GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτή είναι η 32χρονη καμαριέρα που κατήγγειλε τον Στρος Καν για βιασμό...

Από το   http://www.fimes.gr/ Δείτε φωτογραφία της Ophelia Famotidina , της μοιραίας καμαριέρας που της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος Κα...

Από το  http://www.fimes.gr/

Δείτε φωτογραφία της Ophelia Famotidina, της μοιραίας καμαριέρας που της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν και οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αμαυρώνοντας μια πολυετή καριέρα στο χώρο της πολιτικής. Το όνομά της είναι Ophelia Famotidina και τα τελευταία λεπτά η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου κυρίως μέσα από μπλογκς.
Στα διάφορα sites αναφέρουν ότι είναι η γυναίκα που αποπειράθηκε να...
 βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν αν και προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τη σελίδα της εν λόγω κοπέλας στο Facebook, έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1979 και εργάζεται ως καμαριέρα στο Σοφιτέλ.
Οι πληροφορίες γύρω από την 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου είναι συγκεχυμένες. Η Wall Street Journal κάνει λόγο για παντρεμένη γυναίκα με δύο παιδιά, το ένα ηλικίας 16 ετών με καταγωγή από τη Γουινέα. Το ίδιο ισχυρίζεται και η New York Post ενώ οι New York Times αναφέρουν πως πρόκειται για μια ανύπαντρη μητέρα με ένα παιδί που ζει στο Μπρονξ και είναι αφρικανικής καταγωγής.
Ο σπιτονοικοκύρης της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 32χρονη χωρίς ωστόσο να δώσει πολλές πληροφορίες. Μητέρα και κόρη πριν από λίγους μήνες μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν προκαλέσει καμία φασαρία.
Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ κάνουν λόγο για μια γυναίκα με μέτρια εξωτερική εμφάνιση.

6 σχόλια

  1. Τίποτα απ'όλα αυτά δεν έχει σημασία παρά μόνο η πράξει.Μην το κάνετε ρε παιδιά τηλεοπτικό κουτσομπολιό, η ισονομία είναι το ζητούμενο, κάτι που πρέπει να αγωνιστούμε για να φέρουμε και στην πατρίδα μας. Οτι και να έχουν κάνει οι Αμερικάνοι σε αυτό το συμβάν τους βγάζω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ "ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ !
    Από το : newpost

    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.
    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.

    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.
    Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση «πρόσβαση».

    Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα».
    Η Άννα αποδείχθηκε βράχος..... όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.

    ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    θα πρόσθετα εγώ....ΓΕΛΟΙΟ
    ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΑΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ


    KAFRISTAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θάνατος στους αντιρατσιστές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρασε καθόλου απο το μυαλό των συνωμοσιολόγων οτι ο τύπος μεθυσμένος απο τη χλίδα και την εξουσία απλά την έπεσε λίαν άγαρμπα και πιεστικά? Και όταν έχεις τέτοια εξουσία, το άγαρμπο και πιεστικό πέσιμο είναι ισοδύναμο βιασμού για το Αμερικανικό σύστημα. Για το δικό μας σύστημα, απλά θα τον είχε "προκαλέσει".. Η δική μου πρόβλεψη: Θα παραδεχτεί οτι θόλωσε η κρίση του, οτι την έπεσε λίαν άγαρμπα, θα δηλώσει ειλικρινά μεταμελημένος και θλιμμένος και θα συμβιβαστεί με μια καλή αποζημίωση. Μετά σαν γνήσιος σοσιαλιστής θα συνεχίσει τις κρουαζιέρες στα κότερα των φίλων του..
    Γιατί, εφ' όσον ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι περίμενε "άνανδρη επίθεση" από τους αντιπάλους του, λίγο χλωμό το βρίσκω να του την έπεσε η καμαριέρα και αυτός να "μάσησε".
    Πολύ πιο πιθανό βρίσκω να ξύπνησε με στύση και να "χώθηκε" στο πρώτο θηλυκό που βρέθηκε μπροστά του, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν.
    Αν του την έπεφτε αυτή, θα μυριζόταν ότι ήταν στημένο και δε θα έκανε τίποτα.
    Άρα, άφου βρέθηκε σπέρμα (νομίζω), συμπεραίνω ότι ΔΕΝ ήταν στημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη ειναι αλλα οχι και για βιασμο ρε παιδια πρεπει νασαι πολυ λυγουρης για να το κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση