GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλό Πάσχα...

Από τον ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΕΝΗ http://lalenis.blogspot.com/2011/04/blog-post.html Αγαπητοί συμπολίτες, Στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, εύ...

Από τον ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΕΝΗ
http://lalenis.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, εύχομαι το Αναστάσιμο Μήνυμα να καθοδηγεί την ζωή μας σε ένα κόσμο Αγάπης, Ελπίδας, και Ειρήνης.
Ελπίζω και εύχομαι αυτό το πανανθρώπινο μήνυμα, να μιλήσει στις καρδιές όλων μας, ώστε με...
 δύναμη ψυχής να δώσουμε ο καθένας από μας, αλλά κυρίως αυτοί που καθορίζουν τις τύχες μας, τον αγώνα για την σωτηρία της χώρας μας και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από τα λάθη άλλων.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

1 σχόλιο

  1. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τ.έ. εάν δεν βοηθήσουμε όλοι, αλλά κοιτά ο καθένας το δικό του μικρο-μεγάλο συμφέρον και τις μικρο-μεγάλες κομματικές σκοπημότητες, με μοχλό τις αμπελοφιλοσοφίες που κάνουν το άσπρο μαύρο και τον κλέφτη οφειλέτη, τότε δε θα δει η χώρα άσπρη μέρα. Με καθαρά λόγια: έχουμε τα χειρότερα ΜΜΕ και τη χειρότερη αντιπολίτευση στην Ευρώπη. Και αυτό το ζούμε από γεννησιμιού του σύγχρονου κράτους. Δεν είναι μόνο τωρινό. Από τη φυλάκιση του Κολοκοτρώνη και τη δολοφονία του Καποδίστρια ως σήμερα δεν πέρασε μέρα για τους δύο αυτούς θεσμούς, με την όποια ηλικία του καθενός!
    Κρίμα στη χώρα και κρίμα για τη χώρα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση