GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή του δημάρχου Βόλου για τους Μεσογειακούς...

Από το Voliotaki ΙΔΟY Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ο...

Από το Voliotaki
ΙΔΟY Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑΣ 2013

"Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ (Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων) να αφαιρέσει από το Βόλο και τη Λάρισα τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την πόλη μας και ολόκληρη τη Θεσσαλία. Και τούτο, διότι δεν αντιλαμβανόμασταν τους Μεσογειακούς Αγώνες σαν απλή περιφερειακή αθλητική διοργάνωση, αλλά ως..
..αναπτυξιακό εργαλείο με τρόπο πιλοτικό και καινοτόμο σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σας έκανε να δεσμευτείτε και προσωπικά για "πράσινους" Μεσογειακούς Αγώνες, κατά την προεκλογική σας ομιλία τον Σεπτέμβριο του 2009 στη Λάρισα.
Από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση της αρνητικής αυτής εξέλιξης, εκφράσαμε, με κάθε τρόπο, την καθολική και αδιαπραγμάτευτη αξίωση της τοπικής κοινωνίας να δεσμευτούν σε ειδικό κωδικό οι πιστώσεις που η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει να διαθέσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες, προκειμένου να υλοποιηθούν στην περιοχή μας αναπτυξιακά έργα και δράσεις που τόσο τα έχει ανάγκη και τα οποία, άλλωστε, αποτελούν πάγιες διεκδικήσεις μας.
Για το σκοπό αυτό, ζητήσαμε να οριστεί σχετική σύσκεψη, με τη συμμετοχή των υπουργών κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Π. Γερουλάνου και Μιχ. Χρυσοχοΐδη, των βουλευτών της Θεσσαλίας, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και των Δημάρχων Βόλου και Λάρισας. Μάλιστα, διαπιστώνοντας ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπουργών, καθυστερεί η πραγματοποίηση της σύσκεψης αυτής, αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε στις 9.2.2011 στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, προκειμένου να αναλάβει εκείνος τη σχετική πρωτοβουλία.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη εξέλιξη για το θέμα αυτό, παρά το γεγονός ότι πέρασε και η κρίσιμη σύνοδος της 24ης - 25ης Μαρτίου.
Κατόπιν αυτού είμαστε υποχρεωμένοι, κύριε Πρωθυπουργέ, να απευθυνθούμε πλέον σε σας, μεταφέροντας την έντονη διαμαρτυρία σύσσωμης της τοπικής μας κοινωνίας.
Θέλουμε να γνωρίζετε και προσωπικά, ότι η απόφαση για την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια και δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από αυτά που δικαιούται η περιοχή μας, στην οποία μάλιστα η ανεργία παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις.
Περιμένουμε, λοιπόν, να προγραμματιστεί άμεσα η σύσκεψη και να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ειδικό πρόγραμμα στήριξης της περιοχής μας, με δεσμευμένες πιστώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Είναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε περαιτέρω παρέλκυση, θα προκαλέσει δικαιολογημένες αντιδράσεις".

6 σχόλια

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΕΡΙΟΙ,ΒΕΒΑΙΩΣ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΙΣΙΑΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΑΙΣΧΟΝ ΚΕΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο.
    Οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο.

    Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι όλο αυτό το πανηγυράκι με τους πλήρως απαξιωμένους Μεσογειακούς Αγώνες προσπάθησε να μας τους φορτώσει στην πλάτη το ζεύγος της Οσίας Οικογένειας, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της που ήθελε να γίνει «Αθάνατος», Ισίδωρος Κούβελος.

    Ο γαμπρός Κούβελος μέσω της Ντόρας , έγινε μεγαλοκαρχαρίας του αθλητισμού και ανέλαβε επικεφαλής της οργάνωσης των Μεσογειακών αγώνων για να μοιράζει και να εκμεταλλεύεται τις σπατάλες - αρπαχτές

    ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΙΚΩΝ ...

    Κύριε Κούβελα σαν καλός επιβήτορας , από τότε που έμπλεξες με τους Ολυμπιακούς ,τους Μεσογειακούς και τους Μητσοτάκικους τα προσωπικά σου οικονομικά εισοδήματα αυξάνουν παράξενα με ρυθμούς και απλησίαστα παγκόσμια ρεκόρ….


    Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί η Ελλάδα να έχει ξοδέψει πάνω από 30 εκατ. μέχρι στιγμής για τον φάκελο, κάποια έργα βιτρίνας ,για προβολή, φιλοξενία ξένων παραγόντων κ.λπ. λεπτά από την τσέπη μας για να κάνουν κάποιοι επίγονοι και οι γαμπροί ,οι κουνιάδοι και οι παρατρεχάμενοι της Οσίας οικογένειας του Μήτσο – Ντόρα - Κούλα το κομμάτι τους.

    Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση της έκτασης της Μητρόπολης Δημητριάδος στις Νηές Αλμυρού Βόλου. Μια έκταση άνω των 3.000 στρεμμάτων παραχωρήθηκε στην εταιρεία Dolphin του επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη ο οποίος τυχαίνει να είναι αδερφός της γυναίκας του Κώστα Μπακογιάννη, γιού της Ντόρας και σημερινού δημάρχου Καρπενησίου και μελλοντικού….

    Tα υπερφίαλα σχέδια της άπληστης Ντόρας που ήθελε να γίνει η νέα Γιάννα και του συζύγου της ,του Ισι-ΔΩΡΑ που ήθελε να γίνει χρυσός αθάνατος, με τις μεσογειακές μπίζνες η μιζενσς ,ευτυχώς που δεν ολοκληρώθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό αυτό που συνέβη.

    Ευτυχώς που ναυάγησε το νέο εθνικό οικονομικό έγκλημα (Μεσογειακοί αγώνες ) που σχεδίασε η Ντόρα και ανέλαβε σαν πρόεδρος να το οργανώσει και να το διαχειριστεί ο επιβήτορας των αλόγων και της αλόγας Ισι-Δώρας , προσδοκώντας στα αφορολόγητα, αναπολόγητα κέρδη και στις μπίζνες-μίζενς αμφιβόλου ηθικής …αυτών που συμμετέχουν συνήθως στους αθλητικούς αγώνες …

    Θα γινόταν πάλι ένα πάρτυ αρπαχτής γύρω – γύρω από το σοι το Μητσοτακεικο, που είχε στήσει καραούλι στις Νήες του Βόλου , για το τελικό οικονομικό ξετίναγμα της ψωρό-κωσταινας και θα πληρώναμε ισοβίως , χρυσή την “ δεύτερη προίκα” της πορφυρογέννητης Ντόρας.

    Άντε ρε ξευτίλε που θέλετε και αγώνες.

    Ξεχνάτε πόσο στοίχισαν οι ολυμπιακοί αγώνες;

    Ξεχνάτε ότι ακόμα χρωστάμε;

    Ξεχνάτε ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα με τα ολυμπιακά έργα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ +10 ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ +1 ΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ!...

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    Αυτή είναι η εκτίμηση εκλογικής επιρροής (κλικ) στη δημοσκόπηση της V-PRC για τα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν αύριο.
    Προσέξτε ότι δεν υπάρχουν αναποφάσιστοι ψηφοφόροι γιατί δεν πρόκειται για πρόθεση ψήφου.
    Προσέξτε επίσης ότι το νέο...
    κόμμα του Δημαρά το οποίο αντλεί κατά κύριο λόγο από τις δεξαμενές των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει μετρηθεί ξεχωριστά!
    Αυτό ευνοεί το ΠΑΣΟΚ που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δεύτερο κόμμα !
    Προσέξτε επίσης το 1,5% που παίρνει το κόμμα της Μπακογιάννη το οποίο σε συνθήκες πόλωσης των εκλογών δεν ξεπερνά το 1% !
    Στα αξιοσημείωτα, η είσοδος των Οικολόγων στη Βουλή και το 1,5% της Χρυσής Αυγής !
    Η δημοσκόπηση συμπεριλαμβάνει πάρα πολλές ερωτήσεις και τα συμπεράσματά της εντελώς ανατρεπτικά για όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

    Αναλυτικά αύριο η μέτρηση στο περιοδικό Επίκαιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ω ΡΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΣ ΝΗΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ,ΤΩΝ ΙΠΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ…

    Ο ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΙΣΙ-ΔΩΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ...

    ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΗΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΓΑΝΕΣ …

    Ω ΡΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΜΑΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εδω ο κοσμος καιγεται...."
    Τι να πεις ρε φιλε μου!!!!!!!!

    Στεφ@νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση