΕΕΕ ΘΕΣΗΗΗΗ..
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!!!!!


    Τους ρίξανε χοντρό ξύλο. Πάντα τέτοια και εις ανώτερα εύχομαι.
    Και που είσαι ακόμα Λοβέρδο μάγκα.
    Τζέφρυ έρχεται η σειρά σου. Δεν θα προλάβεις ούτε στο ποδήλατο να ανέβεις.


    Κανείς βουλευτής δεν εκπροσωπεί πια κανένα ψηφοφόρο.
    Κλέφτες και ψεύτες όλοι τους δεν μπορούν ούτε να εμφανιστούν δημόσια.
    Τα αυγά και τα γιαούρτια είναι η αρχή.

    Παρακαλούν για αυτά, για να γλυτώσουν το ξύλο.
    Φτύσιμο τους χρειάζεται. Στη φυλακή οι ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ..ΟΙ ΑΚΗΔΕΣ..

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 7:23
    ======

    Τι σε κοφτει;
    ουτε να πλυνεις τις πατουσες του
    δεν εισαι αξιος

    κοπριτη

    γραψε κατι κι εσυ
    αργοσχολε
    ανεργε
    ηλιθιε 30 αρη = παπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιά Ελλάδα χωρίς σύνορα.
    Μια Ελλάδα μπορδέλο.

    Δεν ξερουν ποσοι ειναι οι μετανάστες. Δεν ξερουν πόσα χρωστάμε. Ελεγχος στα συνορα δεν υπάρχει. Η χωρα έχει γίνει κωλοχανείο. Το κράτος δεν λειτουργεί. Ο Πρόεδρος λέει αρλούμπες. Στην Ακαδημία μόλις ανακάλυψαν το βαθύ χτές.
    Ο στρατός δεν κάνει το χρέος του και δεν φυλαει τα σύνορα. Εμεις σαν μαλακες πληρωνουμε τους φόρους για να ζουν αυτοι και τα παιδιά τους με όλες τις.....ανέσεις.

    Τα σκανδαλα συγκαλύπτονται. Φυλακη δεν πάει κανένας.
    Και όσοι καταδικάστηκαν, καταδικάστηκαν με αναστολή.

    Καθε μέρα βγαίνουν στα κανάλια οι μετανάστες και κάνουν μαθημα δημοκρατίας γελοιοποιώντας την ελλάδα διεθνώς. Αρκετα αυτο το καραγκιοζηλίκι.
    Αρκετά.

    Αυτό δεν ειναι κράτος.
    Ειναι μπορδέλο.
    Τελεια και παυλα. Παρόλα αυτά ο Ανήξερος είναι ακόμη εδώ.

    Να του δινει νυχτα με ψεύτικο διαβατήριο που του εδωσε ο Αδερφός Πατακός. Εντάξει ;

    Αμερικανοι παρτε τον στην Αμερική να τον κανετε Πρόεδρο. Δεν τον θέλουμε.
    Το καρπούζι ήταν μάπα.

    Σας τον χαρίζουμε τώρα που είναι ακόμη ολόκληρος.
    Πάρτε και τον άλλο Παπ να καθαρίζει τα γραφεία της Γολδμαν και να φέρνει καφέδες.

    Μη καθυστερείτε γιατι η σπιθα θα αναψει απο στιγμη σε στιγμη και δεν θα ειναι τα γνωστα πυροκλάνια του Αχόρταγου... Θα γινει χαμός.

    Αρχίσανε και πεφτουν αυγά.
    Η Κερατέα θα γίνει παράδειγμα προς μιμηση...

    Αμερικανοι, αν δεν τους παρετε γρηγορα ή δεν τους αδειάσετε θα υπάρξει αντιαμερικανισμός. Ξεκαθαρα το λεω.

    Για τους δανειστες μην ανησυχειτε, τα εχασαν τα λεφτά τους.
    Η Ελλάδα θα παει σε αναδιάρθρωση χρεους και συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς 7:23
    -----
    τον Τamis τον ξερω
    Ε Σ Υ ποιος εισαι;
    κρυβεσαι στην θλιβερη ανωνυμια σου
    και φανερωνεις την απιστια σου
    ......
    εισαι τελικα χειροτερος και απο σκυλος
    γιατι ο σκυλος ΔΕΝ μπορει να γινει ανθρωπος
    εσυ ομως απο ανθρωπος εγινες με την θεληση σου ΣΚΥΛΙ

    ενα ακομα σκουπιδι περαστικο
    απο το δικτυο
    που τοφερε ο κακος αερας....

    το πληκτρολογιο αξιζει πιο πολυ απο σενα


    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο ο δρ Κουτσουκος λενε μπορει να σωσει το Πασοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αλήθεια είναι οτι οι Υπουργοί και ο ΓΑΠ..
    ΙΣΩΣ προλάβουν να την κανουν.

    Αυτοί που θα φάνε το πολύ ξύλο είναι τα στελέχη του κινήματος ή κοινώς κομματόσκυλα.

    Έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελες. και είμαστε ακόμα στην αρχή.

    Αφου δεν βλεπουμε ΠΑΣΟΚΟ ΚΛΕΦΤΕΣ στη φυλακη.
    θα τους δουμε νεκρους.

    παρτε το χαμπαρι...

    Να είστε ..έτοιμοι,
    με τα κληρονομικά σας..
    των κλεμμένων
    απο τον Ελληνικό λαό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση