GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν βοηθάει τη χώρα να είμαστε όλοι στα κάγκελα» αναγνωρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης...

Την άποψη, ότι η Ν.Δ . αλλά και το πολιτικό σύστημα δεν πρέπει «να χαϊδεύει τα αυτιά» των συνδικαλιστών», αλλά εάν είναι να το κάνει να «...

Την άποψη, ότι η Ν.Δ. αλλά και το πολιτικό σύστημα δεν πρέπει «να χαϊδεύει τα αυτιά» των συνδικαλιστών», αλλά εάν είναι να το κάνει να «χαϊδεύει τα αυτιά» της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας, εκφράζει  ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τομεάρχης Περιβάλλοντος Κυρ. Μητσοτάκης.
«Το σημαντικό είναι να μην βουλιάξει η χώρα. Δεν βοηθάει τη χώρα να είμαστε όλοι στα κάγκελα» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και ενόψει του Ζάππειο ΙΙ, της παρουσίασης του επικαιροποιημένου οικονομικού προγράμματος, αναφέρει ότι...
αυτό πρέπει να είναι κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.
Σε μια χρονική στιγμή που επικράτησε σύγχυση και διχασμός στην Κ.Ο. της Ν.Δ. για το εάν η Ν.Δ. στηρίζει ή όχι το 40ωρο των δημοσίων υπαλλήλων, δηλ. την εξίσωση του ωραρίου του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα, ο κ. Μητσοτάκης, μιλά για το αυτονόητο, δηλ., την ανάγκη να επικρατήσει η αρχή της ισότητας.
Αναγνωρίζει ότι η συζήτηση για τη δημοσιονομική απογραφή του 2004 δε βοήθησε τη Ν.Δ. στην παρούσα φάση και αναφέρεται στα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης.
Παράλληλα ασκεί έντονη κριτική στους συνδικαλιστές και ειδικά για τη ΔΕΗ, τονίζει για τους συνδικαλιστές της: «αρκετά συγκυβέρνησε τη ΔΕΗ ο Φωτόπουλος». Υπεραμύνεται της απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας και λέει όχι κατ’ ανάγκη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και των δικτύων της.
Ναι στην Κερατέα«Η λύση να πάμε σε άλλο χώρο δεν είναι εφικτή» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, υπερασπιζόμενος την άποψη ότι ο ΧΥΤΥ πρέπει να γίνει στην Κερατέα. Διευκρινίζει όμως, ότι πρέπει να προχωρήσει όλος ο περιφερειακός σχεδιασμός και όλο το πλέγμα των έργων, καθώς όπως εξηγεί δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο να γίνει κάτι άλλο.
Πηγή: http://www.tovima.gr/

2 σχόλια

  1. 'Οσο για τον Κυριάκο, το κατοικίδιο της ΝΔ που μας άφησε πολιτική κληρονομιά η κόρη του ακατανόμαστου, όσο φιλόζωοι και να είμαστε, τον πληροφορούμε ότι αρχίζει να μας κουράζει. Γιατί δεν προτιμάει την οικογενειακή θαλπωρή εκεί με την μαννούλα-αδελφούλα του, να μας αφήσει να κάνουμε και καμμιά δουλειά με ηρεμία ; Γεμίσαμε με εκκολαπτόμενους εφιάλτες και ανεπάγγελτους ειδικούς παντογνώστες.Κι η φιλοζωία έχει τα όρια της.Κι η υπομονή μας επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν βοηθάει τη χώρα να είμαστε όλοι στα κάγκελα»"

    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!!

    ΤΙ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΑΠΟΨΗ;
    ΤΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ;

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ......

    (ΤΟΝ ΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση