GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Προπύλαια ενάντια στο Μνημόνιο....

Από την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ   Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών υποστηρίζει την ...

Από την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών υποστηρίζει την εκδήλωση-ανοιχτή συγκέντρωση του Πανεπιστημίου Αθηνών που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη την Τρίτη 31 Μαϊου  στα Προπύλαια ενάντια στο Μνημόνιο.
Στη εκδήλωση θα συμμετέχει ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιώργος Κασιμάτης, ο Κώστας Μπέης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Νότης Μαριάς, και ο Κώστας Χρυσόγονος.
Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών καλεί όλους τους πολίτες της να...
 συμμετάσχουν μαζικά  και ειρηνικά στο συλλαλητήριο.
Είναι προφανές πως οι συγκεντρωμένοι θα σεβαστούν όλους όσοι πραγματοποιούν δικές τους εκδηλώσεις στα Προπύλαια, διότι δεν βρίσκονται σε αντιδικία με κανένα.
Η εκδήλωση της 31ης Μαΐου εντάσσεται στο μεγάλο Κίνημα διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού –  που εκδηλώνεται με τις συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης της χώρας,  ενάντια στην υποδούλωση της χώρας   και το ξεπούλημα της περιουσίας  του, ενάντια  στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση που την προωθεί και την εφαρμόζει.
                                                                                           Για το Γραφείο Τύπου
                                                                                                Ιωάννα Κολοβού

4 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ,ΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΟΥΦΕΣ.ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Όταν το βρώμικο σύστημα των πανεπιστημίων έχει τους καθηγηταράδες, όχι γιατί αξίζουν κάτι αλλά γιατί έχουν φιλαράκια πολιτικούς και όταν η κάθε κυβέρνηση δίνει επιδοτήσεις σε καθηγηταράδες, και γιατρούς για να ανεβάζουν τα μαγαζιά τους, για να βάζουν μέσα τα σόϊα τους αλλά και να παρατάνε τις τάξεις και τα αμφιθέατρα για να πάνε να κονομίσουνε κι άλλο χρήμα, αλλού, λόγω απληστίας σε άλλες δουλειές, αφήνοντας τους φοιτητές στη μοναξιά τους και την απελπισία τους, όταν επιστήμονες επιστρέφουν από το εξωτερικό με λαμπρές σπουδές και γνώσεις αλλά δεν έχουν το κατάλληλο μέσο η το γνωστικό τους αντικείμενο δεν αρέσει στους αιωνόβιους καθηγηταράδες, όταν αυτοί θέλουν να εργαστούν και να προσφέρουν ενώ οι πανεπιστημιακοί άρχοντες ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα και την αίγλη και κάνουν τα πάντα για να τσακίσουν αυτούς που πραγματικά έχουν προσόντα αλλά δεν έχουν πρόσβαση στα πανεπιστήμια-τσιφλίκια, τότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στο περιθώριο η σωπαίνουν για να μην τους φάνε στην κυριολεξία οι αδηφάγοι άρχοντες τσιφλικάδες καθηγηταράδες. Λοιπόν αν σήμερα αυτό το ταμπού μπορεί να σπάσει και όσοι διανοούμενοι και από διάφορους ορίζοντες επιστήμονες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την επιστήμη τους και όχι για τη λαμογιά, ε τότες κάλιο αργά παρά ποτέ. Η ελληνική κοινωνία είναι γεμάτη ταμπού και αφόρητη υποκρισία. Είναι καιρός να καθαρίσουμε όλη τη σαπίλα σε όλο το μήκος και πλάτος της ζωής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε για να καταλάβετε την απάτη

    http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/05/blog-post_5979.html

    http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ...ΝΑ ΠΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση