GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ...βάθος Καραμανλής!

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Στην οννεδίτικη σύναξη της παραλιακής συζητήθηκαν και τα τεκταινόμενα στη νελαία. Οι παρευρισκόμ...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/
Στην οννεδίτικη σύναξη της παραλιακής συζητήθηκαν και τα τεκταινόμενα στη νελαία. Οι παρευρισκόμενοι μιλούσαν για αποκλεισμούς και διαγραφές που γίνονται τον τελευταίο χρόνο, έλεγαν ότι η Οργάνωση φυλλοροεί και ότι κάνει πολιτική-business με εταιρείες.....
επικοινωνίας και χορηγούς, γιαυτό δεν έχει παρέμβαση σε εργασιακούς χώρους και στις τοπικές κοινωνίες. Στη συνάντηση αποφασίστηκε ανάληψη πρωτοβουλιών. Ακούστηκαν διάφορα, από το να μην καταγραφεί η δύναμη της ΔΑΠ σε κάποιες σχολές στις προσεχείς φοιτητικές εκλογές, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, μέχρι τη δημιουργία αυτονομου κομματικου φορεα, χωρίς όμως να ληφθεί οριστική απόφαση. Πολλοί, όμως, ζήτησαν να υπάρξει επαφή με τον πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή για να του εκθέσουν την κατάσταση. Φαίνεται ότι ο Καραμανλής ακόμα ενώνει, σε αντίθεση με τους απίθανους συμβούλους και διευθυντάδες του Σαμαρά, που κατάφεραν να διχάσουν την ΟΝΝΕΔ και να απομακρύνουν ακόμα και τους φανατικούς υποστηρικτές του Μεσσήνιου. Γι'αυτό και αρκετοί οραματίζονται την επιστροφή του....

11 σχόλια

  1. Ποιος Σβαρτσενέκερ ;
    Γιώργος for President της ΕΕ.

    Ο 63χρονος πρώην «μίστερ Υφήλιος» αυστριακής καταγωγής, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πολιτικό του μέλλον δήλωσε ότι οι δικοί του και οι συνεργάτες του τον προτρέπουν να επιστρέψει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΕ.»..

    Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι θα είναι ο ο Συλβέστερ Σταλόνε και ο Ζαν Κλοντ Βαν Ντάμ. Μόνο έτσι θα τιθασευτούν οι διαφωνίες των 27 κρατών –μελών. Όπου δεν θα πίπτει λόγος, θα πίπτει ράβδος. Θα είχαμε και εμείς υποψήφιο αλλά ο δικός μας «σφίχτης» Απόστολος Σουγκλάκος έφυγε νωρίς. Και ήταν και αυθεντικός. Όχι κατασκεύασμα των μίντια σαν τους άλλους.

    Μισό λεπτό Άρνολντ.
    Ευρωπαίο από τις ΗΠΑ έχουμε και εμείς.
    Έλληνας, με πολωνικές ρίζες, αμερικανοτραφής, έχει ζήσει και στη Σουηδία, πρωθυπουργός, αθλητής, διανοούμενος. Και πάνω από όλα ένας ολόκληρος λαός να θέλει να τον στείλει στο υπερεθνικό αξίωμα. Δεν έχεις τύχη Άρνολντ…

    Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μάλλον πήρε πολύ σοβαρά υπόψη του το αστείο που του έκανε προσφάτως ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον όταν σε συνάντησή τους στο Λονδίνο του είπε ότι «πρέπει να αλλάξετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ ώστε να μπορέσετε να θέσετε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΕ».

    Τα αστεία είναι ωραία αλλά θέλουν μέτρο, καθώς αποδεικνύονται και επικίνδυνα ενίοτε. Για αστείο βάλαμε και εμείς τον Γιώργο Πρωθυπουργό και μας περιγελά η υφήλιος. Η καμπάνια είναι μία: Γιώργος for President της ΕΕ.

    Δεν γίνονται αυτά είπατε; Ενώ ο Σημίτης που λέγανε στα σοβαρά ότι θα πάει στην Κομισιόν έγινε Μπαρόζο…

    Δεν θέλω δισταγμούς και αντιρρήσεις. Ο στόχος είναι εθνικός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοιχτό το ενδεχόμενο Νέου Μνημονίου και νέας προσφυγής στην τρόικα από το 2012..


    Η δήλωση αυτή του Γ. Παπακωνσταντίνου δείχνει περίτρανα πως όλα αυτά τα μέτρα στις πλάτες των πολιτών δεν αποδίδουν τελικά τα αναμενόμενα.

    Σε ομολογία αποτυχίας προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο η Ελλάδα να αναγκαστεί να εισέλθει εκ νέου στον νέο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από το 2012, σε περίπτωση που οι αγορές είναι απαγορευτικές.

    Αυτό θα σημάνει αυτόματα ένα νέο Μνημόνιο και νέα μέτρα, καθώς οι Βρυξέλλες δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα νέα χρηματοδότηση εάν δεν παρθούν νέα σκληρότερα μέτρα και δεν δοθούν νέες υποσχέσεις από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.

    Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης παραμένει "η έξοδος στις αγορές να γίνει το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε στις αρχές του 2012". Ερωτηθείς για την ανάγκη κάλυψης τοκοχρεολυσίων ύψους 27 δις. ευρώ το επόμενο έτος, ο υπουργός, είπε ότι υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις: Ή η χώρα θα βγει στις αγορές, εφόσον αυτές δεν είναι "απαγορευτικές", ή θα υπάρξει χρηματοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. "Δεν είναι σε κανενός την πρόθεση να βρεθεί σε αδιέξοδο η Ελλάδα", δήλωσε. Προανήγγειλε, τέλος, την έκδοση "ομόλογων διασποράς" μετά τον Ιούνιο.

    "Απολύτως βιώσιμο" χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το δημόσιο χρέος, απορρίπτοντας, εκ νέου κατηγορηματικά, τη φημολογία περί αναδιάρθρωσής του. Σε συνάντηση με δημοσιογράφους, ο υπουργός τόνισε ότι "μια αναδιάρθρωση ενέχει τεράστιους κινδύνους για την οικονομία, το τραπεζικό σύστημα, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις". Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε ότι "εμμένουμε στην υλοποίηση του προγράμματός μας", καθώς, "στο μυαλό των αγορών, η βιωσιμότητα εξαρτάται και από το πώς πηγαίνουμε με το πρόγραμμα".

    Ο ίδιος απέδωσε, εξάλλου, την αντίδραση των αγορών την περασμένη Παρασκευή (ημέρα που δημοσιοποιήθηκε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής) με την αύξηση των spreads, στη φημολογία περί αναδιάρθρωσης.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε "απολύτως επιτεύξιμο" τον στόχο είσπραξης εσόδων 15 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις εντός της τριετίας και επισήμανε ότι τα συνολικά 50 δις. ευρώ έως το 2015 θα καλυφθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

    Όσον αφορά στις πρόσθετες παρεμβάσεις ύψους 3 δις. ευρώ για το τρέχον έτος, για να "κλείσουν" οι όποιοι κίνδυνοι υπάρχουν, σύμφωνα με τον υπουργό, υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί επιπλέον βάρος στην περιστολή των δαπανών (στο πλαίσιο του κανόνα 2:1 για δαπάνες και έσοδα).

    Στις αρχές Μαΐου θα έρθει εκ νέου στην Ελλάδα το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας και προς τα μέσα του ίδιου μηνός και οι επικεφαλής, οπότε και θα εξειδικευθούν ορισμένοι τομείς του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου (που αναμένεται να ψηφισθεί από τη Βουλή προς τα μέσα Μαΐου).

    Πάντως, ο υπουργός απέκλεισε εκ νέου να γίνουν επιπλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και αυξήσεις του ΦΠΑ. Δήλωσε, επίσης, ότι τα έσοδα το β΄ 15θήμερο του Απριλίου είναι καλύτερα σε σχέση με προηγούμενους μήνες και ανακοίνωσε ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα δοθεί στη δημοσιότητα το Σχέδιο Δράσης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.


    */* κανένα ΖΩΟ Πασοκ, να ουρλιάξει απο χαρά,
    εδώ μέσα τώρα ?


    ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑμελέτητΑ.

    Καληνύχτα σας κε ΅Υπουργέ΅, Υπάρχει και η αξιοπρέπεια του manager που λέει όταν αοτυγχάνω πάω σπίτι μου. Καλό κουράγιο σε όλους μας μ'αυτούς που μπλέξαμε.


    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΙΓΚ.

    Αυτος ειχε δηλωσει οτι αν αποτυχει θα παραιτηθει..
    ΦΤΟΥΥΥ...ΣΟΥ... ΡΕ....ΠΟΥΣΤΑΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    - ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
    - ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ) ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
    - ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ..
    ΤΟΥΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ
    γαπ-παπ-πάγκωλου-παμπούκη κλπ
    ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ
    ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΗΔΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
    ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΙΑ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    * ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    ...ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΑ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ,
    ΒΛΑΚΕΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ,
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ....

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΙΖ..
    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΤΕ.ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΗ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Οι πολίτες δολοφονούνται-αυτοκτονούν και εκβιάζονται από τις τράπεζες και τα Δικηγορικά γραφεία ενημέρωσης, εκβιασμού κατασχέσεων δολοφονιών υπερδανεισμένων!!

    Δεν απέτυχε ο κρατικός τομέας, αλλά οι αμερικάνικες ιδιωτικές τράπεζες. ... ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη, και εστειλε αρθρο στο πρεςς

    Καλό Πάσχα και Kαλη Ανάσταση - επανάσταση!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ


    ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


    Ε Ε ΡΧΕΤΑΙ..Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Οι πολίτες δολοφονούνται-αυτοκτονούν και εκβιάζονται από τις τράπεζες και τα Δικηγορικά γραφεία ενημέρωσης, εκβιασμού κατασχέσεων δολοφονιών υπερδανεισμένων!!

    Δεν απέτυχε ο κρατικός τομέας, αλλά οι αμερικάνικες ιδιωτικές τράπεζες. ... ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη, και εστειλε αρθρο στο πρεςς

    Καλό Πάσχα και Kαλη Ανάσταση - επανάσταση!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΔΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ»...

    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...



    1. Έβγαλε χθες η ΝΔ κείμενα σύμφωνα με τα οποία «η Νέα Δημοκρατία δεν δημιούργησε "πρόσθετο χρέος" 125 δισεκατομμυρίων, ούτε 80, αλλά μόλις... 7 δισεκατομμυρίων»

    2. Τι λένε οι άνθρωποι και δεν ντρέπονται...Υπενθυμίζουμε μερικά στοιχεία για να καταλάβουμε το μέγεθος του εγκλήματος που συνετελέσθη μεταξύ 2004 και 2009 στην ελληνική οικονομία. Δεν τα λέμε εμείς. Τα έχει πει η ίδια η Eurostat:

    - Πρώτο στοιχείο σοκ: Το 2006 το έλλειμμα αντί να είναι μικρότερο του 3%, όπως έλεγε η «Νέα Διακυβέρνηση» ήταν 5,7%. Και το 2007, έτος που η Ελλάδα βγήκε από την επιτήρηση λόγω της απογραφής του 2004, το έλλειμμα αντί να είναι μικρότερο του 3% είχε φτάσει το 6,4%! Είναι η χρονιά που ο «καταλληλότερος» οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο και τις πυρκαγιές λέγοντας «η χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά. Η χώρα βγήκε από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος...Πετύχαμε τη μείωση του δημόσιου ελλείμματος, κάτω από το όριο που απαιτεί το Σύμφωνο Σταθερότητας».

    - Δεύτερο στοιχείο σοκ: το έλλειμμα μεταξύ τέλους 2003 και τέλους 2009 σχεδόν τετραπλασιάστηκε (!!) - από 9,85 δισ. ευρώ στα 36,2 δισ. ευρώ...

    - Τρίτο στοιχείο σοκ: το δημόσιο χρέος σε απόλυτες τιμές μεταξύ τέλους 2003 και τέλους 2009 σχεδόν διπλασιάστηκε (!!): από 168 δισ. ευρώ έφτασε τα 298 δισ. ευρώ...

    - Τέταρτο στοιχείο σοκ: τον Δεκέμβριο του 2008 οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2009 που προέβλεπε έλλειμμα στο τέλος του έτους 2%. Τελικά το έλλειμμα έφτασε το 15,4% (!!) - 13,4% ή 31,5 ολόκληρα δισ. ευρώ μεγαλύτερο! Τέτοιο πράγμα δεν έχει γίνει ποτέ, πουθενά...

    3. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της Ν.Δ. μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για «ολέθρια σφάλματα» της διακυβέρνησης Καραμανλή, «κυρίως στον οικονομικό τομέα».

    - Παρόλα αυτά η επίσημη Ν.Δ. καλύπτει πλήρως τα εγκλήματα 2004-2009. Και πώς να κάνει διαφορετικά; Μία παρέα ήταν. Τι Καραμανλής, τι Σαμαράς. Μία νοοτροπία, μία ενοχή. Ίδιοι και απαράλλαχτοι.

    4. Και κάτι τελευταίο: το σημαντικότερο δεν είναι τα νούμερα. Με τα νούμερα ο καθένας μπορεί να «παίζει» αν δεν έχει συναίσθηση της ευθύνης.

    - Το σημαντικότερο, που αποδεικνύει την εγκληματική ενοχή τους, είναι ότι λιποτάχτησαν όταν συνειδητοποίησαν τι ερχόταν, για να μη σκάσει η βόμβα της χρεοκοπίας στα δικά τους χέρια. «Ασ' το για αργότερα» έλεγαν, να πληρώσει άλλος τον λογαριασμό. Αυτόν τον λογαριασμό πληρώνουμε όλοι μας σήμερα. Και αυτοί εξακολουθούν να προκαλούν. Δεν υπάρχει τσίπα, δεν υπάρχει ίχνος ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο αρχιμαλάκας ο Καρααμνλής που γάμησε την χώρα πρέπει να κρεμαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11,46, ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΜΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ
    ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση