GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζήτησε ο Τσοχατζόπουλος από την προανακριτική...

Επιστολή με την οποία ζητά να κληθούν και να καταθέσουν όσοι συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ το 2002 και ενέκριναν, όπως αναφέρει, τις συμβάσεις ...

Επιστολή με την οποία ζητά να κληθούν και να καταθέσουν όσοι συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ το 2002 και ενέκριναν, όπως αναφέρει, τις συμβάσεις των γερμανικών υποβρυχίων, απέστειλε στα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, ο πρώην υπουργός Αμυνας ʼκης Τσοχατζόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ακης Τσοχατζόπουλος ζητά επιπλέον να κληθούν από την Προανακριτική Επιτροπή «για την εξακρίβωση της αλήθειας», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και οι τότε υπουργοί της επίμαχης περιόδου, Αλέκος Παπαδόπουλος, Θόδωρος Πάγκαλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και...
 ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αθανάσιος Τζογάνης.
Σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ η πλειοψηφία των μελών της δεν φαίνεται να θέλει να κάνει δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού, δεδομένου ότι «δεν έχει συσταθεί για να ελέγξει τη νομιμότητα ή μη των συμβάσεων για τα υποβρύχια, αλλά για να διερευνήσει το ενδεχόμενο ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» από τον πρώην υπουργό Αμυνας».
Οπως αναφέρουν, «πίσω από κάθε σύμβαση, ακόμη και αν είναι νόμιμη, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
Κύκλοι πάντως από την ΝΔ δήλωσαν άγνοια περί του αιτήματος του κ. Τσοχατζόπουλου, τόνισαν ότι δεν μπορεί να προκαταλαμβάνεται η απόφαση της Προανακριτικής επιτροπής και υπενθύμισαν ότι με αίτημά τους έχουν ζητήσει να κατατεθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΚΥΣΕΑ για τις επίμαχες συμβάσεις, τα οποία ακόμα δεν έχουν σταλεί.
Εν τω μεταξύ, ο κ. Τσοχατζόπουλος, μετά από αίτημα που υπέβαλε ο δικηγόρος του, ζήτησε και πήρε όλο το υλικό που έχει κατατεθεί στην Επιτροπή, καθώς και τα πρακτικά των συνεδριάσεων της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια

  1. Αλήθια το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ τι κάνει ?? Εξασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου για να ζήσει ???? Αν όχι θα πεινάει το πιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ====================================
    Είδηση απο το μέλλον:

    “ΕΠΕΙΓΟΝ --- Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης κατά του πρώην Πρωθυπουργού Γεώργιου Α. Παπανδρέου και μελών της πρώην κυβέρνησής του διαβιβάστηκε σήμερα απο την Εισαγγελία Αθηνών προς την Interpol.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και μέλη της πρώην κυβέρνησής του που μεταξύ άλλων αδικημάτων κατηγορούνται για Εθνική Προδοσία διέφυγαν απο τη χώρα πιθανότατα χθές βράδυ.

    Οι περιουσίες τους έχουν απο σήμερα το πρωί δημευθεί και καταζητούνται τα μέλη των οικογενειών τους.”
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΑΛΕΙ Ο ΑΚΗΣ.
    Καί έχει δίκαιο.
    Έκλεψε αυτός,έκλεψαν καί τά
    λουλούδια-παρατρεχάμενοι.
    Κομματόσκυλα ήσαν.
    Μπορεί καί στήν Τ.Ο. τής γειτονιάς
    σου.
    Ο Ν. Φιλίππου τραγουδά:
    "Όπου ο εγωισμός καί ο χωρισμός"
    κλπ κλπ,
    αλλά ο Άκης(?) είναι πιτσιρίκος
    καί δέν μπορεί νά αναλάβει τίς
    ευθύνες του.
    Πόσο μάλον τών γραφιάδων πού
    έκαναν τίς συμβάσεις.
    Όοοολοι οί ΠΑΣΟΚοι μέχρι αυτόν
    πού σού ανοίγει τήν Υπουργική
    πόρτα τά άρπαξαν.
    "Ούτως ή άλλως".
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΝΙΟ ή ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση