GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άκηδες...

Από τον Νίκο Πετρόπουλο http://nikosletter.blogspot.com/ Μόνο θλίψη μου προκάλεσε η χθεσινή του παρουσία στην Βουλή. Ελπίζω πραγματικά ...

Από τον Νίκο Πετρόπουλο
http://nikosletter.blogspot.com/
Μόνο θλίψη μου προκάλεσε η χθεσινή του παρουσία στην Βουλή. Ελπίζω πραγματικά - εάν είναι αθώος- να δικαιωθεί. Όμως παίρνοντας αφορμή από την κατάθεσή του Άκη, θα αναρωτηθώ για τα προβλήματα διαφθοράς της χώρας.
Λοιπόν πιστεύω, ότι μόνο επιφανειακά, το πρόβλημα της χώρας είναι οι μίζες των υποβρυχίων. Το κυριότερο πρόβλημα, είναι ότι οι όποιες ενδείξεις κακής διαχείρησης, προέκυψαν έπειτα από έρευνες της γερμανικής δικαιοσύνης. Και το δευτερεύον πρόβλημα, είναι ότι από τη γνωστή φράση πρώην πρωθυπουργού "άν έχετε στοιχεία να τα στείλετε στη δικαιοσύνη", ότι έχει...
πάει σε αυτήν, έχει είτε παραγραφεί είτε απλά αρχειοθετηθεί. Εάν δεν υπάρχουν σκάνδαλα, καλώς και δεν καταδικάζεται κανείς. Εάν όμως υπάρχουν και δεν βρίσκονται οι ένοχοι, τότε το πρόβλημά μας είναι μεγάλο. Και όσο δεν το παραδεχόμαστε, τόσο αυτό θα υπάρχει. Και όσο δεν τροποποιούμε τόσο πιό συνένοχοι θα είμαστε.
Το πρόβλημά μας, δεν είναι κάποιοι κακοί διαχειριστές της εξουσίας. Υπάρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά και ότι δεν περιθωριοποιούνται.
Δείτε το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας και μάλιστα για ποσά που κάποιοι δικοί μας θα τα χαρακτήριζαν αστεία. Δείτε και την αναφορά του καθηγητή Τσούκα για την περίπτωση Ψωμιάδη.

17 σχόλια

  1. Με τους πονηρούς πολιτευτές να πλουτίζουν με άδικα έργα. «πλουτούσιν δ’ αδίκοις έργμασι.». (Σόλων).

    Με τους αδηφάγους πολιτικατζήδες να μην μπορούν να βάλουν χαλινάρι στην απληστία τους. «Ου γαρ επίιστανται κατέχειν κόρον.». (Σόλων).

    Με τους χορτασμένους, κορεσμένους, κοκορόμυαλους που αυθαδιάζουν. Γιατί «Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον: τίκτει γαρ κόρος ύβριν, όταν πολύς όλβος έπηται ανθρώποισιν όσοις μη νόος άρτιος η.». (Σόλων).

    Με τους βατοπεδινούς και τον Εφραίμ «να μην σέβονται ούτε ιερά ούτε δημόσια κτήματα: ουθ’ ιερών κτεάνων ούτε τι δημοσίων φειδόμενοι.». (Σόλων). Και μόνο «τι να πρωταρπάξει ο καθένας σκέφτονται: κλέπτουσιν εφ’ αρπαγή άλλοθεν άλλος.». (Σόλων).


    Στη φυλακή αλήτες!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ……….

    ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ου καταισχυνω οπλα τα ιερα, ουδ' εγκαταλειψω τον παραστατην, οτω αν στοιχησω.

    Αμυνω δε και υπερ ιερων και οσιων, και μονος και μετα πολλων.

    Την πατριδα δε ουκ ελασσω παραδωσω, πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξωμαι...

    « Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών και προσωπικών συμφερόντων»

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Δεν είναι νεκροθάλασσα βοή χωρίς σεισμό,νιώθω για σε πατρίδα μου στα σπλάχνα χαλασμό!..........

    Ρε ενας δεκανεας ρεεεεε…….

    Ως προς το ψωμί, την οικονομίαν, παραλάβαμεν το εθνικόν εισόδημα εις τα 565 δολλάρια, και παραδώσαμε την διαχείρισιν της εξουσίας όταν ανετράπημεν το 1973 εις 1.100.

    Παραλάβαμεν τον προϋπολογισμόν της χώρας εις το ύψος των 29 δισεκατομμυρίων και παραδώσαμεν την αρχήν, με τον προϋπολογισμόν της χώρας εις 109 δισεκατομμύρια.

    Παραλάβαμεν το συναλλαγματικόν απόθεμα της χώρας εις τα 200 εκατομμύρια δολλάρια και το παραδώσαμεν εις τον ένα δισεκατομμύριον πεντήκοντα εκατομμύρια δολλάρια.

    ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο εκτελεστικών αποσπασμα.

    Θανατος στους κλεφτες.
    Του ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επταετής κάθειρξη σε πρώην υπουργό για διαφθορά
    ------------------------------

    Όχι δεν πρόκειται για τον Τσοχατζόπουλο, ούτε για τον Μαντέλη...Οι Ρουμάνοι χαλάνε τη πιάτσα!!!

    Ρουμανικό δικαστήριο καταδίκασε, τον πρώην υπουργό της Γεωργίας, Ιοάν Αβράμ Μουρεσάν σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, με την κατηγορία της διαφθοράς. Ο 52χρονος πρώην υπουργός κρίθηκε ένοχος για την υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων από...το συνολικό ποσό που κατέβαλε στη ρουμανική κυβέρνηση η αμερικανική Υπηρεσία γιά τη Διεθνή Ανάπτυξη.
    Στο υπουργικό συμβούλιο της Ρουμανίας ο Μουρεσάν θήτευσε από το 1997 έως και το 2000. Επίσημα κατηγορίες του είχαν απαγγελθεί στη διάρκεια του 2003.

    Ο πρώην υπουργός άσκησε όσα ένδικα μέσα είχε στην διάθεσή του κι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε, τελικά, γύρω στα τέλη του 2008.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ Κα ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΕΘΕΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2007....
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ....

    ΦΑΡΑ , ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ , ΑΛΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ....
    ΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
    ΤΣ..ΤΣ.. εμεις στην διαφθορα ειμαστε χειροτεροι και απο τους ρουμανους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τα δεκανίκια Καρατ$$αφεράκηδες

    Παραμάζωμα έχει πάρει ο Μεϊμαράκης τον Καρατζαφέρη!!

    "Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο. Σκέφτηκα ότι, αν αυτό που θα συνοδευτεί κι από τις ερωτήσεις μπορέσει να δείξει στον Έλληνα πολίτη και να του δημιουργήσει έστω την καχυποψία για το ρόλο του αρχηγού κόμματος ο οποίος περιφέρεται στα κανάλια και έχει δυσανάλογη απήχηση κι αντίληψη κι επηρεάζει συμβάσεις και εξελίξεις και τελικά μείνουμε στο μόνο ότι όποιος υπογράφει έχει την ευθύνη...Παρέβην τις αρχές μου κι έκανα κάτι το οποίο δεν θα το έκανα και δεν θα το ξανακάνω" είπε στο Real fm ο Β Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην αντιπαράθεση με τον Γ. Καρατζαφέρη.

    Ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε "Αυτός ψήφισε την παραλαβή. Θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε την ερώτηση που μου κατέθεσαν το '08 που λέει ότι, όπως λέει η γερμανική πλευρά, τα υποβρύχια εξετάστηκαν στη Μαύρη θάλασσα, κρίθηκαν και πότε θα προχωρήσετε στην παραλαβή; Και η απάντηση του Νοεμβρίου. Ότι αυτό είναι μονομερής άποψη των Γερμανών, δεν έχει ακόμα περιέλθει εις γνώση των ελληνικών οργάνων και όταν και οι Έλληνες θα το πιστοποιήσουν, θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό και μόνο υποδεικνύει ότι μεταφέρουνε τη γερμανική άποψη την οποία τη γνώριζε εκ των προτέρων. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Εγώ ζητώ - για να μπορέσει πράγματι να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο - να ελέγχεται κάποιος που έχει εκφορά δημόσιου πολιτικού λόγου κι επηρεάζει τέτοιου είδους συμβάσεις και εξελίξεις γιατί είπε ο κ. Καρατζαφέρης ότι τον Αύγουστο του '09 χάλασε λέει την απευθείας ανάθεση που θα κάναμε για τα πυρομαχικά των Leopard. Πρώτον, δεν χάλασε τίποτα γιατί δεν υπάρχει καμία απευθείας ανάθεση την περίοδο που εγώ ήμουν υπουργός, δεύτερον για τα βλήματα των Leopard εμείς λέγαμε ότι πρέπει να πάνε στην ΕΑΣ που είναι τα ελληνικά αμυντικά συστήματα κι ο κ. Καρατζαφέρης μας έλεγε να πάμε στους Αμερικανούς..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώην υπουργός Άμυνας επί κυβέρνησης ΝΔ συνέχισε: "ας μου κάνει αγωγή ή μήνυση ή να του κάνω, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε. Πιστεύω ότι το περιθώριο πρέπει να ξαναγυρίσει στο περιθώριο. Δεν μπορεί να είναι κυρίαρχη άποψη και τάση και οι καταγγέλλοντες να λένε ό,τι θέλουν χωρίς στοιχεία, να λασπώνουν υπολήψεις - γιατί το θέμα είναι ηθικό - και με την ίδια ευκολία μετά να λένε "ε, θα τον δω στη Βουλή, θα του πω, θα γελάσουμε". Δεν κατάλαβα. Δηλαδή θα ζητάει την παραπομπή μου χωρίς στοιχεία και θα χαριεντιζόμαστε κιόλας;"

    Σε διευκρινιστική ερώτηση αν τα περί "νονών" αφορούν τον κ. Καρατζαφέρη είπε "Ας βγάλει ο ακροατής σας την άποψή του. Ο κ. Καρατζαφέρης έτσι λέει "το '07 δόθηκαν μίζες. Στον κ. Τσοχατζόπουλο πήγανε; Εγώ δεν λέω ότι πήγανε στον Μεϊμαράκη, αλλά...εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ας ψαχτεί". Λοιπόν, απαντώ με τους ίδιους όρους διαλόγου. Αν το μυαλό σας πήγε εκεί, ψάξτε το".

    Απέρριψε τα περί συγκάλυψης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ που κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και σημείωσε "Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι έγιναν πλακάκια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για να καλυφθεί ο Μεϊμαράκης διότι ούτε το ΠΑΣΟΚ θα μου χαριστεί. Κανείς δεν θα μου χαριστεί... Δεν μπορεί αρχηγός κόμματος τέτοιου μικρού ποσοστού να έχει αυτή τη δυσανάλογη απήχηση, άποψη, μεταχείριση να λέει ό,τι θέλει χωρίς να τα υποστηρίζει.Συγκάλυψη δεν υπάρχει και μάλιστα πουθενά. Διότι μπορεί κάποιος να μην πηγαίνει φυλακή, όμως η ηθική και πολιτική απαξίωση που υφίσταται είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον πολιτικό. Κι εγώ δεν θέλω να μείνω αθώος με ρετσινιά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξήγησε γιατί αποκρούει την πρόταση για προανακριτική για όλους καθώς όπως είπε η επιτροπή Άμυνας της Βουλής θα λειτουργήσει ως εξεταστική και πρόσθεσε: "λέει λοιπόν ο κ. Καρατζαφέρης προανακριτική για όλους. Προανακριτική σημαίνει κάλπη για το κάθε πρόσωπο με στοιχεία για το κάθε πρόσωπο, άρα είναι σίγουρο ότι, αν στηθούν κάλπες με τα ελλιπέστατα στοιχεία της δικογραφίας - γιατί δεν αναφερόμαστε ούτε καν ως ονόματα - η Βουλή δεν μπορεί να υπερψηφίσει να πάμε προανακριτική, ούτε μπορεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι με τον Τσοχατζόπουλο ο οποίος αναφέρεται ονομαστικά στη δικογραφία." Επέκρινε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την αποχώρηση χθες λέγοντας " Συμβάλει στη διερεύνηση της αλήθειας η στάση αποχώρησης του Καρατζαφέρη; Αν δηλαδή όλοι αποχωρούσαμε χθες, τι θα γινόταν; Αλλά γιατί το κάνει; Πρώτον, γιατί έχει υιοθετήσει πλήρως '08-'09 την άποψη των Γερμανών μονομερώς, δεύτερον, διότι, όπως ψήφισε το μνημόνιο, ψήφισε και τη σύμβαση παραλαβής...Η στάση αποχώρησης δεν βοηθάει στην εύρεση της αλήθειας. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ψαρέψει πολιτικά σε θολά νερά και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ εκμεταλλευόμενος τη δυσαρέσκεια τη λαϊκή για άλλους λόγους πολιτικούς και προσπαθεί, σπιλώνοντας υπολήψεις ανήθικα και χωρίς επιχειρήματα και έχοντας τη ρητορική όλων εκείνων οι οποίοι ήταν αντίθετοι προς το δημόσιο συμφέρον, να λέει ότι ο Μεϊμαράκης είναι κατηγορούμενος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <>

    Ο ένοχος
    δεν είναι αυτός που διαπράττει το έγκλημα,
    αλλά αυτός που το σκεπάζει..

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ
    tsoxatzopoulos-sunelifthi
    Περισσότερα για: Άπλυτα πολιτικών, Πολιτικη, Σκανδαλα
    1.4.2011

    Σοκαρισμένος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος που συνελήφθη τα ξημερώματα για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Πώς συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος και πώς αντέδρασε;

    Σε μια προσπάθεια να πείσει οτι είναι αποφασισμένος να χτυπήσει τη διαφθορά, ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το πράσινο φως για τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

    Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Χτύπησαν την πόρτα κρατώντας το ένταλμα σύλληψης και μόλις ο Άκης καταλάβαινε τι συνέβαινε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε 2-3 τηλέφωνα, αλλά η πολιτική στήριξη είχε χαθεί. Ο ύπουργος μάζεψε μερικά προσωπικά του είδη και κατευθύνθηκε με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού ταυτοποιήθηκε η φωνή του σε κασέτες των Γερμανικών αρχών. Σε αυτές τις κασέτες ακούγονται καθαρά τα ονόματα των δωροδοτών για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, καθώς και των ληπτών, αλλά και τα ποσά που εισέπραταν.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα οδηγηθεί το πρωϊ στον Εισαγγελέα, οπότε αναμένουμε νεότερες εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Έδρα Σκύρος
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!!!
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    Η λεπτομέρεια κάνει την ποιότητα, ΑΚΟΜΑ και στην πολιτική!

    Κι όποιος είναι Δικαιόπολης, ας βάλει το κεφάλι του πάνω στον πάγκο του χασάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η λιστα με τα ονοματα των OFF SHORE οπου πηγαν οι μιζες για τα υποβρυχια δεν ειναι δημοσιογραφικη επιτυχια αλλα σταχτη στα ματια ολων των ΕΛΛΗΝΩΝ.Και αυτο γιατι δεν ασκειται καμμια πιεση σαν δημοσιογραφικο μπλογκ να ανοιξουν επιτελους τα στοιχεια των μετοχων τους να δουμε ποιος εχει παρει και ποσα.Να καταργηθουν οι OFF SHORE αφου ελεγχουν πρωτα.Στις OFF SHORE υπαρχουν ολα τα ακινητα που εχουν οι μιζαδοροι πολιτικοι μας και αλλοι.Για αυτο το λογο δεν τολμαει να τις πειραξει ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας?Και σεις σιγονταρετε δημοσιογραφικα παραθετοντας ονοματα OFF SHORE που δεν μπορουν να ελεγχθουν οι μετοχοι τους και το γνωριζεται καλα.Αν θελεται να βγειτε απο αυτο το βουρκο που δεν ειναι δημοσιογραφια πιεστε για την καταργηση των OFF SHORE αφου ελεγχθουν οι μετοχοι.Δημοσιοποιεισται μετα τα ονοματα των παρανομα κατεχοντων τετοιες εταιριες.Αυτο θα ηταν επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..."να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη δικαιοσύνη"...

    Α! δεν το ήξερα! Ώστε έτσι ε; Οι βουλευτές έχουν το δικαίωμα και το ελεύθερο να παραιτηθούν από τη βουλευτική ασυλία;! Για κοίτα κάτι πράγματα!!! Και λοιπόν;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν πάει ο Τσοχατζόπουλος φυλακή 7,5 χρόνια,

    ο Σημίτης σαν υπεύθυνος πρωθυπουργός πόσα πρέπει να φάει;

    Ο Καραμανλής πόσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μειμαράκης τώρα θυμήθηκε τον Καρατζαφέρη;

    Οταν χαριεντίζονταν μαζί του, τον άκουγαν προσεκτικά και ΅αξιοποιούσαν΅ τις πληροφορίες του,

    τότε ηταν καλός;

    Τώρα δεν είναι;

    Μπορεί να τον ξαναχρειαστούν τον Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καραΦΥΡΕΡ πήρε τον αγωγό του οχετού...για την θάλλασσα
    πέρα μακριά Λιβύης μερια.

    Τέλος τα βοθρολύμματα του τύπου του.
    ουστ............μπόοοοοοοχχχαααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσα πήρατε εσείς οι 9 ρε, και ψηφίσατε υπέρ του μιζαδόρου ;
    Η μίζα δεν σταματάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση