GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bουλευτής της ΝΔ: Τα δικαιούνται τα αναδρομικά οι πρωην βουλευτές...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Υπέρ των αξιώσεων του πρώην βουλευτών τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Σταμάτης τονίζοντας: «Λε...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Υπέρ των αξιώσεων του πρώην βουλευτών τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Σταμάτης τονίζοντας: «Λες και το έκαναν σα να μην το δικαιούνταν, λες και είναι η τελευταία τάξη αυτής της κοινωνίας. Ε, όχι!». Απο τα ΝεαΣχολιο: Οχι δεν ειναι οι πρωην βουλευτες η τελευταια ταξη της κοινωνιας.
Η τελευταια ταξη της κοινωνιας ειναι ολοκληρος ο Ελληνικος λαος τον οποιο ριξατε στην ανεχεια και την ανεργια για να παιρνετε οι πρωην και οι νυν εσεις οι ανικανοι τον παχυλο μισθο σας εις βαρος του.
Και ο Ελληνικος λαος εχει δικαιωμα σε καλυτερες συνθηκες ζωης, καλυτερους μισθους, αναδρομικα που του τα...
 κλεψατε με τις συνεχεις λιτοτητες,τα χρηματηστηρια,τα δομημενα ομολογα.
Και εμεις οι πληβειοι και υποδουλοι της δημοκρατιας σας εχουμε δικαιωμα να πουμε οχι να μην τα παρουν οι πρωην, δεν εφαγαν αρκετα;
Ντροπη, και θελετε και την εξουσια ε;E, oχι και απο εμας λοιπον!!!

17 σχόλια

  1. Καλα να τα παθουμε παιδια.Αφου αυτους τους καραγκ....δες και μαλ...ες ψηφισαμε.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αφού είμαστε ζώα, καλά μας κάνουν !! Πότε θα ξυπνήσουμε να τους πάρουμε με τις πέτρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ακόμη ανερυθρίαστα ανάμεσά μας.
    Οχι μόνο δεν πρέπει να πάρουν ούτε ενα ευρώ,αλλά να τους περικόψουν την σύνταξη στο επίπεδο ενός δημοσίου υπαλλήλου με τα αντίστοιχα χρόνια υπηρεσίας.Είναι εξευτελιστικό για τον δοκιμαζόμενο λαό να περικόπτεται η σύνταξη όλων των συνταξιούχων και ο 'συνταξιούχος'βουλευτής να παίρνει σύνταξη για δέκα πέντε χρόνια παρακαλώ 4000 ευρώ μηνιαίως.Επιτέλους ας μην προκαλούν εκείνοι που μας έρριξαν στη χούντα του μνημονίου.Ο κόσμος ας βγει στους δρόμους να τους θυμίσει ότι ξεπέρασαν τα εσκαμμένα.Αρκετά τους ανεχθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE RE LAMOGIA THS DEKSIAS KAI OLWN TWN KOMMATWN. TRWTE TSAMPA KAI XWRIS NA PROSFERETE TIPOTA. PES MOU TI EKANES OLA AYTA TA XRONIA POU HSOUN BOULEUTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο 15 τεως βουλευτες ειχαν τσιπα και δεν καταδεχτηκαν να ζητησουν-βουτηξουν απο 150000 Ευρω ο καθενας.Θα ανακοινωσουμε τα ονοματατους!
    Υπαρχουν και 5(πεντε) εν ενεργεια βουλευτες που κανανε στη ζουλα το μεγαλο ριφιφι.Οι 3 κολητοι του ΓΑΠ.
    Στο φτυσιμο αμεσως τα τσογλανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο 15 τεως βουλευτες ειχαν τσιπα και δεν καταδεχτηκαν να ζητησουν-βουτηξουν απο 150000 Ευρω ο καθενας.Θα ανακοινωσουμε τα ονοματατους!
    Υπαρχουν και 5(πεντε) εν ενεργεια βουλευτες που κανανε στη ζουλα το μεγαλο ριφιφι.Οι 3 κολητοι του ΓΑΠ.
    Στο φτυσιμο αμεσως τα τσογλανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ.ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο μαλάκας ειναι αυτός ο Σταμάτης;Ναι να δοθούν σε αυτούς που εχουν ετήσια εισοδήματα κάτω απο 30.000 Ευρώ για να δούμε πόσοι τέτοιοι υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι εσεις οι καραγκιοζηδες, που σκιζετε τα καλσον σας για τους κακους και απονους πρωην βουλευτες, που διεκδικουν νομιμα δικαιωματα τους, αν σας ελεγε καποιος οτι σας οφειλουν τα αφεντικα σας αναδρομικους μισθους που δικαιουσθε νομιμα θα τα χαριζατε, λογω της οικονομικης κρισης?

    Και σεις ανεκδιηγητο διδυμο των οικονοκαμπουρακηδων, γιατι δεν κρινετε τους Δικαστες που ΔΕΝ τα διεκδικουν αλλα τα πηραν και τα ξεκοκαλιζουν?
    Γιατι ειστε κοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως δε το δικαιούνται τόσα και τόσα χρόνια, έκαναν οι δικοί του χάρη στα ερίφια τους, να βόσκουν στα βοσκοτόπια τους αφιλοκερδώς, μέχρι να τα παραδώσουν ως σφαχτά στις ορέξεις των αδηφάγων τραπεζιτών, να μη πάρουν δικαιωματικά κι αυτοί, αναδρομικά απ΄ τα κοψίδια? τι στο διάολο του παρέδωσαν οι προκάτοχοί του την κουτάλα της διαπλοκής τους στη διαφθορά, ΕΤΣΙ ξεκρέμαστους θα τους αφήσουν οι πολιτειοφύλακες
    με τη σκυτάλη στο χέρι?

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

    Όχι πείτε μου να μην τους ευλογήσουν η Μ. Βατοπεδίου κι Μ.Μ. Λαύρας για το θεάραστο έργο των 20 000 000 ευρώ μόνον από το σκάνδαλο της Σκύρου? να μην πάρουν κι αναδρομικά οι δικαστές κι δημόσιοι υπάλληλοι που συμμετείχαν στην κραιπάλη της δημόσιας περιουσία? Μέχρι και αναδρομικό τριπλάσιο εφ΄ άπαξ δικαιούνται.

    Πιθανόν ο κύριος να μην έχει βοσκοτόπια, ΜΕ ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ, για της σούβλες των εριφίων της Λαμπρής, όπως Πάγκαλος ο Παπαγεωργίου κι άλλοι βουλευτές και δικηγόροι.

    ¨οποιος βουλευτής είναι ανίκανος να αυτοσυντηρηθεί με τις γνώσεις των σπουδών του να του δόσουν μια φλογέρα και να βόσκει τα ερίφια του Πάγκαλου και του Παπαγεωργίου μέχρι να βγουν στη σύνταξη, όσο ισχύει το καθεστώς της βοσκής θρεμμάτων επί αλλότριου εδάφους εκτός της επικράτειας της βουλής.

    Να ΛΟΙΠΟΝ που επιτέλους ο ψήφος του πολίτη ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗΣ.

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, μια που τα δικαιούνται οι πρωην συναδελφοί σου, κ. Σταματη μου, κ μιά που το κρατος δεν έχει ούτε να πληρωσει τις συνταξεις κ τα φαρμακα γερων ανθρωπων που δούλευαν 38 κ 40 χρόνια, γιατί δεν τους τα δίνεις ΕΣΥ χρυσέ μου? Δεν μπορεί, όλο κ από καπου θα σου περισσευουν.......
    Κ άμα δεν φτανουν τα δικά σου για να δωσεις τα "δικαίως αιτουμενα" χρηματα στους πρωην βουλευτές, τότε τραβα κ ζητα από τον Άκη. Αυτός έχει σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατι ασχολειστε και μας σηκωνετε την πιεση με ΓΕΛΟΙΕΣ δηλωσεις οπως του.........αρχοντα ??

    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεσα σε ολα ειναι και Μαζοχες θελουν να ακουν τα πουστηρλικια τους.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κεφαλογιάννης-Βρούτσης-ΝΔ: Ανήθικες και προκλητικές οι διεκδικήσεις των τέως βουλευτών


    Ο Γιάννης Βρούτσης από τη ΝΔ χαρακτήρισε τις διεκδικήσεις των τέως βουλευτών ανήθικες, προκλητικές και πέρα από κάθε λογική , υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που κόβονται συντάξεις, τέως βουλευτές να αξιώνουν υπέρογκα ποσά. Κάλεσε μάλιστα την κυβέρνηση αλλά και όλα τα κόμματα να αντιδράσουν.

    Κατά των διεκδικήσεων τάχθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης κάνοντας λόγο για πρόκληση.

    Εναντίον τάχθηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα καθώς και ο Σαχινίδης. Ωστόσο υπέρ των διεκδικήσεων τάχθηκε ο γραφικός πλέον βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης τονίζοντας χαρακτηριστικά «Λες και το έκαναν σα να μην το δικαιούνταν, λες και είναι η τελευταία τάξη αυτής της κοινωνίας. Ε, όχι!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Γρηγόρης» στην ανασκευή ο... Δ. Σταμάτης


    Σε δήλωση ταχείας... αναδίπλωσης προχώρησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής νωρίτερα είχε υπερασπιστεί τους πρώην βουλευτές που διεκδίκησαν αναδρομικές αυξήσεις στις απολαβές τους.

    Φαίνεται ότι πέσαν πολλά «γαλλικά» στη Συγγρού και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τηλεφώνημα του γραμματέα της γαλάζιας ΚΟ, Κ. Τασούλα, ο οποίος του μετέφερε την έντονη δυσαρέσκεια του Αντώνη Σαμαρά.

    Συγκεκριμένα, ο βουλευτής τόνισε: «Μια κακώς διατυπωμένη αναφορά μου, σήμερα στη Βουλή, σε ό,τι αφορά τα αιτήματα πρώην βουλευτών για αναδρομικά, έδωσε λαβή για παρερμηνείες.

    Θέλω να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη θέση του κόμματος ότι σε αυτή την κρίσιμη οικονομική περίοδο, που περικόπτονται τα εισοδήματα εκατομμυρίων Ελλήνων και δοκιμάζονται οι αντοχές τους, είναι προκλητικό και απαράδεκτο να υποβάλλονται από οποιονδήποτε τέτοιες απαιτήσεις.

    Θυμίζω, ότι προσωπικά, όταν το θέμα είχε τεθεί πάλι το 2008, μαζί με όλους τους συναδέλφους είχαμε συμφωνήσει και δεσμευτεί κανένας βουλευτής να μην κάνει παρόμοια προσφυγή. Αυτή είναι η θέση μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΙΣΣΑ και ΠΟΥΠΟΥΛΑ με κλωτσιες και μπουνιες!

    Οταν αρχίσουν τα ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ προδότες... ελάτε κι εσεις να δειτε τι θα πάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση