GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρόντες στη σύσκεψη των αρχηγών Δρούτσας και Παπακωνσταντίνου...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έχουν κληθεί να είναι παρόντες -για να ενημερώσουν- τόσο ...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έχουν κληθεί να είναι παρόντες -για να ενημερώσουν- τόσο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου όσο και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας!

11 σχόλια

  1. Αν δεν τα χώσεις στα λιμάνια, το κοντεινερ σου θα το πάρεις του άγιου Π..... αν δεν τα χώσεις στις πολεοδομειες,στα τελωνεία ακόμα και σε δήμους, σε έχουνε γραμμένο στα τέτοια τους. Δηλαδή τους πληρώνουμε για να τους έχουμε νταβατζήδες. Τώρα που θα πάνε στον ιδιωτικό τομέα θα καταλάβουνε πόσο άδικοι ήταν απέναντι στους συμπατριώτες τους .
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θεια Κουλα26 Μαΐ 2011, 7:06:00 μ.μ.

    Τραγωδία στον Κρουσώνα Ηρακλείου! Το δάγκωμα μιας σφήκας ήταν η αιτία που βρήκε το θάνατο ο πρώην κοινοτάρχης Χαράλαμπος Φασουλάκης στον οποίο δεν πρόλαβαν να κάνουν ένεση αδρεναλίνης...

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΦΗΚΕΣ
    ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ;!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κωμωδία η σαν φάρσα,θα ήθελα να σας γράψω 2-3 πράγματα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.
    Ο Γ. Παπανδρέου, παππούς,όταν κάτι δεν του πήγαινε καλά,τα έκανε όλα μπάχαλο,με τους ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ και τις άλλες παπαριές.
    Οι αριστεροί τον έλεγαν ΠΑΠΑΤΖΗ.Κἀτι θα ήξεραν παραπάνω.
    Ο Α. Παπανδρέου, ο μπαμπάς,αφού διέλυσε σε μια νύχτα την Ένωση κέντρου,με αδιαφανείς διαδικασίες,( ο πρόεδρός της ο ΜΑΥΡΟΣ είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα),κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία και να μην παραδίδει την εξουσία εφευρίσκοντας μαζί με τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ εκλογικό νόμο,που το πρώτο κόμμα ήθελε το 50 % για να κυβερνήσει.
    Ο Σημίτης αφού ΚΕΡΔΙΣΕ όπως κέρδισε τις εκλογές του 2000,δεν άφηνε την εξουσία το 2004 παρόλο,
    -που ήταν 8 % πίσω, 1 χρόνο πριν τις εκλογές.
    -ήμασταν σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα εκλογές,για να έχει το περιθώριο η νέα κυβέρνηση να οργανώσει καλύτερα τους αγώνες.
    -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Φτάσαμε στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τον εγγονό.

    ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ. ΑΡΟΥΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΠΟΙ΄ που οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δείχνουν ΙΣΟΠΑΛΙΑ η ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ της Ν.Δ.
    Τώρα θα ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ.

    Όσο για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας ζήτησα,είναι γιατί σας παρέσυρα και εγώ όπως και κάποιοι άλλοι φίλοι και σας έκανα να πιστέψετε ότι ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ένας ΧΑΖΟΥΛΗΣ,ένας ΑΦΕΛΗΣ,το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ κ.λ.π.
    ΟΧΙ έκανα ένα εγκληματικό λάθος και ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του ΦΑΣΙΣΤΑ,του ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ,του ΛΙΓΟΥΡΗ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Περνάμε στην επίθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργάκη, τον Δρούτσα (όπως λέμε π-ύτσα)και τον Παπακωνσταντίνου, τις τους θέλεις αγόρι μου μαζί σου στη σύσκεψη!! Δεν μπορείς να τα πείς μόνος σου?? Πέσ' τους να σου τα γράψουν με μεγάλους αμερικανικούς χαρακτήρες (greeklish, όπως λέμε), στη μητρική σου γλώσσα δηλαδή, και πήγαινε μόνος σου.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ σ' έχουμε εμπιστοσύνη. Είσαι ο μεγάλος τιμονιέρης μας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δρούτσας γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ηγέτες κυβερνούν και καθοδηγούν το λαό με τη δύναμη του παραδείγματος.
    Θα μπορούσαν οι πολιτικοί ηγέτες να συμφωνήσουν και να δώσουν ένα ισχυρό
    και δυνατό παράδειγμα τώρα που η χώρα διέρχεται τραγικές στιγμές όπως:
    Περικοπή βουλευτικού μισθού κατά 50%
    Καλλικράτης και στους βουλευτές (αναλογία βουλευτών πληθυσμού Ελλάδος με αυτά που ισχύουν στη Γερμανία (65-70 βουλευτές)
    Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι να δικαιούνται μία μόνο σύνταξη ( κατάργηση της βουλευτικής – συνδικαλιστικής-νομαρχιακής-δημαρχιακής σύνταξης)
    Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και οι κλέφτες πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος να πηγαίνουν φυλακή αφού θα δημεύεται η περιουσία τους και θα περιέρχεται στο Δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που κατάντησες ρε ΕΛΛΆΔΑ να έχεις πρωθυπουργό το μεγαλύτερο νεοτάξιτικο παγκοσμιοποιμένο μασόνικο τσ.......ι μαζί με ένα τσούρμο τυχοδιώκτες που το παίζουν υπουργοί.
    Παπακωνσταντίνου ένα ανωτερος υπάλληλος του ΟΤΕ που εκανε γαργάρα την απάτη με τον Γερμανό με καταβολές τσέλιγκα και συνάφεια με πρόβατα πιστοιημένος απο ενα αγγλικό πανεπιστημίο όπου αποφοιτούν τσιράκια των τοκογλύφων και τσανακογλύφτες.
    Αυτός λοιπόν ο κύριος είναι ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας που ουτε σε δύο γαιδούρια σανό δεν μπορεί να μοιράσει.
    Το άλλο ταλέντο ακούει στο όνομα Δρούτσας αυτός μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει παγκοσμιοποιημένο τσοπανόσκυλο που αυτοανακυρήχθηκε δον φον προφεσορ σερ και ότι αλλο τίτλο πουλάνε σε τιμή ευκαιρίας. Υπέρμαχος του σχεδίου Ανναν της καταστροφής της Κύπρου μαζί με τον πουλημένο ανθέλληνα αρχηγό του και συμπαράσταση από το μόνιμο καρκινικό σπυρί του τόπου το μητσοτακεικο που εκπροσωπείται από την κορούλα που ακολουθει κατα βήμα την ενδοξη προδοτική πορεία του μπαμπά της.
    όλο αυτό το κακό συναπάντημα σήμερα καθορίζει τις τύχες μας και τις ζωές μας.
    Μας παραμυθιασε με τα μεγάλα λόγια και ψέμματα και την φάγαμε ως εδώ καλά το ερώτημα είναι ως πότε; το έργο έλαβε τέλος και το παραμυθι γέμισε δράκους.
    Ότι και αν γίνει όποια και αν είναι η εξέλιξη των πραγματων στην χώρα ότι και να συμβεί ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ... ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    Οτι διέπραξαν σε αυτό τον τόπο το κάνανε συνειδητα και με επίγνωση άρα δεν τυγχανουν καμίας ειδικής μεταχείρησης την ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΌΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΠΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑΣ ?!?!?!?!
    ΤΕΛΕΙΑ !!!!!

    ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ....
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΡΟΥΤΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΟΥ (ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ) .....
    ....
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΚΑΟΥ ?!?!?!
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ NERD ????

    ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΔΡΕ ????
    ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ ?!?!?!?!
    ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ?????

    ....
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.
    ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΠΟΧΗ.

    27 Μαϊ 2011 12:19:00 π.μ.

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ.
    ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ, Ο ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση