GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To γελοίο Πάσχα των νεοβαρβάρων Ελλήνων...

Από τον Αριστείδη Περράκη  (αναγνώστη) http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5623 Οι χρεοκοπημένοι νεοβάρβαροι στέλνου...

Οι χρεοκοπημένοι νεοβάρβαροι στέλνουν το προεδρικό αεροσκάφος να φέρει το άγ(ρ)ιο φως από τα Ιεροσόλυμα και το υποδέχονται με ειδωλολατρικές τιμές αρχηγού κράτους.
Στις εθνικές οδούς του Μήτσου Ρέππα, του οδοντίατρου, καθώς οδηγούν τα αυτοκινητά τους προσπερνούν τις νταλίκες με φορτηγά γεμάτα ανυπεράσπιστα ζώα που οδηγούνται στη σφαγή για να τα σουβλίσουν στο εορταστικό γλέντι.
Σε κάποιες περιπτώσεις η σοφία της Φύσης αναλαμβάνει δράση και κάποιοι βάρβαροι, καθώς οδηγούν στο δρόμο για το παγανιστικό τραπέζι, σκοτώνονται.
Πολλοί σκοτώνονται  στη διάρκεια του πολιτισμένου εθίμου των βεγγαλικών, όπου οι νεοβάρβαροι Έλληνες  (που ανέχονται όλο το χρόνο τους κλασικούς βαρβάρους Τούρκους να γελοιοποιούν την εθνική άμυνα του Βαγγέλη Βενιζέλου), υποδύονται τα σκληροτράχηλα αγόρια που...
 παίζουν με τη φωτιά.
Όσοι νεοβάρβαροι καταφέρουν να επιβιώσουν από τα παραπάνω, παθαίνουν ανακοπή από τη πολυφαγία, τα ούζα, τις μπύρες και τη ρετσίνα.
Στη συνέχεια εύχονται όλοι Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

27 σχόλια

  1. Μπουντα Ελενη XA XA XA H PSEYTOSYMBOYLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έχεις δίκιο φίλε μου γιατί με τα μυαλά που έχουμε, αν σήμερα μας επιτεθούν οι τουρκαλάδες, αυτά τα ατρόμητα αγόρια που παίζουν με τη φωτιά κάθε Πάσχα, θα καταλάβουν το Κάιρο από την υποχώρηση.

    Καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ δλδ τι εισαι;παλαιοβάρβαρος;Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι για πολλες κλωτσιες.Ελπιζω να μην εισαι ο φαρμακοποιος απο τον Ταύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ δλδ τι εισαι;παλαιοβάρβαρος;Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι για πολλες κλωτσιες.Ελπιζω να μην εισαι ο φαρμακοποιος απο τον Ταύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε χρόνο λυσσομανούν οι διάφοροι περίεργοι,περιθωριακοί και θολοκουλτουριάρηδες εναντίον των εθίμων του Πάσχα στην πατρίδα μας.

    Επανέρχονται ανελλειπώς εκφράζοντας την αντίθεση τους αλλά και τις αντιρρήσεις τους.

    Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου όμως παραμένει προσηλωμένη στα πατροπαράδοτα πασχαλινά έθιμα που σημαίνει οβελία,σύναξη,χαρά,γλέντι.

    Είστε ελάχιστη μειοψηφία ρε παιδιά,δεν έχουν απήχηση οι αιτιάσεις σας και στο τέλος καταντάτε γραφικοί,
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...να φέρει το άγ(ρ)ιο φως από τα Ιεροσόλυμα και το υποδέχονται με ειδωλολατρικές τιμές αρχηγού κράτους..."

    αυτά τα καραγκιοζιλικια δεν έχουν καμια σχέση με την θρησκεία των προγόνων μας, την οποια τα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου αποκαλούν "ειδωλολατρία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με το άρθρο. Ακούγοντας τις ειδήσεις το μεσημέρι μαθαίνουμε ότι στη Χίο πχ δύο είναι οι νεκροί, ΝΕΚΡΟΊ, από τα βεγγαλικά και μερικοί τραυματίες! Είπαν μάλιστα ότι οι νέοι της Χίου προετοιμάζουν τα βεγγαλικά τους ένα χρόνο πριν! Δηλαδή θα τους πείραζε να πάρουν και κάποιες προφυλάξεις, κάποια μέτρα ώστε να μην χάνονται ζωές; Έτσι καταναλώθηκαν και τα λεφτά των δανείων, πρώτα τρώμε, χλαπακιάζουμε και βλέπουμε για το λογαριασμό, έλα μωρέ τώρα... Εκεί λοιπόν ο νεοελληναράς δείχνει το μεγαλείο της βλακείας του και της απέραντης απερισκεψίας του. Μικρό παιδάκι δεν έχεις μεγαλώσει ακόμα. Τι φταίει γι αυτό;
    Και είναι κρίμα γιατί η ελλαδίτσα μας είναι γεμάτη από θησαυρούς και τα ήθη και έθιμα έχουν αξία όταν μας γεμίζουν γνώση, χαρά, συντροφικότητα, ανάταση και μας ανοίγουν παράθυρα για το μέλλον. Ειδάλλως είναι μια επαναλαμβανόμενη βλακεία χωρίς νόημα. Ένας μύλος που γυρίζει μόνος του, χωρίς σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλαιοβάρβαρε....
    Μάλλον εσύ κάνεις άλλα περισσότερο βάρβαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εθιμα είναι ρε υπερπολιτισμένε
    Τόσα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε και τίποτε δεν πάθαμε, μια χαρά είναι
    Τώρα τι? Να τα καταργήσουμε για να μη μας λές εσύ νεοβάρβαρους?
    Ελεος ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ!!!!!ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΎ ΚΟΎΚΛΑ ΜΟΥ ..ΠΕΡΡΑΚΗ

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ
    ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ
    ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΤΩΡΑ
    ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩ...
    ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.
    ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ?

    ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ
    ΟΙ ΝΕΟΒΑΡΒΑΡΟΙ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.
    150.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
    ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
    ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πεις. Πολά τα πρόβατα του ποιμνίου (κοπαδιού) αλλά γιατί να σας πληρώνει τα έξοδα και αυτός ο φορολογούμενος που δεν τα πιστεύει αυτά; πόσα κονόμισε η εκκλησία από αυτή τη φιέστα; πόσοι από σας που τα πιστεύετε θα πάτε στον παράδεισο; και αν κανένας γιατί επιμένετε;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΧΙΔΙ γιάννη μου το μαντήλι σου το κατουρημένο και λερωμενο απο τα χύσια Πασοκ.

    Μία μέρα ΕΝΑ αεροπλάνο, πάει να πάρει το ΦΩΣ.

    600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΛΑΚΑ
    Ή ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΙΝΑΤΣΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ
    ΠΑΝΤΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ
    ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ
    - ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-
    ΤΗΣ ΥΠΑΡΑΡΙΘΜΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ ΤΩΝ
    ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΞΟΔΩΝ...ΜΕ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ
    ΓΕΛΟΙΕ ?

    ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ
    ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 150.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ.
    ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ
    ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ..ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εβραίοι, άθεοι, «αριστεροί», «προοδευτικοί» και θολοκουλτουριάρηδες, δωδεκαθεϊστές και πληρωμένοι από τον Σόρος και τους φίλους του και... λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

    όλοι μαζί συμμαχήσατε και τα βάλατε με την Ορθοδοξία

    Καημένα παιδιά...

    Προσπαθείτε όσο μπορείτε -χτες παρακολουθούσα ντοκιμαντέρ του Discovery Channel στο οποίο είχαν βρει τον τάφο του Χριστού, του γιου, της γυναίκας και της υπόλοιπης οικογενείας του (χαχαχαχα)- αλλά δε σας βγαίνει

    Οι εκκλησίες γεμίζουν

    Ο κόσμος γυρίζει στην εκκλησία. Ο νέος κόσμος, τα παιδιά που δεν βρήκαν αυτό που γύρευαν στον κόσμο που τους φτιάξατε, γυρίζει στην εκκλησία. Ίσως λόγω ανασφάλειας, λόγω φόβου για το μέλλον το νεοφιλελεύθερο, ίσως γιατί είδαν τον ΓΑΠ από βράδυ και τρόμαξαν...

    Το αποτέλεσμα είναι ότι άδικα χτυπιέστε, ματαίως κουράζεστε

    Κλάψτε με τα αποτελέσματα των έργων σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΕΩΝ ΗΘΩΝ Ή ΑΠΛΑ ΑΘΕΟΣ, ΥΛΙΣΤΗΣ, ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΟΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑΝ ΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν το κατουρήσω το φως και δεν σβήσει θα πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως, διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια, διαπιστώνω ακόμα μια φορά πόσο δύσκολο του είναι του έλληνα, να σεβαστεί τη διαφορετική γνώμη. Το βρισίδι το έχει πάντα έτοιμο, κάτω από τη γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να πιστέψει ο άπιστος
    του έκαν΄ ένα θαύμα,
    μα και χωρίς την πίστη του
    δεν εγινόταν πράμα.

    Ανάθεμ΄αν κατάλαβα
    τι χρειαζόταν πρώτα,
    η κότα έκανε τ΄αυγό
    ή το αυγό την κότα.

    Πιστέψτε ρε γιατί θα σας πάρει ο διάολος τον πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O,τι αισθάνεται κανείς και κυρίως, ό,τι καταλαβαίνει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι οπαδοί του εβραιο-χριστιανισμού επιτίθονται στην αντίθετη γνώμη με βρισιές γιατί το έχουν πάρει χαμπάρι ότι η "ομάδα" τους έχει πάρει την κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε 24 Απρ 2011 9:15:00 μ.μ. Για την ταμπακιέρα δε λες τίποτα απλά ξέρασες. Όλοι οι πιστοί έτσι κάνετε; εκείνο που με παρηγορεί είναι το εξής: αν αυτά που έγραψες μου τα έλεγες δια ζώσης θα έτρωγες κατακέφαλο που θα έγραφες τρίο κάσα. Και τώρα μια ακόμα ερώτηση. Το αρνί το πλήρωσες με δικά σου λεφτά;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεμίσαμε ανθέλληνες και αντίχριστους. Ο Χριστός ξανασταυρώνεται...."Συγχαρητήρια" για τις "προοδευτικές" απόψεις σας κύριε Περάκη.

    Το δέντρο που βγάζει καρπούς πετροβολούμε αλλά ο λαός το ξέρει αυτό και οι "νεοβάρβαροι" γεμίζουν κάθε χρόνο τις εκκλησίες μας. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κύριε Περάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεμίσαμε ανθέλληνες και αντίχριστους. Ο Χριστός ξανασταυρώνεται...."Συγχαρητήρια" για τις "προοδευτικές" απόψεις σας κύριε Περάκη.

    Το δέντρο που βγάζει καρπούς πετροβολούμε αλλά ο λαός το ξέρει αυτό και οι "νεοβάρβαροι" γεμίζουν κάθε χρόνο τις εκκλησίες μας. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κύριε Περάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Η ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.


    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.

    ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΖΩΥΦΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ,

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ,ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. .
    ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.


    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
    ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΊΝΩ

    "ΧΑΡΕΙΤΕ" ΤΟΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α ρε, ζώα γενηθήκατε, ζώα θα πεθάνετε! Εχει χαθεί κάθε ελπίδα να βάλετε λίγο νιονιό στο τσερβέλο σας! Κάφροι του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11..34. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ?

    ΤΟ ΠΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΣΟΥ
    Ή
    ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση