GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασκήθηκε δίωξη για την ΜΑΝ, δικαιώνεται ο Βερελής...

Κατηγορούνται εννιά έτομα -επιχειρηματίες και υπηρεσιακοί παράγοντες- για την προμήθεια των τρόλεϊ Aσκήθηκε σήμερα δίωξη από την Ε...

Κατηγορούνται εννιά έτομα -επιχειρηματίες και υπηρεσιακοί παράγοντες- για την προμήθεια των τρόλεϊ

Aσκήθηκε σήμερα δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση της προμήθειας 142 τρόλεϊ του ΗΛΠΑΠ από τη γερμανική εταιρεία Man το 2002.
Τότε είχε παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα, για λόγους ευθιξίας, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής, καθώς επί της θητείας του  είχε υπογραφεί η σύμβαση. Και τώρα δικαιώνεται αφού σε βάρος του δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο.
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε ο εισαγγελέας Γιώργος Βούλγαρης, εκλήθησαν και κατέθεσαν με την ιδιότητα του υπόπτου εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων...
 τρεις επιχειρηματίες που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες offshore εταιρειών με έδρα την Κύπρο και πρώην υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Μεταφορών.  Οι κατηγορίες αφορούν σε ενεργητική και παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του Δημοσίου, άμεση συνέργια και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

4 σχόλια

  1. BLOGS=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: "Είναι δουλειά του δημοσιογράφου να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του. Είμαστε όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο." JOHN SWINDON-αρχισυντάκτης των New York Times

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΧΟΛΙΑ .
    ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ ΧΑΤΖΗΛΟΛΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΣΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ.ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΙΧΙ ΛΟΓΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ .ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΕΛΙ.ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΕΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΧΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ακομα θυμα της πολιτικης ΠαΣοΚ:
    ---------------------------

    Εικόνες φρίκης αντίκρισε ένα ανήλικο αγόρι

    Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση μίας ακόμη αυτοκτονίας. Ένας άνδρας 50-55 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στην περιοχή των Καμινίων.

    Ο άνδρας κρεμάστηκε από το πατάρι του σπιτιού του με καλώδιο, ενώ τον αυτόχειρα βρήκε το ίδιο του το παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον άνδρα ήδη νεκρό.

    Αυτή την ώρα ο άνδρας διακομίζεται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση