GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εθνική συνεννόηση" ζητεί η Ντ. Μπακογιάννη...

Εθνική συνεννόηση για να μην χρεοκοπήσει η χώρα ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Εθνική συνεννόηση , η οποία μίλησε στην πρ...

Εθνική συνεννόηση για να μην χρεοκοπήσει η χώρα ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Εθνική συνεννόηση , η οποία μίλησε στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη.
«Εάν το πολιτικό σύστημα σήμερα δεν αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από τα κομματικά συμφέροντα, τότε η χώρα θα πάρει τον κάτω δρόμο», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία.
Στην ομιλία της έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου ότι σε τρεις μήνες θα είναι πολύ αργά, αν δεν υπάρξει η εθνική συνεννόηση και σημείωσε: «Αν η ελληνική πολιτική ηγεσία, οι Έλληνες πολιτικοί, δεν...
 καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι να βρουν αποτελεσματικές λύσεις, σε τρεις μήνες θα είναι πολύ αργά. Οφείλουν όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια της πόλωσης. Δεν έχουμε χρονικά περιθώρια για οξύτητες και επικοινωνιακά παιγνίδια».
Για την κυβέρνηση είπε πως «δείχνει ότι δεν μπορεί. Δεν μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας. Δεν μπορεί - και ίσως τελικώς δεν θέλει-να κάνει αυτό που πρέπει. Διστάζει και φοβάται. Και αυτό τον φόβο τον μεταφέρει στην κοινωνία που βρίσκεται σε κρίση».
Η κ.  Μπακογιάννη βλέπει πρόωρες εκλογές, αν δεν αντιδράσει εγκαίρως το πολιτικό σύστημα και τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν η κυβέρνηση συνεχίσει με τη σημερινή πολιτική της θα αναγκαστεί να δώσει το λόγο στον λαό.
Σε ερώτηση για δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, η κυρία Μπακογιάννη, επισήμανε: «Δεν ξέρω τι εννοεί ο κ. Σαμαράς. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι τι συνεργασίες προεκλογικές ή μετεκλογικές θα υπάρξουν. Το πρόβλημα είναι να βρεθεί κοινός τόπος, να υπάρχει εθνική συνεννόηση. Όχι συγκυβέρνηση, εθνική συνεννόηση. Να καταλάβουμε που βρισκόμαστε και πως θα βγούμε από την κρίση. Δεν ενδιαφέρεται ο ελληνικός λαός για κομματικά παιγνίδια και κομματικούς στόχους, ούτε για κοκορομαχίες όπως τις είδαμε στη Βουλή. Δεν ενδιαφέρεται κανείς. Ο ελληνικός λαός είναι αγριεμένος είναι φοβισμένος και αυτό που ζητάει είναι υπευθυνότητα, σοβαρότητα και έξοδο από την κρίση».
Η κ. Μπακογιάννη άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι «δεν τολμά να τα βάλει με τα «σπλάχνα» του ΠΑΣΟΚ και συμβιβάζεται με τον κάθε Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  και των κρατικοδίαιτων συνδικάτων». Στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής «η κυβέρνηση απαντάει με δεντροφυτεύσεις απέναντι στις νέες θεωρίες της Τουρκίας για το Καστελόριζο».
Για τη Δημοκρατική Συμμαχία είπε ότι προτείνει, διεκδικεί, αγωνίζεται για την Ελλάδα που δεν θα παραδοθεί στο φόβο και τη μοίρα που της έχουν προδιαγράψει. «Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι για να έχουμε μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια, πρέπει να ζουν με αξιοπρέπεια οι Ελληνες. Για αυτό δεν συμβιβάζεται με τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την εγκατάλειψη των αδύναμων συμπολιτών μας. Ψάχνει απάντηση στα προβλήματα τους. Όχι μέσα από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αλλά από τις προτάσεις και ιδέες μας».

24 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    και ΕΣΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΑ ΣΑΣ......

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΓΑΠ τα έκανες σκατά.
    Σήκω να φύγεις κι εσύ και η παρέα σου.

    Δεν βλέπεις ότι σας έχουμε σιχαθεί ;

    Φέρε πίσω τα λεφτά που φάγατε τόσα χρόνια.

    Δώστα στο λαό γαμώ το κέρατό μου. Τι σκατά κάνετε ;
    Μπορείτε να μου πείτε ;
    Είστε άθλια υποκείμενα.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bazete ta

    ptomata toy pareluontos

    Ma dr Koutsouko 8elome!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tωρα ειναι αργα.Οταν αφησατε εκεινον τον αχρηστο και κατεσρεψε την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ;
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΥΠΟΥΡΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 178 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;;;

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ : ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ!!! (Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ: ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΑΤΣΗΣ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΑΓΓΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΔΑΥΙΔ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ-ΕΜΦΙΕΜΤΖΟΓΛΟΥ-ΝΙΑΡΧΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟ0ΝΟ ΟΥΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

    ΑΥΤΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μίλησε το 1,8 %.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ .ΣΑΝ ΤΗΣ ΥΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι να πείς κι εσύ ρε καψερή. Δεν πας να κάνεις τη γραμματέα του γιού σου στο Καρπενήσι που χει και καθαρό αέρα; Σαν οικογένεια βέβαια πάθατε νίλα. Εχασες στις εσωκοματικές εκλογές, ματαιώθηκαν οι μεσογειακοί αγώνες, υποστήριξες στον ΔΣΑ τον Ζαφειρόπουλο, η εκλογική σου δύναμη ιδία τωρα με τη κάθοδο της Ολγας στην Αθήνα έχει εκμηδενισθεί, τι άλλο περιμένεις; είσαι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σταματήστε πιά να δημοσιεύετε θέματα σχετικά με αυτό το υποπροϊόν της πολιτικής θολοκουλτούρας του πιό βρώμικου παρελθόντος της χώρας.

    Λανείς εδν ενδιαφέρεται για τα λεγόμενά της και απλά εκνευριζόμαστε.

    Ο Δελαπατρίδης ήταν πολύ πιό αξιόπιστος από αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ";

    ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;


    ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ .
    ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ,ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ;

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΩΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ;


    ΠΩ ΠΩ ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ.


    Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ:

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έλληνες αφήνουν τα παιδιά τους στα Xωριά SOS λόγω φτώχειας!

    Κατοχή, συσσίτιο

    Περισσότερες από 700 αιτήσεις για βοήθεια και φιλοξενία παιδιών εκκρεμούν στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ μόλις 300 έχουν ήδη διευθετηθεί. Η ανέχεια και η οικονομική κρίση φέρνει όλο και περισσότερους γονείς μπροστά στην τρομερά δύσκολη απόφαση να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποια προνοιακή δομή ώστε τουλάχιστον να έχουν τα απολύτως απαραίτητα, όπως σπίτι, τρόφιμα και ρούχα.

    Το 2010 κατεγράφη 35% αύξηση των αιτημάτων σε σχέση με το 2009, ενώ το εντυπωσιακό και συνάμα απογοητευτικό είναι πως το 50% των περιπτώσεων που απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα αφορούσε σε γονείς που δεν είχαν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα, όπως ψυχικής υγείας ή χρήσης ναρκωτικών, αλλά σε ανθρώπους που η απόφασή τους ήταν απόρροια της οικονομικής κρίσης και μόνο.

    Τα Παιδικά Χωριά SOS στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη και την Καλαμάτα δέχτηκαν τον τελευταίο χρόνο 1.000 νέα αιτήματα για βοήθεια και φιλοξενία από μητέρες και ζευγάρια που πάνω στην απελπισία τους προτίμησαν να ζήσουν μακριά από τα παιδιά τους παρά να τα έχουν δίπλα τους να κρυώνουν, να πεινάνε και να ταλαιπωρούνται.

    Από τις 1.000 νέες περιπτώσεις οι 700 αφορούν σε οικονομικό πρόβλημα ενώ μόνο τα 300 αιτήματα έγιναν δεκτά. Οπως αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» ο διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας και Ερευνας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας κ. Στέργιος Σιφνιός, «δυστυχώς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα γιατί δεν διαθέτουμε τις απαραίτητες δομές. Στόχος μας, βέβαια, είναι σε πρώτη φάση να βρούμε τρόπους να υποστηρίξουμε οικονομικά και ψυχολογικά τις μητέρες και τα ζευγάρια και μόνο αν δεν γίνεται αλλιώς να αναλάβουμε αυτά τα παιδιά, με στόχο πάντα το παιδί να επιστρέψει κάποια στιγμή στην οικογένειά του. Είμαστε εναντίον της ιδρυματοποίησης. Οι αιτήσεις που δεχτήκαμε το 2010 ήταν πολύ αυξημένες. Από αυτές το 81% είναι Ελληνες και το 19% οικονομικοί μετανάστες, ενώ οι περισσότερες ανήκουν στην κατηγορία του οικονομικού προβλήματος. Τέτοιες περιπτώσεις, μάλιστα, ήταν απειροελάχιστες στο παρελθόν.

    Σίγουρα οι εξελίξεις στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη ραγδαία αύξηση». Σήμερα η βοήθεια που παρέχεται στις μητέρες και τα ζευγάρια αφορά στο υλικό κομμάτι, που είναι τα τρόφιμα, στο ενοίκιο της οικογένειας για να μπορεί να έχει στέγη, και στα ρούχα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη συμβουλευτική θεραπεία και αντιμετώπιση για να μπορέσουν να διατηρούν τη σωστή επαφή με τα παιδιά τους, να βρούνε νέα εργασία, να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, η κρατική φροντίδα για την παιδική προστασία υποβαθμίζεται διαρκώς.

    Τα έσοδα των Χωριών προέρχονται από δωρεές, αλλά με τη δραματική αύξηση των αιτημάτων και μόνο η λειτουργία τους στο μέλλον θα καταστεί προβληματική.

    «Φορολογούνται τόσο οι δωρεές, που αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα των εσόδων μας, όσο και η ακίνητη περιουσία των Παιδικών Χωριών SOS. Φοβάμαι ότι αυτό στο τέλος θα μας γονατίσει», αναφέρει ο κ. Σιφνιός....

    ............

    Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα.

    Περιμένετε να δείτε τί έχει να γίνει όταν ο Σοσιαλισμός εμβαθυνθεί με τον μεγάλο σοσιαληστικό συνασπισμό
    ΠΑΣΟΚ + εξαπτέρυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εθνική συνεννόηση για να επιστρεψουν τα αρπαγμενα οι πολιτικοι ,για να μην χρεοκοπήσει η χώρα ζήτησε, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Εθνική συνεννόηση .

    Αμαν και ποτε με το καλο ???

    Ντορα ως συνηθως πρωταπριλιατικο ετεροχρονισμενο ανεκδοτο μας ξεφουρνισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ανάλγητη βγήκε να ασκήσει κριτική και να μας πει ότι είναι εδώ για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

    H αρχομανής πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ ζήτησε εθνική συνεννόηση !!!
    (μήπως για να συνεχιστούν οι αρπαχτές της όσιας οικογενείας του Μήτσο-Ντόρα-Ισι-δώρα ).

    Μα, τόσο κρετίνους περνάει η Ντόρα τους Έλληνες;

    Ή νομίζει ότι ζούμε σε άλλο πλανήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. (Κ Α Τ Α Ρ Α Μ Μ Ε Ν Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Β Ο Υ Τ Η Γ Μ Ε Ν Η ) ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΡΟΜΠΑ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ...

    ΝΤΟΡΑ , ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ (ΜΙΖΕΝΣ,ΑEGEAN,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΑΓΕΤ,ΚΤΛ,)

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ,(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ) ...ΚΤΛ…

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ…ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ...Η ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ίδια η Ντόρα αποτελεί το πλέον φθαρμένο πολιτικό υλικό και γύρω της έχουν ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ όλα τα φθαρμένα παλαιοκομματικά υλικά, που όχι απλώς αφαίμαξαν την χωρά , αλλά και την οδήγησαν στην ξενοδουλία και στον εξωφρενικό δανεισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σπύρος Καρατζαφέρης: Τελικά ο Λιάπης έχει 17.000 ευρώ και δύο υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ 110 και 70 εκατομύρια !!!

    Ο κύριος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι είδε τα έγγραφα με τα μάτια του από το ΣΔΟΕ.

    Όταν όμως πήγε στην Άλφα, βρήκε μόνο 17,000 Ευρώ στον λογαριασμό.

    Ο αντιπρόεδρος της βουλής σύμφωνα πάντα με τον κύριο Καρατζαφέρη έδωσε εντολή να μην συνεχιστει η έρευνα διότι τα χρήματα που βρίσκονται σε κωδικό, είναι κληρονομιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και ο ίδιος είναι διαχειριστής.

    Αυτά είπε ο κύριος Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του.

    Είπε όμως και κάτι άλλο, απείρως χειρότερο:

    Ότι οι ίδιες πηγές στον ΣΔΟΕ, του έδειξαν άλλους δύο λογαριασμούς ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ του ΠΑΣΟΚ με 110 και 70 εκατομμύρια αντίστοιχα.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

    Του έδειξαν λοιπόν το όνομα του Λιάπη, αλλά δεν του έδειξαν τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών που σωρευτικά είχαν μεγαλύτερα ποσά στην κατοχή τους και όχι ως “διαχειριστές”!

    Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

    Αναμένουμε την αντίδραση του Μιχάλη Λιάπη αλλά και επίσημα της Νέας Δημοκρατίας που πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών.

    Τόσο απλά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ 148 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ;
    Mr24GR 412 βίντεο Εγγραφή
    Από: Mr24GR | Δημιουργήθηκε: 3 Απρ 2011.
    YouTube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΟΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ-ΠΑΤΡΩΝΩΝ-ΒΑΡΟΝΩΝ…

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗς ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ;


    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ 2%;;;;;


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ:

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!




    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ:

    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΤΗΣ ΝΔ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση